Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Iriska @ 2008 03 31, 10:52)

Na jau kaip man grazu tokia spalva!! wub.gif

spalva tai jo wub.gif
bet pati virtuve... blizgūs paviršiai, stiklinės spintos... mano namuose tai būtų ne koks vaizdelis schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 31 kovo 2008 - 10:58
QUOTE(emrata @ 2008 03 31, 09:03)

grazu, o kaip su stalvirsiu, juk buvai minejusi, kad viskas ziauriai matosi/
Papildyta:
QUOTE(braske150 @ 2008 03 31, 13:28)

ups cia klausimelis mamai2004 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braske150 @ 2008 03 31, 13:30)
Papildyta:

ups cia klausimelis mamai2004 blush2.gif

Kas matosi? kur matosi? pamirsau apie ka snekejau doh.gif blush2.gif 4u.gif skleroze

Ant pavirsiaus viskas ziauriai matos, bet to ir reikejo tiketis...juk nerudyjantis plienas cool.gif uztat grazu...kai svaru lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama2004: 31 kovo 2008 - 12:42
QUOTE(mama2004 @ 2008 03 31, 13:41)
Kas matosi? kur matosi? pamirsau apie ka snekejau  doh.gif  blush2.gif  4u.gif  skleroze

Ant pavirsiaus viskas ziauriai matos, bet to ir reikejo tiketis...juk nerudyjantis plienas  cool.gif  uztat grazu...kai svaru  lotuliukas.gif

tai kur tas nerydyjantis plienas
Atsakyti
QUOTE(braske150 @ 2008 03 31, 14:08)
tai kur tas nerydyjantis plienas

Niu gi pavirsius tik lotuliukas.gif Jauciu kazkur busiu kokia nesamone parasius, nes jau kelios pagalvojo, kad mano puse virtuves is nerudyjancio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 03 31, 15:11)
Niu gi pavirsius tik  lotuliukas.gif  Jauciu kazkur busiu kokia nesamone parasius, nes jau kelios pagalvojo, kad mano puse virtuves is nerudyjancio  doh.gif

Aš supratau, kad stalviršis.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 30, 22:23)
o kaip si virtuve??? biggrin.gif aiksu del isdeliotu daiktu kritikos nereik...tik pirmos dienos naujoj virtuves..viskas kaip pakliuve...
http://public.fotki....snuot20013.html
http://public.fotki....snuot20030.html

laukiu patarimu, kaip galima dar pagyvinti...ar ka nuimti.. biggrin.gif

Suderinta viskas puikiai, bet...
Raudona spalva silta, energizuojanti, bet kaip vienas saltinis teigia, kad šios spalvos negalima naudoti per daug. Nuo raudonos spalvos pertekliaus gali atsirasti maištingumas, pykčio priepuoliai, agresija ir per didelis nerimas.
Nezinau,gal jus ir turesite galimybe po keletos metu pakeisti virtuve, bet ilgainiui ryskumas tikrai prades jus varginti.
Mano mama prie raudonu virtuves baldu entuziastingai priderino viska- uzuolaidas, staltiese. Bet labai neuzilgo greitai pakeite i neutralesnes spalvas, o ir pats spinteliu fasadas dabar erzina...
Atsakyti
QUOTE(shpylka @ 2008 03 31, 16:26)
Raudona spalva silta, energizuojanti, bet kaip vienas saltinis teigia, kad šios spalvos negalima naudoti per daug. Nuo raudonos spalvos pertekliaus gali atsirasti maištingumas, pykčio priepuoliai, agresija ir per didelis nerimas.
Nezinau,gal jus ir turesite galimybe po keletos metu pakeisti virtuve, bet ilgainiui ryskumas tikrai prades jus varginti.
Mano mama prie raudonu virtuves baldu entuziastingai priderino viska- uzuolaidas, staltiese. Bet labai neuzilgo greitai pakeite i neutralesnes spalvas, o ir pats spinteliu fasadas dabar erzina...

ai, gal nereikia cia jau taip burti...Spalvu itaka yra labai skirtinga skirtingu temperamentu zmonems.Pas mano gimines gal 20 metu stovejo raudona virtuve (tarybiniais laikais tai isvis buvo labai ekscentriska ir neiprasta), kadangi as ten praleisdavau gana daug laiko, galiu pasakyti, kad toje virtuveje kaip tik jausdavausi energingesne, gal ta spalva kiek prigesindavo rudi baldai (gal neitiketinai skamba, bet tam tikru atspalviu sios spalvos labai dera...).Zodziu, nors ta virtuve jau pakeista (visgi tiek laiko..)man iki dabar atmintyje ji islieka tokia puikaus skonio, patogumo ir geros nuotaikos etalonas (nors ir sovietinis...) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shpylka @ 2008 03 31, 17:26)

as jau pakeiciau tris butus...ir kadangi turejau problemu su sveikata...ta prasme butent su ivardinu nervingumu ir tt...tai man kaip tik rekomendavo deti ryskias spalvas namie jei turesiu tokia galimybe...visada apie jas ir svajojau....nu ir sikart taip ir padariau...savijauta tai superine namie...pas mane visi namai ryskus...
manau cia kaip kam...kitam gali sukelti...o kitiem to reikia...nors pagal spalvu reiksmes, tai kaip tik tokios siltos ryskios spalvos turi teigiamus bruozus...
na kaip minejau kiekvienam savo...as prie pasteliniu spalvu labai blogai jauciausi... biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas, labai laukiu jusu nuomones apie termopal ir egger plokstes 4u.gif greit sulauksiu dizaineres su ploksciu pavyzdziais reiks issirinkt, nezinau is kuriu geriau rinktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 01, 07:36)
labas rytas, labai laukiu jusu nuomones apie termopal ir egger plokstes  4u.gif  greit sulauksiu dizaineres su ploksciu pavyzdziais reiks issirinkt, nezinau is kuriu geriau rinktis  g.gif

Ziurint is kurios paletes tau spalvos patiks ir tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 04 01, 07:39)
Ziurint is kurios paletes tau spalvos patiks ir tiks smile.gif

o kokybe ir kaina ju nesiskiria?
Atsakyti