QUOTE(shpylka @ 2008 03 31, 16:26)
Suderinta viskas puikiai, bet...
Raudona spalva silta, energizuojanti, bet kaip vienas saltinis teigia, kad šios spalvos negalima naudoti per daug. Nuo raudonos spalvos pertekliaus gali atsirasti maištingumas, pykčio priepuoliai, agresija ir per didelis nerimas.
Nezinau,gal jus ir turesite galimybe po keletos metu pakeisti virtuve, bet ilgainiui ryskumas tikrai prades jus varginti.
Mano mama prie raudonu virtuves baldu entuziastingai priderino viska- uzuolaidas, staltiese. Bet labai neuzilgo greitai pakeite i neutralesnes spalvas, o ir pats spinteliu fasadas dabar erzina...
ai, gal nereikia cia jau taip burti...Spalvu itaka yra labai skirtinga skirtingu temperamentu zmonems.Pas mano gimines gal 20 metu stovejo raudona virtuve (tarybiniais laikais tai isvis buvo labai ekscentriska ir neiprasta), kadangi as ten praleisdavau gana daug laiko, galiu pasakyti, kad toje virtuveje kaip tik jausdavausi energingesne, gal ta spalva kiek prigesindavo rudi baldai (gal neitiketinai skamba, bet tam tikru atspalviu sios spalvos labai dera...).Zodziu, nors ta virtuve jau pakeista (visgi tiek laiko..)man iki dabar atmintyje ji islieka tokia puikaus skonio, patogumo ir geros nuotaikos etalonas (nors ir sovietinis...)