Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(mama2004 @ 2008 03 30, 00:46)
Niu pagaliau parodom ir save  4u.gif Dar ne viskas padaryta, bet bendras vaizdas jau yra  thumbup.gif

Mano virtuve

Na super tavo virtuvyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik gaila, kad bendro vaizdo foto nera. ax.gif ax.gif O sakyk, kur pirkai plautuvei maisytuva. Man lygiai tokio reikia, tik juodos spalvos... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 03 30, 08:32)
Na super tavo virtuvyte  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Tik gaila, kad bendro vaizdo foto nera. ax.gif  ax.gif  O sakyk, kur pirkai plautuvei maisytuva. Man lygiai tokio reikia, tik juodos spalvos... bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Labai sunku ta bendra vaizda nufotkint kai inai tokia maza ir U formos doh.gif Maisytuva pirkau Ermitaze Klaipedoje. Kaina apie 280. Franke cia, tai manau pagal kataloga galim bet kur uzsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 03 29, 23:46)
Niu pagaliau parodom ir save  4u.gif Dar ne viskas padaryta, bet bendras vaizdas jau yra  thumbup.gif

Mano virtuve

tikrai labai grazi virtuve thumbup.gif
Atsakyti
Plokste zebrano lenkiska? grazi virtuvyte,mazute bet labai kompaktiska thumbup.gif
Atsakyti
busiu labai dekinga uz kontaktus meistru (Kaune) kurie is naturalios faneruotes gamina.
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 03 30, 09:58)
Labai sunku ta bendra vaizda nufotkint kai inai tokia maza ir U formos  doh.gif  Maisytuva pirkau Ermitaze Klaipedoje. Kaina apie 280. Franke cia, tai manau pagal kataloga galim bet kur uzsisakyti.

O tu ta apvadeli aplink pastatomas spinteles pati toki issirinkai, nes man tai patiko virtuve, tik tas apvadas vaizda gadina. Man labiau patinka kai silikonu uztepa palei plyteles ir nieko nesimato blush2.gif.
Atsakyti
Mama2004, grazi virtuvyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . tokia labai isbaigta wub.gif , pats isdestymas thumbup.gif , matosi, kad apgalvota kiekviena smulkmena thumbup.gif .
o sakyk kaip tu cia ta gartrauki taip apipavidalinai? as irgi noriu, kad to kanto metalinio nesimatytu bigsmile.gif biggrin.gif 4u.gif
ir koks atstumas nuo kaitlentes iki gartraukio? g.gif

o minusiukas tai man kriaukle su kaitlente per arti viena kitos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 03 30, 00:46)

Mano virtuve

Tikrai labai graziai ir patogiai, ir tikria pagalvotai viskas isdestyta. Ka dar galetum pakeisti (jei tik noresi), tai pirmoj fotkutej lentyna pritvirtinta tikrai negraziai tie kampiukai matosi. Yra tokie strypai 25 mm plokstei tvirtinti.
Staljuoste reikalinga, nes silikonas po kiek laiko atrodys murzinas. Bent jau musu vonioj taip yra. Pas mane kitokia staljuoste ir ji labai nepatogi, nes po kiekvieno lashiuko vandens reik ja valyti, o sita yra daug funkcionalesne. Taip kad viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2008 03 30, 10:24)
Plokste zebrano lenkiska? grazi virtuvyte,mazute bet labai kompaktiska thumbup.gif

Plokste vokiska, fasadas taip pat, o stalvirsis cekiskas. seip nesirinkom taip specialiai: jei butu patikusi kokia lenkiska tikrai nebuciau del to atsisakius

QUOTE(Lilajar @ 2008 03 30, 11:00)
O tu ta apvadeli aplink pastatomas spinteles pati toki issirinkai, nes man tai patiko virtuve, tik tas apvadas vaizda gadina. Man labiau patinka kai silikonu uztepa palei plyteles ir nieko nesimato  blush2.gif.

Apvada jis pats uzdejo. Ir man kazkaip jis patinka...tokia griezta linija tarp stalvirsio ir sienos. be to sienos nelygios, tai tas apvadelis slepia

QUOTE(shpika @ 2008 03 30, 11:21)
Mama2004, grazi virtuvyte  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . tokia labai isbaigta  wub.gif , pats isdestymas  thumbup.gif , matosi, kad apgalvota kiekviena smulkmena  thumbup.gif  .
o sakyk kaip tu cia ta gartrauki taip apipavidalinai? as irgi noriu, kad to kanto metalinio nesimatytu  bigsmile.gif  biggrin.gif  4u.gif
ir koks atstumas nuo kaitlentes iki gartraukio?  g.gif

o minusiukas tai man kriaukle su kaitlente per arti viena kitos  4u.gif

Gartraukis yra gorenje df 620. Seip kantukas tas nesikeicia, bet...kai nori viskas imanoma. Juk ir gamykloj padaro gartrauki, o paskui tik prisuka metalo ar balta kantuka. Reikejo truputi paardyti ir nusukom thumbup.gif
Tarpa teoriskai padarem per maza blush2.gif 58 cm , bet grozis reikalauja auku blink.gif
Kriaukles ir kaitlentes vietu techniskai negalima jau buvo pakeisti. Kaitlente padarem tiesiai virs ventiliacines angos, o kriaukles tuos slangus jau toliausiai nutempem kiek galejom, nes dar reikejo ir indaplove ikist, o as dideles norejau, nes su maza nusibodo zaist doh.gif

QUOTE(Jolyte @ 2008 03 30, 12:28)
Tikrai labai graziai ir patogiai, ir tikria pagalvotai viskas isdestyta. Ka dar galetum pakeisti (jei tik noresi), tai pirmoj fotkutej lentyna pritvirtinta tikrai negraziai tie kampiukai matosi. Yra tokie strypai 25 mm plokstei tvirtinti.
Staljuoste reikalinga, nes silikonas po kiek laiko atrodys murzinas. Bent jau musu vonioj taip yra. Pas mane kitokia staljuoste ir ji labai nepatogi, nes po kiekvieno lashiuko vandens reik ja valyti, o sita yra daug funkcionalesne. Taip kad viskas gerai smile.gif

Tie kampiukai specialiai yra tokie, kad galetu islaikyti dideli svori, ten suplanuota didele, sunki gele

As matau irgi minusa thumbup.gif lotuliukas.gif Per auksta padare spintute bambaliui vandens
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 03 30, 12:21)
Mama2004, grazi virtuvyte  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . tokia labai isbaigta  wub.gif , pats isdestymas  thumbup.gif , matosi, kad apgalvota kiekviena smulkmena  thumbup.gif  .
o sakyk kaip tu cia ta gartrauki taip apipavidalinai? as irgi noriu, kad to kanto metalinio nesimatytu  bigsmile.gif  biggrin.gif  4u.gif
ir koks atstumas nuo kaitlentes iki gartraukio?  g.gif

o minusiukas tai man kriaukle su kaitlente per arti viena kitos  4u.gif

kaip nera vietos pasirinkimo del kaitlentes ir kriaukles nebelieka, nes pas mus taip pat mazai labai vietos tai kriaukle ir kaitlente bus arti vienas kito verysad.gif rolleyes.gif

man grazi virtuvyte.
Atsakyti
Viskas labai sauniai thumbup.gif ,tik man tas vandens bambalis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Audre @ 2008 03 30, 16:55)
Viskas labai sauniai  thumbup.gif ,tik man tas vandens bambalis  schmoll.gif

Ech, grazesniu neparduoda, o detis filtrus jau nebeikandam 4u.gif
Atsakyti