QUOTE(Smilte @ 2008 03 30, 10:24)
Plokste zebrano lenkiska? grazi virtuvyte,mazute bet labai kompaktiska
Plokste vokiska, fasadas taip pat, o stalvirsis cekiskas. seip nesirinkom taip specialiai: jei butu patikusi kokia lenkiska tikrai nebuciau del to atsisakius
QUOTE(Lilajar @ 2008 03 30, 11:00)
O tu ta apvadeli aplink pastatomas spinteles pati toki issirinkai, nes man tai patiko virtuve, tik tas apvadas vaizda gadina. Man labiau patinka kai silikonu uztepa palei plyteles ir nieko nesimato
.
Apvada jis pats uzdejo. Ir man kazkaip jis patinka...tokia griezta linija tarp stalvirsio ir sienos. be to sienos nelygios, tai tas apvadelis slepia
QUOTE(shpika @ 2008 03 30, 11:21)
Mama2004, grazi virtuvyte
. tokia labai isbaigta
, pats isdestymas
, matosi, kad apgalvota kiekviena smulkmena
.
o sakyk kaip tu cia ta gartrauki taip apipavidalinai? as irgi noriu, kad to kanto metalinio nesimatytu
ir koks atstumas nuo kaitlentes iki gartraukio?
o minusiukas tai man kriaukle su kaitlente per arti viena kitos
Gartraukis yra gorenje df 620. Seip kantukas tas nesikeicia, bet...kai nori viskas imanoma. Juk ir gamykloj padaro gartrauki, o paskui tik prisuka metalo ar balta kantuka. Reikejo truputi paardyti ir nusukom
Tarpa teoriskai padarem per maza
58 cm , bet grozis reikalauja auku
Kriaukles ir kaitlentes vietu techniskai negalima jau buvo pakeisti. Kaitlente padarem tiesiai virs ventiliacines angos, o kriaukles tuos slangus jau toliausiai nutempem kiek galejom, nes dar reikejo ir indaplove ikist, o as dideles norejau, nes su maza nusibodo zaist
QUOTE(Jolyte @ 2008 03 30, 12:28)
Tikrai labai graziai ir patogiai, ir tikria pagalvotai viskas isdestyta. Ka dar galetum pakeisti (jei tik noresi), tai pirmoj fotkutej lentyna pritvirtinta tikrai negraziai tie kampiukai matosi. Yra tokie strypai 25 mm plokstei tvirtinti.
Staljuoste reikalinga, nes silikonas po kiek laiko atrodys murzinas. Bent jau musu vonioj taip yra. Pas mane kitokia staljuoste ir ji labai nepatogi, nes po kiekvieno lashiuko vandens reik ja valyti, o sita yra daug funkcionalesne. Taip kad viskas gerai
Tie kampiukai specialiai yra tokie, kad galetu islaikyti dideli svori, ten suplanuota didele, sunki gele
As matau irgi minusa
Per auksta padare spintute bambaliui vandens