Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Jolyte @ 2008 03 28, 15:32)
Na indaplovė irgi turi dureles, kurias reik atidaryti smile.gif))
Parodoj buvo mano MB, labai nesidžiaugė.

kodel? g.gif
tai vat idomu, ar eit dar sau galva sukt lotuliukas.gif ar varom siandien su vyru geriau veitoj parodos i monarch baldus g.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 03 27, 19:58)
Ar likai patenkinta pasirinkusi "Alantą"? ax.gif Man jų Asta (Red) patinka. Svarstau įvairius variantus, bet tikriausiai apsistosiu prie to varianto, kad viršutinės ir apatinės spintelės bus vienos baltos (labai norėčiau dažytos plokštės), kitos tamsios (pvz. riešuto faneruotės). Ech, toli man dar iki galutinio varianto  verysad.gif  O dar ta ALNO programėlė kažko neatisidaro po Windows'ų perinstaliavimo  doh.gif

Taip likau labai patenkinta. Ir ju poziuriu i klijentus ir kokybes ir atsakomybes atvejais. Labai ilgai ieskojau, kur darysiu baldus. Galutiniame variante sprendziau tarp "Alanto" ir "Hanak". Pasirinkau "Alanta", nes jie pasiule funkcionalesne virtuve. Na gal ir Hanak ka gero butu pasiule, bet tiesiog ju spinteles ir kargo eina standartiniu dydziu (pvz. kargo tik nuo 30 cm), o musu virtuve nera didele.
Atsakyti
labutis, gal kas galit parekomenduoti gerą ir nebrangų baldininką virtuvei pagaminti? draugei pažadėjau paieškoti, bet tie su kuriais pati dirbu jai brangoki blush2.gif
čia Vilniuje veiksmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 28, 15:24)

beje, gal kas buvot litexpo baldu parodoj, mastau ar verta siandien nuvaziuot ar ne?  g.gif

Buvom su vyru, nieko gero, kazkaip nusivyliau. Tos parodos kas metai vis prasteja ir prasteja. O ir pats bendravimas su klientais doh.gif Vienoj vietoj stabtelejom, nes idomus baldas pasirode, tai kai pradejom klausineti, nuziurejo nuo galvos iki koju, tai arogantiskai ir pasiputusiu tonu burbejo .... nu matyt ne reprezentatyviai atrodem, su dzinsais, o matyt reikejo su visokiom D&G emblemom per visa ugi buti lotuliukas.gif
Atsakyti
del baldų parodų tai teisybė- kuo tolyn tuo prastyn doh.gif Šiaip nelabaiappsimoka varyt doh.gif
Atsakyti
Projektelyje su Alno pasidariau kampine kriaukles spintele 90x90 ir 90 cm aukscio. O realiai kokie ismatavimai? Kaip suprantu 85x85 dazniausiai buna? Auksti paliksiu bet kokiu atveju 90 cm. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 29, 11:09)
Projektelyje su Alno pasidariau kampine kriaukles spintele 90x90 ir 90 cm aukscio. O realiai kokie ismatavimai? Kaip suprantu 85x85 dazniausiai buna? Auksti paliksiu bet kokiu atveju 90 cm.  4u.gif

Buna ir 85x85, 95x95 net 100x100
Atsakyti
Gal kas turi patarimu kaip patogiausia isdestyti apatiniu spinteliu dureles, stalcius?
Turiu omeny kas pasidare ir jaucia , kad darytu kitaip kazka, pvz vietoj spinteliu - daugiau stalciu , arba atvirksciai.
Pas mane virsutiniu spinteliu visai nebus, tai reikia patogiai susiplanuoti ne tik puodams vietas , bet ir lekstems puodeliams kombainams.

Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 03 27, 13:18)
Seniai seku šią temą, bet kažkaip buvau praleidusi šią virtuvę
user posted image
wub.gif
Bandžiau vartyti senas temas, bet neradau. Gal kas prisimenat kieno ji?

Tikrai labai graži virtuvė wub.gif
Atsakyti
kazi kur ta mama2004 su savo virtuvyte? rolleyes.gif , taip idomu, kaip atrodo rolleyes.gif 4u.gif

o sakykit prie ko karkasa derinat? prie fasado ar stalvirsio? g.gif jeigu fasadas medzio imitacijos, stalvirsis balksvas, kokios spalvos karkasa daryt unsure.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 03 29, 21:42)
kazi kur ta mama2004 su savo virtuvyte?  rolleyes.gif , taip idomu, kaip atrodo  rolleyes.gif  4u.gif

o sakykit prie ko karkasa derinat? prie fasado ar stalvirsio?  g.gif  jeigu fasadas medzio imitacijos, stalvirsis balksvas, kokios spalvos karkasa daryt  unsure.gif  g.gif

Cia jau skonio reikalas, bet paprastai karkasa derina prie stalvirsio. Karkasa, aisku, galima derinti ir su fasado spalva. Daryti vienos spalvos virsutines, kitos-apatines spinteles. Cia jau teks tau nuspresti, kaip tau asmeniskai labaiu prie sirdies.
Atsakyti
Niu pagaliau parodom ir save 4u.gif Dar ne viskas padaryta, bet bendras vaizdas jau yra thumbup.gif

Mano virtuve
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama2004: 29 kovo 2008 - 23:48