Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(marimacho @ 2008 03 28, 09:23)
niu jo as juokiuosi, kur buna vaikams kompiuterinis zaidimas simsai  lotuliukas.gif  kai ten ju nuotaikos keiciasi pagal aplinka  lotuliukas.gif  tai ir man tas pats  lotuliukas.gif
sedziu kambary, taip gera, iseinu i koridoriu nervas suima, kai nueinu i vonia, tokia laiminga pasijauciu, o jei reikia nueit i virtuve, tai is vis depresonas suima  lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif guoskis, kad tai laikina ok.gif ok.gif

RenataC, toj programoj yra spinteles su imontuotom orkaitem, ieskok, kur apatines spinteles, rasi mirksiukas.gif . darbe esu, tai negaliu tiksliai pasakyt, kuri ten spintele doh.gif

o del dziovykles, tai nemazai merginu jas daro stalciuose salia kriaukles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 03 28, 08:29)
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif guoskis, kad tai laikina  ok.gif  ok.gif

o del dziovykles, tai nemazai merginu jas daro stalciuose salia kriaukles  mirksiukas.gif

guodziuos guodziuos biggrin.gif

pas mane tai bus virs kriaukles tikriausiai g.gif nes prie kriaukles is vieno sono stoves dujine is kito indaplove g.gif
mergaites, o kaip geriau daryti kriaukle, jinai pas mane turi buti kampe doh.gif daba salia mano kriaukels taip kaip bus pastumiau dujine ir is kitos puses prie sono spintute, tai ziauriai nepatogu kaip kriaukle kampe ir prie jos reikia sonu prieit blink.gif kaip patogiau daryti statu kampa ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 28, 08:49)
guodziuos guodziuos  biggrin.gif

pas mane tai bus virs kriaukles tikriausiai  g.gif  nes prie kriaukles is vieno sono stoves dujine is kito indaplove  g.gif
mergaites, o kaip geriau daryti kriaukle, jinai pas mane turi buti kampe  doh.gif  daba salia mano kriaukels taip kaip bus pastumiau dujine ir is kitos puses prie sono spintute, tai ziauriai nepatogu kaip kriaukle kampe ir prie jos reikia sonu prieit  blink.gif  kaip patogiau daryti statu kampa ar ne?  g.gif

aš dariau statų kampą.
žėjau čia, kad daug kam nepatinka, bet.. taip vietos susitaupo.. čia ir meistras patarė, bo realiai dar ir taip maža erdvė pas mumi būtų sumažėjusi ir sunkoka būtų prie spintelės-indaujos prieit..
nors kita vertus, jei išeina kabint spinteles ir ant tos sienos, kur su vonia ribojasi, gal ir nieko.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2008 03 28, 08:55)
aš dariau statų kampą.
žėjau čia, kad daug kam nepatinka, bet.. taip vietos susitaupo.. čia ir meistras patarė, bo realiai dar ir taip maža erdvė pas mumi būtų sumažėjusi ir sunkoka būtų prie spintelės-indaujos prieit..
nors kita vertus, jei išeina kabint spinteles ir ant tos sienos, kur su vonia ribojasi, gal ir nieko..  4u.gif

niu reiks pasikalbet su tais, kur projektuos mums baldelius, nes paciai labai daug kur sunku nusprest kaip geriau butu g.gif jie vis tiek daugiau zino g.gif
Atsakyti
Va kriaukles kampinis variantas kai kriauklė stačiu kampu
user posted image
Tikrai susitaupo vietos nes spintelė kažkur 900x600x850, o kai kampinė spintelė 850x850x850 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KoKeRė @ 2008 03 28, 12:45)

niu cia fainas variantas thumbup.gif tik reik pasiskaiciuot, kaip man ten paskui ar gali but dujine toliau ir kiek man belika kitos spintutes g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 28, 12:51)
niu cia fainas variantas  thumbup.gif  tik reik pasiskaiciuot, kaip man ten paskui ar gali but dujine toliau ir kiek man belika kitos spintutes  g.gif

Negaliu nieko pasakyt nematydama tavo išplanavimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KoKeRė @ 2008 03 28, 12:58)
Negaliu nieko pasakyt nematydama tavo išplanavimo ax.gif

niu realiai ta sienele mano yra apie 2 metrus, tai jei ta kur kriaukle bus 90 cm, tada kaitlentei 60 cm, tai man tada lieka spitute apie 50 cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 28, 13:02)
niu realiai ta sienele mano yra apie 2 metrus, tai jei ta kur kriaukle bus 90 cm, tada kaitlentei 60 cm, tai man tada lieka spitute apie 50 cm  g.gif

Teisingai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KoKeRė @ 2008 03 28, 13:45)
user posted image
Tikrai susitaupo vietos nes spintelė kažkur 900x600x850, o kai kampinė spintelė 850x850x850 ax.gif

jeigu aš daryčiau, tai stalviršio sujungimą daryčiau kitoj pusėj ir link kamppo dėčiau normalią kriauklę su džiovykla. Beje, mano virtuvytė maža ir tikrai nėr patogu, kad dujinis paviršius šalia krauklės-prisitaškau į keptuvę, tada bent jau žiūrėti, kad šalia nebūtų didžioji ugnis arba ta "skylė" dujinės, kuri dažniausiai naudojama. Ir dar. manau stalčiai bus nors 5 cm atitraukti nuo kampo, antraip lius už spintelės rankenėlės.Visi tie pagaliukai ir atitraukimai nieko gražaus, bet jei kito varianto nėr-tai nėr kur dėtis.
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 03 28, 14:12)
jeigu aš daryčiau, tai stalviršio sujungimą daryčiau kitoj pusėj ir link kamppo dėčiau normalią kriauklę su džiovykla. Beje, mano virtuvytė maža ir tikrai nėr patogu, kad dujinis paviršius šalia krauklės-prisitaškau į keptuvę, tada bent jau žiūrėti, kad šalia nebūtų didžioji ugnis arba ta "skylė" dujinės, kuri dažniausiai naudojama. Ir dar. manau stalčiai bus nors 5 cm atitraukti nuo kampo, antraip lius už spintelės rankenėlės.Visi tie pagaliukai ir atitraukimai nieko gražaus, bet jei kito varianto nėr-tai nėr kur dėtis.

kaitlentes mano jau neina kaip patraukt schmoll.gif
o stalciu pas mane ten nebus, ten bus indaplove, kur cia stalciai...

beje, gal kas buvot litexpo baldu parodoj, mastau ar verta siandien nuvaziuot ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 28, 16:24)
kaitlentes mano jau neina kaip patraukt  schmoll.gif
o stalciu pas mane ten nebus, ten bus indaplove, kur cia stalciai...

beje, gal kas buvot litexpo baldu parodoj, mastau ar verta siandien nuvaziuot ar ne?  g.gif

Na indaplovė irgi turi dureles, kurias reik atidaryti smile.gif))
Parodoj buvo mano MB, labai nesidžiaugė.
Atsakyti