Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(kristina19 @ 2008 04 13, 16:57)
kur saldytuvas siena 2.23,o kur kriaukle 2.55.jei gerai sudeliojus viska tai ir l formos uztektu gal...bet reikia ir indaplove imontuot ir kad spinteliu uztektu

Na, jei rinktumeisi daryti U formos virtuvę, sukiotis joje kaip ir užtektų vietos (takas lieka 135 cm), bet ar neatrodys labai suspausta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2008 04 13, 17:57)
kur saldytuvas siena 2.23,o kur kriaukle 2.55.jei gerai sudeliojus viska tai ir l formos uztektu gal...bet reikia ir indaplove imontuot ir kad spinteliu uztektu

O kaip su vamzdynais ir dujų vamzdžiais?
Atsakyti
dujines vieta vietos tai nenoretume keisti,daugiau viaka galima statyti kaip norim
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2008 04 13, 17:57)

Šiaip dar galima daryt daugiau pakabinamų spintelių, tą angą kur buteliai sudėti galima išnaudot- dedant kur palangė trukdo plintusiuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2008 04 13, 18:21)
dujines vieta vietos tai nenoretume keisti,daugiau viaka galima statyti kaip norim

Jei dujinės vietos nenorit keist. Jaučiu ir šaldytuvas lieka savo vietoje... Tarp jų galima daryt ištraukiamą CARGO krepšį.Kampinę spintelę daryčiau su pasukamu puodų konteineriu ax.gif
Po to plautuvė, indaplovė, stalčiai ax.gif
Čia ant greitųjų sumečiau per paint
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2008 04 13, 17:22)
Šiaip dar galima daryt daugiau pakabinamų spintelių, tą angą kur buteliai sudėti galima išnaudot- dedant kur palangė trukdo plintusiuką ax.gif

g.gif o koks buna spinteliu gylis,ar bvisokiu buna?nu cia paklausiau ane?
Atsakyti
na va sad.gif
user posted image
user posted image
user posted image

ką jau čia bepakeisi sad.gif rankenėlės bus tokios "pagaliukai", noriu dėt visas horizontaliai, bet kur ištraukiami stalčiai vyras sako atidaryt geriau bus, jei bus statmenai... o man negražu smile.gif nežinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 13 balandžio 2008 - 18:20
QUOTE(Zip @ 2008 04 13, 16:24)
O kaip "Baltijos marmuras"? Nebandei dometis? Nes jie, kaip supratau, daro granitinius vonios stalvirčius:

Aš nelabai noriu to lieto.. aš noriu tvirto granito gabalo biggrin.gif kaip ir palangių, bei baro stalviršio svetainėje.. tuoj pas paminklų dirbtuvių žmogeliukus eisiu, kad išpjautų turbūt doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Macarena @ 2008 04 13, 17:49)
Lieta is dvieju daliu  4u.gif
Baltijos marmuras, man rodos, tikrai daro  g.gif

Na, reikės gal ir pasidomėti tada ką jie ten turi... g.gif

QUOTE(AŠA @ 2008 04 13, 20:15)

Na spalvytė tokia krentanti į akis ta žydra, bet viskas tikrai ne taip baisiai kaip iš pradžių čia nusiteikus prirašei... 4u.gif Aišku su mintim rinkaisi, norėjai priderinti prie pilkų sienų.. pilka spalva šiek tiek žydrą nugesina... O daug ten tų durelių yokios spalvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 13, 18:25)
Na spalvytė tokia krentanti į akis ta žydra, bet viskas tikrai ne taip baisiai kaip iš pradžių čia nusiteikus prirašei...  4u.gif  Aišku su mintim rinkaisi, norėjai priderinti prie pilkų sienų.. pilka spalva šiek tiek žydrą nugesina... O daug ten tų durelių yokios spalvos?  g.gif

pati saviame be sienų ji man patiko, bet čia truputį su sienų spalva prasilenkia sad.gif
apačioj kiek matos, o viršuj visos bus tokios žydros, išskyrus dvi siauras pilkas atviras lentynėles, statmenai tiems pilkiems stalčiams apačioj
kol virtuvinio nebuvo, viskas taip derėjo...
ai, galiu grindis pagirt-labai fainos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 13 balandžio 2008 - 18:28
man grazu Aša, net labai thumbup.gif Neįprasta tokia, nešabloniška, bet graži.

Kaip tik ir savo virtuve norejau idet:

user posted image

user posted image
dar trūksta halogenų virsuj ir plyteliu..
Atsakyti
l-aura, suprantu, kodėl ji tau graži - tavosios spalvos irgi tokios netradicinės thumbup.gif aišku, suderinta daug geriau nei mano 4u.gif
Atsakyti
aša, aš irgi kai surinko virtuve nusivylusi buvau, gal dabar ir nesirinktume tos zebrano, per marga, bet ką jau padarysi, sunku iš anksto nuspėt bendrą vaizdą. O tau manau dabar reikėtų žydrus akcentus kitur priderint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l-aura: 13 balandžio 2008 - 18:39