Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Macarena @ 2008 04 13, 10:32)
Mes daremes "Baltijos marmure", kita savaite jau turetu atvezti. Siaip girdejau, kad is Coriano daromi stalvirsiai yra atseit geresni, atsparesni smugiams, braizymui. O kaip is tikruju yra, nezinau  g.gif

O kaip darėt su kriaukle: įmontuojamą ar lieta iš akmes?
Atsakyti
o man šiandien absoliuti depresija sad.gif atsivežėm iš garažo virtuvę namo... kaip ji čia netinka cry.gif tas žydrumas visai "ne į temą"... stovi dabar kampe ir nėra jokio noro sustatinėt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 04 13, 12:32)
Mes daremes "Baltijos marmure", kita savaite jau turetu atvezti. Siaip girdejau, kad is Coriano daromi stalvirsiai yra atseit geresni, atsparesni smugiams, braizymui. O kaip is tikruju yra, nezinau  g.gif

Aš galvoju apie granitą stalviršiui, o dėl kriauklės dar mintys plaukioja... 4u.gif Tik kur granitinį gauti g.gif

QUOTE(AŠA @ 2008 04 13, 15:49)
o man šiandien absoliuti depresija sad.gif atsivežėm iš garažo virtuvę namo... kaip ji čia netinka cry.gif tas žydrumas visai "ne į temą"... stovi dabar kampe ir nėra jokio noro sustatinėt schmoll.gif

Nėra jau gal taip blogai... marš montuoti ir rodyti čia tada jau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 13, 14:14)
Aš galvoju apie granitą stalviršiui, o dėl kriauklės dar mintys plaukioja...  4u.gif  Tik kur granitinį gauti  g.gif

O kaip "Baltijos marmuras"? Nebandei dometis? Nes jie, kaip supratau, daro granitinius vonios stalvirčius:
"Lieto marmuro dirbiniai gaminami iš susmulkintų marmuro miltelių bei specialių rišiklių. Lieto marmuro produktai – baltos spalvos ir jų paviršius iš pirmo žvilgsnio labai panašus į keramiką. Tačiau pagrindinis lieto marmuro privalumas – galimybė įgyvendinti visas idėjas, kadangi produktai gaminami pagal individualius užsakymus. Stalviršiai su praustuvais jungiami be jungimo žymių, nes gaminami liejimo būdu. Praustuvų forma, vieta ir jų skaičius stalviršyje, vartotojui pageidaujant, gali kisti. Lieto marmuro gaminiai turi lygų, blizgantį paviršių. Iš lieto marmuro ir lieto granito pagamintus stalviršius su praustuvais galima pritaikyti prie įvairių vonios kambario baldų. Iš lieto marmuro taip pat gaminamos baltos, poliruotos palangės."
Atsakyti
Nėra jau gal taip blogai... marš montuoti ir rodyti čia tada jau  biggrin.gif  4u.gif

patikėk manim verysad.gif šiaip viskas labai kokybiška, net aliumininiai kanteliai thumbup.gif bet tas žydrumas blink.gif kur musu protai tada buvo g.gif arba nesugebėjau sienom plytelių parinkt unsure.gif na, nedera ten bendras vaizdas, nedera schmoll.gif
koks montuot, aš į tą kambarį net užeit nenoriu, nors vakar ten grindis laistėm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 04 08, 15:46)

gal dar kas kokiu minciu ar patarimu turit kaip suprojektuot mums virtuve,kad butu grazu ir patogu.gali buti ir u formos...cia parodyta musu senoji virtuve... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 04 13, 15:29)
patikėk manim verysad.gif šiaip viskas labai kokybiška, net aliumininiai kanteliai  thumbup.gif bet tas žydrumas blink.gif kur musu protai tada buvo g.gif arba nesugebėjau sienom plytelių parinkt unsure.gif na, nedera ten bendras vaizdas, nedera schmoll.gif
koks montuot, aš į tą kambarį net užeit nenoriu, nors vakar ten grindis laistėm blush2.gif

Imesk kokia foto tu baldu!!! Nesvarbu, kad nesumontuoti. Pasiziuresim ir gal tikrai ner ten taip baisu. g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 04 13, 15:29)
patikėk manim verysad.gif šiaip viskas labai kokybiška, net aliumininiai kanteliai  thumbup.gif bet tas žydrumas blink.gif kur musu protai tada buvo g.gif arba nesugebėjau sienom plytelių parinkt unsure.gif na, nedera ten bendras vaizdas, nedera schmoll.gif

gal nera jau taip blogai unsure.gif gal tiesiog reikia priprasti, mestelk cia fotke ka turi? paziuresim mirksiukas.gif gal kam kokiu minciu kils kaip padaryt kad tiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zip @ 2008 04 13, 10:36)
O kaip darėt su kriaukle: įmontuojamą ar lieta iš akmes?

Lieta is dvieju daliu 4u.gif

Aš galvoju apie granitą stalviršiui, o dėl kriauklės dar mintys plaukioja...  4u.gif  Tik kur granitinį gauti  g.gif

Baltijos marmuras, man rodos, tikrai daro g.gif

Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2008 04 13, 15:51)
gal dar kas kokiu minciu ar patarimu turit kaip suprojektuot mums virtuve,kad butu grazu ir patogu.gali buti ir u formos...cia parodyta musu senoji virtuve...  smile.gif  4u.gif

Gal geriau L formos daryk... Man kažkaip atrodo, kad U formai per maža virtuvė gausis... Nebus patogu ten sukiotis tadu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2008 04 13, 14:51)
gal dar kas kokiu minciu ar patarimu turit kaip suprojektuot mums virtuve,kad butu grazu ir patogu.gali buti ir u formos...cia parodyta musu senoji virtuve...  smile.gif  4u.gif

Primink kvadratūrą.
Atsakyti
kur saldytuvas siena 2.23,o kur kriaukle 2.55.jei gerai sudeliojus viska tai ir l formos uztektu gal...bet reikia ir indaplove imontuot ir kad spinteliu uztektu
Atsakyti