Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Tutikutė @ 2008 04 10, 15:49)
i az parasysiu smile.gif

gal ir man galetum parasyti kaina i a.z.?Jeigu visoms nenori pasakyti.... 4u.gif
Atsakyti
Merginos, pasikartosiu su savo klausimu del blumu - ar mokejote kainas is katalogo, ar gavote nuolaida. Be to, i savo dienorasti idejau pasirinktas plokstes virtuves baldams, tai laukiu komentaru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 04 10, 21:39)
Merginos, pasikartosiu su savo klausimu del blumu - ar mokejote kainas is katalogo, ar gavote nuolaida. Be to, i savo dienorasti idejau pasirinktas plokstes virtuves baldams, tai laukiu komentaru  4u.gif

Skaitau tavo dienorasti blush2.gif ydomu viskas...
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 04 10, 23:39)
Merginos, pasikartosiu su savo klausimu del blumu - ar mokejote kainas is katalogo, ar gavote nuolaida. Be to, i savo dienorasti idejau pasirinktas plokstes virtuves baldams, tai laukiu komentaru  4u.gif

Paziurejau tavo pasirinktas plokstes. O nebus per marga? g.gif Bent jau as tiek nemarginciau ax.gif
Atsakyti

Paprastai vituvėms stengiamasi nenaudoti daugiau kaip 3 spalvų, bet jei tu manai, kad reikia-naudok smile.gif) čia gi asmeninis reikalas ir pasirinkimas. Aš va, pvz, esu preiš pilkas spalvas ir atspalvius, galbūt kada nors nuomonė keisis, bet šiandien manau taip smile.gif, ir tai nereiškia, kad man pas kitus žmones pilka spalva nepatinka, tiesiog pati sau nedaryčiau pilkos virtuvės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 04 11, 09:00)
Paprastai vituvėms stengiamasi nenaudoti daugiau kaip 3 spalvų, bet jei tu manai, kad reikia-naudok smile.gif) čia gi asmeninis reikalas ir pasirinkimas. Aš va, pvz, esu preiš pilkas spalvas ir atspalvius, galbūt kada nors nuomonė keisis, bet šiandien manau taip smile.gif, ir tai nereiškia, kad man pas kitus žmones pilka spalva nepatinka, tiesiog pati sau nedaryčiau pilkos virtuvės smile.gif

Aga. Aš manau, trijų spalvų per akis smile.gif aišku čia ir skonio reikalas. Pilka spalva puikiai tinka stalviršiams ax.gif ir visai gerai žiūrisi. Va įmetu vaizdelį, vakar tik sustatė virtuvytę, nėr nei orkaitės, garintuvo...žodžiu pradinis vaizdas, Ir dar prie nenatūralios šviesos spalvos gavosi nevisai tokios, kokios yra iš tikrųjų doh.gif

user posted image
Atsakyti

Lilajar, o kodel jus pasirinkote butent blum? Gal yra kokie mechanizmai kuriu kiti neturi? Greitai reikes rinktis virtuve ir noreciau daugiau suzinoti? Nes kol kas man Blum asocijuojasi su masiniu kishimu pirkejui. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 04 11, 09:40)
Lilajar, o kodel jus pasirinkote butent blum? Gal yra kokie mechanizmai kuriu kiti neturi? Greitai reikes rinktis virtuve ir noreciau daugiau suzinoti? Nes kol kas man Blum asocijuojasi su masiniu kishimu pirkejui.  g.gif

Dar nepasirinkome, bet galvoju apie juos, nes kokybe yra geriausia, ten visokie stabdziai ir pan. Kiek zinau, tai kiti neturi tokiu dalyku. Bet as spresiu kai gausiu samata, tada ga;vosiu ties kuria vieta pataupyti.

O del tu ploksciu tai pati nezinau ka man daryti. Cia tik pirmas pasirinkimas, man irgi baisu, kad bus marga. Siaip turiu virtuves projekta, bet nenoriu viesai deti, nes cia dizaineres darbas. Gal per savaitgali perpiesiu su Alno ir idesiu, tada pasakysite ka galvojate.
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 04 11, 09:50)
Dar nepasirinkome, bet galvoju apie juos, nes kokybe yra geriausia, ten visokie stabdziai ir pan. Kiek zinau, tai kiti neturi tokiu dalyku. Bet as spresiu kai gausiu samata, tada ga;vosiu ties kuria vieta pataupyti.

O del tu ploksciu tai pati nezinau ka man daryti. Cia tik pirmas pasirinkimas, man irgi baisu, kad bus marga. Siaip turiu virtuves projekta, bet nenoriu viesai deti, nes cia dizaineres darbas. Gal per savaitgali perpiesiu su Alno ir idesiu, tada pasakysite ka galvojate.

Tai parasyk kokia dizainere ir idek, bus jai papildomas PR biggrin.gif ir mums idomu kaip atrodo toks spalvu derinys.
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 04 11, 09:00)

visur interjere galioja 3 spalvu taisykle, ypac, jei nesi patyres dizaineris...
Papildyta:
QUOTE(Lilajar @ 2008 04 11, 09:50)

beje, mes susirinkom virtuves spinteles is IKEA, tai ten irgi bliumo sako mechanizmai, tik kitu brandu pavadinti; išeina tikrai pigiau nei Lietuvoj juos parduoda, tik aišku, atsirai jų nenusipirksi...
Atsakyti
SVIEKOS merginos, siandien jau buvo ismatuoti virtuve, jau padarys projekteli. imesiu smile.gif laukiu labai, nezinau visada buvau pries balta virtuve dabar kaip atejo metas rinktis issirinkau labai sviesia biggrin.gif

na bus matyt koks vaizdelis nekantrauju ir jums parodyti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 04 11, 09:34)
Aga. Aš manau, trijų spalvų per akis smile.gif aišku čia ir skonio reikalas. Pilka spalva puikiai tinka stalviršiams  ax.gif  ir visai gerai žiūrisi.  Va įmetu vaizdelį, vakar tik sustatė virtuvytę, nėr nei orkaitės, garintuvo...žodžiu pradinis vaizdas, Ir dar prie nenatūralios šviesos spalvos gavosi nevisai tokios, kokios yra iš tikrųjų  doh.gif

user posted image

Kokiame aukštyje tos pakabinamos spintelės ir kokio aukščio?
Atsakyti