QUOTE(Jolyte @ 2008 04 11, 09:00)
Paprastai vituvėms stengiamasi nenaudoti daugiau kaip 3 spalvų, bet jei tu manai, kad reikia-naudok
) čia gi asmeninis reikalas ir pasirinkimas. Aš va, pvz, esu preiš pilkas spalvas ir atspalvius, galbūt kada nors nuomonė keisis, bet šiandien manau taip
, ir tai nereiškia, kad man pas kitus žmones pilka spalva nepatinka, tiesiog pati sau nedaryčiau pilkos virtuvės
visur interjere galioja 3 spalvu taisykle, ypac, jei nesi patyres dizaineris...
Papildyta:
QUOTE(Lilajar @ 2008 04 11, 09:50)
Dar nepasirinkome, bet galvoju apie juos, nes kokybe yra geriausia, ten visokie stabdziai ir pan. Kiek zinau, tai kiti neturi tokiu dalyku. Bet as spresiu kai gausiu samata, tada ga;vosiu ties kuria vieta pataupyti.
O del tu ploksciu tai pati nezinau ka man daryti. Cia tik pirmas pasirinkimas, man irgi baisu, kad bus marga. Siaip turiu virtuves projekta, bet nenoriu viesai deti, nes cia dizaineres darbas. Gal per savaitgali perpiesiu su Alno ir idesiu, tada pasakysite ka galvojate.
beje, mes susirinkom virtuves spinteles is IKEA, tai ten irgi bliumo sako mechanizmai, tik kitu brandu pavadinti; išeina tikrai pigiau nei Lietuvoj juos parduoda, tik aišku, atsirai jų nenusipirksi...