Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Betule @ 2008 04 10, 07:40)
Norėjau paklausti merginų, kurios virtuvėje pasidariusios pakabinamas spinteles šalia gartraukio. Ar jos neapgaruoja riebalais?  g.gif Dėl šios priežąsties jau ir stiklo atsisakiau, ir vis galvoju, gal jas projektuot per tarpą nuo gatraukio  g.gif

nors ir ne kazi kiek galingas gartraukis, bet spinteles tikrai neapgaruoja
Atsakyti
Ar talpus tas saldytuvas? g.gif man tai patinka thumbup.gif bet kai ziurinejom atidarem tai vietos ten nekazikiek,gal tik taip atrodo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perlute: 10 balandžio 2008 - 09:27
QUOTE(Tutikutė @ 2008 04 09, 18:32)
Na va, pagaliau ir as galiu ideti savo virtuve jusu teismui bigsmile.gif Sumontavo tik pirmadieni, dar truksta kedziu ir kai fotkinau vandens maisytuvas nebuvo pastatytas, tai nesistebekit, kad kriaukle be krano lotuliukas.gif
user posted image
user posted image

O už kokia pas tave kriauklė ? Ne vokiška MIG 614 ? Už kiek ir kur pirkai ?
Man tik neaiškus sprendimas šaldytuvo nepristumti kuo arčiau kampo ? Čia kam tas kamputyje atskirtas stalviršio lopinėlis ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ashai: 10 balandžio 2008 - 10:28

Tutikute,grazi virtuve 4u.gif
O kiek pas jus kvadratu?

QUOTE(KoKeRė @ 2008 04 10, 08:04)
1. Specialūs spintelių pakeliamomis durelėmis mechanizmai... Yra visokių tipų. Šiaip ir lankstas ir amortizatorius viename. Dar pas kai kuriuos būna funkcija, kai galima fiksuoti dureles tam tikrame aukštyje...
2. Dėk- jaučiu patarimų gausi mirksiukas.gif

Aciu uz info 4u.gif

Tai kai tik prisiruosiu nuvaziuot nufotografuosiu ir idesiu..Turiu siokiu tokiu minciu,bet visada reikia ir norisi,kad kas is salies patartu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2008 04 09, 23:13)
Nu as nezinau ar mums visiems pasiseke, bet tikrai sakau, kad visi trys baldu komplektai tikrai yra kokybiski. Pirmi daresi seneliai, pries kokius 5 metus, tai iki dabar kaip nauji, pries metus tevai mano pas juos uzsakinejo, o dabar mes...tai ta proga, kad treti ir nuolaida gavom:)

Turėtų būti miela šeimininkauti mirksiukas.gif Labai tavo šaldytuvas good.gif , bet pas mus turbūt jis tuščias stovėtų, kai mes tiek virtuvėj gaminam blush2.gif
Atsakyti
laba diena noreciau paklausti gal kuri netycia turit nereikalingu virtuves spinteliu kurias parduoti norit!as gyvenu kaune manau nupirkciau jei butu ne per brangu!
Atsakyti
Titikutes virtuve labai faina, tik ta siena kur saldytuvas, tai g.gif Saldytuvas kampe, manau, atrodytu kur kas geriau g.gif Nes ta vienisa atskirta spintele kampe kazkaip nesiziuri schmoll.gif
Nepatiko lentynu laikikliai tokie griozdiski blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 04 10, 12:04)
Titikutes virtuve labai faina, tik ta siena kur saldytuvas, tai  g.gif Saldytuvas kampe, manau, atrodytu kur kas geriau g.gif Nes ta vienisa atskirta spintele kampe kazkaip nesiziuri schmoll.gif

na, su lentynu laikikliais Bent jau vilniuje, is vis problematiska - arba jie baisus ir dedeli arba puse velnio ir mazi, bet negalintys islaikyti didesnio svorio (kartais- net pacios lentynos).Mes kambaryje darydami knygu lentynas susidurem su laikikliu problema.Tai panasius sudejom, bet, kai uzsikrauna knygom, tai ne taip i akis krinta.Cia, virtuveje, kur lentynos bent kol kas tuscios, jie labiau erzina.Bet, gal ateityje ten vieta ras kulinarines knygos ir zurnalai, tai vaizdas pasikeis:)

Kaip smagu, kai tokia didele virtuve...ech rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 04 10, 11:04)
Titikutes virtuve labai faina, tik ta siena kur saldytuvas, tai  g.gif Saldytuvas kampe, manau, atrodytu kur kas geriau g.gif Nes ta vienisa atskirta spintele kampe kazkaip nesiziuri schmoll.gif

durys normaliai neatsidarytu, jei visai prie sienos pristumti... ten gi dar rankena normaliai atsikisusi lygtais...
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 04 10, 09:47)
Ir man grazi Tikitutes virtuve thumbup.gif  Tokia tvarkinga. As tik saldytuva prie sienos buciau dariusi ir tu lentyneliu nedaryciau ax.gif  Bet cia kaip kam patogiau. Siaip tai liux  mirksiukas.gif Ir grazu, kad palange jungiasi su spinteliu stalvirsiais.

Ten prie sienos tos nisos kates WC paliktos ax.gif o jeigu ir butume prie sienos saldytuva state tai dureles neatsidarytu, turejom kelis variantus pasirinkimui, tai sitas man patogiausias pasirose. Kiekvienam pagal skoni smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ashai @ 2008 04 10, 11:23)
O už kokia pas tave kriauklė ? Ne vokiška MIG 614 ? Už kiek ir kur pirkai ?
Man tik neaiškus sprendimas šaldytuvo nepristumti kuo arčiau kampo ? Čia kam tas kamputyje atskirtas stalviršio lopinėlis ?  g.gif

Kriaukle vokiska, pirkom pas tuos pacius baldininkus. Kaina gavom 300lt pigiau nei parduotuveje thumbup.gif
O del saldytuvo tai tikrai taip-dureles neatsidarytu jeigu i kampa ikistume. O tas kampas man yra labai naudingas, kaip jau rasiau tai ten kates tulikas apacioje pakistas, kad nesimatytu, o ant stalvirsio galvoju tokio pat dydzio akvariuma uzsakyti blush2.gif nors panuojant tai tas kampas buvo skirtas sulciaspaudei laikyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Perlute @ 2008 04 10, 10:27)
Ar talpus tas saldytuvas? g.gif man tai patinka thumbup.gif bet kai ziurinejom atidarem tai vietos ten nekazikiek,gal tik taip atrodo? g.gif

Tikrai talpus...sprendziant is to, kad kai turejom paprasta tai jis prikimstas budavo, tai dabar tiek pat idejus i sita, jis pustustis atrodo lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=telefone,2008 04 09, 23:01]
[quote=Tutikutė,2008 04 09, 22:58]
Aciu ax.gif
Papildyta:

Baldus gamino UAB"Inragasa" vokiski virtuves baldai.
man tai labiau panasu i reklama,nepyk,bet is tikruju cia nieko ypatingo nematau,be to as taip saldytuvo nestatyciau,kazkaip jis man atrodo ne savo vietoj g.gif
[/quote]

Aisku panasu i reklama, o kodel netureciau pareklamuot jeigu tikrai esu patenkinta ju darbu??? g.gif Ar pati ka ka nors gero nusiperki nepasakai draugem ar giminem? tai ir cia tas pats...o saldytuvas kitur netilpo, ji galejom statyti tik prie tos sienos, bet prie vieno kampo pastacius dureles neatsidarytu, o prie kito pastacius trukdytu sedintiems prie stalo jeigu reiktu prieiti. todel ir pastatem taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2008 04 09, 21:58)
Baldus gamino UAB"Inragasa" vokiski virtuves baldai. GAliu drasiai juos parekomenduot, nes ir mano tevai ir seneliai pas juos uzsakinejo baldus anksciau ir labai liko patenkinti, tai ir mes ten pat uzsakem. Labai profesionaliai dirbo, viska isaiskino, atvaziavo ismatavo paskaiciavo, kelis variantus nubraize. Uzsakyma padare per 5 savaites, o kai atveze is vokietijos jau kita diena brigada montavo. Viska padare per viena diena ir neradom prie ko prikibti...vis tiklinosi ka kokiam aukstije kabint ir t.t. Netruko jokiu detaliu, niekas nesugadinta ir nesubraizyta:)pas juos ir akmens mases kriaukle ir krana toki pat gavom 300lt pigiau nei parduotuveje thumbup.gif

Dar vienas klausimėlis blush2.gif Pažadu, paskutinis, daugiau netrukdysiu
mirksiukas.gif O ką pasakytum apie jų kainas? Juk brangu? Kiek pas jus metrų išėjo ir, jei gali, parašyk kiek mokėjot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čelsė: 10 balandžio 2008 - 14:48
QUOTE(čelsė @ 2008 04 10, 15:42)
Dar vienas klausimėlis  blush2.gif Pažadu, paskutinis, daugiau netrukdysiu
mirksiukas.gif O ką pasakytum apie jų kainas? Juk brangu? Kiek pas jus metrų išėjo ir, jei gali, parašyk kiek mokėjot  ax.gif

i az parasysiu smile.gif
Atsakyti