QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 04 10, 09:47)
Ir man grazi Tikitutes virtuve
Tokia tvarkinga. As tik saldytuva prie sienos buciau dariusi ir tu lentyneliu nedaryciau
Bet cia kaip kam patogiau. Siaip tai liux
Ir grazu, kad palange jungiasi su spinteliu stalvirsiais.
Ten prie sienos tos nisos kates WC paliktos
o jeigu ir butume prie sienos saldytuva state tai dureles neatsidarytu, turejom kelis variantus pasirinkimui, tai sitas man patogiausias pasirose. Kiekvienam pagal skoni
Papildyta:
QUOTE(Ashai @ 2008 04 10, 11:23)
O už kokia pas tave kriauklė ? Ne vokiška MIG 614 ? Už kiek ir kur pirkai ?
Man tik neaiškus sprendimas šaldytuvo nepristumti kuo arčiau kampo ? Čia kam tas kamputyje atskirtas stalviršio lopinėlis ?
Kriaukle vokiska, pirkom pas tuos pacius baldininkus. Kaina gavom 300lt pigiau nei parduotuveje
O del saldytuvo tai tikrai taip-dureles neatsidarytu jeigu i kampa ikistume. O tas kampas man yra labai naudingas, kaip jau rasiau tai ten kates tulikas apacioje pakistas, kad nesimatytu, o ant stalvirsio galvoju tokio pat dydzio akvariuma uzsakyti
nors panuojant tai tas kampas buvo skirtas sulciaspaudei laikyti
Papildyta:
QUOTE(Perlute @ 2008 04 10, 10:27)
Ar talpus tas saldytuvas?
man tai patinka
bet kai ziurinejom atidarem tai vietos ten nekazikiek,gal tik taip atrodo?
Tikrai talpus...sprendziant is to, kad kai turejom paprasta tai jis prikimstas budavo, tai dabar tiek pat idejus i sita, jis pustustis atrodo
Papildyta:
[quote=telefone,2008 04 09, 23:01]
[quote=Tutikutė,2008 04 09, 22:58]
Aciu
Papildyta:
Baldus gamino UAB"Inragasa" vokiski virtuves baldai.
man tai labiau panasu i reklama,nepyk,bet is tikruju cia nieko ypatingo nematau,be to as taip saldytuvo nestatyciau,kazkaip jis man atrodo ne savo vietoj
[/quote]
Aisku panasu i reklama, o kodel netureciau pareklamuot jeigu tikrai esu patenkinta ju darbu???
Ar pati ka ka nors gero nusiperki nepasakai draugem ar giminem? tai ir cia tas pats...o saldytuvas kitur netilpo, ji galejom statyti tik prie tos sienos, bet prie vieno kampo pastacius dureles neatsidarytu, o prie kito pastacius trukdytu sedintiems prie stalo jeigu reiktu prieiti. todel ir pastatem taip