Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(maziulele @ 2008 04 08, 09:36)
Mano virtuve juodai-balta ax.gif (tik dar cia nebuvo imontuotas saldytuvas biggrin.gif ), o dabar jau viskas baigta  thumbup.gif

user posted image

thumbup.gif

QUOTE(geraszmogus @ 2008 04 08, 20:14)

ar realiai tokia siaura ir yra? nedaryk tada U formos unsure.gif

QUOTE(išprotėjus @ 2008 04 09, 10:05)
Lilajar  blink.gif kokia fain virtuve  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
net nezinau kaip cia man daryt,jei darysiu u formos,tada vietos mazai lieka,o jei nedarau taip man spinteliu mazokai...
g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 09, 09:26)
oi oi , zodziu man naudingiau butu plyteles isklijuoti dabar, nes jei klijuosim paskui, tada jau bus pakabintos spinteles ir plyteles reikes jau konkreciai pagal ta tarpa pjaustyt, nes tarpas 60 cm, o mums su rastai plyteles yra zemesnes ir sakau suklijavus mums tas tarpelis gali gautis  apie 56-57 cm  g.gif  tai jei jau klijuotume pakabinus spinteles, tada sakes visiems rastams, nes reikes supjaustyt plytels. del to norejau MB iklabet isklijuot plyteles na pries pakabinant, nes pagal plyteles gali pareguliuot kuriam aukstyje.

beje del dziovyklos, tai pas mane bus dvi, viena lekstems ir viena puodukams, tai ar sitos dvi tokios lentyneles tilptu i  45 cm aukscio lentynele  g.gif  nes dabar padarytos 90 cm durys, ir ir virs tu dvieju dziovykleliu lekstems ir puodukams dar viena lentyna  g.gif  niu MB tas variantas patinka, o as norejau padalint per puse tas spintutes, kad dziovykla butu 45 cm ir po to spintute 45 cm virs jos  doh.gif 
oj kaip sunku man viska paaiskint  lotuliukas.gif

I 45 cm aukscio spintele 2 dziovyklos lentyneles netilps schmoll.gif Paprasciausiai neidesi didesniu leksciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 09 balandžio 2008 - 08:52
QUOTE(kristina19 @ 2008 04 09, 09:46)
net nezinau kaip cia man daryt,jei darysiu u formos,tada vietos mazai lieka,o jei nedarau taip man spinteliu mazokai...
g.gif

nebeprisimenu tavo projektuko gerai, bet ar jus name, ar bute projektuojates? musu name pvz virtuve kad ir didele, bet yra irengem sandeliukas, kur galiu sukrauti visa tona, todel spinteliu darem tik butinas, neapkrovem virutuves. arba jei yra kur padaryti dideles spintas iki pat virsaus, nedarkancias bendro interjero, gal maziau reikes kitu spinteliu.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 04 09, 08:52)
I 45 cm aukscio spintele 2 dziovyklos lentyneles netilps schmoll.gif Paprasciausiai neidesi didesniu leksciu.

va taip ir galvojau...
matyt del to jinai man ir neleido padalint tu spintuciu doh.gif
Atsakyti
mane domina vietoj plytelių ..tas stiklas rolleyes.gif ,gal kas plačiau galėtumėt papasakot,kaina ar verta ir tt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 04 09, 09:05)
Lilajar  blink.gif kokia fain virtuve  bigsmile.gif

Kad butu aisku, tai cia ne mano. Uzmaciau lenkiskame forume, bet manau, kad ideja galima is ten pasisemti. Mano virtuve tik ant popieriu kol kas.

QUOTE(kristina19 @ 2008 04 09, 09:46)
g.gif

Ziurint kiek to praejimo lieka. As daryciau ten kur saldytuvo siena spinteles iki lubu, kaip mano idetoj virtuvej, integruociau aukstai orkaite, tada ant kitos sienos kaitlente, tarpas ir toliau kriaukle. Palei langa padaryciau ilga darbastali, gal net spunteliu po apacia nedeciau, jis galetu buti pvz 50 cm plocio, tada ir radijatorius netrykdytu. Prie to darbastalio galima ir kokias baro kedutes pasistatyti ir kavos isgerti ziurint pro langa. Jeigu as gerai suskaiciavau, tai pas tave tarpas nuo saldytuvo iki lango darbastalio liktu virs 130 cm, tai cia yra per akis. Pas mane bus 123 cm ir cia tikrai patogu yra.
Atsakyti
nu pagaliau ir as galesiu dziaugtis savo virtuve bigsmile.gif . vakar sumontavo vyrukai thumbup.gif. viskas taip, kaip ir isivaizdavau thumbup.gif , labai labai patenkinta, ypac del spalvu pasirinkimo wub.gif yahoo.gif sokiai.gif assa.gif
kai viskas bus baigta, imesiu pasirodyt rolleyes.gif , nes dar truksta plokstes tarp spinteliu ir smulkus darbeliai nebaigti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shpika: 09 balandžio 2008 - 09:42
QUOTE(svete @ 2008 04 08, 17:32)
O man cia visai gerai ir tie baldai atrodo  blush2.gif Tik reik rankeneliu i stalcius 4u.gif

As cia truputi O.T. - bet avataras tavo lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(shpika @ 2008 04 09, 10:42)
nu pagaliau ir as galesiu dziaugtis savo virtuve  bigsmile.gif . vakar sumontavo vyrukai  thumbup.gif. viskas taip, kaip ir isivaizdavau  thumbup.gif , labai labai patenkinta, ypac del spalvu pasirinkimo  wub.gif  yahoo.gif  sokiai.gif  assa.gif
kai viskas bus baigta, imesiu pasirodyt  rolleyes.gif , nes dar truksta plokstes tarp spinteliu ir smulkus darbeliai nebaigti  doh.gif

Oi dafai greiciau darykit ten viska , baisiai knieti pamatyti.
Atsakyti
aš tai įtariu, kad išbandyt daug labau knieti, nei jums pamatyt smile.gif aš savosios irgi negaliu sulaukt iš garažo parvažiuojančios... dar tarpai liko nebaigti glaistyt ir grindys nesudėtos, bet jau viska guli... oi, dar kriauklės neatvežė tiesa sad.gif bet žada pirmadienį, kad bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 04 09, 10:11)
As tai pati ant sienos braiziau meistrams iki kur man turi but klijuojamos plyteles. Isklijavo, o paskui baldininkai jau matavo pagal esama situacija. Zodziu viskam dirigavau pati ir sakiau kaip kas turi but. Net baldziai juokesi, kad nereikejo cia nieko projektuot, viskas buvo suplanuota ir apskaiciuota iki smulkmenu, kad bus taip ir ne kitaip lotuliukas.gif

Šaunuolė, pasistengei ir turi gerą rezultatą thumbup.gif mano irgi toks būdas, be manęs niekas nieko mano name biggrin.gif 4u.gif
Dėl plytelių klijavimo pas mus irgi diskusijos vyksta.. MB buvo nusiteikęs visą sieną nuvaryti ir tada jau kabinti spinteles doh.gif Iškart pasakiau, kad tada negražu man bus, noriu dekoriukus klijuoti apskaičiuotai.. kad atstumai vienodi būtų kur reikia ir t.t. Tai dabar jis kvaršina man galvą klausimais, kaip aš įsivaizduoju tada viską, kaip atrodys svarbiausia plytelės prigludimas prie spintelės? Tiek prie pakabinamos, tiek apačioje prie pastatomų. Klausykit, ar tuos tarpelius tarp spintelės ir plytučių kažkuo dar po to užpildo, užtepa? unsure.gif Labai nenoriu tų juostų dėti.. Ir kaip aplink garintuvą apklijuoti?

QUOTE(shpika @ 2008 04 09, 11:42)
nu pagaliau ir as galesiu dziaugtis savo virtuve  bigsmile.gif . vakar sumontavo vyrukai  thumbup.gif. viskas taip, kaip ir isivaizdavau  thumbup.gif , labai labai patenkinta, ypac del spalvu pasirinkimo  wub.gif  yahoo.gif  sokiai.gif  assa.gif
kai viskas bus baigta, imesiu pasirodyt  rolleyes.gif , nes dar truksta plokstes tarp spinteliu ir smulkus darbeliai nebaigti  doh.gif

Lauksim labai foto... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 09, 12:32)
Šaunuolė, pasistengei ir turi gerą rezultatą  thumbup.gif  mano irgi toks būdas, be manęs niekas nieko mano name  biggrin.gif  4u.gif
Dėl plytelių klijavimo pas mus irgi diskusijos vyksta.. MB buvo nusiteikęs visą sieną nuvaryti ir tada jau kabinti spinteles  doh.gif  Iškart pasakiau, kad tada negražu man bus, noriu dekoriukus klijuoti apskaičiuotai.. kad atstumai vienodi būtų kur reikia ir t.t. Tai dabar jis kvaršina man galvą klausimais, kaip aš įsivaizduoju tada viską, kaip  atrodys svarbiausia plytelės prigludimas prie spintelės? Tiek prie pakabinamos, tiek apačioje prie pastatomų. Klausykit, ar tuos tarpelius tarp spintelės ir plytučių kažkuo dar po to užpildo, užtepa?  unsure.gif  Labai nenoriu tų juostų dėti..  Ir kaip aplink garintuvą apklijuoti?

Lauksim labai foto...  4u.gif

Pas mane tarpeliu po virsutinem spintelem niekuo neuztaise. O kur stalvirsis jungiasi su plytelem irgi norejo nieko nedaryt, bet as paprasiau, kad uzteptu bespalviu silikonu. man taip ramiau biggrin.gif
O ties gartraukiui numatyta vieta irgi pabraiziau kur turi but plyteles isklijuotos (t.y. papildomai 10 cm aukscio ir 60 cm plocio plotas. Ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti