o jeigu ka ne taip pasimatuosi ir pvz plytele palys po spintele, tai tipo jinai pasvirs. niu del virsutiniu jokios bedos, mums ten pagal rasta iseina, kad neisklijuotume visu 60 cm tarpa, truktu gal kokiu 2-3 cm, bet gi tada gali nuleisti spinteles kabinant zemiau tais 2 cm
be to nereikes del 2 cm pjaustyt plyteliu ir graziau bus
o kaip del apatiniu
jis man baigia nervu suest. taigi sakau, jei bijai, kad neuzsidetu klijuok ne nuo 91 o nuo 92, vis tiek ta juostele ant stalvirsio desis. niu ir vakar tiek prisidirkutavom kad ir susipykom ir dabar is tikruju nebeznau kaip tas plyteles klijuot
Visų pirmiausiai-dėl tokių niekų visai neverta net rimčiau ginčytis, jau nekalbu apie pukimąsi. pasibučiuokit balandžiukai ir tada jau kaip beišklijuotumėt-visuomet yra išeitis. Geriausiai tai pasikviečiat baldžius ir jie konkrečiai nupiešia ant sienos iki kur klijuoti ir kaip. Aš asmeniškai daryčiau tik su pakišimu po spintelėm, o čia yra kas mano kitaip. Viršutines kabinant pakiša kokius kartoniukus ir pakabina lygiai, jei kartais viršutinės spintelės matosi iš šono-nuklijuojama eilutė plytelių, kad nešviestų tarpas. Beje, tas pats ir su apatinėm, jei matomas vaizdas iš šono. Ir pagalvokit apie plyteles po garintuvu.
Papildyta:
QUOTE(Goda_47 @ 2008 04 09, 09:03)
mes irgi tik tarpeli klijuosime, tai pasitare su kitais ir su baldininkais nusprendeme klijuoti po to, kai baldus sumontuos, bent mums taip paaiškino, kad spinteles gales idealiai priglusti prie sienu, o pliteles uzeis pora milimetru virš stalviršio ir nereikės tos juostos palej siena klijuoti, sako taip graziau ir lengviau valyti...
dėl viršutiniu spinteliu, tai jeigu neturi nei vienos tokios ilgos pastatomos pagal kuria reiktu reguliuoti viršu sukabinamu spinteliu, tai tikrai neko tokio jeigu baldininkai pakabins pora cm auksciau
be to gal as klystu, arba gal ne visos kojeles pastatomu spinteliu gali reguliuotis pagal auksti? cia gal labiau pasisakys baldininkai, nu bet logiskai pagalvojus kaip jie paskui kitaip pas klienta bute pagal stalvirsi islygina?
Jo,. kojelės reguliuojasi.
Nu matai, kiek baldžių , tiek nuomonių
. Aišku, kur tau kabinti spinteles lygiai ir kur kabinti ką nors pakišant, pareguliuojant-niekas nenori papildomų rūpesčių