Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Lilajar @ 2008 04 08, 21:23)
Du metus naudojau, jokiu problemu. Vienintelis minusas, kad langas iki galo neatsidare.

Valio 4u.gif Svajone paliksim gyventi smile.gif
Atsakyti
Kristina19, as bandyciau daryti vienoje puseje spinteles iki lubu. Paziurek, gal is cia kokia ideja paimsi:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 04 08, 23:05)
Kristina19, as bandyciau daryti vienoje puseje spinteles iki lubu. Paziurek, gal is cia kokia ideja paimsi:

user posted image

user posted image

user posted image

pasinaudosiu ideja, bet ne virtuves spinteliu o apsvietimo, abejoju ar supras mano fantazijas meistras g.gif kur galeciau gauti info apie toki kambario apsvietimo buda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyde: 08 balandžio 2008 - 21:19
Mergaites,

koks jusu poziuris i naturalaus luksto virtuves baldelius. Man tai jie labai wub.gif wub.gif . Taciau pasidomejus paaiskejo, kad jie ne tokie atsparus dregmei kaip paprasta virtuvine plokste. Gal kas turit ar planuojat isigyt tokius, noreciau jusu nuomones.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

vakar buvau paziuret savo projektelio g.gif niu ka galiu pasakyt, pirminis vaizdas labai nepatiko schmoll.gif bet paskui atsisedau, nusiraminau ir si bei ta kartu su ta moteriskaite sukurem lotuliukas.gif vis tiek dar yra kelios vietos kur man nelabai g.gif

merginos, man dziovyklele daro per sona atidaromom durim bus 45 cm plocio, bet 90 cm aukscio doh.gif noreciau as ja padalint per puse ir daryt i virsu pakeliamom durytem, bet tada susimasciau. gal neuztenka vietos 45 cm dziovyklai? g.gif niu puodeliams ir lekstems kai buna. vakar net lekstes matavau lotuliukas.gif niu zodziu siaip viskas itelpa, bet jauciu nepatogu idet butu g.gif kaip jus manot?

dar noriu paklaust, vakar su vyru susigincyjom doh.gif kaip mums plyteles klijuot g.gif nes planuojam greit klijuot, tai jis sako, kad negalima, nes o jeigu ka ne taip pasimatuosi ir pvz plytele palys po spintele, tai tipo jinai pasvirs. niu del virsutiniu jokios bedos, mums ten pagal rasta iseina, kad neisklijuotume visu 60 cm tarpa, truktu gal kokiu 2-3 cm, bet gi tada gali nuleisti spinteles kabinant zemiau tais 2 cm g.gif be to nereikes del 2 cm pjaustyt plyteliu ir graziau bus thumbup.gif o kaip del apatiniu g.gif jis man baigia nervu suest. taigi sakau, jei bijai, kad neuzsidetu klijuok ne nuo 91 o nuo 92, vis tiek ta juostele ant stalvirsio desis. niu ir vakar tiek prisidirkutavom kad ir susipykom ir dabar is tikruju nebeznau kaip tas plyteles klijuot blink.gif
Atsakyti
nesupratau kuri spintelė pasvirs? g.gif g.gif Tipo apatinės? g.gif g.gif
Šiaip tai jos neturėtų pasvirti nes per tiek nepristumsi spintelės ir psio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KoKeRė @ 2008 04 09, 07:22)
nesupratau kuri spintelė pasvirs? g.gif  g.gif  Tipo apatinės? g.gif  g.gif
Šiaip tai jos neturėtų pasvirti nes per tiek nepristumsi spintelės ir psio ax.gif

niu zodziu, gal nemokejau paaiskinti, niu jei mes plytelem klijuojam tik tarpeli, tai jis niu kaip cia pasakisu turi jau idealiai atitikti, tai MB man pradejo aiskint is kur zinosi, kad paskui neuzsides ant plyteliu doh.gif nes kitur tai neklijuosim, tai kaip ir atsitraukimas gausis... doh.gif niu nemoku paaiskitn, bet gal supratot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 09, 08:36)
niu zodziu, gal nemokejau paaiskinti, niu jei mes plytelem klijuojam tik tarpeli, tai jis niu kaip cia pasakisu turi jau idealiai atitikti, tai MB man pradejo aiskint is kur zinosi, kad paskui neuzsides ant plyteliu  doh.gif  nes kitur tai neklijuosim, tai kaip ir atsitraukimas gausis...  doh.gif  niu nemoku paaiskitn, bet gal supratot  lotuliukas.gif

mes irgi tik tarpeli klijuosime, tai pasitare su kitais ir su baldininkais nusprendeme klijuoti po to, kai baldus sumontuos, bent mums taip paaiškino, kad spinteles gales idealiai priglusti prie sienu, o pliteles uzeis pora milimetru virš stalviršio ir nereikės tos juostos palej siena klijuoti, sako taip graziau ir lengviau valyti...
dėl viršutiniu spinteliu, tai jeigu neturi nei vienos tokios ilgos pastatomos pagal kuria reiktu reguliuoti viršu sukabinamu spinteliu, tai tikrai neko tokio jeigu baldininkai pakabins pora cm auksciau
be to gal as klystu, arba gal ne visos kojeles pastatomu spinteliu gali reguliuotis pagal auksti? cia gal labiau pasisakys baldininkai, nu bet logiskai pagalvojus kaip jie paskui kitaip pas klienta bute pagal stalvirsi islygina?
Atsakyti
Lilajar blink.gif kokia fain virtuve bigsmile.gif
Atsakyti
o jeigu ka ne taip pasimatuosi ir pvz plytele palys po spintele, tai tipo jinai pasvirs. niu del virsutiniu jokios bedos, mums ten pagal rasta iseina, kad neisklijuotume visu 60 cm tarpa, truktu gal kokiu 2-3 cm, bet gi tada gali nuleisti spinteles kabinant zemiau tais 2 cm g.gif be to nereikes del 2 cm pjaustyt plyteliu ir graziau bus thumbup.gif o kaip del apatiniu g.gif jis man baigia nervu suest. taigi sakau, jei bijai, kad neuzsidetu klijuok ne nuo 91 o nuo 92, vis tiek ta juostele ant stalvirsio desis. niu ir vakar tiek prisidirkutavom kad ir susipykom ir dabar is tikruju nebeznau kaip tas plyteles klijuot blink.gif

Visų pirmiausiai-dėl tokių niekų visai neverta net rimčiau ginčytis, jau nekalbu apie pukimąsi. pasibučiuokit balandžiukai ir tada jau kaip beišklijuotumėt-visuomet yra išeitis. Geriausiai tai pasikviečiat baldžius ir jie konkrečiai nupiešia ant sienos iki kur klijuoti ir kaip. Aš asmeniškai daryčiau tik su pakišimu po spintelėm, o čia yra kas mano kitaip. Viršutines kabinant pakiša kokius kartoniukus ir pakabina lygiai, jei kartais viršutinės spintelės matosi iš šono-nuklijuojama eilutė plytelių, kad nešviestų tarpas. Beje, tas pats ir su apatinėm, jei matomas vaizdas iš šono. Ir pagalvokit apie plyteles po garintuvu.
Papildyta:
QUOTE(Goda_47 @ 2008 04 09, 09:03)
mes irgi tik tarpeli klijuosime, tai pasitare su kitais ir su baldininkais nusprendeme klijuoti po to, kai baldus sumontuos, bent mums taip paaiškino, kad spinteles gales idealiai priglusti prie sienu, o pliteles uzeis pora milimetru virš stalviršio ir nereikės tos juostos palej siena klijuoti, sako taip graziau ir lengviau valyti...
dėl viršutiniu spinteliu, tai jeigu neturi nei vienos tokios ilgos pastatomos pagal kuria reiktu reguliuoti viršu sukabinamu spinteliu, tai tikrai neko tokio jeigu baldininkai pakabins pora cm auksciau
be to gal as klystu, arba gal ne visos kojeles pastatomu spinteliu gali reguliuotis pagal auksti? cia gal labiau pasisakys baldininkai, nu bet logiskai pagalvojus kaip jie paskui kitaip pas klienta bute pagal stalvirsi islygina?

Jo,. kojelės reguliuojasi.
Nu matai, kiek baldžių , tiek nuomonių smile.gif. Aišku, kur tau kabinti spinteles lygiai ir kur kabinti ką nors pakišant, pareguliuojant-niekas nenori papildomų rūpesčių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolyte: 09 balandžio 2008 - 08:13
QUOTE(marimacho @ 2008 04 09, 08:04)
labas rytas  4u.gif

vakar buvau paziuret savo projektelio  g.gif  niu ka galiu pasakyt, pirminis vaizdas labai nepatiko  schmoll.gif  bet paskui atsisedau, nusiraminau  ir si bei ta kartu su ta moteriskaite sukurem  lotuliukas.gif  vis tiek dar yra kelios vietos kur man nelabai  g.gif

merginos, man dziovyklele daro per sona atidaromom durim bus 45 cm plocio, bet 90 cm aukscio  doh.gif  noreciau as ja padalint per puse ir daryt i virsu pakeliamom durytem, bet tada susimasciau. gal neuztenka vietos 45 cm dziovyklai?  g.gif  niu puodeliams ir lekstems kai buna. vakar net lekstes matavau  lotuliukas.gif  niu zodziu siaip viskas itelpa, bet jauciu nepatogu idet butu  g.gif  kaip jus manot?

dar noriu paklaust, vakar su vyru susigincyjom  doh.gif  kaip mums plyteles klijuot  g.gif  nes planuojam greit klijuot, tai jis sako, kad negalima, nes o jeigu ka ne taip pasimatuosi ir pvz plytele palys po spintele, tai tipo jinai pasvirs. niu del virsutiniu jokios bedos, mums ten pagal rasta iseina, kad neisklijuotume visu 60 cm tarpa, truktu gal kokiu 2-3 cm, bet gi tada gali nuleisti spinteles kabinant zemiau tais 2 cm  g.gif  be to nereikes del 2 cm pjaustyt plyteliu ir graziau bus  thumbup.gif  o kaip del apatiniu  g.gif  jis man baigia nervu suest. taigi sakau, jei bijai, kad neuzsidetu klijuok  ne nuo 91 o nuo 92, vis tiek ta juostele ant stalvirsio desis.  niu ir vakar tiek prisidirkutavom kad ir susipykom ir dabar is tikruju nebeznau kaip tas plyteles klijuot  blink.gif

Viskas gerai su tom plytelem, galit klijuot mirksiukas.gif As taip dariau. Juk vistiek baldininkai atvaziuoja ir issimatuoja koks aukstis tures but spinteliu. Be to ir as manau, kad spinteliu kojeles reguliuojasi g.gif
O del dziovyklos - 45 cm normalu. Pas mane tokia dziovykla. Visa horizontali spintele 45 cm aukscio. Tik aisku tada jai tik viena dziovyklos lentynele. Bet kadangi ji ilga, tai man vietos uztenka ax.gif

As tai pati ant sienos braiziau meistrams iki kur man turi but klijuojamos plyteles. Isklijavo, o paskui baldininkai jau matavo pagal esama situacija. Zodziu viskam dirigavau pati ir sakiau kaip kas turi but. Net baldziai juokesi, kad nereikejo cia nieko projektuot, viskas buvo suplanuota ir apskaiciuota iki smulkmenu, kad bus taip ir ne kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 09 balandžio 2008 - 08:15
oi oi , zodziu man naudingiau butu plyteles isklijuoti dabar, nes jei klijuosim paskui, tada jau bus pakabintos spinteles ir plyteles reikes jau konkreciai pagal ta tarpa pjaustyt, nes tarpas 60 cm, o mums su rastai plyteles yra zemesnes ir sakau suklijavus mums tas tarpelis gali gautis apie 56-57 cm g.gif tai jei jau klijuotume pakabinus spinteles, tada sakes visiems rastams, nes reikes supjaustyt plytels. del to norejau MB iklabet isklijuot plyteles na pries pakabinant, nes pagal plyteles gali pareguliuot kuriam aukstyje.

beje del dziovyklos, tai pas mane bus dvi, viena lekstems ir viena puodukams, tai ar sitos dvi tokios lentyneles tilptu i 45 cm aukscio lentynele g.gif nes dabar padarytos 90 cm durys, ir ir virs tu dvieju dziovykleliu lekstems ir puodukams dar viena lentyna g.gif niu MB tas variantas patinka, o as norejau padalint per puse tas spintutes, kad dziovykla butu 45 cm ir po to spintute 45 cm virs jos doh.gif
oj kaip sunku man viska paaiskint lotuliukas.gif
Atsakyti