Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(maziulele @ 2008 04 08, 10:26)
ar esat girdejusios, kad yra kazkokie specialus grandekliai kaitlentems g.gif

sveika 4u.gif

taip yra, tokie specialūs peiliukai-gramdukai, aš esu pirkusi Senukuose, aš pirma su jais nugramdau visokius prisvilimus, o paskui dar su specialiu kremuku dar valau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zip @ 2008 04 07, 22:26)
Sveikos, mergaitės  4u.gif

turiu tokį klausimuką: ką manot apie juodą virtuvę?  g.gif

http://www.ipix.lt/images/87041661.jpg

man labai gražu 4u.gif Pas mane bus priešingai - balta visa... bet tiek juoda, tiek balta labai elegantiškai atrodo, jei neapkrauni nereikalingomis detalėmis, bandant sukurti didesnį jaukumą biggrin.gif

QUOTE(maziulele @ 2008 04 08, 11:26)
pirkom SBA balduose senukuose biggrin.gif buvo kaip tik akcija, stalas+4 kedes uz 999,99 Lt. tongue.gif

Tavo stalas ir kėdės labai gražiai atrodo 4u.gif

QUOTE(Laurita* @ 2008 04 08, 12:23)
sveika  4u.gif

taip yra, tokie specialūs peiliukai-gramdukai, aš esu pirkusi Senukuose, aš pirma su jais nugramdau visokius prisvilimus,  o paskui dar su specialiu kremuku dar valau  mirksiukas.gif

O su jais nesusibraižo paviršius? g.gif
Atsakyti
laba diena.jus cia duodat geru patarimu,padedat suprojektuot virtuves,tai ir as kreipiuosi i jus pagalbos.nu niekaip man neiseina su alno programa susitarti...gal galetumet kas nors paprojektuoti virtuve... blush2.gif ir dar nemoku ideti senosios virtuves nuotraukos kad butu aiskiau...labai buciau dekinga 4u.gif virtuve planuojam patys darytis(tai yra mano vyras).
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2008 04 08, 13:35)
laba diena.jus cia duodat geru patarimu,padedat suprojektuot virtuves,tai ir as kreipiuosi i jus pagalbos.nu niekaip man neiseina su alno programa susitarti...gal galetumet kas nors paprojektuoti virtuve... blush2.gif ir dar nemoku ideti senosios virtuves nuotraukos kad butu aiskiau...labai buciau dekinga 4u.gif virtuve planuojam patys darytis(tai yra mano vyras).

nuotrauka idek per www.imageshack.us ir is ten tik nuoroda su pabaiga .jpg chia idek per migtuka IMG.

O del alno tai klausk, viena karta suprasi kaip veikia ir pati galesi daryti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 08 balandžio 2008 - 13:33
QUOTE(Irongė @ 2008 04 07, 22:27)
o gal kas žinot, kur galima būtų apžiūrėti kaip atrodo akmens masės stalviršiai ir kiek jie kainuoja? mes nusipirkom natūralaus ąžuolo baldus, bet va, niekaip nepasisprendžiu, kokį stalviršį daryt...
prie mūsų baldų komplekto buvo derinamas medinis, bet aš tokio nenoriu, laminatas, man atrodo gal atrodys per pigiai prie tikro medžio; o niekur internete nerandu, kiek galėtų tikro ar dirbtinio akmens stalviršiai kainuot...

beveik visuose didesniuose virtuviniu baldu salonuose nors pora komplektu ekspozicijoj buna su akmens mases stalvirsiais..
lietuvisko 'baltijos marmuro' dirbtinio akmens stalvirsio 1m apie 800 kainuoja
Atsakyti
kazkaip man nesigauna ikelt nuotrauka. blush2.gif biski as zalia ant tokio dalyko.
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2008 04 08, 14:37)
kazkaip man nesigauna ikelt nuotrauka. blush2.gif biski as zalia ant tokio dalyko.

atsiusk i topyk@yandex.ru ikelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos baldininkės. Labai noriu jūsų pagalbos. Turiu galvos skausmą su mamos virtuve.
Buvau nusprendusi virtuvės baldų karkasą daryti iš vanilės spalvos plokštės, fasadą šviesų riešutą, o stalvirši "putpelės kiaušinis" Bet kažkaip susimėčiau, nes pastebėjau kad dauguma daro atvirkščiai - karkasą tamsų, o fasadą šviesų....Kaip jums atrodytų mano variantas?
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 04 08, 14:38)
atsiusk i topyk@yandex.ru ikelsiu  mirksiukas.gif

jau nusiunciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2008 04 08, 16:38)
jau nusiunciau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ir dar..... smile.gif koks stalviršis yra praktiškesnis tamsus ar šviesus? Kažkaip dėl tamsaus yra baimė kad gali matytis įbrėžimai.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 04 08, 15:46)

stai va tokia musu virtuve,norim naujus baldus darytis ir nezinau nuo ko cia pradet.su alno nelabai man sekasi.kur orkaite siena 2m23 cm,o kur kriaukle 2m55cm.vietos neperdaugiausiai.saldytuva ir orkaite galvoju palikt toj pacioj vietoj.
Atsakyti