Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Zip @ 2008 04 07, 23:06)
Pirma, virtuvę planuojam beveik uždarą, t.y. beveik stačiakampio formos. Visos kraštinės tikriausiai bus apstatytos spintelėm paliekant tik įėjimą. Taip virtuvės erdvė bus atskirta nuo svetainės, o kartu ir bus galima bendrauti su šeima, žiūrėti TV ir pan.

Spintelių spalvų maišyti nenorim, nes išgauti gražų vaizdą per mažai vietos, o mišrainės mažiausiai norisi. Todėl planai tokie: spintelės juodos su baltu stalviršiu, viršutinės spintelės žemos su matiniu stiklu (kad ne taip slėgtų), taigi lieka tik juodas rėmas. Dar nesugalvojom, ką darysim su vieną kraštinę užbaigiančia užapvalinta spintele.. ją kažkaip reikėtų išskirti, t.y. ar bus "vyninė", ar turės baltas lentynas, skirtas šiaip dekoracijom..

Tikiuosi, artimiausiu metu pabaigsim viską sukelti ir bus bent jau apytikris vaizdas, kad galėčiau aiškiau mūsų mintis parodyti  ax.gif

o stiklas tikrai turėtų gerai tikti ir juoda spalva kaip ir tokios uždaroj erdvėj neapsunkins vaizdo, kai bus tik apačioj. matau, jau esat pakankamai daug apgalvoję, oj, kaip domu būų pamatyti realizaciją.
Atsakyti
keletas kontrastingu nemediniu virtuviu biggrin.gif

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

Atsakyti
grazu juodos virtuves wub.gif thumbup.gif bet tam reikia erdves, pvz pas mane keliuose kvadratuose tokia virtuve isivaizduoju, kad turetu atrodyti tragiskai doh.gif
Atsakyti
Na, mūsų virtuvė irgi ne itin didelė, bet 10 kvadratų pasieksim biggrin.gif

Beje, gal kam nors pravers (angliškai):
Space Planning

The Kitchen Designer
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zip: 08 balandžio 2008 - 07:12
doh.gif as niekaip neapsisprendziu del virtuves baldu spalvu. ojau penktadieni reikespasakyti. verysad.gif nezinau ar reikia virtuve derinti su svetaine jei jos sujungtos ?
Atsakyti
Mano virtuve juodai-balta ax.gif (tik dar cia nebuvo imontuotas saldytuvas biggrin.gif ), o dabar jau viskas baigta thumbup.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 04 08, 07:24)
doh.gif as niekaip neapsisprendziu del virtuves baldu spalvu. ojau penktadieni reikespasakyti.  verysad.gif nezinau ar reikia virtuve derinti su svetaine jei jos sujungtos ?

Mano nuomone, svarbiausia - vientisas namų vaizdas. Net vonia turi derėti prie bendros buto temos/nuotaikos/spalvų ir pan.

Tarkim, mūsų atveju virtuvė bus šaltų spalvų (juoda, balta), o bendroje erdvėje esanti svetainė - tos pačios pieno baltos sienos, kaip ir virtuvėj, medinės baldų dalys juodos, kad derėtų su virtuve, geltonas gobelenas (na, dar ne 100% ax.gif ), kad suteiktume svetainei šiltumo ir galbūt raudonos detalės (pagalvėlės ir pan.), kad suteiktume gyvumo.

Na, čia kol kas tik planai ax.gif dar tik virtuvėj sėdim, bet kada nors prieisim ir prie bendro vaizdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2008 04 08, 08:36)
Mano virtuve juodai-balta ax.gif (tik dar cia nebuvo imontuotas saldytuvas biggrin.gif ), o dabar jau viskas baigta  thumbup.gif

Labai graži thumbup.gif
O stalas pas jus medinis g.gif

Nes vat man klausimas dėl stalų.Aš jo norėčiau tokio pat kaip visas komplektas bus,na ne stalviršis turiu omenyje,bet man labai nepatinka metalinės kojos,jos man supaprastina vaizdą o sako tokių pačių kaip stalas padaryti neįmanoma g.gif
Atsakyti
MAZIULELES virtuvike maciau gyvai wub.gif nu nerealiii thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2008 04 08, 09:25)
Labai graži  thumbup.gif
O stalas pas jus medinis  g.gif

taip medinis, tamsiai rudas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2008 04 08, 09:39)
taip medinis, tamsiai rudas mirksiukas.gif

O kur pirkot ir uz kiek jei ne paslaptis? blush2.gif Nes as irgi dairausi panasaus stalo. Kadangi vietos neperdaugiausiai, tai noriu ne labai didelio.

Tiesa, mergaites, dar norejau paklaust kuo valot pirstu antspaudus nuo gartraukio? unsure.gif Net mano pamegtas langu valiklis neatsveicia doh.gif Siaubas kazkoks. Kaip nuciupinejo baldziai kabindami, tai dabar niekaip nenuvalau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 08 balandžio 2008 - 09:12
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 04 08, 10:11)
O kur pirkot ir uz kiek jei ne paslaptis? blush2.gif  Nes as irgi dairausi panasaus stalo. Kadangi vietos neperdaugiausiai, tai noriu ne labai didelio.

pirkom SBA balduose senukuose biggrin.gif buvo kaip tik akcija, stalas+4 kedes uz 999,99 Lt. tongue.gif

o man irgi labai idomu, su kuom valot kaitlentes biggrin.gif nes nusipirkau kazkoki valikli, ir jis visai nieko nenuvalo doh.gif

ar esat girdejusios, kad yra kazkokie specialus grandekliai kaitlentems g.gif
Atsakyti