Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Zip @ 2008 04 07, 18:26)
Sveikos, mergaitės  4u.gif

turiu tokį klausimuką: ką manot apie juodą virtuvę?  g.gif

http://www.ipix.lt/images/87041661.jpg

man labai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zip @ 2008 04 07, 20:26)
Sveikos, mergaitės  4u.gif

turiu tokį klausimuką: ką manot apie juodą virtuvę?  g.gif

http://www.ipix.lt/images/87041661.jpg

bigsmile.gif Ogogo, superine 4u.gif Bet turi but labai geras ir grazus apsvietimas manau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2008 04 07, 20:37)
man labai grazu  mirksiukas.gif

QUOTE(Buffy @ 2008 04 07, 20:39)
bigsmile.gif Ogogo, superine 4u.gif Bet turi but labai geras ir grazus apsvietimas manau mirksiukas.gif

Man irgi.. jau trečia diena projektuojam virtuvę ir nieko gražesnio nesugalvojam kaip juoda-balta+metalas bigsmile.gif

Apšvietimas - pagrindinis dalykas, kuris mus glumina: mūsų langai į vakarus. Bet taip patinka, kad nusprendėm daugiau investuoti į apšvietimą, bet pasilikti prie trokštamo varianto biggrin.gif

Kai sugeneruosim galutinį variantą, būtinai įmesiu jūsų teismui.
Atsakyti
Juoda kaip ir balta - reikalaus daug prieziuros. As irgi issirinkau tamsia spalva - tik ne juoda, o antracito. Derinsiu su balintu uosiu.
Atsakyti
o gal kas žinot, kur galima būtų apžiūrėti kaip atrodo akmens masės stalviršiai ir kiek jie kainuoja? mes nusipirkom natūralaus ąžuolo baldus, bet va, niekaip nepasisprendžiu, kokį stalviršį daryt...
prie mūsų baldų komplekto buvo derinamas medinis, bet aš tokio nenoriu, laminatas, man atrodo gal atrodys per pigiai prie tikro medžio; o niekur internete nerandu, kiek galėtų tikro ar dirbtinio akmens stalviršiai kainuot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 07 balandžio 2008 - 21:27
QUOTE(Lilajar @ 2008 04 07, 21:17)
Juoda kaip ir balta - reikalaus daug prieziuros. As irgi issirinkau tamsia spalva - tik ne juoda, o antracito. Derinsiu su balintu uosiu.

Maniškis kategoriškai nusistatęs prieš bet kokią spalvą, primenančią medį, virtuvėje.. o aš tam visiškai nesipriešinu, nes man irgi (tik nepriimk asmeniškai mirksiukas.gif ) visi šio tipo atspalviai jau nusibodę ir netraukia akies.. todėl mūsų galimas pasirinkimas labai sumažėjo, o galų gale priėjom prie juoda-balta biggrin.gif

Su juoda daug darbo tiek projektuojant (kaip neperspausti?), tiek prižiūrint. Na, bet mes tam jau beveik pasirįžom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zip @ 2008 04 07, 22:29)
Maniškis kategoriškai nusistatęs prieš bet kokią spalvą, primenančią medį, virtuvėje.. o aš tam visiškai nesipriešinu, nes man irgi (tik nepriimk asmeniškai  mirksiukas.gif ) visi šio tipo atspalviai jau nusibodę ir netraukia akies.. todėl mūsų galimas pasirinkimas labai sumažėjo, o galų gale priėjom prie juoda-balta biggrin.gif

Su juoda daug darbo tiek projektuojant (kaip neperspausti?), tiek prižiūrint. Na, bet mes tam jau beveik pasirįžom  bigsmile.gif

Na cia skonio reikalas, as savo virtuves vizija turiu, bet niekus tinkamu medziagu negaliu atrasti. Gal dar irgi pakeisiu vizija su laiku ir liksiu prie kokio nors juodai balto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zip @ 2008 04 07, 22:29)
Maniškis kategoriškai nusistatęs prieš bet kokią spalvą, primenančią medį, virtuvėje.. o aš tam visiškai nesipriešinu, nes man irgi (tik nepriimk asmeniškai  mirksiukas.gif ) visi šio tipo atspalviai jau nusibodę ir netraukia akies.. todėl mūsų galimas pasirinkimas labai sumažėjo, o galų gale priėjom prie juoda-balta biggrin.gif

Su juoda daug darbo tiek projektuojant (kaip neperspausti?), tiek prižiūrint. Na, bet mes tam jau beveik pasirįžom  bigsmile.gif

jooo, juoda reikalaus ypatingos prieziuros. O jei pabandytum kokia grazia tamsiai tamsiai pilka su sviesiai sviesiai pilka? Vienos dureles lyg tam paveiksliuke slifuoto metalo spalvos? Visai idomiai atrodo:). Maciau ir stalvirsis yra slifuoto metalo ir dar tokio rupleto ar kaip cia pasakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolyte: 07 balandžio 2008 - 21:40
QUOTE(Jolyte @ 2008 04 07, 21:39)
jooo, juoda reikalaus ypatingos prieziuros. O jei pabandytum kokia grazia tamsiai tamsiai pilka su sviesiai sviesiai pilka? Vienos dureles lyg tam paveiksliuke slifuoto metalo spalvos? Visai idomiai atrodo:). Maciau ir stalvirsis yra slifuoto metalo ir dar tokio rupleto ar kaip cia pasakyti.

Pas mus virtuvė ir svetainė kartu. Jei rištumėmės prie pilkos atspalvių.. hmzz.. man rodos, kad tada sunku būtų su svetainės baldais. Gal ir kvailai mąstau, bet manau, kad pilka virtuvė verstų slopinti svetainę. O jos norim gyvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zip @ 2008 04 07, 22:44)
Pas mus virtuvė ir svetainė kartu. Jei rištumėmės prie pilkos atspalvių.. hmzz.. man rodos, kad tada sunku būtų su svetainės baldais. Gal ir kvailai mąstau, bet manau, kad pilka virtuvė verstų slopinti svetainę. O jos norim gyvos  g.gif

O tada kaip tau variantas apatines juodos, o virsutines baltos arba atvirksciai?
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 04 07, 22:50)
O tada kaip tau variantas apatines juodos, o virsutines baltos arba atvirksciai?

o koks įdomu stalviršis? apatinės juodos - viršutinės baltos, gal ir gerai, bet va jei atvirkščiai - man rodo tamsios kabančio spintelės spaustų erdvę.... nors jei dar juoda stalviršį ir baltas plyteles.... hm, norėčiau pamatyti.

iš tiesų intriguojančiai skamba, bet pati nedaryčiau vine dėlto, kad nemėgstu dulkių šluostyt ir šveisti spintelių... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 04 07, 21:50)

QUOTE(Irongė @ 2008 04 07, 21:58)
o koks įdomu stalviršis? apatinės juodos - viršutinės baltos, gal ir gerai, bet va jei atvirkščiai - man rodo tamsios kabančio spintelės spaustų erdvę.... nors jei dar juoda stalviršį ir baltas plyteles.... hm, norėčiau pamatyti.

iš tiesų intriguojančiai skamba, bet pati nedaryčiau vine dėlto, kad nemėgstu dulkių šluostyt ir šveisti spintelių...  ax.gif

Pirma, virtuvę planuojam beveik uždarą, t.y. beveik stačiakampio formos. Visos kraštinės tikriausiai bus apstatytos spintelėm paliekant tik įėjimą. Taip virtuvės erdvė bus atskirta nuo svetainės, o kartu ir bus galima bendrauti su šeima, žiūrėti TV ir pan.

Spintelių spalvų maišyti nenorim, nes išgauti gražų vaizdą per mažai vietos, o mišrainės mažiausiai norisi. Todėl planai tokie: spintelės juodos su baltu stalviršiu, viršutinės spintelės žemos su matiniu stiklu (kad ne taip slėgtų), taigi lieka tik juodas rėmas. Dar nesugalvojom, ką darysim su vieną kraštinę užbaigiančia užapvalinta spintele.. ją kažkaip reikėtų išskirti, t.y. ar bus "vyninė", ar turės baltas lentynas, skirtas šiaip dekoracijom..

Tikiuosi, artimiausiu metu pabaigsim viską sukelti ir bus bent jau apytikris vaizdas, kad galėčiau aiškiau mūsų mintis parodyti ax.gif
Atsakyti