Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(lloreta @ 2008 04 07, 13:33)
Negi niekas neturi tokio stalviršio verysad.gif

mano giminaitė turi, bet nežinau atsiliepimų, nes jos dar tamsesnis, aš ją gąsdinau, kad dažnai teks valyti dėl dulkių, tai dabar tyli smile.gif sakė reik dažnai, bet jai nesunku smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saulašarė @ 2008 04 07, 13:49)
Labas, suplanavu ir as savo virtuvyte.. idedu nuoroda ir laukiu nuomoniu  4u.gif 
p.s i spalvas  nekreipkit demesio, jos bus ne tokios..

http://public.fotki..../virtuve/1.html

QUOTE(_celeste @ 2008 04 07, 14:15)
o ne per mažai vietos bus pjaustymams ir tt.. g.gif

Aga- pjaustymui vietos mažokai... Ale kad nelabai matau ką kitaip daryt jai būt galima- nebent atsisakyt vienos ūkinės spintos kur mikrobangė įmontuota ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KoKeRė @ 2008 04 07, 13:31)
Aga- pjaustymui vietos mažokai... Ale kad nelabai matau ką kitaip daryt jai būt galima- nebent atsisakyt vienos ūkinės spintos kur mikrobangė įmontuota ax.gif

arba kazkaip imontuoti ta isvaziuojanti darbastali... tik nezinau ar tokie praktiska ir patogu
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2008 04 07, 22:15)
o ne per mažai vietos bus pjaustymams ir tt.. g.gif

QUOTE(KoKeRė @ 2008 04 07, 22:31)

žinau, kad mažokai, bet niekaip neišeina daugiau tos vietos išspaust, nu nebent yra variantas dėt plautuvę be džiovyklės g.gif bet irgi nepatogu..

o dėl tos spintos tai jinai turi būti, nes kitaip man niekas netilps unsure.gif trūksta vietos žiauriai..
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2008 04 07, 14:15)
O sakykit kaip ALNO programoj įstatyti kriauklę? Nes pas mane vis gaunasi, kad ji virs spintelės kabo biggrin.gif nors spintelė speciali kriauklei. Ir dar kaip dėlioti viršutines spinteles? Manęs neklauso, dedasi vis tiek apačioj... blush2.gif Labai būčiau dėkinga už pagalbą 4u.gif
Ir dar niekaip nerandu kaitlentės blush2.gif Gartraukis  yra, o kaitlentė ir orkaitė kur? blush2.gif Na atsiprašau, mokausi dar tik...

Jeigu tau kabo virs spinteles kriaukle, tai pereik i 3D vaizda ir tenai apacioj yra langeliai su rodyklem, pazymek kriaukle ir leisk arba kelk, taip pat su virsutinem spintelem, o kelimo- leidimo zingsni, nurodai centimetrais pati po to langelio
Atsakyti
QUOTE(Saulašarė @ 2008 04 07, 15:03)
žinau, kad mažokai, bet niekaip neišeina daugiau tos vietos išspaust, nu nebent yra variantas dėt plautuvę be džiovyklės  g.gif  bet irgi nepatogu..

o dėl tos spintos tai jinai turi būti, nes kitaip man niekas netilps  unsure.gif  trūksta vietos žiauriai..

o čia bus bendra patalpa su svetaine?
iš bėdos gal galima kur po dešine (prie aukštų spintelių) dėt stalviršį..

arba šiek tiek perdaryt - viryklę pritraukti arčiau kriauklės, ir tada stalviršį su spintelėm daryti iš kairės pusės (gaunasi kaip ir U raidės virtuvė..) tadu ir vietos daiktams daugiau ir darbui erdvės atsirastų.. g.gif
tik kitas klausimas kaip su valgomuoju stalu..
Papildyta:
user posted image
ant greitųjų kažkas tokio ..
su tom alno nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2008 04 07, 14:15)
Ir dar niekaip nerandu kaitlentės blush2.gif Gartraukis  yra, o kaitlentė ir orkaitė kur?

Kaitlente ir orkaite yra Special articles, ceranfeld ir Elpe....IN, ten pat ir neimontojamas saldytuvas ax.gif Sekmes:)
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2008 04 07, 23:22)
o čia bus bendra patalpa su svetaine?
iš bėdos gal galima kur po dešine (prie aukštų spintelių) dėt stalviršį..

arba šiek tiek perdaryt - viryklę pritraukti arčiau kriauklės, ir tada stalviršį su spintelėm daryti iš kairės pusės (gaunasi kaip ir U raidės virtuvė..) tadu ir vietos daiktams daugiau ir darbui erdvės atsirastų.. g.gif
tik kitas klausimas kaip su valgomuoju stalu..
Papildyta:
user posted image
ant greitųjų kažkas tokio ..
su tom alno nemoku  blush2.gif

taip, bendra erdvė smile.gif Ačiū už pasiūlymą, bet U raidės forma nelabai tinka schmoll.gif , nes tada visai nebebūtų vietos normaliai apsisukt unsure.gif beto ten kairėj pusėj bus durys iš kambario.. valgomasis stalas bus bet truputeli kitur, labiau link svetaines.. nemoku aš čia paaiškint, nes ten tokia idomi forma gaunasi tos erdvės.. gal iš tikro reik pamąstyt apie tą ištraukiamą darbastalį g.gif arba dėt normalaus aukščio spintelę prie šaldytuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulašarė @ 2008 04 07, 15:31)
taip, bendra erdvė smile.gif Ačiū už pasiūlymą, bet U raidės forma nelabai tinka  schmoll.gif , nes tada visai nebebūtų vietos normaliai apsisukt  unsure.gif  beto ten kairėj pusėj bus durys iš kambario..  valgomasis stalas bus bet truputeli kitur, labiau link svetaines.. nemoku aš čia paaiškint, nes ten tokia idomi forma gaunasi tos erdvės..  gal iš tikro reik pamąstyt apie tą ištraukiamą darbastalį  g.gif  arba dėt normalaus aukščio spintelę prie šaldytuvo  g.gif

tai gali mažesnį tą darbastalį..
na, mano virtuvė yra 2 m plocio, tai L raidės formos.. tai prie spintelių vietos susidaro 1,5 * 0,7 vaikščiot..
nedaug vietos, ale kai reikia sukuosi.. ir baltai pavydžiu toms, kas turi dzydzeles virtuves.. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 04 07, 16:09)
Jeigu tau kabo virs spinteles kriaukle, tai pereik i 3D vaizda ir tenai apacioj yra langeliai su rodyklem, pazymek kriaukle ir leisk arba kelk, taip pat su virsutinem spintelem, o kelimo- leidimo zingsni, nurodai centimetrais pati po to langelio

QUOTE(Goda_47 @ 2008 04 07, 16:27)
Kaitlente ir orkaite yra Special articles, ceranfeld ir Elpe....IN, ten pat ir neimontojamas saldytuvas  ax.gif Sekmes:)

Labai labai ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulašarė @ 2008 04 07, 15:31)
taip, bendra erdvė smile.gif Ačiū už pasiūlymą, bet U raidės forma nelabai tinka  schmoll.gif , nes tada visai nebebūtų vietos normaliai apsisukt  unsure.gif  beto ten kairėj pusėj bus durys iš kambario..  valgomasis stalas bus bet truputeli kitur, labiau link svetaines.. nemoku aš čia paaiškint, nes ten tokia idomi forma gaunasi tos erdvės..  gal iš tikro reik pamąstyt apie tą ištraukiamą darbastalį  g.gif  arba dėt normalaus aukščio spintelę prie šaldytuvo  g.gif

Del vietos tai tikrai apsisuksi, kad reik zemint ta spintele, salia saldytuvo irgi faktas...
Negali planelį įmesti savo virtuvėlės su matmenim ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

turiu tokį klausimuką: ką manot apie juodą virtuvę? g.gif

http://www.ipix.lt/images/87041661.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zip: 07 balandžio 2008 - 20:28