Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Jolė @ 2008 04 07, 10:47)
man dar ir pritrūksta tos vietos  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Ypac savaitgaliais, jeigu niekur is namu nosies nekisam, tai indaplove jungiam pora kartu per diena.
Atsakyti
QUOTE(EvelinaM @ 2008 04 07, 11:47)
drinks_cheers.gif  Ypac savaitgaliais, jeigu niekur is namu nosies nekisam, tai indaplove jungiam pora kartu per diena.

drauge turi 45cm namie ir sako ,kad jai mazai, nes tenka pora kartu ijungineti. 3 asm seima.
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 07, 10:25)
niu merginos, tos kurios turit tokias dideles indaploves pasidalinkit, ar tikrai prikraunat pilnas, kad nereiktu bereikalo neprikrautos plaut  doh.gif  nes kai pamaciau tai ir issiziojau, galvoju kada as tiek prikrausiu  lotuliukas.gif

Tu pasiziurek , gal tavo indaplove turi funkcija - puse apkrovimo.
Cia butent tokiam variantui kai nori issiplauti indus, o indaplove nepilna.

Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 07, 11:56)
nes mmes dar tik 2 asmenu seima  blush2.gif

gerai pasakyta - dar tik biggrin.gif
Žiūrėk į priekį 4u.gif

imk 60 cm ir net nedvejok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 04 07, 11:27)
Tu pasiziurek , gal tavo indaplove turi funkcija - puse apkrovimo.
Cia butent tokiam variantui kai nori issiplauti indus, o indaplove nepilna.

niu vat kad nebuvo instrukcijos lietuviu kalba, tik anglu, tai neturejau laiko kada patyrinet, tingiu labai angliskai skaityt blush2.gif biggrin.gif
QUOTE(Jolė @ 2008 04 07, 11:30)
gerai pasakyta - dar tik  biggrin.gif
Žiūrėk į priekį  4u.gif

imk 60 cm ir net nedvejok  mirksiukas.gif

tai jinai Jau paimta lotuliukas.gif jau namie stovi, tai uztad ir sakau issiziojau, kai ja man parnese lotuliukas.gif
Atsakyti
mes tai net nedvejodami pirkom 60cm indaplove ax.gif nors ir nelabai megstu virtuvej sukiotis, bet indu kazkaip atsiranda g.gif o plaut kriauklej tyngisi man blush2.gif ir be to mes jau 3-se kolkas ax.gif
Atsakyti
Mes irgi ilgai dvejojom dėl indaplovės pločio.Norėjau sutaupyti vietos ir imti 45 cm, bet kai dabar paskaičiau tai jaučiu,kad tikrai neprašovėm, kad pirkom 60 cm, nes mes gi jau 4-iese tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi imčiau tik 60cm.Jei neprirenki indu pilnai indaplovei,tai gali jungti taupų rėžimą,ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(lloreta @ 2008 04 04, 09:50)
Gal kas turite stalviršį tamsi vyšnia http://www.termopala...9-su-aps-folija Noriu tokį daryti, tik kažin kaip valysis g.gif

Negi niekas neturi tokio stalviršio verysad.gif
Atsakyti
Labas, suplanavu ir as savo virtuvyte.. idedu nuoroda ir laukiu nuomoniu 4u.gif
p.s i spalvas nekreipkit demesio, jos bus ne tokios..

http://public.fotki..../virtuve/1.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulašarė: 07 balandžio 2008 - 12:57
O sakykit kaip ALNO programoj įstatyti kriauklę? Nes pas mane vis gaunasi, kad ji virs spintelės kabo biggrin.gif nors spintelė speciali kriauklei. Ir dar kaip dėlioti viršutines spinteles? Manęs neklauso, dedasi vis tiek apačioj... blush2.gif Labai būčiau dėkinga už pagalbą 4u.gif
Ir dar niekaip nerandu kaitlentės blush2.gif Gartraukis yra, o kaitlentė ir orkaitė kur? blush2.gif Na atsiprašau, mokausi dar tik...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litavkasam: 07 balandžio 2008 - 13:23
QUOTE(Saulašarė @ 2008 04 07, 13:49)
Labas, suplanavu ir as savo virtuvyte.. idedu nuoroda ir laukiu nuomoniu  4u.gif 
p.s i spalvas  nekreipkit demesio, jos bus ne tokios..

http://public.fotki..../virtuve/1.html

o ne per mažai vietos bus pjaustymams ir tt.. g.gif
Atsakyti