labas rytas
oi si savaitgali draskemes isgriovem ta sena sienine spinta, oi kiek erdves atsirado tai jau beveik viska nugrandem, kita savaitgali reiks su elektra reikalus sutvarkyt, ne sreik laidukus pravest ten kur noresiu, kad butu lemputes ir dar i kita siena reik perkelt rozeciu, nes ten beveik visi prietaisai bus ir orkaite ir t.t.
atveze ana savaite jau mums buitine technika
eikit sau, ta 60 cm indaplove tikras milzinas nesitikejau tokios dideles ir ka as su ja veiksiu
siandien eisim jei spesim paziuret kokius ten mums projektelius padare, ziuresiu koks geriau variantas ant abieju ar ant vienors sienos kabinamom spintutem
QUOTE(pele @ 2008 04 04, 18:08)
Noriu tokių baro kėdžių Gal kas matėte kur tokias pirkt
QUOTE(Saaule @ 2008 04 04, 19:33)
Dabar tikrai geriau
QUOTE(MAMICY @ 2008 04 07, 07:36)
dienos metu taip, bet tamsiu arba nešviesiu paros metu, tai lempos degs tau už nugaros, langas šviesos neduos ir ten kur turetų būti šviesu bus tik tavo šešėlis (nuo lempų tau už nugaros)...
dabar pas mane namie po spintelemis yra 2 lemputes, tai nors vienai is ju perdegus mane jau nervina prietema...
dabar pas mane namie po spintelemis yra 2 lemputes, tai nors vienai is ju perdegus mane jau nervina prietema...
turi omenyje prie lango? ten pas mus kriauklė, o pjaustymui ir pan. palikom erdvės toj pusėj kur gartraukis ir lentynėlės su apšvietimu.
beje, mes specialiai derinom ir lubų apšvietimą - virš stalviršio specialiai eina eilė lempučiu, na, žiurėsim, ar pasiteisins.
QUOTE(Irongė @ 2008 04 07, 08:26)
turi omenyje prie lango? ten pas mus kriauklė, o pjaustymui ir pan. palikom erdvės toj pusėj kur gartraukis ir lentynėlės su apšvietimu.
beje, mes specialiai derinom ir lubų apšvietimą - virš stalviršio specialiai eina eilė lempučiu, na, žiurėsim, ar pasiteisins.
tada viskas tvarkoj tikriausiai
QUOTE(MAMICY @ 2008 04 07, 09:32)
tada viskas tvarkoj tikriausiai
tikėkimės nes iš tikro kol planuoji, sunku viską numatyti, kai neprofesionalas... domiesi, skaitai, darai, jau atrodo turi būti gerai, o paskui ima ir išlenda kažkas...
va mes rozečių prisidarėm milijoną, kad tik nepritrūktų, virtuvėj gali 4 kavinukus sujungt vienu metu, o sandėliuke šalia virtuvės padarėm 'dėl visa ko' tik vieną, nes gi nereikės atrodė...
o dabar sugalvojau, kad gerai būtų visus didesnius elektrinius prietaisus kaip kombainai sustatyti sandėliuke po langu ir ten ir naudoti, nenešiot į virtuvę, o rozetė - kitam gale...
niu merginos, tos kurios turit tokias dideles indaploves pasidalinkit, ar tikrai prikraunat pilnas, kad nereiktu bereikalo neprikrautos plaut nes kai pamaciau tai ir issiziojau, galvoju kada as tiek prikrausiu
QUOTE(marimacho @ 2008 04 07, 11:25)
niu merginos, tos kurios turit tokias dideles indaploves pasidalinkit, ar tikrai prikraunat pilnas, kad nereiktu bereikalo neprikrautos plaut nes kai pamaciau tai ir issiziojau, galvoju kada as tiek prikrausiu
man dar ir pritrūksta tos vietos
QUOTE(marimacho @ 2008 04 07, 11:25)
Vat kaip tik savaitgalį buvau pas draugus, pas juos indaplovė 45 cm, tai bandžiau jai guostis, kad aš tokios jau nebegavau, kol susiruošiau pirkti, tokios jau nebebuvo, tai pirkau 60 cm. Tai paguodė ji mane, sako, kol buvome 3 asmenų šeima, pilnai mažesnės užteko, o dabar, savaitgalį jau du kart per dieną tenka indaplovę užstatyti. Apžiūrėjau, tai nutariau, kad nesuprantu tų, kurios sako, kad indaplovę net ne kasdien įjungia. Gal taip tik todėl, kad dalį indų vis tik rankomis išsiplauna , nes man tai nėra ką tokia per dieną prikišti .
niu gal nors aisku jei i apacia ten puodus sukrauni, tai gal ir ne tiek baisiai tos vietos ir toj lieka, bet jei puodu ner, tai niekaip neprikrauciau nes mmes dar tik 2 asmenu seima
QUOTE(marimacho @ 2008 04 07, 10:56)
niu gal nors aisku jei i apacia ten puodus sukrauni, tai gal ir ne tiek baisiai tos vietos ir toj lieka, bet jei puodu ner, tai niekaip neprikrauciau nes mmes dar tik 2 asmenu seima
Tikrai neperdidelė. Gale tik du puodai tetilps, tai leksciu pridesi, virsuj bliudeliu ir puodelių, viskas bus normaliai, tikrai neperdidele, as dar i viršutinę lentyną sugebu mažus puodus sudėti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 07, 09:56)
nu jei gamini valgyti, tai zek paplak ka nors, jau bliudas, pamaisyk - dar bliudas, bulviu kose - puodas, sriuba -puodas, koks kotletas - keptuve...dar visokiu leksciu, sakuciu, peiliu, lenteliu, menteliu... dabar neturiu indaploves, bet jei gaminu pietus, tai indus procese plaunu istisai... todel man atrodo kad 60 cm seimai pats tas...
niu gal ir taip niu biski apsiraminau nes kai pamaciau sakua sokas buvo
niu savaites dienom pilnos gal ir neprikrausiu, nes ner kada gamint bet savaitgali tai garantas, kaip mamicy parase, paplaki, bliudas, pamaisyk vel bliudas ir pan nes savaitgaliais tai ziauriai megstu gamint