Šiaip pagal viryklės plotį... Nors kartais del dizaino pasirenka 90 pločio prie 60 pločio viryklės... O del geresnio surinkimo tai ne nuo pločio priklauso , o nuo traukos galios
QUOTE(pele @ 2008 04 04, 17:08)
Sitas sviestuvas man nerealus , bet jo kaina dar nerealesne, 3000Lt , kad kur gauti tokia kiniska kopija
QUOTE(MAMICY @ 2008 04 05, 15:41)
pas mane langas, tai lentyneliu neiseis pakabinti
O tas langas ar labai platus? gal galetum daryti lentyneles salia lango o halogenus (tada nebe vamzdines) atsukti istrizai i darbastalio puse.
QUOTE(laimikė @ 2008 04 05, 16:36)
o nenori nuo lubu nuleiti mazu lempuciu kaip halogeniukai...man tai labai grazu....
kazka panasua kaip cia
kazka panasua kaip cia
Joo toks variantas irgi visai nieko.
QUOTE(Baltike @ 2008 04 05, 18:53)
Merginos, turiu klausimuką dėl gartraukio. Pagal ką renkamas gartraukio plotis? Ar 90cm pločio tos pačios galios gartraukis geriau surinks garus nei 60cm pločio?
Mes rinkomes 90, nors virykle 60, bet gartraukio puse dalies stikline, ir dar del to kad 90 cm uzdengia didesni plota , garams kliutis platesne, aisku galingumas svarbiau, bet man sugrojo viskas.
QUOTE(Baltike @ 2008 04 05, 18:53)
Merginos, turiu klausimuką dėl gartraukio. Pagal ką renkamas gartraukio plotis? Ar 90cm pločio tos pačios galios gartraukis geriau surinks garus nei 60cm pločio?
Pagal turimos vietos kiekį, įsiurbiamo oro kiekį (galingesnio ar silpnesnio pagal virtuvės kvadratūrą )ir žinoma dizainą kam ko reikia.
QUOTE(laimikė @ 2008 04 05, 15:36)
o nenori nuo lubu nuleiti mazu lempuciu kaip halogeniukai...man tai labai grazu....
tai tikriausiai taip ir teks daryti...
QUOTE(ArijaM @ 2008 04 05, 19:17)
Sitas sviestuvas man nerealus , bet jo kaina dar nerealesne, 3000Lt , kad kur gauti tokia kiniska kopija
mes vakar buvom KVarce (kaune), tai man pasirode kad visai žemiškos kainos... o kadangi buvom tik pasidairyti, tai ir sviestuvai man visai nieko pasirode...(gal jei reiktu pirkti, tai kitaip atrodytu ) tik kad visų šviestuvų, kurie man patiko, lempos po 20 W uztat as cia ir supanikavau...
Sveikutes,
Susidurem su problemele - nebezinom is kur uzsisakyti baldus virtuvei. Norejom tikrai kokybisku Silutes baldu, bet suzinojom, kad jie Lietuvos rinkai nebegamina - tik eksportui.
Prasau, patarkit, kas zinot - kieno gamybos virtuves baldai tikrai kokybiski.
Zinau ir pati maciau, kad Dalios baldu gamybos, jie tikrai nekokybiski, o apie kt. nezinau.
Patarkit , prasau
Susidurem su problemele - nebezinom is kur uzsisakyti baldus virtuvei. Norejom tikrai kokybisku Silutes baldu, bet suzinojom, kad jie Lietuvos rinkai nebegamina - tik eksportui.
Zinau ir pati maciau, kad Dalios baldu gamybos, jie tikrai nekokybiski, o apie kt. nezinau.
Patarkit , prasau
+2008 04 06, 10:02-->
reiketu tau perskaityti temele. kai kurios paraso kas gamino, patiko ar nepatiko. pamatysi ir jau pagamintus pavyzdzius
as jau irgi rasiau kad man vibaltpega gamino ir esu labai patenkinta
QUOTE(Nakvisha @ 2008 04 06, 10:02)
Sveikutes,
Patarkit , prasau
Patarkit , prasau
reiketu tau perskaityti temele. kai kurios paraso kas gamino, patiko ar nepatiko. pamatysi ir jau pagamintus pavyzdzius
as jau irgi rasiau kad man vibaltpega gamino ir esu labai patenkinta
QUOTE(vėdrynė @ 2008 04 05, 12:27)
1. taip tik panaudojus gali įsitikinti kas yra kas ir kaip ten yra
2. o reikalavimai montavimo kiekvienam modeliui manau yra skirtingi man asmeniškai rasojo viršutinis panelis nesimatė net skaičiukų programų ciferblate maniau, kad orkaitė brokuota pasirodo reikėjo virš orkaitės palikti tarpelį ir už orkaitės nugaros spintoje išpjauti 7 cm tarpą orui išeiti ir visosproblemos dingo. tad kai nusipirksite buitinę techniką pasistudijuokite reikalavimus sėkmės
2. o reikalavimai montavimo kiekvienam modeliui manau yra skirtingi man asmeniškai rasojo viršutinis panelis nesimatė net skaičiukų programų ciferblate maniau, kad orkaitė brokuota pasirodo reikėjo virš orkaitės palikti tarpelį ir už orkaitės nugaros spintoje išpjauti 7 cm tarpą orui išeiti ir visosproblemos dingo. tad kai nusipirksite buitinę techniką pasistudijuokite reikalavimus sėkmės
1.
2. Va, pas mane lygiai ta pati problema Bet, kad uz orkaites didelis tarpas gaunasi ir dar apacioj nemazai ispjauta o vis tiek rasoja
+2008 04 06, 09:02-->
QUOTE(Nakvisha @ 2008 04 06, 09:02)
Sveikutes,
Patarkit , prasau
Patarkit , prasau
Aga, "Silutes baldai" ir man patinka Turim "Rusne", tai viskuo patenkinta, isskyrus tuos mazus langelius ant dureliu salia gartraukio, nes sunkiai valosi, bet siaip Tik kiek zinau, "Silutes baldai" visas spinteles is lenku vezdavosi ar tai is lenkisku ploksciu gamindavo, isskyrus dureles ir t.t., o dabar SBA planuoja prekiauti lenkiskais baldais, kur irgi bus ir medzio masyvo, ir dar ko tik nori Va cia Taigi skirtumas turbut nedidelis tik kokybe kazin kokia bus, bet gal ner taip blogai?
Cia ne reklama Tiesiog domejausi, nes gali tekt nauja virtuvyte uzsisakinet. Paciai galvos skausmas
nors siaip, tai tikrai yra daug kitu geru firmu, kurios gamina virtuves baldus ir kaina, gerokai mazesne, nei cia Sekmes renkantis
QUOTE(MAMICY @ 2008 04 06, 09:12)
tai tikriausiai taip ir teks daryti...
mes vakar buvom KVarce (kaune), tai man pasirode kad visai žemiškos kainos...
mes vakar buvom KVarce (kaune), tai man pasirode kad visai žemiškos kainos...
O tai gal buvo ir toks kaip toj nuotraukoj kur man patiko? o tai kokios ten kainos?
o man dar klausimelis, kaip jus darote virtuves lubas?
dedat gipso plokstes ar kitokie variantai?
dedat gipso plokstes ar kitokie variantai?
QUOTE(MAMICY @ 2008 04 05, 14:57)
Ar yra pas ka nors darbastalis be pakabinamu spinteliu virsuje? kaip sprendziat apsvietimo problemą? kazi jei lubose virs darbastalio ideti lemputes po 20W, tai kiek vnt ju deti? ir isvis kazi ar pasiektu ju sviesa nuo lubu darbastali? prasom pasidalinti sitos problemos sprendimais
mes neturim visai pakabinamų spintelių, bet virtuvė kampu - viena siena su dideliu langu (todėl ir netelpa nieko pakabint ) tai čia lyg ir lango pakaks, o kita siena gartraukis, maždaug toks, kaip paveikslėlyje, tik dar iš šonų maždaug 30cm pločio lentynėlės prasitęs, bus ištisnis apvadas kaip ir gartraukio medinis, tai ten ir slėpsim apšvietimą.
o dar mačiau, gražu, kai virtuvėje virš darbastalio pailgos formos lempa nuleista ant troselių, o gal galima ir jų sistemą pakabint. Kažkas panašaus:
Papildyta:
QUOTE(Kokere @ 2008 04 05, 20:16)
Šiaip pagal viryklės plotį... Nors kartais del dizaino pasirenka 90 pločio prie 60 pločio viryklės... O del geresnio surinkimo tai ne nuo pločio priklauso , o nuo traukos galios
Mes patys darėmės gartraukį, ne pirkom, tai daug domėjomės jų dydžiais ir kt., svarbiausia, kad ne siauresnis, o platesnis keliais cm, o jei dar daugiau platesnis, tai ne problema, ištraukimas priklauso nuo jo kokybės ir galingumo, ne nuo pločio.
QUOTE(Irongė @ 2008 04 06, 22:46)
mes neturim visai pakabinamų spintelių, bet virtuvė kampu - viena siena su dideliu langu (todėl ir netelpa nieko pakabint ) tai čia lyg ir lango pakaks, o kita siena gartraukis, maždaug toks, kaip paveikslėlyje, tik dar iš šonų maždaug 30cm pločio lentynėlės prasitęs, bus ištisnis apvadas kaip ir gartraukio medinis, tai ten ir slėpsim apšvietimą.
dienos metu taip, bet tamsiu arba nešviesiu paros metu, tai lempos degs tau už nugaros, langas šviesos neduos ir ten kur turetų būti šviesu bus tik tavo šešėlis (nuo lempų tau už nugaros)...
dabar pas mane namie po spintelemis yra 2 lemputes, tai nors vienai is ju perdegus mane jau nervina prietema...