Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(marimacho @ 2008 03 27, 11:04)
niu rytoj bandysim vaziuot i ta firma, kur galvojam baldus uszsisakyt, o iki plyteliu klijavimo mums dar toli  lotuliukas.gif  dabar tik sienas pradejom grandyt  doh.gif  bet virtuvini vis tiek reik uzsisakyt, nes niu vis tiek darys koki menesi ar du, tai per tiek laiko turetume spet virtuve isirengt  g.gif  niu bent jau grindis susidet, lubas issidazyt ir plytelem tarpeli isklijuot, kitassienas galim ir veliau sutvarkyt  smile.gif

mes kvietėm firma, kai jau plytelės buvo, bo sonuose vis tiek šiek tiek sumažėjo tarpas.
o dėl gramdymo, tai maniškis irgi iš pradžių daug vargo kol tuos dažus gramdė, bet paskui pažįstamas patarė su kokiu įrankiu (pvz kirviu) pereit duobutes daryt. ir ką, plytelės prisiklijavo normaliai..
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2008 03 27, 12:00)
mes kvietėm firma, kai jau plytelės buvo, bo sonuose vis tiek šiek tiek sumažėjo tarpas.
o dėl gramdymo, tai maniškis irgi iš pradžių daug vargo kol tuos dažus gramdė, bet paskui pažįstamas patarė su kokiu įrankiu (pvz kirviu) pereit duobutes daryt. ir ką, plytelės prisiklijavo normaliai..

niu mes kai tik tarpeli teklijuosim, tai jau kaip nors tiek nugrandys biggrin.gif

o tai rimtai gal mes cia per anksti einam uzsisakyt virtuve? g.gif kaip kitos daret? kada uzsakinejot virtuves baldus? bigsmile.gif
Atsakyti
Eina pyp koks tas nerudijancio plieno pavirsius lotuliukas.gif reikes po kiekvieno kepimo nuvalyti ir ji ir ziuriu siena uz pavirsiaus irgi lotuliukas.gif Nuotraukas idesiu arba vakare arba rytoj, nes vyras fotika darbe pamirso ir dar meistras turi atvaziuot uzbaigti. dar liko indaplove sutvakyt, kampukus ant stalvirsio uzdet, juosteles kai kur dar ir vienos spintutes truksta dar. Bet seip jau vaizdas man labai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik manau mano issvajoti roilingai jau nebelips. Labai perkrauta jau bus, tai net ir nebezinau blink.gif
Atsakyti
Seniai seku šią temą, bet kažkaip buvau praleidusi šią virtuvę
user posted image
wub.gif
Bandžiau vartyti senas temas, bet neradau. Gal kas prisimenat kieno ji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čelsė: 27 kovo 2008 - 12:21
QUOTE(mama2004 @ 2008 03 27, 13:14)
Eina pyp koks tas nerudijancio plieno pavirsius  lotuliukas.gif reikes po kiekvieno kepimo nuvalyti ir ji ir ziuriu siena uz pavirsiaus irgi  lotuliukas.gif Nuotraukas idesiu arba vakare arba rytoj, nes vyras fotika darbe pamirso ir dar meistras turi atvaziuot uzbaigti. dar liko indaplove sutvakyt, kampukus ant stalvirsio uzdet, juosteles kai kur dar ir vienos spintutes truksta dar. Bet seip jau vaizdas man labai patinka  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Tik manau mano issvajoti roilingai jau nebelips. Labai perkrauta jau bus, tai net ir nebezinau  blink.gif

nu kaip lauksim foto bigsmile.gif , svarbiausia, kad paciai vaizdas thumbup.gif . o tu siena tarp spinteliu darei nerudijancio plieno? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 03 27, 13:14)
Eina pyp koks tas nerudijancio plieno pavirsius  lotuliukas.gif reikes po kiekvieno kepimo nuvalyti ir ji ir ziuriu siena uz pavirsiaus irgi  lotuliukas.gif Nuotraukas idesiu arba vakare arba rytoj, nes vyras fotika darbe pamirso ir dar meistras turi atvaziuot uzbaigti. dar liko indaplove sutvakyt, kampukus ant stalvirsio uzdet, juosteles kai kur dar ir vienos spintutes truksta dar. Bet seip jau vaizdas man labai patinka  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Tik manau mano issvajoti roilingai jau nebelips. Labai perkrauta jau bus, tai net ir nebezinau  blink.gif

Oi kaip laukiu, vis seku kiekviena diena ta tema bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 27, 11:40)
niu reiks ir man pasiskaiciuot, kai jau turesiu savo virtuves projekteli kaip ten kurioj vietoj reiks daklijuot  ax.gif  matai, pas mane jokiu meistru nebus, tik mano vyras  lotuliukas.gif 
o kadangi jis viska daro, man reik viska suplanuot, sugalvot, suskaiciuot ir t.t.  doh.gif  lotuliukas.gif tai ir svieciuos baisiausiai kaip ir kas viskas  doh.gif
cia darbu pasiskirstymas vadinas  lotuliukas.gif

Mes plyteles klijavome, kai jau buvo virtuviniai baldai. Mums taip patare ir labai dziaugiuosiu. Nereikejo juostos klijuoti kur stalvirsis su siena jungiasi.
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 03 27, 14:15)
nu kaip lauksim foto  bigsmile.gif , svarbiausia, kad paciai vaizdas  thumbup.gif . o tu siena tarp spinteliu darei nerudijancio plieno?  rolleyes.gif

niii, siena tai plyteles tokios smelio spalvos i rusvuma. Tik pavirsius nerudijancio.
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 03 27, 14:25)
Mes plyteles klijavome, kai jau buvo virtuviniai baldai. Mums taip patare ir labai dziaugiuosiu. Nereikejo juostos klijuoti kur stalvirsis su siena jungiasi.

Nu cia kiek baldininku, tiek nuomoniu, nes kai klausiau as, tai man sake pirmiau plyteles klijuot, o po to baldai biggrin.gif O pas mane irgi nedejo tos juostos, nors ir plyteles pries tai buvo klijuotos. Matyt gerai auksti numatavo ir padare, nes girdejau ivairiu variantu. Pvz., daro bara, blogai issimauoja, ir tada kai reikia prisukt baro koja, paaiskeja, kad ji per trumpa doh.gif Tiesiog kabo ore lotuliukas.gif Aisku tiems zmonems, tai nelabai juokinga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 03 27, 08:48)
keli pastebejimai  4u.gif
mikrobange ziauriai aukstai, man butu labai nepatogu  schmoll.gif
po mikrobange ten ukine spinta ar saldytuvas?
as pabandyciau deliot tokia seka: saldytuvas, tarpas (pvz stalciai), kriaukle, indaplove, elektrinis pavirsius ir vel kokios spinteles. o prie kitos sienos daryciau kokia indauja ar spinta ~1m aukscio, ten ir orkaite imontuociau  4u.gif .

na taip, mikrobange tai per toli smile.gif po mikrobange ten pabraiziau saldytuva, o prie kitos sienos - yra saldiklis ir salia indaplove ax.gif kazkaip netelpa man tiek spinteliu kiek noreciau tureti lotuliukas.gif as isvis norejau bariuko, bet braizant pamaciau, kad labai erdve sumazes, o musu namukas ir taip bus nedidelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 03 27, 13:25)

o mano teta taip dare ir patare mums nedaryti, sake, duagiau taip niekad nedarytu schmoll.gif
nes jai kazkas ten buvo negerai, bet paskui kai jau priklijavo plyteles reikejo jai atitraukt tas spintutes, tai turejo su visom plytelem nulupt, niu nelabai supratau kas ten buvo ir kaip, bet zodziu geriau nerizikuot schmoll.gif nes maza kas, gal veliau tikrai reikes atitraukti tas spintutes del ko nors g.gif saunu, kad jums pasiseke mirksiukas.gif

man tik idomu ar jus baldus uzsisakinejot jau kai buvo irengta viskas g.gif nes pas mus dar net sienos nenugrandytos, o jau vaziuosim uzsakyt, nes pagalvojom, kad gamins kokia pora menesiu, tai per ta laika isirengsim ax.gif ir laiko sutaupysim, nereiks paskui laukti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 27 kovo 2008 - 15:14
QUOTE(marimacho @ 2008 03 27, 14:13)

man tik idomu ar jus baldus uzsisakinejot jau kai buvo irengta viskas  g.gif  nes pas mus dar net sienos nenugrandytos, o jau vaziuosim uzsakyt, nes pagalvojom, kad gamins kokia pora menesiu, tai per ta laika isirengsim  ax.gif  ir laiko sutaupysim, nereiks paskui laukti  g.gif

nieko baisaus, mes ir uzsisakinejom baldus kai dar toli grazu buvo iki ju smile.gif tik meistrai pries pat pabaiga atvaziavo dar karta i namus tiksliai pasimatuoti viska
beje, mes plyteles pries baldus klijavom, meistriukas pagal ismatavimus viska padare ir nereikejo nei nieko lupti nei jokiu juosteliu deti, viskas tiesiog milimetras i milimetra thumbup.gif
Atsakyti