Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(ramčiukas @ 2008 04 04, 22:27)
blink.gif tai kaip tik labiau matosi kai yra pakelta orkaite. prieini prie jos, nereikia nei lenktis, iskart viskas matosi, nereikia pasilenkti kad isimti. su karstais garais tai kai pasilenki ir atidarai durele ar ne taip pat gali gauti karstu garu doze.
ir nereikia aukstaugei buti. as esu tik 1,6 ugio. man tai super.
trys mano drauges irgi taip pasidare, tai sake ne uz ka nenoretu zemai orkaites tureti  schmoll.gif

Gal tu ir teisi biggrin.gif Pasiduodu 4u.gif Bet po kaitlente irgi nera taip blogai ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2008 04 05, 01:00)
ne,yra kaitlenteje kaireje puseje tokia angele apvali,is orkaites i ja montuojasi,tiksliau atvedama slangute pro kuria iseina garai.

p.s. piktumu nenoriu,as issakiau kad nedarysim ir tiek. 4u.gif

tai kaitlente tada speciali buna tada, nes pas mane kaitlentej tokios angeles nera ax.gif

as ir nesipykstu. tik pasakau kaip man patogiau ir kad viska galima padaryti. as esu turejus ir nepakelta, tai man kai dabar pakelta tai daug patogiau mirksiukas.gif

QUOTE(vėdrynė @ 2008 04 05, 09:09)

thumbup.gif visiškai pritariu ir as taip pat pasidariau  patogu kai atsistoji prie kaitlentės atsidarai stalčių pasiimi puoda ar keptuvę ir iškart dedi o po pakelta orkaite ir stalciukas blėkoms susidėti bei visokioms folijoms kepimo maišams sukrauti fantastika kaip patogu matai kaip kepa vaikas rankų nekiša fantastika thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Jei baldininkai įmontuos pagal instrukcijas problemų nebus  g.gif turi jie nepamiršti palikti ventilliacijos angas kad oras cirkuliuoti galėtų ir tiek smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Jollam @ 2008 04 05, 09:30)
Gal tu ir teisi  biggrin.gif Pasiduodu  4u.gif Bet po kaitlente irgi nera taip blogai  ax.gif  biggrin.gif

visi daro kaip kam patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 04 04, 09:24)
Na va ir mano projektėlis čia

Tik spintelių spalva išties neatrodo taip kaip norime, bet kažkas panašaus  biggrin.gif
Lauksiu komentarų  4u.gif

Pataisytas variantas praktiskesnis, bet siaip labai faina virtuve .

QUOTE(Smilte @ 2008 04 05, 01:00)
ne,yra kaitlenteje kaireje puseje tokia angele apvali,is orkaites i ja montuojasi,tiksliau atvedama slangute pro kuria iseina garai.

p.s. piktumu nenoriu,as issakiau kad nedarysim ir tiek. 4u.gif

Susipainiojau , pas mane virykle su orkaite (2 in 1) , tai ten kur kokios angeles yra?
Ir kaip reiktu teisingai ja pastatyti , kad paskui nebutu problemu su tais garais, nes baldininkas musu bus brolis (jis su patirtimi, ale mazu nezinos tokio dalyko)

Dabar jau paaiskinkit man, kaip ten kas.
Atsakyti
QUOTE(Jollam @ 2008 04 04, 22:54)
Man taip atrodo praktiskiau ir graziau  4u.gif O kur atviros lentyneles dingo? smile.gif

Del pakeltos orkaites kaip ramčiukas siule, tai nezinau  g.gif

Na dabar ir patys labiau tokiu variantu patenkinti smile.gif O atviras lentynėles pakeitėm uždarom vienos iš mergaičių patarimu thumbup.gif Ir išties man taip ne tik, kad gražiau bet ir praktiškiau atrodo 4u.gif

O dėl orkaitės, mes nusprendėm daryti tradiciškai, po kaitlente, nežinau kodėl, bet taip ir paliksim ax.gif

QUOTE(.NAJ.A @ 2008 04 05, 10:19)
Pataisytas variantas praktiskesnis, bet siaip labai faina virtuve .

Ačiū 4u.gif

Didelis dėkui visoms už pagyras ir kritikas, kai turėsiu gyvą rezultatą įmesiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 04 04, 11:19)
O gal čia tokia politika, kad pasijustumėt išskirtiniais klientais? O nulups kaip nuo eilinių? Nežinau aš tos firmos, tik teoriškai svarstau, nes ko tik nesigriebia šiais laikais...

schmoll.gif Na man čia kvepia jų rinkodaros politika (na kaip geras ir blogas policininkas) žaidžia tuo, kad padaro įvaizdį, jog apie tave visi šokinėja, o rezultatas tas pats kaip ir kitų, tik klientas "užkibo". mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

as ir nesipykstu. tik pasakau kaip man patogiau ir kad viska galima padaryti. as esu turejus ir nepakelta, tai man kai dabar pakelta tai daug patogiau mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
visi daro kaip kam patogiau mirksiukas.gif
[/quote]
taip tik panaudojus gali įsitikinti kas yra kas ir kaip ten yra

o reikalavimai montavimo kiekvienam modeliui manau yra skirtingi man asmeniškai rasojo viršutinis panelis nesimatė net skaičiukų programų ciferblate maniau, kad orkaitė brokuota pasirodo reikėjo virš orkaitės palikti tarpelį ir už orkaitės nugaros spintoje išpjauti 7 cm tarpą orui išeiti ir visosproblemos dingo. tad kai nusipirksite buitinę techniką pasistudijuokite reikalavimus sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš galvoju šalia kriauklės palikti vieną spintelę indaplovei, padaryti iš karto rozetę. Dabar jos nedarysiu, bet ateity, manau, reikės. Ar darėt taip kas nors? Kaip manot, ką geriau tokiu atveju daryti - spintelę ar ištraukiamą stalčių?
Atsakyti
Ar yra pas ka nors darbastalis be pakabinamu spinteliu virsuje? kaip sprendziat apsvietimo problemą? kazi jei lubose virs darbastalio ideti lemputes po 20W, tai kiek vnt ju deti? ir isvis kazi ar pasiektu ju sviesa nuo lubu darbastali? prasom pasidalinti sitos problemos sprendimais
Atsakyti
Pas mane nebus virsutiniu spinteliu tai as darau mazytes lentyneles virs darbastalio po kuriomis paslepsiu vamzdine lempute su mygtukiniu jungikliu, aisku laidus , toms lemputems atsivedem pries klijuojant plyteles.
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 04 05, 14:38)
Pas mane nebus virsutiniu spinteliu tai as darau mazytes lentyneles virs darbastalio po kuriomis paslepsiu vamzdine lempute su mygtukiniu jungikliu, aisku laidus , toms lemputems atsivedem pries klijuojant plyteles.

pas mane langas, tai lentyneliu neiseis pakabinti sad.gif
Atsakyti
o nenori nuo lubu nuleiti mazu lempuciu kaip halogeniukai...man tai labai grazu....

kazka panasua kaip cia

user posted image
Atsakyti
Merginos, turiu klausimuką dėl gartraukio. Pagal ką renkamas gartraukio plotis? Ar 90cm pločio tos pačios galios gartraukis geriau surinks garus nei 60cm pločio?
Atsakyti