Sveikos
Siandien Ermitaze uzmaciau akmens mases kriaukle, siaip jos kaina berods 398, o dabar akcija 319, ji lietuviska Gal kuri turit, idomu kaip sekasi naudot, juk kaina vos ne per puse kaip Franke
QUOTE(Saaule @ 2008 04 04, 17:33)
Na va, įdedu pakoreguotą projektą čia
Nežinojau kaip uždėti karkasą O tas šaldytuvas taip nesimatys, nes jį užstos sienelė
Nežinojau kaip uždėti karkasą O tas šaldytuvas taip nesimatys, nes jį užstos sienelė
Man taip atrodo praktiskiau ir graziau O kur atviros lentyneles dingo?
Del pakeltos orkaites kaip ramčiukas siule, tai nezinau Kazkaip galvoju, kad nelabai patogi tokiam auksty ji, ne visada matysi kas ten vyksta (niu, nebent ugis nemazas seimininkes) o ir siaip, gera karstu garu doze kartais galima gauti tiesiai i veida Bet, aisku, visada geriau patars tos, kurios tokias jau turi
Cia ne kritika Tik mano abejones
QUOTE(Jollam @ 2008 04 04, 21:54)
Man taip atrodo praktiskiau ir graziau O kur atviros lentyneles dingo?
Del pakeltos orkaites kaip ramčiukas siule, tai nezinau Kazkaip galvoju, kad nelabai patogi tokiam auksty ji, ne visada matysi kas ten vyksta (niu, nebent ugis nemazas seimininkes) o ir siaip, gera karstu garu doze kartais galima gauti tiesiai i veida Bet, aisku, visada geriau patars tos, kurios tokias jau turi
m,es irgi pakeltos nedarysim..maniskis pats gamina baldus tai nerekomenduoja niekam..aisku,gal patogumui patogiau,nereikai tupineti.
bet va,ar statyti imdaplove mano vyras nori ja deti o as noreciau geriau spintele pasidejimui jos vietoje tureti
QUOTE(Jollam @ 2008 04 04, 22:54)
tai kaip tik labiau matosi kai yra pakelta orkaite. prieini prie jos, nereikia nei lenktis, iskart viskas matosi, nereikia pasilenkti kad isimti. su karstais garais tai kai pasilenki ir atidarai durele ar ne taip pat gali gauti karstu garu doze.
ir nereikia aukstaugei buti. as esu tik 1,6 ugio. man tai super.
trys mano drauges irgi taip pasidare, tai sake ne uz ka nenoretu zemai orkaites tureti
QUOTE(Smilte @ 2008 04 04, 23:05)
m,es irgi pakeltos nedarysim..maniskis pats gamina baldus tai nerekomenduoja niekam..aisku,gal patogumui patogiau,nereikai tupineti.
bet va,ar statyti imdaplove mano vyras nori ja deti o as noreciau geriau spintele pasidejimui jos vietoje tureti
o kodel nerekomenduoja nesuprantu. kas cia blogo?
del indaploves tai pagalbininkas man Nr 1 virtuvej. beveik nieko nebeplaunu rankom. viska iskart dedu tenai, vakare ijungiu, o ryte turiu viska sausut sausuteliai. neturiu net indu dziovykles. virs kriaukles spinteleje yra tik paprastos lentyneles indams sudeti. kam vargti jei gali pasilengvinti sau gyvenima.po kokios baliuskos sumeti indus ir eini miegot. nei tau plauti, nei tau sluostyt. viskas super.
Ne del blogumo,kazkas ten nesivedina ar kas,nepamenu,kaip sakoma neklausiau kai man aiskino,ryt kai prabus paklasuiu,paciai dabar idomu jis is tenchnines puses viska ziuri
QUOTE(Smilte @ 2008 04 05, 00:05)
O kodel tavo vyriukas nerekomenduoja? Kokia motyvacija?
Mano broliukas baldininkas, tai jis sako, kaip tik daryk atskirai orkaite , auksciau imontuojama, tipo patogiau.
Visai pasimeciau . Merginos gal kas pries ir uz galit brukstelt tuo klausimeliu.
QUOTE(Smilte @ 2008 04 04, 23:32)
Ne del blogumo,kazkas ten nesivedina ar kas,nepamenu,kaip sakoma neklausiau kai man aiskino,ryt kai prabus paklasuiu,paciai dabar idomu jis is tenchnines puses viska ziuri
nu pas mane tai padarytas specialus tarpasuz spinteles i virsu kad vedintusi, ten net groteles uzdetos.
QUOTE(RenataC @ 2008 04 04, 23:34)
Mano broliukas baldininkas, tai jis sako, kaip tik daryk atskirai orkaite , auksciau imontuojama, tipo patogiau.
Visai pasimeciau . Merginos gal kas pries ir uz galit brukstelt tuo klausimeliu.
apie pliusus jau rasiau, o minusu tai ne vieno nematau
as tik uz pakelta
QUOTE(RenataC @ 2008 04 04, 22:34)
Nepanikuokit,as tik pasakiau kad mes nedarysim nes maniskis nerekomenduoja to,bet tikrai nemanau, kad tai nera patogu.Jis ne del patogumo o del kazkokiu ventiliaciju ar ko,nu nezinau.is orkaites karstis turi iseiti ir jis iseina i spintele kuria gal gadina,cia mano pamastymas,gal kvailas,bet suku galva pati dabar,o siaip pati visada norejau aukstai orkaites..smagu atsistojus stebeti kaip kepa..
Papildyta:
QUOTE(ramčiukas @ 2008 04 04, 22:36)
nu pas mane tai padarytas specialus tarpasuz spinteles i virsu kad vedintusi, ten net groteles uzdetos.
as tik uz pakelta
as tik uz pakelta
tarpas butinas nes garai neturi kur iseiti,juk dabar kaitlentese gaminamos angos sone kad garai iseitu.(AEG)
QUOTE(Smilte @ 2008 04 04, 19:50)
Nanda,ruosiesi MDF daryti virtuve? labai brangu
Virtuviu isvaizda domejausi, o kainomis dar nelabai... kiek tas brangu?
QUOTE(Smilte @ 2008 04 04, 23:42)
tarpas butinas nes garai neturi kur iseiti,juk dabar kaitlentese gaminamos angos sone kad garai iseitu.(AEG)
nu taigi nesunku juk gaminant baldus palikti tarpa ir virsuje padaryti isejima garams. specialiai palipau paziuret kur pas mane iseina garai, tai tikrai padaryta isejimas ir uzdengta grotelem.cia jau baldininku problemos kad padaryti viska teisingai.
o tai jeigu orkaite po kaitlente, kur ten garai iseina. pro apacia nes virsus uzdengtas stalvirsiu
QUOTE(ramčiukas @ 2008 04 04, 23:18)
nu taigi nesunku juk gaminant baldus palikti tarpa ir virsuje padaryti isejima garams. specialiai palipau paziuret kur pas mane iseina garai, tai tikrai padaryta isejimas ir uzdengta grotelem.cia jau baldininku problemos kad padaryti viska teisingai.
o tai jeigu orkaite po kaitlente, kur ten garai iseina. pro apacia nes virsus uzdengtas stalvirsiu
ne,yra kaitlenteje kaireje puseje tokia angele apvali,is orkaites i ja montuojasi,tiksliau atvedama slangute pro kuria iseina garai.
p.s. piktumu nenoriu,as issakiau kad nedarysim ir tiek.
[quote=ramčiukas,2008 04 04, 18:47]
man asmeniskai labiau patinka kai orkaite buna auksciau o ne po kaitlente. labai patogu is jos isimti, nereikia pasilenkti. po kaitlente patogu yra stalciai. as ten susidejau kruopas, makaronus ir t.t.kai gamini pasiimi ir pili i puoda.
pas tave galima butu ta orkaite pakelti ir pastatyti prie saldytuvo. as dariausi imontuojama saldytuva, salia jo pakelta orkaite, o po ja indaplove.
visiškai pritariu ir as taip pat pasidariau patogu kai atsistoji prie kaitlentės atsidarai stalčių pasiimi puoda ar keptuvę ir iškart dedi o po pakelta orkaite ir stalciukas blėkoms susidėti bei visokioms folijoms kepimo maišams sukrauti fantastika kaip patogu matai kaip kepa vaikas rankų nekiša fantastika
Jei baldininkai įmontuos pagal instrukcijas problemų nebus turi jie nepamiršti palikti ventilliacijos angas kad oras cirkuliuoti galėtų ir tiek
man asmeniskai labiau patinka kai orkaite buna auksciau o ne po kaitlente. labai patogu is jos isimti, nereikia pasilenkti. po kaitlente patogu yra stalciai. as ten susidejau kruopas, makaronus ir t.t.kai gamini pasiimi ir pili i puoda.
pas tave galima butu ta orkaite pakelti ir pastatyti prie saldytuvo. as dariausi imontuojama saldytuva, salia jo pakelta orkaite, o po ja indaplove.
visiškai pritariu ir as taip pat pasidariau patogu kai atsistoji prie kaitlentės atsidarai stalčių pasiimi puoda ar keptuvę ir iškart dedi o po pakelta orkaite ir stalciukas blėkoms susidėti bei visokioms folijoms kepimo maišams sukrauti fantastika kaip patogu matai kaip kepa vaikas rankų nekiša fantastika
Jei baldininkai įmontuos pagal instrukcijas problemų nebus turi jie nepamiršti palikti ventilliacijos angas kad oras cirkuliuoti galėtų ir tiek