Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

virtuves kaina be technikos man gavosi 24000 lt. naturalaus luksto yra tik fasadai, kitur t.y. vidines plokstes vokiskos. mechanizmai siaip pas mane deti visur tik blum. virsutines dureles keliasi liftais, kampine spintele yra karusele su besisukanciom durelem, nereikia atidaryti dureliu kad prieitum prie karuseles, jos susistumia i vidu, stalciai su pritraukimais.siaip patogumas thumbup.gif thumbup.gif tai daugiau nei puse kainos siaip man gavosi mechanizmai. nededant tokiu ,,navarotu" virtuves kaina galima zymiai susimazinti mirksiukas.gif
Papildyta:
parodysiu kaip sukinejasi ta kampine spintele

istumi tas dureles i vidu ir suki kiek tau reikia

user posted image

user posted image

kai jis apsisuka dureles uzsidaro pacios thumbup.gif labai ciki daiktas, labai patogu kai nereikia tu dureliu atidaryti, bet brangus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramčiukas: 04 balandžio 2008 - 11:57
QUOTE(ramčiukas @ 2008 04 04, 10:32)
pries kokia puse metu kazkas klause nuomones apie firma vibaltpega. as pas juos dariausi virtuve savo. esu labai labai patenkinta darbu (cia apie kokybe, terminus ir t.t.) atsisakiau tik dizaineres paslaugu, nes projektavausi pati, tik as viena zinau ko man  reikia, kokius daiktus as turiu ir kur juos desiu. taip kad cia tik mano kurinys, kuri dailinau pora menesiu.bet viskas gavosi  thumbup.gif  thumbup.gif geresnes virtuves ne neisivaizduoju.

kam idomu tai cia yra naturalus azuolo lukstas. labai graziai atrodo, yra patvarus ir labai lengvai valosi. baro puseje visur yra apsvietimas (ten kur stiklai), ten dar yra stalciukai, kur galiu susideti ivairias smulkmenytes ir nereikia man salono apkrauti bereikalingais baldais.

tikrai grazu 4u.gif beje tik dabar pastebejau, kad lubos pas jus aukstos, fantastika wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emrata: 04 balandžio 2008 - 12:19
QUOTE(Jolyte @ 2008 04 04, 12:19)
O gal čia tokia politika, kad pasijustumėt išskirtiniais klientais? O nulups kaip nuo eilinių? Nežinau aš tos firmos, tik teoriškai svarstau, nes ko tik nesigriebia šiais laikais...

As jau irgi buvau issigandusi.... smile.gif
Mes pas juos taipat uzsisakem virtuve, neatsimenu, kazkas is supermamyciu rekomendavo, o kadangi jie labai greit atvaziavo,paskaiciavo ir mums tiko,tai daugiau nieko ir nebeieskojom.... Kita savaite jau turetu mums montuoti, na tikiuosi kad taip ir bus... Tada jau ir parasysiu apie galutini rezultata... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 04 04, 13:17)
tikrai grazu  4u.gif beje tik dabar pastebejau, kad lubos pas jus aukstos, fantastika  wub.gif

pas mus tokios slaitines lubos. auskciausioj vietoj 5,5 metro. virsuj yra sijos medines. nu man tai sitas butas svajoniu namai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramčiukas @ 2008 04 04, 11:24)
pas mus tokios slaitines lubos. auskciausioj vietoj 5,5 metro. virsuj yra sijos medines. nu man tai sitas butas svajoniu namai  wub.gif  wub.gif

blink.gif geras, jei ne paslaptis kur tokiu butu galima rasti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2008 04 04, 12:37)
Ar labai brangu ? (gal nekuklus klausimas)
Parasyk jei gali kaina nors i AZ. As dabar renku info sau kaip tik apie medines ir naturaliai faneruotas...

Labai grazi virtuve wub.gif Idomus sprendimas - kilimelis virtuvej biggrin.gif Bet nemanau, kad labai praktiska blush2.gif
Tik dabar pastebejau - pas jus nera gartraukio? bigsmile.gif
Atsakyti
ramčiuk labai graži virtuvė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mes darėm kiek paprastesnę pagal savo kišenę mano viruvė 3(ilgis ) /2,60 dėjau 10 stalčių, vokiškas fasadas, korpusas lenkiškas be buitinės technikos mus kainavo 5700 bėgeliai stalčių su pritraukimu geležiniai italų gam lenkiškų metabox atsisakėm,manau kad jie tinka tik negiliems stalčiams(kruopų neprikrausi išsiskleis) gal ir klystu nežinau. nors jie ir labai elegantiškai atrodo stalviršis termopal tai va manau kad bėginis metras virtuvės kainuoja nuo 1000lt ir tt. tik vienas draugiškas patarimas kol virtuvė pilnai nesumontuota nemokėkite visų pinigų paskui pagal sutartį taisys brokus visą mėn kad nereikų nervuotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte26 @ 2008 04 04, 13:17)
Kita savaite jau turetu mums montuoti, na tikiuosi kad taip ir bus... Tada jau ir parasysiu apie galutini rezultata... smile.gif

Lauksime mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdelyte @ 2008 04 04, 10:31)
Man grazu, nes mes panasia turim  blush2.gif  tik musu mazesne, bet ta plokste tai tokia pati  mirksiukas.gif  man labai patinka  thumbup.gif

O kokia ta plokste, koks spalvytes pavadiimas?

QUOTE(ramčiukas @ 2008 04 04, 13:32)
pries kokia puse metu kazkas klause nuomones apie firma vibaltpega. as pas juos dariausi virtuve savo. esu labai labai patenkinta darbu (cia apie kokybe, terminus ir t.t.) atsisakiau tik dizaineres paslaugu, nes projektavausi pati, tik as viena zinau ko man  reikia, kokius daiktus as turiu ir kur juos desiu. taip kad cia tik mano kurinys, kuri dailinau pora menesiu.bet viskas gavosi  thumbup.gif  thumbup.gif geresnes virtuves ne neisivaizduoju.

kam idomu tai cia yra naturalus azuolo lukstas. labai graziai atrodo, yra patvarus ir labai lengvai valosi. baro puseje visur yra apsvietimas (ten kur stiklai), ten dar yra stalciukai, kur galiu susideti ivairias smulkmenytes ir nereikia man salono apkrauti bereikalingais baldais.

user posted image

user posted image

user posted image

Labai jau fain tavo virtuvyte 4u.gif . O dureles tikro azuolo luksto ar imitacija? Gal stalvirsio pavadinima pameni?
Blum mechanizmus ir mes planuojam detis, kiek jau leis pinigine. Tik klausimelis : ar is kampines spinteles besukant tau neiskrenta puodai (man lyg apsauga - metaliniai strypeliai, lyg per zemi.).
Atsakyti
Kas daresi jau virtuves kokios yra blum alternativos?

Netikiu ,kad unikalus, bet ziuriu kad brangiausi. Gal chia tik geras marketingas? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 04 04, 15:38)
Kas daresi jau virtuves kokios yra blum alternativos?

Netikiu ,kad unikalus, bet ziuriu kad brangiausi. Gal chia tik geras marketingas?  g.gif

taigi paskaityk pora puslapiu atgal- buvo pamineta keletas gamintoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdelyte @ 2008 04 04, 09:54)
Aciu  4u.gif  tik visada norejau dideles virtuves, bet kadangi mazas plotas, tai ir virtuve mazyte  blush2.gif

gal gali parasyti savo virtuveles ismatavimus? ax.gif
Atsakyti