virtuves kaina be technikos man gavosi 24000 lt. naturalaus luksto yra tik fasadai, kitur t.y. vidines plokstes vokiskos. mechanizmai siaip pas mane deti visur tik blum. virsutines dureles keliasi liftais, kampine spintele yra karusele su besisukanciom durelem, nereikia atidaryti dureliu kad prieitum prie karuseles, jos susistumia i vidu, stalciai su pritraukimais.siaip patogumas tai daugiau nei puse kainos siaip man gavosi mechanizmai. nededant tokiu ,,navarotu" virtuves kaina galima zymiai susimazinti
Papildyta:
parodysiu kaip sukinejasi ta kampine spintele
istumi tas dureles i vidu ir suki kiek tau reikia
kai jis apsisuka dureles uzsidaro pacios labai ciki daiktas, labai patogu kai nereikia tu dureliu atidaryti, bet brangus
QUOTE(ramčiukas @ 2008 04 04, 10:32)
pries kokia puse metu kazkas klause nuomones apie firma vibaltpega. as pas juos dariausi virtuve savo. esu labai labai patenkinta darbu (cia apie kokybe, terminus ir t.t.) atsisakiau tik dizaineres paslaugu, nes projektavausi pati, tik as viena zinau ko man reikia, kokius daiktus as turiu ir kur juos desiu. taip kad cia tik mano kurinys, kuri dailinau pora menesiu.bet viskas gavosi geresnes virtuves ne neisivaizduoju.
kam idomu tai cia yra naturalus azuolo lukstas. labai graziai atrodo, yra patvarus ir labai lengvai valosi. baro puseje visur yra apsvietimas (ten kur stiklai), ten dar yra stalciukai, kur galiu susideti ivairias smulkmenytes ir nereikia man salono apkrauti bereikalingais baldais.
kam idomu tai cia yra naturalus azuolo lukstas. labai graziai atrodo, yra patvarus ir labai lengvai valosi. baro puseje visur yra apsvietimas (ten kur stiklai), ten dar yra stalciukai, kur galiu susideti ivairias smulkmenytes ir nereikia man salono apkrauti bereikalingais baldais.
tikrai grazu beje tik dabar pastebejau, kad lubos pas jus aukstos, fantastika
QUOTE(Jolyte @ 2008 04 04, 12:19)
O gal čia tokia politika, kad pasijustumėt išskirtiniais klientais? O nulups kaip nuo eilinių? Nežinau aš tos firmos, tik teoriškai svarstau, nes ko tik nesigriebia šiais laikais...
As jau irgi buvau issigandusi....
Mes pas juos taipat uzsisakem virtuve, neatsimenu, kazkas is supermamyciu rekomendavo, o kadangi jie labai greit atvaziavo,paskaiciavo ir mums tiko,tai daugiau nieko ir nebeieskojom.... Kita savaite jau turetu mums montuoti, na tikiuosi kad taip ir bus... Tada jau ir parasysiu apie galutini rezultata...
QUOTE(emrata @ 2008 04 04, 13:17)
tikrai grazu beje tik dabar pastebejau, kad lubos pas jus aukstos, fantastika
pas mus tokios slaitines lubos. auskciausioj vietoj 5,5 metro. virsuj yra sijos medines. nu man tai sitas butas svajoniu namai
QUOTE(ramčiukas @ 2008 04 04, 11:24)
pas mus tokios slaitines lubos. auskciausioj vietoj 5,5 metro. virsuj yra sijos medines. nu man tai sitas butas svajoniu namai
geras, jei ne paslaptis kur tokiu butu galima rasti?
QUOTE(Runciuke @ 2008 04 04, 12:37)
Ar labai brangu ? (gal nekuklus klausimas)
Parasyk jei gali kaina nors i AZ. As dabar renku info sau kaip tik apie medines ir naturaliai faneruotas...
Parasyk jei gali kaina nors i AZ. As dabar renku info sau kaip tik apie medines ir naturaliai faneruotas...
Labai grazi virtuve Idomus sprendimas - kilimelis virtuvej Bet nemanau, kad labai praktiska
Tik dabar pastebejau - pas jus nera gartraukio?
ramčiuk labai graži virtuvė
Mes darėm kiek paprastesnę pagal savo kišenę mano viruvė 3(ilgis ) /2,60 dėjau 10 stalčių, vokiškas fasadas, korpusas lenkiškas be buitinės technikos mus kainavo 5700 bėgeliai stalčių su pritraukimu geležiniai italų gam lenkiškų metabox atsisakėm,manau kad jie tinka tik negiliems stalčiams(kruopų neprikrausi išsiskleis) gal ir klystu nežinau. nors jie ir labai elegantiškai atrodo stalviršis termopal tai va manau kad bėginis metras virtuvės kainuoja nuo 1000lt ir tt. tik vienas draugiškas patarimas kol virtuvė pilnai nesumontuota nemokėkite visų pinigų paskui pagal sutartį taisys brokus visą mėn kad nereikų nervuotis
Mes darėm kiek paprastesnę pagal savo kišenę mano viruvė 3(ilgis ) /2,60 dėjau 10 stalčių, vokiškas fasadas, korpusas lenkiškas be buitinės technikos mus kainavo 5700 bėgeliai stalčių su pritraukimu geležiniai italų gam lenkiškų metabox atsisakėm,manau kad jie tinka tik negiliems stalčiams(kruopų neprikrausi išsiskleis) gal ir klystu nežinau. nors jie ir labai elegantiškai atrodo stalviršis termopal tai va manau kad bėginis metras virtuvės kainuoja nuo 1000lt ir tt. tik vienas draugiškas patarimas kol virtuvė pilnai nesumontuota nemokėkite visų pinigų paskui pagal sutartį taisys brokus visą mėn kad nereikų nervuotis
QUOTE(gelyte26 @ 2008 04 04, 13:17)
Kita savaite jau turetu mums montuoti, na tikiuosi kad taip ir bus... Tada jau ir parasysiu apie galutini rezultata...
Lauksime
QUOTE(skruzdelyte @ 2008 04 04, 10:31)
Man grazu, nes mes panasia turim tik musu mazesne, bet ta plokste tai tokia pati man labai patinka
O kokia ta plokste, koks spalvytes pavadiimas?
QUOTE(ramčiukas @ 2008 04 04, 13:32)
pries kokia puse metu kazkas klause nuomones apie firma vibaltpega. as pas juos dariausi virtuve savo. esu labai labai patenkinta darbu (cia apie kokybe, terminus ir t.t.) atsisakiau tik dizaineres paslaugu, nes projektavausi pati, tik as viena zinau ko man reikia, kokius daiktus as turiu ir kur juos desiu. taip kad cia tik mano kurinys, kuri dailinau pora menesiu.bet viskas gavosi geresnes virtuves ne neisivaizduoju.
Labai jau fain tavo virtuvyte . O dureles tikro azuolo luksto ar imitacija? Gal stalvirsio pavadinima pameni?
Blum mechanizmus ir mes planuojam detis, kiek jau leis pinigine. Tik klausimelis : ar is kampines spinteles besukant tau neiskrenta puodai (man lyg apsauga - metaliniai strypeliai, lyg per zemi.).
Kas daresi jau virtuves kokios yra blum alternativos?
Netikiu ,kad unikalus, bet ziuriu kad brangiausi. Gal chia tik geras marketingas?
Netikiu ,kad unikalus, bet ziuriu kad brangiausi. Gal chia tik geras marketingas?
QUOTE(Iriska @ 2008 04 04, 15:38)
Kas daresi jau virtuves kokios yra blum alternativos?
taigi paskaityk pora puslapiu atgal- buvo pamineta keletas gamintoju.
QUOTE(skruzdelyte @ 2008 04 04, 09:54)
Aciu tik visada norejau dideles virtuves, bet kadangi mazas plotas, tai ir virtuve mazyte
gal gali parasyti savo virtuveles ismatavimus?