Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(emrata @ 2008 04 04, 10:11)
na cia kaip kam...siaip pati naudoju ne tik valiklius, bet ir kuno prieziuros bei higienos priemones tai esu labai patenkinta..esme yra ta, kad tu produktu uztenka kur kas ilgiau nei kitu, todel tas visas brangumas atsiperka. ta prasme ju iseiga visai kita. aisku dar sakoma, kad tie produktai nera kenksmingi sveikatai, nes daromi koncentratai is vandens ir palmiu kokosu aliejaus, bet cia jau kita tema smile.gif

na, su kuno prieziuros valikliais virtuviniu riebalu nenuvalysi... lotuliukas.gif
Del to galu gale keiciu ir virtuve(na, ne tik del to, bet IR del to:)
Atsakyti
Saaule Grazi virtuvyte 4u.gif bet is savo patirties pasakysiu, kad tas stiklines spinteles salia gartraukio paskui labai sunku nuvalyti doh.gif Pas mane SBA virtuve, o durles su stiklu is tokiu mazu langiuku, tai isvalyt graziai be sansu. Niu, jei dar galima kisti savo trigrasi, tai ir as pasakysiu blush2.gif O tu nenoretum deti salia gartraukio spinteles su durelem, is sonu su stiklu, o tas lentyneles ten i kamputi, vietoj spinteles su durelem unsure.gif 4u.gif
Tiesa, dar rankeneles nedejau ant tos spinteles, kur po orkaite, kad kojos nesidauzytu, o atsidaro labai lengvai paemus uz apacios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollam: 04 balandžio 2008 - 09:21
QUOTE(lipke @ 2008 04 04, 08:18)
na, su kuno prieziuros valikliais virtuviniu riebalu nenuvalysi... lotuliukas.gif
Del to galu gale keiciu ir virtuve(na, ne tik del to, bet IR  del to:)

na ir taip aisku, kad nenuvalysi, bet esme manau supratot smile.gif tik neisivaizduoju kodel vieniems tokios pat priemones padeda, o kitiems ne...
Atsakyti
QUOTE(Jollam @ 2008 04 04, 10:19)
Saaule Grazi virtuvyte  4u.gif  bet is savo patirties pasakysiu, kad tas stiklines spinteles salia gartraukio paskui labai sunku nuvalyti  doh.gif Pas mane SBA virtuve, o durles su stiklu is tokiu mazu langiuku, tai isvalyt graziai be sansu. Niu, jei dar galima kisti savo trigrasi, tai ir as pasakysiu  blush2.gif O tu nenoretum deti salia gartraukio spinteles su durelem, is sonu su stiklu, o tas lentyneles ten i kamputi, vietoj spinteles su durelem  unsure.gif  4u.gif
Tiesa, dar rankeneles nedejau ant tos spinteles, kur po orkaite, kad kojos nesidauzytu, o atsidaro labai lengvai paemus uz apacios  biggrin.gif

Reiks grįžus namo paeksperimentuoti thumbup.gif Ačiū už idėja, nes man taip gražu su stiklu wub.gif Dar turim laiko eksperimentams, tad reikia išsibandyt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 04 04, 10:23)
na ir taip aisku, kad nenuvalysi, bet esme manau supratot smile.gif tik neisivaizduoju kodel vieniems tokios pat priemones padeda, o kitiems ne...

saviytaiga:) abejais atvejais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 04 04, 09:25)
Reiks grįžus namo paeksperimentuoti  thumbup.gif Ačiū už idėja, nes man taip gražu su stiklu  wub.gif Dar turim laiko eksperimentams, tad reikia išsibandyt  biggrin.gif  4u.gif

Ir man grazu drinks_cheers.gif Tik, kai salia gartraukio, tai valau ir burbuliuoju pastoviai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, sulaukiau iš BALDEKSOS didelio atsiprašymo ir išskirtinio pasiūlymo thumbup.gif Pasirodo tikrai viduje buvo nesusišnekėjimas, atsiprašė už kolegos netaktišką atsakymą ir kviečia susitikti 4u.gif

Labai vertinu tokią greitą reakciją, gal ir apsvarstysim iš naujo juos blush2.gif
Atsakyti
smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Saaule @ 2008 04 04, 12:47)
Merginos, sulaukiau iš BALDEKSOS didelio atsiprašymo ir išskirtinio pasiūlymo  thumbup.gif Pasirodo tikrai viduje buvo nesusišnekėjimas, atsiprašė už kolegos netaktišką atsakymą ir kviečia susitikti  4u.gif

Labai vertinu tokią greitą reakciją, gal ir apsvarstysim iš naujo juos  blush2.gif

kaip perskaiciau irgi nepatikejau,pati pas juos buvau uzsisakiusi baldelius,tai labai maloniai bendravo,tikrai patiko ju darbas,kokybe,gal kokia muse ikando,matyt nesusipratimas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mddm: 04 balandžio 2008 - 11:04
QUOTE(Saaule @ 2008 04 04, 11:47)
Merginos, sulaukiau iš BALDEKSOS didelio atsiprašymo ir išskirtinio pasiūlymo  thumbup.gif Pasirodo tikrai viduje buvo nesusišnekėjimas, atsiprašė už kolegos netaktišką atsakymą ir kviečia susitikti  4u.gif

Labai vertinu tokią greitą reakciją, gal ir apsvarstysim iš naujo juos  blush2.gif

O gal čia tokia politika, kad pasijustumėt išskirtiniais klientais? O nulups kaip nuo eilinių? Nežinau aš tos firmos, tik teoriškai svarstau, nes ko tik nesigriebia šiais laikais...
Atsakyti
pries kokia puse metu kazkas klause nuomones apie firma vibaltpega. as pas juos dariausi virtuve savo. esu labai labai patenkinta darbu (cia apie kokybe, terminus ir t.t.) atsisakiau tik dizaineres paslaugu, nes projektavausi pati, tik as viena zinau ko man reikia, kokius daiktus as turiu ir kur juos desiu. taip kad cia tik mano kurinys, kuri dailinau pora menesiu.bet viskas gavosi thumbup.gif thumbup.gif geresnes virtuves ne neisivaizduoju.

kam idomu tai cia yra naturalus azuolo lukstas. labai graziai atrodo, yra patvarus ir labai lengvai valosi. baro puseje visur yra apsvietimas (ten kur stiklai), ten dar yra stalciukai, kur galiu susideti ivairias smulkmenytes ir nereikia man salono apkrauti bereikalingais baldais.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramčiukas: 04 balandžio 2008 - 11:33
QUOTE(ramčiukas @ 2008 04 04, 12:32)
pries kokia puse metu kazkas klause nuomones apie firma vibaltpega. as pas juos dariausi virtuve savo. esu labai labai patenkinta darbu (cia apie kokybe, terminus ir t.t.) atsisakiau tik dizaineres paslaugu, nes projektavausi pati, tik as viena zinau ko man  reikia, kokius daiktus as turiu ir kur juos desiu. taip kad cia tik mano kurinys, kuri dailinau pora menesiu.bet viskas gavosi  thumbup.gif  thumbup.gif geresnes virtuves ne neisivaizduoju.

kam idomu tai cia yra naturalus azuolo lukstas. labai graziai atrodo, yra patvarus ir labai lengvai valosi. baro puseje visur yra apsvietimas (ten kur stiklai), ten dar yra stalciukai, kur galiu susideti ivairias smulkmenytes ir nereikia man salono apkrauti bereikalingais baldais.

user posted image

user posted image

user posted image

Ar labai brangu ? (gal nekuklus klausimas)
Parasyk jei gali kaina nors i AZ. As dabar renku info sau kaip tik apie medines ir naturaliai faneruotas...
Atsakyti
QUOTE(ramčiukas @ 2008 04 04, 12:32)
pries kokia puse metu kazkas klause nuomones apie firma vibaltpega. as pas juos dariausi virtuve savo. esu labai labai patenkinta darbu

Mano kolegė turi Vibaltpegos virtuvę, tai irgi labai rekomendavo, tai važiuosim susitikt ir su jais thumbup.gif Žiūrėsim kas čia gausis, ka išsirinksim, ką pasirinksim 4u.gif
Atsakyti