QUOTE(emrata @ 2008 04 04, 08:34)
jooo....cia taip sakant parodomas firmos tikrasis veidas...siulyciau Saaule atrasyti panasaus lygio laiska
Aš ir atrašiau O svarbiausia, kad gavau 2 visiškai skirtingus laiškus iš tos pačios firmos
Mano atsakymas:
Labai aciu uz atsakyma, jau buvom pradeje svarstyti pasirinkti jus, taciau po tokio malonaus laiskelio, dingo noras, isivaizduoju kaip isiklausote i kliento pageidavimus... Idomu kodel siame laiske rasote "mes tokiu darbu kaip skaiciavimas ar gaminimo terminai ar dar kas
panasaus nelabai uzsiimam, tai turetu buti, as manau apmokamas darbas?", o kitame kuo puikiausiai pateikiate visa informacija
"Laba diena. Jeigu Jusu virtuve jau suprojektuota, tai Jus turbut zinote
kokios turi buti medziagos(plokste, stalvirsis, stikliniu dureliu
profilis), kokia bus ideta furnitura(stalciuku mechanizmai, dureliu
lankstai, rankeneles).Kas liecia terminus, tai jis yra 25 darbo dienos,
bet dazniausiai padarome savaite anksciau. Jeigu dar nieko neissirinkot,
tai galbut galetume susitikti isspresti ta klausima(jeigu sudomino) ir po
to jau galetume Jums ka nors pasiulyti, nes preliminariai virtuve gali
kainuoti nuo 5000 iki 25000 litu, priklauso ka pasirinksit. Geros Jums
dienos."
Akivaizdus nesusisnekejimas imones viduje... Ir nuo kada uzklausimas apie terminus turi buti apmokamas? Tam klientai ir kreipiasi, kad suzinotu po kiek laiko jiems tiketis jau tureti virtuve.
Aciu uz labai malonu bendravima, taciau jusu paslaugu ne tai, kad atsisakysite, nes pagal pirmaji laiska, jus net nesiulote, bet apeisime jus ir dar draugus informuosime.
Geros dienos!
QUOTE(Jolė @ 2008 04 04, 08:37)
Pritariu
kažkaip ir aš susidūriau, kad paskutiniu metu baldininkai turi ką veikti ir nelabai skaitosi su užsakovais, na bent jau tie kur žemiškom kainom gamina ir eilutes turi Vienus pasikviečiau ir likau sužavėta bendravimu, paslaugumu ir t.t., bet kaineles tai kosmines užsigiedojo Užtat per kelias valandas paskaičiavo sąmatą ir gaminimas savaitėlių kelių bėgyje, - nes eilių juk nėra
kažkaip ir aš susidūriau, kad paskutiniu metu baldininkai turi ką veikti ir nelabai skaitosi su užsakovais, na bent jau tie kur žemiškom kainom gamina ir eilutes turi Vienus pasikviečiau ir likau sužavėta bendravimu, paslaugumu ir t.t., bet kaineles tai kosmines užsigiedojo Užtat per kelias valandas paskaičiavo sąmatą ir gaminimas savaitėlių kelių bėgyje, - nes eilių juk nėra
Tai čia tas ir yra, kad tie, kurie turi vardą, gerbia klientą, maloniai bendrauja
Truputi vėliau įkelsiu savo projektėlį jūsų teismui
Papildyta:
QUOTE(Macarena @ 2008 04 04, 08:50)
Virsune Argi taip sunku parasyti, kad ir vieno sakinio atsakyma " Aciu uz pasiteiravima, bet projekto paskaiciavimas pas mus mokama paslauga.." ir vsio Saaule, yra berods, skundai.lt, kur gali parasyti apie neptikusia firma, paslauga ar pan
Manau pati didžiausia bausmė yra apie tai prabilti supermamose, nes pagooglinus bet kokią informaciją galima ratsi čia Taip atradau ir šį skyrelį