Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(emrata @ 2008 04 04, 08:34)
jooo....cia taip sakant parodomas firmos tikrasis veidas...siulyciau Saaule atrasyti panasaus lygio laiska smile.gif

Aš ir atrašiau thumbup.gif O svarbiausia, kad gavau 2 visiškai skirtingus laiškus iš tos pačios firmos lotuliukas.gif

Mano atsakymas:
Labai aciu uz atsakyma, jau buvom pradeje svarstyti pasirinkti jus, taciau po tokio malonaus laiskelio, dingo noras, isivaizduoju kaip isiklausote i kliento pageidavimus... Idomu kodel siame laiske rasote "mes tokiu darbu kaip skaiciavimas ar gaminimo terminai ar dar kas
panasaus nelabai uzsiimam, tai turetu buti, as manau apmokamas darbas?", o kitame kuo puikiausiai pateikiate visa informacija
"Laba diena. Jeigu Jusu virtuve jau suprojektuota, tai Jus turbut zinote
kokios turi buti medziagos(plokste, stalvirsis, stikliniu dureliu
profilis), kokia bus ideta furnitura(stalciuku mechanizmai, dureliu
lankstai, rankeneles).Kas liecia terminus, tai jis yra 25 darbo dienos,
bet dazniausiai padarome savaite anksciau. Jeigu dar nieko neissirinkot,
tai galbut galetume susitikti isspresti ta klausima(jeigu sudomino) ir po
to jau galetume Jums ka nors pasiulyti, nes preliminariai virtuve gali
kainuoti nuo 5000 iki 25000 litu, priklauso ka pasirinksit. Geros Jums
dienos."
Akivaizdus nesusisnekejimas imones viduje... Ir nuo kada uzklausimas apie terminus turi buti apmokamas? Tam klientai ir kreipiasi, kad suzinotu po kiek laiko jiems tiketis jau tureti virtuve.
Aciu uz labai malonu bendravima, taciau jusu paslaugu ne tai, kad atsisakysite, nes pagal pirmaji laiska, jus net nesiulote, bet apeisime jus ir dar draugus informuosime.
Geros dienos!

QUOTE(Jolė @ 2008 04 04, 08:37)
Pritariu drinks_cheers.gif

kažkaip ir aš susidūriau, kad paskutiniu metu baldininkai turi ką veikti ir nelabai skaitosi su užsakovais, na bent jau tie kur žemiškom kainom gamina ir eilutes turi  blush2.gif Vienus pasikviečiau ir likau sužavėta bendravimu, paslaugumu ir t.t., bet kaineles tai kosmines užsigiedojo  doh.gif Užtat per kelias valandas paskaičiavo sąmatą ir gaminimas savaitėlių kelių bėgyje, - nes eilių juk nėra  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai čia tas ir yra, kad tie, kurie turi vardą, gerbia klientą, maloniai bendrauja mirksiukas.gif

Truputi vėliau įkelsiu savo projektėlį jūsų teismui ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Macarena @ 2008 04 04, 08:50)
Virsune  doh.gif  Argi taip sunku parasyti, kad ir vieno sakinio atsakyma " Aciu uz pasiteiravima, bet projekto paskaiciavimas pas mus mokama paslauga.." ir vsio  g.gif Saaule, yra berods, skundai.lt, kur gali parasyti apie neptikusia firma, paslauga ar pan  mirksiukas.gif

Manau pati didžiausia bausmė yra apie tai prabilti supermamose, nes pagooglinus bet kokią informaciją galima ratsi čia thumbup.gif Taip atradau ir šį skyrelį 4u.gif
Atsakyti
Gal kas man gali maždaug pasakyti kiek dabar bėginis metras kainuoja su vokiškom plokštėm ir blum furnitūra(keli stalčiai,atmetikliai,trys durelės aliuminio) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 04 04, 08:05)
Sveikos  4u.gif

Kadangi dabar ieškau virtuvės gamintojo, renkuosi tarp kelių, apturėjau labai nemalonų bendravimą su firma BALDEKSA. Parašiau užklausą ir suprantama išsiuntinėjau kelioms firmoms, kad preliminariai žinočiau kiek mano virtuvytė gali kainuoti (projektėlį pasidariau su ALNO, ačiū jums, kad prirodėt  4u.gif ) ir gavau labai nemalonų atsakymą, po kurio paaiškėja požiūris į klientą:
Sveiki, mes tokiu darbu kaip skaiciavimas ar gaminimo terminai ar dar kas
panasaus nelabai uzsiimam, tai turetu buti, as manau apmokamas darbas?
Manau ne pas mus pirmus kreipetes ir ne pas paskutinius.Lengviau bus jei
jus pasakysite uz kiek noretumete pasidaryti tokia ar panasia virtuve, o
mes galesim mazdauk apsiikaiciuoti ar sugebetume isipaisyti i tasuma.
Jei ne tai ir skaiciuoti ir gaisti laiko nereiketu nei jums, nei mums.
Iki malonaus, laukiame atsakymo.

Suprantu, jei paskaičiavimas mokamas, galėjo taip ir parašyt, bet gal šiek tiek mandagiau  g.gif  o dabar spjovė į veidą, kad maždaug negaišk laiko...  doh.gif Baisu  schmoll.gif

blink.gif blink.gif blink.gif As apsalus! blink.gif Pati pas juos dariausi virtuve ir viskuo likau patenkinta unsure.gif Ir bendravo normaliai, ir paprojektavo, paskaiciavo greitai, ir pagamino anksciau nei buvo numatyta. Nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 04 04, 09:02)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  As apsalus! blink.gif  Pati pas juos dariausi virtuve ir viskuo likau patenkinta unsure.gif  Ir bendravo normaliai, ir paprojektavo, paskaiciavo greitai, ir pagamino anksciau nei buvo numatyta. Nesuprantu g.gif

Būtent todėl ir kreipiausi į juos, nes radau neblogų atsiliepimų, o čia še tau, kad nori, mano patirtis visai kitokia su jais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 04 04, 07:53)
Aš ir atrašiau  thumbup.gif O svarbiausia, kad gavau 2 visiškai skirtingus laiškus iš tos pačios firmos  lotuliukas.gif

Labai mandagiai atrasei 4u.gif Bet man atrodo, tas, kuris grubiai atrase, to nesupras lotuliukas.gif Jo bedos, aisku... lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va ir mano projektėlis čia

Tik spintelių spalva išties neatrodo taip kaip norime, bet kažkas panašaus biggrin.gif
Lauksiu komentarų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 04 04, 08:24)

Man grazu, nes mes panasia turim blush2.gif tik musu mazesne, bet ta plokste tai tokia pati mirksiukas.gif man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 04 04, 09:24)

Tik spintelių spalva išties neatrodo taip kaip norime, bet kažkas panašaus  biggrin.gif
Lauksiu komentarų  4u.gif

Man irgi viskas atrodo thumbup.gif O kiek čia pas tave metrų?Jaučiu nemaža virtuvė smile.gif
Atsakyti
Saaule, o kas ten per tarpas prie saldytuvo tarp virsutiniu spinteliu? g.gif
Nebijai, kad tos stiklines spinteles prie gartraukio labai apsines riebalais? g.gif Ir man asmeniskai butu graziau, jei spinteles esancios prie tu stikliniu, butu vienodos, tarkim, ar abi uzdaros, ar abi lentynos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 04 04, 09:53)
Aš ir atrašiau  thumbup.gif O svarbiausia, kad gavau 2 visiškai skirtingus laiškus iš tos pačios firmos  lotuliukas.gif

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 04 04, 10:02)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  As apsalus! blink.gif  Pati pas juos dariausi virtuve ir viskuo likau patenkinta unsure.gif  Ir bendravo normaliai, ir paprojektavo, paskaiciavo greitai, ir pagamino anksciau nei buvo numatyta. Nesuprantu g.gif

g.gif Tai gal čia tokia "politika įmonės" unsure.gif
vienas laiškas atmestinas, kad ant kito užkiptum g.gif Tipo gal nesuprasi, kad su ta pačia įmone bendrauji unsure.gif
Atsakyti
O kur perkate ta Amway PRODUKCIJA? kur tuos platintojus rast? g.gif
Atsakyti
Stai kokia musu virtuve blush2.gif panasi siek tiek,ane? mirksiukas.gif
Yra keleta broku, bet jau kai pripratom, tai ir nesimato mums jau rolleyes.gif
Atsakyti