Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

kol kas niekas neatsiliepė į mano pagalbos šauksmą... ax.gif
gal galėtų kas parašyti, ar į AŽ atsiūsti gero bet ne baisiai brangaus baldininko kontaktus? Kuris Vilniuje dirbtų.
Projektą pati paruošiu, bet nerandu, pas ką galima būtų užsakyti. Draugė jau trečius metus be virtuvės baldų gyvena, reikia pagelbėt blush2.gif
iš anksto dėkoju, kas nepatingės parašyti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kadangi dabar ieškau virtuvės gamintojo, renkuosi tarp kelių, apturėjau labai nemalonų bendravimą su firma BALDEKSA. Parašiau užklausą ir suprantama išsiuntinėjau kelioms firmoms, kad preliminariai žinočiau kiek mano virtuvytė gali kainuoti (projektėlį pasidariau su ALNO, ačiū jums, kad prirodėt 4u.gif ) ir gavau labai nemalonų atsakymą, po kurio paaiškėja požiūris į klientą:

Sveiki, mes tokiu darbu kaip skaiciavimas ar gaminimo terminai ar dar kas
panasaus nelabai uzsiimam, tai turetu buti, as manau apmokamas darbas?
Manau ne pas mus pirmus kreipetes ir ne pas paskutinius.Lengviau bus jei
jus pasakysite uz kiek noretumete pasidaryti tokia ar panasia virtuve, o
mes galesim mazdauk apsiikaiciuoti ar sugebetume isipaisyti i tasuma.
Jei ne tai ir skaiciuoti ir gaisti laiko nereiketu nei jums, nei mums.
Iki malonaus, laukiame atsakymo.

Suprantu, jei paskaičiavimas mokamas, galėjo taip ir parašyt, bet gal šiek tiek mandagiau g.gif o dabar spjovė į veidą, kad maždaug negaišk laiko... doh.gif Baisu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saaule: 04 balandžio 2008 - 07:12
QUOTE(Saaule @ 2008 04 04, 07:05)
Sveikos  4u.gif

Kadangi dabar ieškau virtuvės gamintojo, renkuosi tarp kelių, apturėjau labai nemalonų bendravimą su firma BALDEKSA. Parašiau užklausą ir suprantama išsiuntinėjau kelioms firmoms, kad preliminariai žinočiau kiek mano virtuvytė gali kainuoti (projektėlį pasidariau su ALNO, ačiū jums, kad prirodėt  4u.gif ) ir gavau labai nemalonų atsakymą, po kurio paaiškėja požiūris į klientą:

Suprantu, jei paskaičiavimas mokamas, galėjo taip ir parašyt, bet gal šiek tiek mandagiau  g.gif  o dabar spjovė į veidą, kad maždaug negaišk laiko...  doh.gif Baisu  schmoll.gif

o cia tai geras... o jei as neisivaizduoju kiek dabar kainuoja virtuves baldai, tai kaip man spelioti? chamai ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 04 04, 09:05)

Suprantu, jei paskaičiavimas mokamas, galėjo taip ir parašyt, bet gal šiek tiek mandagiau  g.gif  o dabar spjovė į veidą, kad maždaug negaišk laiko...  doh.gif Baisu  schmoll.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

doh.gif nu geras čia lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos  4u.gif

Kadangi dabar ieškau virtuvės gamintojo, renkuosi tarp kelių, apturėjau labai nemalonų bendravimą su firma BALDEKSA. Parašiau užklausą ir suprantama išsiuntinėjau kelioms firmoms, kad preliminariai žinočiau kiek mano virtuvytė gali kainuoti (projektėlį pasidariau su ALNO, ačiū jums, kad prirodėt  4u.gif ) ir gavau labai nemalonų atsakymą, po kurio paaiškėja požiūris į klientą:

schmoll.gif Na pradėčiau nuo to, kad į šiuos chamus daugiau gyvenime nesikreipčiau. O dar geriau, paskambinčiau šios firmos direktoriui ir paklausčiau, ar jis žino, kaip jo darbuotojai elgiasi ir atsisakinėja dirbti savo darbą blink.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 04 04, 06:05)

jooo....cia taip sakant parodomas firmos tikrasis veidas...siulyciau Saaule atrasyti panasaus lygio laiska smile.gif
Atsakyti
oi as dar geresnio laisko is vieno buvau sulaukus blink.gif tipo kokia as kvaila, kad stengiuos zvejot, kas pigiau man padarys, bet tai nereiskia, kad kas uzkibs ir kad bus geriau, ai zodziu blink.gif

tai as parasiau jam, kad ieskotu problemu pas save, nes mano teise yra dometis, kas ka siulo, be to gal as ieskau kas man uz brangiausiai padarytu lotuliukas.gif gal as manau, kad briaugiausia lygu kokybe, o pigiausia lygu sudas lotuliukas.gif ai niu zodziu, kvailys kazkoks.
be to sakau, va del to ir siuntineju laiskus savo visiems, kad neuzpulciau ant tokiu kaip sitas ciuvakas lotuliukas.gif blink.gif sureiksminusiu padaru, ale baisiai slykstu butu paskui su tokiu bendraut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 04 04, 09:30)
chamai ir tiek...

Pritariu drinks_cheers.gif

kažkaip ir aš susidūriau, kad paskutiniu metu baldininkai turi ką veikti ir nelabai skaitosi su užsakovais, na bent jau tie kur žemiškom kainom gamina ir eilutes turi blush2.gif Vienus pasikviečiau ir likau sužavėta bendravimu, paslaugumu ir t.t., bet kaineles tai kosmines užsigiedojo doh.gif Užtat per kelias valandas paskaičiavo sąmatą ir gaminimas savaitėlių kelių bėgyje, - nes eilių juk nėra lotuliukas.gif lotuliukas.gif

na bet tokiam laiško atsakymui pateisinimo nėra schmoll.gif
Atsakyti
labas rytas,
ruosiuos ir as darytis virtuvyte, gal kas galite rekomenduoti baldininkus Siauliuose?
Atsakyti
gi ne kojines perkam, kad galetum pirmas pasitaikiusias griebt doh.gif
Atsakyti
Parašiau į AŽ kusacius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolyte: 04 balandžio 2008 - 07:50
Sveiki, mes tokiu darbu kaip skaiciavimas ar gaminimo terminai ar dar ......................................

Virsune doh.gif Argi taip sunku parasyti, kad ir vieno sakinio atsakyma " Aciu uz pasiteiravima, bet projekto paskaiciavimas pas mus mokama paslauga.." ir vsio g.gif Saaule, yra berods, skundai.lt, kur gali parasyti apie neptikusia firma, paslauga ar pan mirksiukas.gif
Atsakyti