O as ir buvau nusprendusi dureles daryti wenge spalvos... bet jei sakot kad labai viskas ant jos matosi, tai nezinau ka daryti... pasimeciau... parasykit kas turit ar tikrai taip yra?
QUOTE(Runciuke @ 2008 04 03, 10:48)
Na ir man atejo laikas keisti virtuve....Tiksliau jau kokie du-trys metai kaip atejo laikas. As labai noreciau patarimu del kainos ir kokybes - kur geriau uzsakineti (Vilniuje), nes kai bandziau ieskoti pries 2 metus, tai mano svajoniu virtuve butu kainavus api 9000 Lt Tai man buvo kosmosas.....dabar jau prasigyvenom kazkiek, bet vistiek man tokia suma didoka, bet jeigu itilpciau su integruojama el.plyta, tai gal ir pavyktu kaip nors issimoket.......Zinoma, dabar jau kainos didesnes negu pries 2 metus, taigi reikia pradet ieskojimus is naujo.......Gal turit kokiu minciu, kur geriausiai butu gamintis ?
Na, ziurint kur nori drytis - salone ar siaip pas baldininkus. Pasiuntinek projekteli, uzklausas i ivairias firmas ir suzinosi bent orientacine kaina O tada jau galesi lygint.
tas kas neturi laiko ir nelabai megsta valinetis kiekviena diena, tai siulyciau tokiu tamsiu spalvu nesirinkti (kalbu apie matines spalvas). realiai ne perseniausiai maciau naturoj kaip atrodo koki menesi nevalyta virtuve (ta prasme fasadas), tai atrode tikrai nekaip.
QUOTE(emrata @ 2008 04 03, 11:02)
tas kas neturi laiko ir nelabai megsta valinetis kiekviena diena, tai siulyciau tokiu tamsiu spalvu nesirinkti (kalbu apie matines spalvas). realiai ne perseniausiai maciau naturoj kaip atrodo koki menesi nevalyta virtuve (ta prasme fasadas), tai atrode tikrai nekaip.
Pritariu . O jei jau labai norisi šokoladinės spalvos-tada gal daryti karkasą ir šviesias dureles apkantuoti tamsiu. Ir kuo mažiau tamsių horizontalių paviršių arba dažnai čiupinėjamų...
Beje, mano virtuvinio durelės iš vokiškos plokštės, o karkasas iš lenkiškos. Ir vokiška valosi daug sykių blogiau nei lenkiška. Gali būti dėl to, kad durelės labiau išsitepa, bet... taip kad plokštės tautybė-nebūtinai kokybė
QUOTE(vaileta @ 2008 04 03, 09:53)
O as ir buvau nusprendusi dureles daryti wenge spalvos... bet jei sakot kad labai viskas ant jos matosi, tai nezinau ka daryti... pasimeciau... parasykit kas turit ar tikrai taip yra?
Na nezinau, pas mane apatiniu spinteliu wenges spalva, plokste vokiska ir visai gerai ten valosi ir nepasakyciau,kad labai tepasi, o valyt tai tikrai daug gaminu. Su dregna sluoste pavalau ir visas gerai nusivalo.
QUOTE(Hendy @ 2008 04 03, 14:41)
Na nezinau, pas mane apatiniu spinteliu wenges spalva, plokste vokiska ir visai gerai ten valosi ir nepasakyciau,kad labai tepasi, o valyt tai tikrai daug gaminu. Su dregna sluoste pavalau ir visas gerai nusivalo.
vat man ir yra itarimas, kad visgi nuo gamintojo priklauso...tos tepliosios plokstes ,,savininke" neatrase, bet gal pas ja ir yra lenkiskasis sios spalvos variantas?...
Aš noriu pasidalinti savo patirtimi valau virtuvę (spinteles ir ne tik) amerikietišku Amway LOC plius Kuchen Cleaner priemone nusiperku iš platintojų prasiskiedžiu vandeniu papurškiu nuvalau nei dėmių nei pirštų nelieka į nieką nekeisčiau .o dėl virtuvės patarčiau kuo daugiaiu stalčių labai patogu pas mane 10 jų skirtingo gylio ir pločio o bėgelius pirkom furnitūros parduotuvėje itališki atrodo geležiniai ,pilno ištraukimo ir prisitraukiantys išlaiko iki 70 kg svorio kaina nuo 45 lt (vienam stalčiui) žinoma svajojau apie blum bet tai ne mano nosytei buvo tai tiek mano durelių plokštė vokiška bet matinė tai ir kiekvienas lašelis ar riebaliukas akis rėžia na ką jau dabar nieko nepakeisi yra priemonių ačiū Dievui tad ir šveičiu
QUOTE(čelsė @ 2008 04 02, 14:33)
O aš norėčiau tiek turėti ir tikrai skirčiau virtuvei negailėdama: svetainės sofkę, ar kokius ten bebūtų baldus, kai atsibostų ar nusidėvėtų dar galima lengvai pakeisti, o virtuvė - čia jau dažniausiai kokiems 20 metų tarnaus, jos po 5 metų juk nepasikeisi. O jei investuosi iš karto, tai ir po 20 metų nereikės stalčių per jėgą uždarinėti, spintelių mechanizmų kas pora metų keisti (na, aišku, gali pasitaikyti, kad ir pigesni įrengimai laikys ilgai, bet tai jau greičiau išimtys).
Mes virtuvėje reti svečiai. Sakyčiau, netgi labai reti... todėl man gaila daug sumokėti už komplektą.. aišku, buitinei netaupysim, nenoriu garantiniam pasibaigus mesti lauk
QUOTE(Jolė @ 2008 04 02, 21:13)
Pritariu Jei tik turėčiau ir galėčiau - virtuvei ir miegamo lovai taupyti negalima
va miegamojo lovai tai tikrai netaupysim
QUOTE(vėdrynė @ 2008 04 03, 18:55)
Aš noriu pasidalinti savo patirtimi valau virtuvę (spinteles ir ne tik) amerikietišku Amway LOC plius Kuchen Cleaner priemone nusiperku iš platintojų prasiskiedžiu vandeniu papurškiu nuvalau nei dėmių nei pirštų nelieka į nieką nekeisčiau .
Šitas ir man pats geriausias.. aplamai Amway produkcija patinka labai..
as taip pat uz Amway naudoju galima sakyti viska orkaitei valiklis jeginis,WC superinis,locas irgi universalus viskam ir visada
nu va, kaip ir zadejau, paziurejau furnituros kainas
vienam stalciui begeliai kainavo 66.52Lt , pirkom Agvoj
vienam stalciui begeliai kainavo 66.52Lt , pirkom Agvoj
sveikos mielosios.noreciau jusu patarimo.as labai noriu ir ja net sapnuoju BALTA VIRTUVE na man tai taip grazu atrodo.vyras atkalbineja kad reikia praktiskaiu kazka rinktis bet man taip uzsidege ir viskas.as valysiu...tik va domina gal ant baltu baldu lieka tokiu demiu kad su chemija neisvalysi.gal kuri is jusu turiu balta virtuve ir ka gali pasakyti,kokie minusai