Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 02, 17:30)
tik aisku nesu tuo pigiu, o geru , normaliu langu valikliu...as tai dabar visus pavirsius su juo praeinu...super, man tai labai patinka...ypac gerai plyteles valo.... thumbup.gif

As irgi viska namie su langu valikliu valau hihihi.gif Perku, berods, Frosch langu valikli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 04 02, 14:33)
O aš norėčiau tiek turėti ir tikrai skirčiau virtuvei negailėdama: svetainės sofkę, ar kokius ten bebūtų baldus, kai atsibostų ar nusidėvėtų dar galima lengvai pakeisti, o virtuvė - čia jau dažniausiai kokiems 20 metų tarnaus, jos po 5 metų juk nepasikeisi.

Pritariu drinks_cheers.gif Jei tik turėčiau ir galėčiau - virtuvei ir miegamo lovai taupyti negalima nono.gif

QUOTE(Ashai @ 2008 04 02, 14:35)
galutinis projektukas mano toks
http://picasaweb.goo...593406103263362
Nenorėjau stiklinių spintelių, nes bereikalingas galvosūkis ką ten dėti, kad būtų tvarkinga ir gražu... mirksiukas.gif

nu labai šaunus projektukas bigsmile.gif Jau vaizduotėje pabandžiau pašeimininkauti blush2.gif - turėtų būt patogu ir smagu 4u.gif

tai kampinis gartraukis bus? ar ten siena tokia tarp sienų g.gif

Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 02, 17:30)
tik aisku nesu tuo pigiu, o geru , normaliu langu valikliu...as tai dabar visus pavirsius su juo praeinu...super, man tai labai patinka...ypac gerai plyteles valo.... thumbup.gif

thumbup.gif ir aš nusipirkau langams ir veidrodžiams su alkoholiu,tai man prastai nuvalo,na galvoju gi nemesi lauk tai pamėginau spintą ir plyteles vonioje,nu rezultatas nerealus thumbup.gif jokių driūžių nelieka thumbup.gif
Atsakyti
sakiau biggrin.gif geras atradimas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2008 04 02, 22:15)
thumbup.gif  ir aš nusipirkau langams ir veidrodžiams su alkoholiu,tai man prastai nuvalo,na galvoju gi nemesi lauk tai pamėginau spintą ir plyteles vonioje,nu rezultatas nerealus  thumbup.gif  jokių driūžių nelieka  thumbup.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 02, 22:18)
sakiau biggrin.gif geras atradimas... smile.gif

Nu reiks ir man išbandyti mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 02, 19:53)
aha...cia as valau... biggrin.gif

Aha as irgi, su alkoholiu DR. DEVIL , tai ir plyteles ir spinteles ir nei riebaliuko nei atspauduko nelieka, superinis dalykas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 04 02, 20:12)
As irgi viska namie su langu valikliu valau hihihi.gif Perku, berods, Frosch langu valikli  blush2.gif

Jo, as irgi simta metu beveik viska su langu valikliu valau. Super thumbup.gif
Atsakyti
nu gal ir man reik tada pamegint, nes nebegaliu i tas spinteles ziurejau jau doh.gif kur dasileiti slapiom rankom, kur koks lasas nubega, viskas lieka, nenusivalo net ir iskart valant doh.gif as bandziau su kazkokiu pigesniu langu valikliu, ale nepadejo,gal reik koki geresni nusipirkt ir pabandyt g.gif
Atsakyti
Siaip dar labai nebloga yra Leifheit priemone, kuria galima valyti ir sienas ir plyteles ir grindis, zodziu tokia universali. Kazkada pirkau IKI prekybos centre kartu su tom sluotom. Tai likau labai patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 04 02, 18:04)
vat jau taip gaunasi-grazu, bet ... Turiu tamsu tik staliuka ir dulkes galiu valyt kas 10 min. Yra tokiu purskiamu baldu valikliu (furniture polish, kazkaip panasiai vadinasi). Su juo ir dujini pavirsiu valau smile.gif. Gal pabandyk, esu macius keliu firmu.

pas mane irgi fasadas sokolado spalvos, braukiant jauciasi medzio furnitura tai super su dregna pasluoste perbraukiu ir viskas smile.gif
Atsakyti
o kokio gamintojo cia ta prastai besivalancioji plokste?
Atsakyti
Na ir man atejo laikas keisti virtuve....Tiksliau jau kokie du-trys metai kaip atejo laikas. As labai noreciau patarimu del kainos ir kokybes - kur geriau uzsakineti (Vilniuje), nes kai bandziau ieskoti pries 2 metus, tai mano svajoniu virtuve butu kainavus api 9000 Lt doh.gif Tai man buvo kosmosas.....dabar jau prasigyvenom kazkiek, bet vistiek man tokia suma didoka, bet jeigu itilpciau su integruojama el.plyta, tai gal ir pavyktu kaip nors issimoket.......Zinoma, dabar jau kainos didesnes negu pries 2 metus, taigi reikia pradet ieskojimus is naujo.......Gal turit kokiu minciu, kur geriausiai butu gamintis ?
Atsakyti