Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(marimacho @ 2008 03 27, 08:25)
niu taip ir supratau  ax.gif

o kai klijuojat ta tarpa tarp spinteliu, ar plyteles klijuojat lygiai iki spintuciu, ar darot, kad spintutes siek tiek uzsidetu ant plyteciu? tokiu atveju ar nestoves spintutes kreivai tos pakabinamos  g.gif

pas mus užsidės visur, šiaip čia jau skonio reikalas, daro ir vienaip, ir kitaip
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 27, 09:25)
niu taip ir supratau  ax.gif

o kai klijuojat ta tarpa tarp spinteliu, ar plyteles klijuojat lygiai iki spintuciu, ar darot, kad spintutes siek tiek uzsidetu ant plyteciu? tokiu atveju ar nestoves spintutes kreivai tos pakabinamos  g.gif

As klijavau, kad plyteles butu lygiai su apatiniu spinteliu virsum ir virsutiniu spinteliu apacia. Bent jau kai kalbejau su baldininkais, tai patare taip klijuot. Be to pas amne is sono vaizdas atsiveria, tai tikrai matytusi skyle ir spinteles kreivai kabetu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 03 27, 08:59)
pas mus užsidės visur, šiaip čia jau skonio reikalas, daro ir vienaip, ir kitaip

niu jeigu daro tarpeli tarp spintuciu 50 cm, tai mums kaip tik dvi plyteles i tarpeli tilps, nes musu dideles plyteles 25 cm ta krastine bus ax.gif tai kaip tik 2 smile.gif

tik nezinau kaip daryti toj vietoj kur bus gartrukis, nes musu kaitlente bus dujine, tai gartraukis tada kabinasi 70 cm virs jos, o ne 50 kaip kitos spintutes g.gif
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 27, 09:12)
As klijavau, kad plyteles butu lygiai su apatiniu spinteliu virsum ir virsutiniu spinteliu apacia. Bent jau kai kalbejau su baldininkais, tai patare taip klijuot. Be to pas amne is sono vaizdas atsiveria, tai tikrai matytusi skyle ir spinteles kreivai kabetu. schmoll.gif

va as sito irgi nenoriu, kad matytusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 27, 09:12)

tigi iš šono irgi užklijuoji plytelėm ir viskas - jokios skylės mirksiukas.gif pas mus iki šiol plytės buvo užleistos ir meistrai labai skirtingai pataria unsure.gif aišku, jei plyteles klijuoji tik tarp spintelių, tada gal ir matytųsi ta skylė, nžn, bet mes visą virtuvę jomis klijavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 27, 09:14)

tik nezinau kaip daryti toj vietoj kur bus gartrukis, nes musu kaitlente bus dujine, tai gartraukis tada kabinasi 70 cm virs jos, o ne 50 kaip kitos spintutes  g.gif

O kodėl taip? g.gif g.gif
Šiaip visuomet montuojam gartraukius tame pačiame aukštyje kaip ir kitas spinteles 50-60 cm aukštyje nuo pastatomų g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 03 27, 09:07)
Quick step laminatas blush2.gif

Kaip tu ji uzsisakei? Ilgai laukti tenka? As irgi jau tokio dabar noriu... ax.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
Vau, radau tas grindis ir dar pas mus Panevezyje. biggrin.gif Vaziuosiu uzsisakyti. Dar ir 25 metu garantija. Taip nenorejau plyteliu, ot gera iseitis. bigsmile.gif bigsmile.gif

Cia gal kam kitam dar naudinga bus

http://www.grindudan...perspective.php
Atsakyti
QUOTE(KoKeRė @ 2008 03 27, 09:22)
O kodėl taip? g.gif  g.gif
Šiaip visuomet montuojam gartraukius tame pačiame aukštyje kaip ir kitas spinteles  50-60 cm aukštyje nuo pastatomų g.gif

taip skaiciau smile.gif kai elektrine kaitlente, tada gartraukis montuojasi tokiam paciam auksty, kaip ir visos kitos pvz 50 cm, o jei kaitlente dujine, tada gartrauki reikia pakelti maziausiai iki 70 cm. g.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 03 27, 09:33)
Kaip tu ji uzsisakei? Ilgai laukti tenka? As irgi jau tokio dabar noriu... ax.gif  blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
Vau, radau tas grindis ir dar pas mus Panevezyje. biggrin.gif  Vaziuosiu uzsisakyti. Dar ir 25 metu garantija. Taip nenorejau plyteliu, ot gera iseitis. bigsmile.gif  bigsmile.gif 

Cia gal kam kitam dar naudinga bus

http://www.grindudan...perspective.php

na, jau išsiaiškinai ir be mano pagalbos smile.gif
o laukti... jei būtume ėmę kitą spalvą, būtume gavę greit (kol iš Panevėžio sandėlio atvežtų), bet kai norimos spalvos nebuvo, teko užsakyti, o mašina sakė kartą per mėnesį į Belgiją važiuoja verysad.gif tai vat jau beveik mėnesį ir laukiu, nes kai nuvažiavom užsakyt, ji jau kaip tik iš ten važiavo pakrauta, bet be mūsų spalvos laminato sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 27 kovo 2008 - 09:50
QUOTE(AŠA @ 2008 03 27, 10:16)
tigi iš šono irgi užklijuoji plytelėm ir viskas - jokios skylės mirksiukas.gif pas mus iki šiol plytės buvo užleistos ir meistrai labai skirtingai pataria unsure.gif aišku, jei plyteles klijuoji tik tarp spintelių, tada gal ir matytųsi ta skylė, nžn, bet mes visą virtuvę jomis klijavom smile.gif

Kadangi pas mane virtuve kartu su svetaine, tai plyteles tik tarp spinteliu mirksiukas.gif

marimacho, o del gartraukio, tai as irgi kabinau auksciau nei spinteles (nors kaitlente elektrine, bet man taip patogiau ax.gif ), tai jau zinojau kurioj vietoj ta gartrauki kabinsiu, papaisiau meistrams, kad toj vietoj uzklijuotu 2 per puse perpjautas plyteles (taip pagal plyteliu matmenis isejo, nes 10 cm reikejo) ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 27, 10:30)
Kadangi pas mane virtuve kartu su svetaine, tai plyteles tik tarp spinteliu mirksiukas.gif

marimacho, o del gartraukio, tai as irgi kabinau auksciau nei spinteles (nors kaitlente elektrine, bet man taip patogiau ax.gif ), tai jau zinojau kurioj vietoj ta gartrauki kabinsiu, papaisiau meistrams, kad toj vietoj uzklijuotu 2 per puse perpjautas plyteles (taip pagal plyteliu matmenis isejo, nes 10 cm reikejo) ir viskas  thumbup.gif

niu reiks ir man pasiskaiciuot, kai jau turesiu savo virtuves projekteli kaip ten kurioj vietoj reiks daklijuot ax.gif matai, pas mane jokiu meistru nebus, tik mano vyras lotuliukas.gif
o kadangi jis viska daro, man reik viska suplanuot, sugalvot, suskaiciuot ir t.t. doh.gif lotuliukas.gif tai ir svieciuos baisiausiai kaip ir kas viskas doh.gif
cia darbu pasiskirstymas vadinas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 27 kovo 2008 - 10:40
QUOTE(marimacho @ 2008 03 27, 11:40)
niu reiks ir man pasiskaiciuot, kai jau turesiu savo virtuves projekteli kaip ten kurioj vietoj reiks daklijuot  ax.gif  matai, pas mane jokiu meistru nebus, tik mano vyras  lotuliukas.gif 
o kadangi jis viska daro, man reik viska suplanuot, sugalvot, suskaiciuot ir t.t.  doh.gif  lotuliukas.gif tai ir svieciuos baisiausiai kaip ir kas viskas  doh.gif
cia darbu pasiskirstymas vadinas  lotuliukas.gif

Tai liux thumbup.gif Dar geriau, kai vyras daro. Pasideliok projekteli dabar, pasikviesk baldininkus, tegu padaro tiklsu projekta ir vyras priklijuos tas plyteles kur reikia ir kada reikia mirksiukas.gif Nes man suklijavo, o paskui tik projekta deliojau, tai nebegalejau kaitlentes stumdyt. O siaip tai buciau siek tiek patraukus. Bet dabar yra kaip yra ir visai man netrukdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 27, 11:01)
Tai liux thumbup.gif  Dar geriau, kai vyras daro. Pasideliok projekteli dabar, pasikviesk baldininkus, tegu padaro tiklsu projekta ir vyras priklijuos tas plyteles kur reikia ir kada reikia mirksiukas.gif  Nes man suklijavo, o paskui tik projekta deliojau, tai nebegalejau kaitlentes stumdyt. O siaip tai buciau siek tiek patraukus. Bet dabar yra kaip yra ir visai man netrukdo biggrin.gif

niu rytoj bandysim vaziuot i ta firma, kur galvojam baldus uszsisakyt, o iki plyteliu klijavimo mums dar toli lotuliukas.gif dabar tik sienas pradejom grandyt doh.gif bet virtuvini vis tiek reik uzsisakyt, nes niu vis tiek darys koki menesi ar du, tai per tiek laiko turetume spet virtuve isirengt g.gif niu bent jau grindis susidet, lubas issidazyt ir plytelem tarpeli isklijuot, kitassienas galim ir veliau sutvarkyt smile.gif
Atsakyti