sunku net pasakyt, mano akiai gal butu viskas per daug marga, nors kita vertus gal ir nieko atrodytu
QUOTE(Taira @ 2008 04 02, 10:27)
nezinau ar tiktu, bet pas mane tokios visame bute.labai patenkinta jomis ,nes yra praktiskos- beveik neblizgios, todel nesimato valymo ruozeliai ir kitos smulkios demeles (kas daznai buna laminato beda...)
nors gal prie tokiu baldu rizikuociau deti tamsaus tamsau truputi su bordo atspalviu medzio/jo imitacijos grindis.
Taira, rimtai sunku pasakyt, ar cia didele virtuve yra? ar toliau pvz kaip pas mane koridorius eina is to paties, nes durys isimtos, tai tikrai nedeciau tokiu margu ir tamsiu, nes ir taip mazos patalpeles
Taira, man atrodo bus per tamsu (o gal realiai tos grindys ne tokios rytskios?). Jei deti tokias grindis, tai nedeciau plyteliu i tarpa tokiu tamsiu, o sviesias
QUOTE(Loreli @ 2008 04 02, 09:44)
Taira, man atrodo bus per tamsu (o gal realiai tos grindys ne tokios rytskios?). Jei deti tokias grindis, tai nedeciau plyteliu i tarpa tokiu tamsiu, o sviesias
pritariu Bet kaip suprantu, plyteles jau sudetos, tai ju nepakeisi, o grindis dar galima rinktis.As deciau sviesesnes grindis
Man irgi atrodo, kad šitos grindys per tamsios Dar norėjau paklausti,o kokia čia durelių spalva,man labai
QUOTE(marimacho @ 2008 04 02, 10:33)
Taira, rimtai sunku pasakyt, ar cia didele virtuve yra? ar toliau pvz kaip pas mane koridorius eina is to paties, nes durys isimtos, tai tikrai nedeciau tokiu margu ir tamsiu, nes ir taip mazos patalpeles
Maža ta virtuvė,manau kaip ir pas tave,durys išimtos ir eina koridorius iš virtuvės.
QUOTE(Loreli @ 2008 04 02, 10:44)
Mane tos plytelės kaip užkerėjo aš tik jų norėjau .o grindis tai jo dar derint galima.
dėkui už nuomones
Papildyta:
QUOTE(lloreta @ 2008 04 02, 11:16)
Man irgi atrodo, kad šitos grindys per tamsios Dar norėjau paklausti,o kokia čia durelių spalva,man labai
Nežinau kaip vadinasi ši spalva ,čia lenkiška plokštė
QUOTE(Macarena @ 2008 04 02, 10:02)
Kaip idomiai tie tarpai tarp virsutiniu lentynu Mane labiau domina, kaip ten prieskoniai laikosi ant sienos. Labai labai domina
Jei iseina, tai bandykit. MAn atrodo, cia vienas is pigiausiu variantu
Jei iseina, tai bandykit. MAn atrodo, cia vienas is pigiausiu variantu
tarpai tam kad kazka galima butu pastatyti grazaus bet as vis nesugalvoju nenoriu perkraut,ten vis salbytuvo tokia saltesne lentyna tai as ten uogienes sudedu ,o virsui vedinimo sistema taip paslepem,prieskoniai laikosi magnetu pagalba mums pasiule tai vadinai magnetine lentynele ir labai patogu man labai patinka,daug stalciu as labai norejau nes nepatinka man kai apkrauta viskas virsuj o dar kai gims maze tai visokie buteliukai,misinukai ir kitokie daikteliai bus tai stalciai labia reikalingi,dar ant virsaus stovi priderintas virdulys siaip ir dar stoves bonkuciu sildytuvas
Gabii, labai tavo virtuvyte.
Mano virtuve be stalvirsio kainavo 3500Lt ir puse sios kainos sudare FGV furtinura (begeliai su stabdziais ir prisitraukimais, t.p. stikliniai stalciu paaukstinimai + stiklines virsutiniu spinteliu dureles)
Kadangi mano tevas virs 20 metu dirba su virtuvem, tai jis atsizvelgiant i mano reikalavimus ir pageidavimus (pagrindinis - kad butu vienodas visu stalciu ir spinteliu ilgis), nubreze projekta ir apskaiciavo kiek kokiu detaliu reikes. Mes tuos skaiciavimus nuvezem i termopala ir mums "isdroze" virtuve, kuria veliau tevas ir surinko
O dirbtinio akmens stalvirsis su ilieta kriaukle kainavo 5200Lt
Nors kolkas virtuve nesinaudojam (vanduo nepajungtas ), bet "musu kurinys" vis vien mums lb mielas
Mano virtuve be stalvirsio kainavo 3500Lt ir puse sios kainos sudare FGV furtinura (begeliai su stabdziais ir prisitraukimais, t.p. stikliniai stalciu paaukstinimai + stiklines virsutiniu spinteliu dureles)
Kadangi mano tevas virs 20 metu dirba su virtuvem, tai jis atsizvelgiant i mano reikalavimus ir pageidavimus (pagrindinis - kad butu vienodas visu stalciu ir spinteliu ilgis), nubreze projekta ir apskaiciavo kiek kokiu detaliu reikes. Mes tuos skaiciavimus nuvezem i termopala ir mums "isdroze" virtuve, kuria veliau tevas ir surinko
O dirbtinio akmens stalvirsis su ilieta kriaukle kainavo 5200Lt
Nors kolkas virtuve nesinaudojam (vanduo nepajungtas ), bet "musu kurinys" vis vien mums lb mielas
QUOTE(Macarena @ 2008 04 01, 21:44)
Egidijus gal? Mums ten buvo paskaiciave apie 33t, ir cia be stalvirsio Scavolini buvo paskaiciave - 30t, ir net be visu sustresniu mechanizmu
Siaubas
Tiek mokėti už virtuvę... svetainės baldams gal ir mokėčiau gerai pagalvojus, bet virtuvei nebent labai jau didelė ji.
QUOTE(Nanda @ 2008 04 02, 13:22)
Siaubas
Tiek mokėti už virtuvę... svetainės baldams gal ir mokėčiau gerai pagalvojus, bet virtuvei nebent labai jau didelė ji.
O aš norėčiau tiek turėti ir tikrai skirčiau virtuvei negailėdama: svetainės sofkę, ar kokius ten bebūtų baldus, kai atsibostų ar nusidėvėtų dar galima lengvai pakeisti, o virtuvė - čia jau dažniausiai kokiems 20 metų tarnaus, jos po 5 metų juk nepasikeisi. O jei investuosi iš karto, tai ir po 20 metų nereikės stalčių per jėgą uždarinėti, spintelių mechanizmų kas pora metų keisti (na, aišku, gali pasitaikyti, kad ir pigesni įrengimai laikys ilgai, bet tai jau greičiau išimtys).