Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(plato @ 2008 04 02, 09:31)
O kaip cia tos lubos padarytos, kad taip blizga?

Nezinau ar cia tokios, bet esu macius placias plastikines lenteles ir jos tikrai blizgejo smile.gif. O buvo sudėti halogeniukai, tai net persišvietė. Truputį ne kaip atrodė.
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 04 02, 08:26)
Gerai laukiam vakaro mirksiukas.gif Mane MB apramino kad sukis kaip nori bet virtuve turi kainuoti iki10t g.gif  nu va dabar tai tikrai reks suktis nes viso stalvirsio apie 8m ir dar mano svajoniu indauja  i ta kaina turi tilpt, ir dar stalas su 6 kedem bet cia gal dar isprasysiu neitraukt i virtuves kaina. lotuliukas.gif
Artyje man uz 120cm aukscio komoda 3000 paskaiciavo  doh.gif

O mums stalvirsi paskaiciavo tiek pat kiek virtuve lotuliukas.gif Siaip nueik ir i kitus salonus, ten tikrai paskaiciuos dvigubai pigiau. Mums Voke, Alanto Baldai ri Diforma- panasiai skaiciavo, nu Diforma pigiausiai is tirkuju g.gif
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 04 02, 09:14)
tikrai yra  mirksiukas.gif . vakar kaip tik furnitura susipirkom, graziai tie stalciukai suvaziuoja, patys prisitraukia ir kaina ne blumine  didis.gif . jeigu domina, galesiu paziuret kokios ten firmos ir kiek kas kainavo  4u.gif

Violem, grazi virtuve  wub.gif

bet tikriausiai atsimenate, kur pirkote?...
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 04 02, 10:36)
O mums stalvirsi paskaiciavo tiek pat kiek virtuve  lotuliukas.gif Siaip nueik ir i kitus salonus, ten tikrai paskaiciuos dvigubai pigiau. Mums Voke, Alanto Baldai ri Diforma- panasiai skaiciavo, nu Diforma pigiausiai is tirkuju  g.gif

tai niekas is to arcio ir neuzsakine tos virtuves, neturim mes tiek LT, man idomu buvo kad pabraizytu padeliotu stalciu spinteliu matmenis pasakytu. tik va jei plano neduos reiks viska gerai isidemet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2008 04 02, 08:14)
plyteles derinamos ne prie karkaso, o prie stalvirsio 4u.gif tad karkasas pilkas,fasadai nyza3 o stalvirsi deciau hevy metal,toks tamsus grazus su oranziniais ale plemukais thumbup.gif  maciau virtuvini toki,piukiai atrodo,man su sviesiai ruda  schmoll.gif  schmoll.gif nedera dvi spalvos tos nors tu ka doh.gif gal koki pica stalvirsi imk tada g.gif jis toks rudai gelsvai sviesus lotuliukas.gif nemoku spalvos vaizdziai nupasakot doh.gif

niu kad zinok, dejom prie plyteliu, tai ta stalvisrio spalva ziauriai graziai prie plyteliu derejo wub.gif
o kaip del karkaso tai tikrai nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lipke @ 2008 04 02, 09:38)
bet tikriausiai atsimenate, kur pirkote?...

Agvoj, siauliuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2008 04 02, 09:31)
O kaip cia tos lubos padarytos, kad taip blizga?

man atrodo čia vadinasi įtemptos lubos, apie jas straipsinis prieš kokius kelis mėn buvo delfyje, paieškok, jei domina, ir čia lubų temoj kažkada merginos paie jas šnekėjo, bet kiek supratau, tai nepigus malonumas
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 02, 09:45)
niu kad zinok, dejom prie plyteliu, tai ta stalvisrio spalva ziauriai graziai prie plyteliu derejo  wub.gif
o kaip del karkaso tai tikrai nezinau  g.gif

marimacho, svarbu, kad tau grazu mirksiukas.gif Juk kiekvieno skonis skiriasi, tai cia patarinet galima be galo, bet savo virtuvelej sukiosiesi tu pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 04 02, 08:59)
marimacho, svarbu, kad tau grazu mirksiukas.gif  Juk kiekvieno skonis skiriasi, tai cia patarinet galima be galo, bet savo virtuvelej sukiosiesi tu pati biggrin.gif

zinau blush2.gif
bet vis tiek idomu kitu nuomone, kartais is sono, geru ideju pasako, arba klaidu pastebi ax.gif
Atsakyti

Gerai skamba - itemptos biggrin.gif
Siaip man tos virtuves isdestymas patinka, gerai isnaudota erdve, tik va matiniu stiklu, tu permatomu, tai niekur nedeciau. Visur lieka pirstu antspaudai, sunkiai valosi, kitur isvis nenusivalo, o ir negrazu man kaip persisviecia visi indai, ir puodai sudeti, toks chaosas..

QUOTE(Jolyte @ 2008 04 02, 08:35)
Nezinau ar cia tokios, bet esu macius placias plastikines lenteles ir jos tikrai blizgejo smile.gif. O buvo sudėti halogeniukai, tai net persišvietė. Truputį ne kaip atrodė.

Nu man tai nieko nera baisiau uz lubas is tu plastikiniu lenteliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 04 02, 09:53)
Agvoj, siauliuose  4u.gif

aisku, aciu - matau, ir vilniuje parduotuves turi.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Merginos ar prie šitos virtuvės

user posted image

tiktų tokios grindys g.gif

user posted image
Atsakyti