Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(krisste.by @ 2008 04 01, 19:49)
Man kazkokia Zivile skaiciuoja ir braizo ax.gif

Aaa ax.gif Tas Egidijus siaip fainas bicas, bet labai jau issiblaskes, ar per daug darbu turi g.gif Pasakem kad virtuves su baru norim- nenubraize, visa laika vis kazka pamirsdavo biggrin.gif O dar jei nori projekta issinesti - tai 300 lt, bet mes neemem ax.gif

QUOTE(Violem @ 2008 04 01, 20:16)
Vat maniske virtve beveik lygiai tokia pati kaip ir sitoji,galima sakyt niekuo nesiskiria tik manau kita puse kur stovi stalas ir kitos interjero detales skiriasi

user posted image

Kaip idomiai tie tarpai tarp virsutiniu lentynu g.gif Mane labiau domina, kaip ten prieskoniai laikosi ant sienos. Labai labai domina bigsmile.gif

QUOTE(davile @ 2008 04 02, 07:43)

vat gera mintis patiems kazka paprasto darytis, nes tokius pinigus uz kelias spinteles tikrai negaliu ir nenoriu moket  schmoll.gif  verysad.gif

Jei iseina, tai bandykit. MAn atrodo, cia vienas is pigiausiu variantu mirksiukas.gif
Atsakyti
300lt uz projekta doh.gif ne ne ne nemokesiu nueisim abu su MB tada ir nusiziuresim. Bet dar bandysiu pasakyt kad reikia su dizainere pasitart mazu duos, nors jei tu taip sakai tai nemanau g.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 04 02, 08:08)
Labai grazu wub.gif
kas ten virs saldytuvo? Spintele? Stalvirsis koks?
Ir kaina butu labai idomi blush2.gif  man is po vakarykscio pasibuvimo artyje labai viskas idomu ax.gif

Geras variantas. Pirma karta matau, kad tarp dvieju eiliu pakabinamu spinteliu butu tarpas. Visai idomiai atrodo.

O virs saldytuvo manau groteles saldytuvo kvepavimui, kadangi jo spintele iki pat lubu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 04 02, 10:05)
Geras variantas. Pirma karta matau, kad tarp dvieju eiliu pakabinamu spinteliu butu tarpas. Visai idomiai atrodo.

O virs saldytuvo manau groteles saldytuvo kvepavimui, kadangi jo spintele iki pat lubu mirksiukas.gif

sakai ten saldytuvas iki pat groteliu g.gif az kazkaip galvojau kad ten dar spintele yra.
g.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 04 02, 08:05)
300lt uz projekta doh.gif  ne ne ne nemokesiu nueisim abu su MB tada ir nusiziuresim. Bet  dar bandysiu pasakyt kad reikia su dizainere pasitart  mazu duos, nors jei tu taip sakai tai nemanau g.gif

Tai mes pasakem, kad mums reikia pagalvoti, ir nebegrizom. Kad siaip ir pats projektas nebuvo labai jau toks stebuklingas, kad butu buve verta moketi pinigus. Pvz Diformoj is pirmo sykio dizainere pabraize taip, ka panasiai Artyje pabraize is -niolikto karto. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 04 01, 18:43)
bet juk tu stalciu su stabdziais buna ir kitu firmu, pigesniu g.gif o jus tik apie bluma kalbat, juk yra kazkokia alternatyva taupanciom g.gif

tikrai yra mirksiukas.gif . vakar kaip tik furnitura susipirkom, graziai tie stalciukai suvaziuoja, patys prisitraukia ir kaina ne blumine didis.gif . jeigu domina, galesiu paziuret kokios ten firmos ir kiek kas kainavo 4u.gif

Violem, grazi virtuve wub.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 02, 06:41)
niu ai visokius variantus galvojom, bet kad jau plyteles rudos, nebesinori tiek dau tu spalvu  g.gif  niu gal neatrodys baisiai  unsure.gif

plyteles derinamos ne prie karkaso, o prie stalvirsio 4u.gif tad karkasas pilkas,fasadai nyza3 o stalvirsi deciau hevy metal,toks tamsus grazus su oranziniais ale plemukais thumbup.gif maciau virtuvini toki,piukiai atrodo,man su sviesiai ruda schmoll.gif schmoll.gif nedera dvi spalvos tos nors tu ka doh.gif gal koki pica stalvirsi imk tada g.gif jis toks rudai gelsvai sviesus lotuliukas.gif nemoku spalvos vaizdziai nupasakot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 04 02, 10:11)
Tai mes pasakem, kad mums reikia pagalvoti, ir nebegrizom. Kad siaip ir pats projektas nebuvo labai jau toks stebuklingas, kad butu buve verta moketi pinigus. Pvz Diformoj is pirmo sykio dizainere pabraize taip, ka panasiai Artyje pabraize is -niolikto karto.  ax.gif

drinks_cheers.gif vat butent
Papildyta:
QUOTE(shpika @ 2008 04 02, 10:14)
tikrai yra  mirksiukas.gif . vakar kaip tik furnitura susipirkom, graziai tie stalciukai suvaziuoja, patys prisitraukia ir kaina ne blumine  didis.gif . jeigu domina, galesiu paziuret kokios ten firmos ir kiek kas kainavo  4u.gif

Violem, grazi virtuve  wub.gif

greit paziurek kokia ten firma mirksiukas.gif ir pranesk cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 04 02, 09:16)
greit paziurek kokia ten firma  mirksiukas.gif ir pranesk cia smile.gif

greit nepaziuresiu biggrin.gif , darbe dabar. Vakare parasysiu ok.gif
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 04 02, 10:19)
greit nepaziuresiu  biggrin.gif , darbe dabar. Vakare parasysiu  ok.gif

Gerai laukiam vakaro mirksiukas.gif Mane MB apramino kad sukis kaip nori bet virtuve turi kainuoti iki10t g.gif nu va dabar tai tikrai reks suktis nes viso stalvirsio apie 8m ir dar mano svajoniu indauja i ta kaina turi tilpt, ir dar stalas su 6 kedem bet cia gal dar isprasysiu neitraukt i virtuves kaina. lotuliukas.gif
Artyje man uz 120cm aukscio komoda 3000 paskaiciavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 31, 10:52)
user posted image

Na jau kaip man grazu tokia spalva!! wub.gif

O kaip cia tos lubos padarytos, kad taip blizga?
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2008 04 02, 09:31)
O kaip cia tos lubos padarytos, kad taip blizga?

va va, tu lubu ir as baisiai norejau, grazu man wub.gif . bet mums nerekomendavo virtuvej blizgiu det, tai, kazkaip ir supasavom doh.gif
Atsakyti