Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Nanda @ 2008 04 01, 15:49)
aciuks.gif 
Oranžinė kelia apetitą, ištirta taip..  biggrin.gif  Bet pas tave nėra ji ryški, tagi, nutukimas negresia  hihihi.gif  irnesakyk.gif

dabar supratau kas kaltas del antsvorio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 04 01, 19:37)
O as vis galvoju, kodel taip daug valgau ir valgau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(dute_a @ 2008 04 01, 19:43)
bet juk tu stalciu su stabdziais buna ir kitu firmu, pigesniu g.gif o jus tik apie bluma kalbat, juk yra kazkokia alternatyva taupanciom g.gif

Manau, kad taip 4u.gif
Atsakyti
Tikrai yra grass mechanizmai pigesni nei blumo ir dar kazkokie yra bet nepamenu pavadinimo g.gif
As dabar bute gyvenu su oranzine virtuve kaip nekeista man ta spalva visai nitakoja valgymo daznumo, kaip tik man ten labai jauku ir gera ax.gif

Man siandien artis salone paskaiciavo virtuve 5,5m 18t visi stalciai (6dideli ir1 siaurutis) blumo kaip jums kaina? dvi pakabinamos spinteles dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisste.by: 01 balandžio 2008 - 19:28
QUOTE(marimacho @ 2008 04 01, 09:56)
aga cia ir termopalo. jo tikriausiai apie tas galvoji, kur idomus pabraizymas  g.gif  rinkausi ir is lygiu vienspalviu, bet jau buvo per rysku, nieko dryzuoto baisiai nebenorejau ir su medzio imitacija nelabai, nes jau mano plyteles dryzuotos, o korpusas toks sviesus su medzio imitacija, radau, bet neleidzia ikelt  blush2.gif

cia vokiska plokste Niza3 plokste tikrai gera,nesipirstuoja,tik as ja derinciau su svieisia pilka U036 nei su sviesia medzio imitacija.. blush2.gif
QUOTE(lipke @ 2008 04 01, 10:40)
na ,cia tikriausiai kaip kisene leidzia.Jei leidzia, tai patariu nueiti i furnitano parduotuve pameginti pastumdyti/ pakilnori tuos ,,navarotnus" mechanizmus , ir pasidarys aisku, kad nera ko lyginti su paprastais...
Mes svarbiausiuose ir daznausiai naudojamuose bei didziausiuose staciuose- spintelese desim blum'us, o siuksliu durelese ir maziukuose bei retai varstomuose- paprastus, po 30-40 Lt. Jei pinigai kisene spaustu, visur deciau blum'a 9na, arbahettich ar kt. panasu analoga).Zodziu, karta pabandzius, nesinori nieko kito...smile.gif
Papildyta:
o mechanizmai - savaime prisitraukiantys ir sustojantys (stalciai ir spinteles)?

bloomai nuo 300 ax.gif bet galima deti tokias"pompytes",kurios po4 lt ir tikrai nebuna "kaukst kaukst biggrin.gif "
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 04 01, 19:19)

Man siandien artis salone paskaiciavo virtuve 5,5m 18t visi stalciai (6dideli ir1 siaurutis) blumo kaip jums kaina? dvi pakabinamos spinteles dar

Egidijus gal? bigsmile.gif Mums ten buvo paskaiciave apie 33t, ir cia be stalvirsio ax.gif Scavolini buvo paskaiciave - 30t, ir net be visu sustresniu mechanizmu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 04 01, 21:44)
Egidijus gal?  bigsmile.gif  Mums ten buvo paskaiciave apie 33t, ir cia be stalvirsio  ax.gif Scavolini buvo paskaiciave - 30t, ir net be visu sustresniu mechanizmu  g.gif

Man kazkokia Zivile skaiciuoja ir braizo ax.gif
Atsakyti
Vat maniske virtve beveik lygiai tokia pati kaip ir sitoji,galima sakyt niekuo nesiskiria tik manau kita puse kur stovi stalas ir kitos interjero detales skiriasi

user posted image
Atsakyti
4u.gif Violem, nu koks grožis wub.gif wub.gif ..... O kiek kainavo jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2008 04 01, 19:32)
cia vokiska plokste Niza3 plokste tikrai gera,nesipirstuoja,tik as ja derinciau su svieisia pilka U036 nei su sviesia medzio imitacija.. blush2.gif

niu ai visokius variantus galvojom, bet kad jau plyteles rudos, nebesinori tiek dau tu spalvu g.gif niu gal neatrodys baisiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Violem @ 2008 04 01, 22:16)
Vat maniske virtve beveik lygiai tokia pati kaip ir sitoji,galima sakyt niekuo nesiskiria tik manau kita puse kur stovi stalas ir kitos interjero detales skiriasi

user posted image

Labai grazu wub.gif
kas ten virs saldytuvo? Spintele? Stalvirsis koks?
Ir kaina butu labai idomi blush2.gif man is po vakarykscio pasibuvimo artyje labai viskas idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 04 01, 17:24)
Kaune "Megoj" yra  4u.gif
Mano tevams virtuve apie 4 metru, be virsutiniu spinteliu, su stalvirsiu atsiejo apie 1700.  g.gif Viska darem patys, Senukuose uzsakinejom plkstes, stalvirsi, tevas su mano vyru surinko, ir gavosi, tikrai daili paprasta virtuvele. Kada prie progos nfotkinsiu. O musu pazistami baldziai uz toki pati varianta paprase 3800  blink.gif  Tai nuo tada juos Dolce ir Gabana pradejom vadinti  lotuliukas.gif
As irgi galvoju apie medines zaliuzes.  g.gif

Pas mane virtuvej tie Blumo virsutiniu spinteliu Avento mechanizmai, tai man labai patinka. Aisku, naudoju dar tik tiek, kiek nuvaziuojam i nama, ir as vis einu ir ciupineju viska.  blush2.gif

aciu 4u.gif
vat gera mintis patiems kazka paprasto darytis, nes tokius pinigus uz kelias spinteles tikrai negaliu ir nenoriu moket schmoll.gif verysad.gif
labai smalsu butu nuotraukyte pamatyt jusu paciu gamybos virtuvele ax.gif

QUOTE(Macarena @ 2008 04 01, 20:44)
Egidijus gal?  bigsmile.gif  Mums ten buvo paskaiciave apie 33t, ir cia be stalvirsio  ax.gif Scavolini buvo paskaiciave - 30t, ir net be visu sustresniu mechanizmu  g.gif

nu ir kainos mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Violem @ 2008 04 01, 19:16)

nors nesu megeja, kad virtuveje butu daug ir visokiu stalciu, spinteliu, bet turiu pripazinti, kad sitas variantas vertas demesio. viskas taip savo vietose ir spalvos geros 4u.gif
Atsakyti