QUOTE(_celeste @ 2008 04 01, 13:04)
net nezinau.. tikrai nedaug.. ti į bendrą kainą įdėjo..
su mūsų virtuve be technikos į 4000 tilpom.. ir dar pakabinamos spintelės prie tos sienos, kur šaldytuvas pajamtos..
nu tiesa, ti pas mus mechanizmai paprasti, ale kai norisi max su ribotais ištekliais.. tai taip ir išeina..
niu taisaunu, kad tilpot, noretume ir mes tilpti
QUOTE(Jolyte @ 2008 04 01, 13:30)
Ir visai nesijaudinkit-paprasti nebutinai reiskia prasti. Na gal moraliskai pasene, vis randasi naujoviu , negi paskui viska spesi... Kazkada stalciai buvo be ratuku ir nieko-gyveno
)) zmones, o dabar jau jei neprisitraukia patys-ir jau mums blogai
)). Beje, tiems prisitraukiantiems istraukti reik siek tiek daugiau pastangu. As traukiojau traukiojau ir nesugalvojau, ar paprastu noreciau ar tu blum prisitraukianciu
niu vat as ir mastau, kadangi man bus geriausiu atveju tik kokie 3 ar 4 stalciukai, be to nedideli, tai kazin ar verta deti tuos blum, niu va del spintuciu, kurios i virsu atsidarines tai mastau, gal ir verta...
beje dabar gailiuos, kad nepasidomejau, kokius stalcius man slenkancios sistemos padare spintoje, tikrai ne blumo, bet man patinka, nieks nesitranko, graziai, svelniai suvaziuoja
QUOTE(Jolė @ 2008 04 01, 15:32)
jei gali sau leisti - daryk su pristbdymais
tada siūlau dažniausiai varstomas spinteles - šiukledėžės ir stalčius su įrankiais- daryt, o kitas palikt paprastas
niu kad vat tos galimybes nebaisiai ir leidzia
QUOTE(Nanda @ 2008 04 01, 15:49)
niu tikiuosi