Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(krisste.by @ 2008 04 01, 14:52)
Vat primetus kiek tie blumai kainuoja tikrai gera ideja ta kad maziau naudojamus (darinejamus) stalcius daryt paprastus o tik  aktyvius traukinejamus det bluma, man patiko ta mintis ax.gif  galima sutaupyt juo lab kad pas mane jei darau tik dvi spinteles tai stalciu gaunasi apie 12vnt

Na leisiu sau dar syki toki pastebejima. kazi ar gerai. Mano vieno spinteles dureles su paprastais lankstais , o visos kitos -su prisitraukianciais. Tai pamirsusi labai daznai gerokai pastumiu dureles ir buna pakankamai garsus pokst smile.gif. nebus taip su skirtingais stalciais ?
Atsakyti
As pagalvojau kad gal daryt palei tolimiausia siena tokius rakandu stalcius kur tikrai retai naidojamus daiktus det tada visa serija stalciu butu paprastais begeliais. Na darbar bute telpu i keturis stalciukus ir dvi spinteles ir vienas stalcius labai retai darinejamas, ten tokie daiktai kuriu gaila ismest bet nenaudojami jau trys metai blush2.gif vis paciupineju ir atgal padedu
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 04 01, 15:48)
As pagalvojau kad gal daryt palei tolimiausia siena tokius rakandu stalcius kur tikrai retai naidojamus daiktus det tada visa serija stalciu butu paprastais begeliais. Na darbar bute telpu i keturis stalciukus ir dvi spinteles ir vienas stalcius labai retai darinejamas, ten tokie daiktai kuriu gaila ismest bet nenaudojami jau trys metai blush2.gif  vis paciupineju ir atgal padedu

PACIUPINEK IR ISMESK:) arba gal kam reikalingi, tai padovanok, kam tau i nauja virtuve nenaudojami rakandai. Savaime prisirinks tokiu.
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 04 01, 17:05)
PACIUPINEK IR ISMESK:) arba gal kam reikalingi, tai padovanok, kam tau i nauja virtuve nenaudojami rakandai. Savaime prisirinks tokiu.

as labai laukiu kada galesiu ismest nes i naujus namus tai netemsiu visokiu senienu. Bet mes name neturesim jokios sekcijos tai visa geri is senosios "kauno"sekcijos kuri bute puse kambario uzima reiks sutalpint virtuvej, aisku puse to gerio as ismesiu bet kita dali reiks kazkaip sudeliot, tai va ir galvoju pasidaryt tu paprastu stalciu.
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 04 01, 15:48)
As pagalvojau kad gal daryt palei tolimiausia siena tokius rakandu stalcius kur tikrai retai naidojamus daiktus det tada visa serija stalciu butu paprastais begeliais. Na darbar bute telpu i keturis stalciukus ir dvi spinteles ir vienas stalcius labai retai darinejamas, ten tokie daiktai kuriu gaila ismest bet nenaudojami jau trys metai blush2.gif  vis paciupineju ir atgal padedu

yra tokia labai gera taisykle, kad jeigu koks daigkas guli nepanaudotas metus ( visi 4 sezonai), pridek dar pusmeti ir drasiai mesk lauk:)
žinau kad sunku, visko gaila, bet tikrai padeda gyventi laisviau...jau darau taip apie 4 metus, tik veninteli karta pagailejau , kad ismeciau daikta..
Del Blum'o stalciu, tai kainos skirtingose firmose labai skiriasi, kai mes klusinejome, tai uz bloka stalciu (3 -vienas neaukstas, du auksti) kaina buvo nuo 500 Lt iki 1000 Lt. Avantus atidarymo mechanizmas irgi nuo 320 iki 450Lt
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 04 01, 17:13)
yra tokia labai gera taisykle, kad jeigu koks daigkas guli nepanaudotas metus ( visi 4 sezonai), pridek dar pusmeti ir drasiai mesk lauk:)
žinau kad sunku, visko gaila, bet tikrai padeda gyventi laisviau...jau darau taip apie 4 metus, tik veninteli karta pagailejau , kad ismeciau daikta..
Del Blum'o stalciu, tai kainos skirtingose firmose labai skiriasi, kai mes klusinejome, tai uz bloka stalciu (3 -vienas neaukstas, du auksti) kaina buvo nuo 500 Lt iki 1000 Lt. Avantus atidarymo mechanizmas irgi nuo 320 iki 450Lt

Zinau as ta auksine taisykle bet kai netrukdo guledami tie rakandai nuo uosvienes laiku tai kazkaip ir nekyla ranka ismest o tarp ju dar ir tokiu antikvaru yra kad tikrai neatsisakysiu i nama persigabent.As ta taisykle tai rubams labai megstu taikyt smile.gif
Bet kainu skirtumas tai geras g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 01, 12:30)
ar daryti paprastus, ar ten su visokiais pristabdymais ir t.t.?  g.gif

jei gali sau leisti - daryk su pristbdymais smile.gif

QUOTE(marimacho @ 2008 04 01, 12:45)
niu vat kad ta kisene ne baisiai leidzia  unsure.gif  ir ka dabar daryt  g.gif  o tu blum'o tai mazdaug kiek kaina kartu didesne  blink.gif  jei paprasti 30 - 40 lt, tai keik tada blum'o  unsure.gif

tada siūlau dažniausiai varstomas spinteles - šiukledėžės ir stalčius su įrankiais- daryt, o kitas palikt paprastas 4u.gif

aš visas pasidarius ir nesigailiu, o vat dukrai baldelius neseniai pirkom, tai už sienos guliu ir klykiu, nes nervina kaip ji rašomojo stalo stalčiais ir durelėm daužo doh.gif Vaikas nekaltas, bet nuolatos tas bum bum ... blink.gif doh.gif schmoll.gif

paklijuosim tokiais guminiais daikčiukais (nežinau pavadinimo), kad taip netranksėtų ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 31, 11:36)
na tiksliai tai turbut nepasakysiu...ilgis tai apie  2.6 m, aukstis 72...o gylis 32

aciuks.gif

QUOTE(marimacho @ 2008 04 01, 11:39)
blush2.gif
kai MB suzinojo, tai pasake, cia del to, kad labai daug valgytume  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oranžinė kelia apetitą, ištirta taip.. biggrin.gif Bet pas tave nėra ji ryški, tagi, nutukimas negresia hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 04 01, 09:15)
O kur cia tas "Alantas" (ar kaip jis ten  ax.gif ) yra? smile.gif gal Kaune si parde yra?

Kaune "Megoj" yra 4u.gif

QUOTE(davile @ 2008 04 01, 09:49)

patarkit ka nors ...  verysad.gif  gal kokiu pigesniu, bet taip pat ir geru meistriuku zinot?  unsure.gif

Mano tevams virtuve apie 4 metru, be virsutiniu spinteliu, su stalvirsiu atsiejo apie 1700. g.gif Viska darem patys, Senukuose uzsakinejom plkstes, stalvirsi, tevas su mano vyru surinko, ir gavosi, tikrai daili paprasta virtuvele. Kada prie progos nfotkinsiu. O musu pazistami baldziai uz toki pati varianta paprase 3800 blink.gif Tai nuo tada juos Dolce ir Gabana pradejom vadinti lotuliukas.gif

QUOTE(Jolė @ 2008 04 01, 10:04)
pas mane virtuvinis langas rudas, tai nusipirkau (pradžiai ale laikinai) medines žaliuzes JYSKE. bet taip prilipo, kad ir po remontų ir baldų sumontavimo, ir dabar kaba, ir kabės dar, nes labai dera ir patogu valyti  tongue.gif

As irgi galvoju apie medines zaliuzes. g.gif

Pas mane virtuvej tie Blumo virsutiniu spinteliu Avento mechanizmai, tai man labai patinka. Aisku, naudoju dar tik tiek, kiek nuvaziuojam i nama, ir as vis einu ir ciupineju viska. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2008 04 01, 13:04)
net nezinau.. tikrai nedaug.. ti į bendrą kainą įdėjo..
su mūsų virtuve be technikos į 4000 tilpom.. ir dar pakabinamos spintelės prie tos sienos, kur šaldytuvas pajamtos..
nu tiesa, ti pas mus mechanizmai paprasti, ale kai norisi max su ribotais ištekliais.. tai taip ir išeina.. blink.gif

niu taisaunu, kad tilpot, noretume ir mes tilpti ax.gif

QUOTE(Jolyte @ 2008 04 01, 13:30)
Ir visai nesijaudinkit-paprasti nebutinai reiskia prasti. Na gal moraliskai pasene, vis randasi naujoviu , negi paskui viska spesi... Kazkada stalciai buvo be ratuku ir nieko-gyveno smile.gif)) zmones, o dabar jau jei  neprisitraukia patys-ir jau mums blogai smile.gif)). Beje, tiems prisitraukiantiems istraukti reik siek tiek daugiau pastangu. As traukiojau traukiojau ir nesugalvojau, ar paprastu noreciau ar tu blum prisitraukianciu smile.gif

niu vat as ir mastau, kadangi man bus geriausiu atveju tik kokie 3 ar 4 stalciukai, be to nedideli, tai kazin ar verta deti tuos blum, niu va del spintuciu, kurios i virsu atsidarines tai mastau, gal ir verta...
beje dabar gailiuos, kad nepasidomejau, kokius stalcius man slenkancios sistemos padare spintoje, tikrai ne blumo, bet man patinka, nieks nesitranko, graziai, svelniai suvaziuoja thumbup.gif

QUOTE(Jolė @ 2008 04 01, 15:32)
jei gali sau leisti - daryk su pristbdymais  smile.gif
tada siūlau dažniausiai varstomas spinteles - šiukledėžės ir stalčius su įrankiais- daryt, o kitas palikt paprastas  4u.gif

niu kad vat tos galimybes nebaisiai ir leidzia verysad.gif

QUOTE(Nanda @ 2008 04 01, 15:49)
aciuks.gif 
Oranžinė kelia apetitą, ištirta taip..  biggrin.gif  Bet pas tave nėra ji ryški, tagi, nutukimas negresia  hihihi.gif  irnesakyk.gif

niu tikiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 01, 16:49)

Oranžinė kelia apetitą, ištirta taip..  biggrin.gif  Bet pas tave nėra ji ryški, tagi, nutukimas negresia  hihihi.gif  irnesakyk.gif

Tai man tada tikrai gresia unsure.gif biggrin.gif
Virtuve ryski, oranzine wub.gif
O as vis galvoju, kodel taip daug valgau ir valgau lotuliukas.gif
Atsakyti
bet juk tu stalciu su stabdziais buna ir kitu firmu, pigesniu g.gif o jus tik apie bluma kalbat, juk yra kazkokia alternatyva taupanciom g.gif
Atsakyti