Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(marimacho @ 2008 04 01, 12:09)
mhm...
niu pas mane irgi bus pakeliamos dureles bet ne visur  g.gif
niu biski liudna pasidare pamacius kainas  verysad.gif  jei vienai spintelei 500 lt beveik tai eina sau  verysad.gif  mes skaiciavom, kad kaip nors su virtuve itilptume i 5000 lt  verysad.gif

na jo, mes irgi neplanuotai taip ,,iklimpom" su tais Blum'ais:)Tik gal truputi entuziazmo dave tai, kad is pradziu planavom daryti 12 mazu kvardatiniu spinteliu (40x45) , o paskui sugalvojom dvigubinti jas (t.y. sujungti skersai ir isilgai), tai ju gavosi ,,tik trys" visos - po 364Lt (dabar tikslesne kaina paziurejau) tai jos kainuos neilna tukstanti.O virtuve musu - tik palei viena siena, kurios ilgis - 2,73, be to, nekeisim kriaukles, ir kaitlentes tai to ,,saskaita" ir galim sau tuos velnio mechanizmus leisti.Planuojam irgi i 5-6 tukstancius tilpti.
Atsakyti
QUOTE(lipke @ 2008 04 01, 11:23)
na jo, mes irgi neplanuotai taip ,,iklimpom" su tais Blum'ais:)Tik gal truputi entuziazmo dave tai, kad is pradziu planavom daryti 12 mazu kvardatiniu spinteliu (40x45) , o paskui sugalvojom dvigubinti jas (t.y. sujungti skersai ir isilgai), tai ju gavosi ,,tik trys" visos - po 364Lt (dabar tikslesne kaina paziurejau) tai jos kainuos neilna tukstanti.O virtuve musu - tik palei viena siena, kurios ilgis - 2,73, be to, nekeisim kriaukles, ir kaitlentes tai to ,,saskaita" ir galim sau tuos velnio mechanizmus leisti.Planuojam irgi i 5-6 tukstancius tilpti.

niu pas mane viska keist reikia doh.gif ir viena siena yra 2 m, o kita 1.4, bet dar stalas, ar pusbaris, net nezinau kaip pavadint, isimsim mes langa ir ant jovietoj palanges g.gif tik sake paskaiciuos du variantus mums, nes vienas, kad gali buti, kad ant vienos sienos negalesim kabint spintuciu, ant tos mazosios, nes plona siena, tai paskaiciuos jei galetume kabint su spintutem, o kita varianta paskaiciuos tik ant vienos sienos kabinamos, bet paskui prie saldytuvo tada pastatoma tokia spintute mazdaug kaip saldytuvas dar g.gif
nors realiai man nesuvokiama, niu i ne pirmi zmones darosi virtuves senos statybos butuose, ten visur tarp virtuves ir vonios plona siena, bet net pas vienus draugus pakabintos tos spinteles g.gif niu gal iki lubu ir negalima tada g.gif
ai zodziu nieko nebezinau, o dar durniausia, kad viskas ir i pinigelius atsiremia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 01 balandžio 2008 - 11:30
QUOTE(marimacho @ 2008 04 01, 12:28)
niu pas mane viska keist reikia  doh.gif  ir viena siena yra 2 m, o kita 1.4, bet dar stalas, ar pusbaris, net nezinau kaip pavadint, isimsim mes langa ir ant jovietoj palanges  g.gif  tik sake paskaiciuos du variantus mums, nes vienas, kad gali buti, kad ant vienos sienos negalesim kabint spintuciu, ant tos mazosios, nes plona siena, tai paskaiciuos jei galetume kabint su spintutem, o kita varianta paskaiciuos tik ant vienos sienos kabinamos, bet paskui prie saldytuvo tada pastatoma tokia spintute mazdaug kaip saldytuvas dar  g.gif
nors realiai man nesuvokiama, niu i ne pirmi zmones darosi virtuves senos statybos butuose, ten visur tarp virtuves ir vonios plona siena, bet net pas vienus draugus pakabintos tos spinteles  g.gif  niu gal iki lubu ir negalima tada  g.gif 
ai zodziu nieko nebezinau, o dar durniausia, kad viskas ir i pinigelius atsiremia  verysad.gif

Ir pas mane prie plonos sienos sukabinta. Tiesa, imontuotas garintuvas ir siaura spintute tetilpo. MB visu svoriu pasikabino ant spintute ir laike-tai turiu vilties, kad laikys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 04 01, 12:17)
Ir pas mane prie plonos sienos sukabinta. Tiesa, imontuotas garintuvas ir siaura spintute tetilpo. MB visu svoriu pasikabino ant spintute ir laike-tai turiu vilties, kad laikys smile.gif

tai jei pasakys, kad negalima kabint ant tos sienos, galvoju gal tada kokias mazutes, bent prieskoniams doh.gif nes is vis nebebus pas mane kur daiktu susidet, nes apatiniu spinteliu nebus, nes indaplove, orkaite, tai tik viena eilute nediduku stalciu ir fsio, visas viltis dedu i virsutines spintutes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 01, 12:20)
tai jei pasakys, kad negalima kabint ant tos sienos, galvoju gal tada kokias mazutes, bent prieskoniams  doh.gif  nes is vis nebebus pas mane kur daiktu susidet, nes apatiniu spinteliu nebus, nes indaplove, orkaite, tai tik viena eilute nediduku stalciu ir fsio, visas viltis dedu i virsutines spintutes  doh.gif

aš tai prie šaldytuvo dar jemiau pastatoma spintute..bo ta pati problema.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2008 04 01, 12:50)
aš tai prie šaldytuvo dar jemiau pastatoma spintute..bo ta pati problema.. doh.gif

o kiek ta pastatoma kainavo? g.gif ar baisiai brangiai? g.gif
nes mano teta tai dvi tokias pastatomas pirko, tai bliamba kai suplojo blink.gif jos visas virtuvinis didziausias tik 6000 ar 7000 lt tekainavo, o tos dvi pastatomos vos ne 3000 lt blink.gif tai ka as zinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 01, 12:53)
o kiek ta pastatoma kainavo?  g.gif  ar baisiai brangiai?  g.gif
nes mano teta tai dvi tokias pastatomas pirko, tai bliamba kai suplojo  blink.gif  jos visas virtuvinis didziausias tik 6000  ar 7000 lt tekainavo, o tos dvi pastatomos vos ne 3000 lt  blink.gif  tai ka as zinau  doh.gif

net nezinau.. tikrai nedaug.. ti į bendrą kainą įdėjo..
su mūsų virtuve be technikos į 4000 tilpom.. ir dar pakabinamos spintelės prie tos sienos, kur šaldytuvas pajamtos..
nu tiesa, ti pas mus mechanizmai paprasti, ale kai norisi max su ribotais ištekliais.. tai taip ir išeina.. blink.gif
Atsakyti
O kiek mazdaug vidutiniskai pasiskaiciout metro kaina? Na tarkim stalvirsio 7metrai po visu juo stalciai tikriausiai be blumo, kiek mazdaug primest kaina g.gif jokiu pakabinamu spinteliu. Ar cia neimanoma kainos isivaizduot g.gif galvoju 10t uztektu ar jau kliedziu g.gif
Papildyta:
kazkas panasaus isdestymo kaip pas Paiduke
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2008 04 01, 14:04)
net nezinau.. tikrai nedaug.. ti į bendrą kainą įdėjo..
su mūsų virtuve be technikos į 4000 tilpom.. ir dar pakabinamos spintelės prie tos sienos, kur šaldytuvas pajamtos..
nu tiesa, ti pas mus mechanizmai paprasti, ale kai norisi max su ribotais ištekliais.. tai taip ir išeina.. blink.gif

Ir visai nesijaudinkit-paprasti nebutinai reiskia prasti. Na gal moraliskai pasene, vis randasi naujoviu , negi paskui viska spesi... Kazkada stalciai buvo be ratuku ir nieko-gyveno smile.gif)) zmones, o dabar jau jei neprisitraukia patys-ir jau mums blogai smile.gif)). Beje, tiems prisitraukiantiems istraukti reik siek tiek daugiau pastangu. As traukiojau traukiojau ir nesugalvojau, ar paprastu noreciau ar tu blum prisitraukianciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 04 01, 13:13)
O kiek mazdaug vidutiniskai pasiskaiciout metro kaina? Na tarkim stalvirsio 7metrai po visu juo stalciai tikriausiai be blumo, kiek mazdaug primest kaina g.gif  jokiu pakabinamu spinteliu. Ar cia neimanoma kainos isivaizduot g.gif  galvoju 10t uztektu ar jau kliedziu g.gif
Papildyta:
kazkas panasaus isdestymo kaip pas Paiduke

gero stalviršio metras kažkur 400 Lt lyg...
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 04 01, 13:30)
Ir visai nesijaudinkit-paprasti nebutinai reiskia prasti. Na gal moraliskai pasene, vis randasi naujoviu , negi paskui viska spesi... Kazkada stalciai buvo be ratuku ir nieko-gyveno smile.gif)) zmones, o dabar jau jei  neprisitraukia patys-ir jau mums blogai smile.gif)). Beje, tiems prisitraukiantiems istraukti reik siek tiek daugiau pastangu. As traukiojau traukiojau ir nesugalvojau, ar paprastu noreciau ar tu blum prisitraukianciu smile.gif

man rodos pas mus kažkoks pereinamas variantas..
bo tikrai be kažkokių pribumbasų, bet važinėja tikrai minštai ir lengvai..
tiesa, pas mane ir spintutė puodam ir kt yra su paprastom lentynom ir durelėm..
Atsakyti
Vat primetus kiek tie blumai kainuoja tikrai gera ideja ta kad maziau naudojamus (darinejamus) stalcius daryt paprastus o tik aktyvius traukinejamus det bluma, man patiko ta mintis ax.gif galima sutaupyt juo lab kad pas mane jei darau tik dvi spinteles tai stalciu gaunasi apie 12vnt
Atsakyti