Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

ir aciu merginos uz komentarus, nuomones ir patarimus 4u.gif
gavau daug naudingos info is jusu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2008 04 01, 10:04)
Man labai labai tokios spalvos  wub.gif  wub.gif
draugės virtuvinis fasadas toks, - tai labai jauki ir šilta virtuvė  smile.gif  wub.gif

tik tada sienos šviesios kažkokios prašosi  blush2.gif

niu jo kad sienos sviesias darysim tai taip drinks_cheers.gif tik vat nezinau ka su koridorium reik sumastyt g.gif net is esmes kaip bendra patalpa gaunsi, bet nenoriu visiskai taip pat kaip virtuve g.gif niu gal nebent ta is virtuves siena kur eina i koridoriu daryti tokia pat kaip virtuve, o ta nisa kur vonia issikisusi yra, kazka kitaip gal sumastyt g.gif niu zodziu bus ko veikt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 04 01, 11:08)
o kaip cia surast, kad viska perkates? cia i tai ieina ir plokstes ar kaip?  sorry, jei kvaila klausima uzdaviau rolleyes.gif

nu kadangi musu darbai susije su baldu gamyba, tai vat ir sukames biggrin.gif . pas save plokstes korpusui nusipirkau, pas vyra darbe supjaus ir uzpavecuos, visa furnitura, plokstes ir stavirsi irgi pigiau perkam 4u.gif
Papildyta:
Marimacho, viskas gerai su tavo spalvom friends.gif biggrin.gif . man jos siek tiek tamsokos, bet cia man, svarbu, kad tau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 04 01, 10:20)
nu kadangi musu darbai susije su baldu gamyba, tai vat ir sukames  biggrin.gif . pas save plokstes korpusui nusipirkau, pas vyra darbe supjaus ir uzpavecuos, visa furnitura, plokstes ir stavirsi irgi pigiau perkam  4u.gif
Papildyta:
Marimacho, viskas gerai su tavo spalvom  friends.gif  biggrin.gif . man jos siek tiek tamsokos, bet cia man, svarbu, kad tau  wub.gif

kaip gerai jums ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 04 01, 10:20)
Marimacho, viskas gerai su tavo spalvom  friends.gif  biggrin.gif . man jos siek tiek tamsokos, bet cia man, svarbu, kad tau  wub.gif

blush2.gif bliamba ziurinejuos dabar furnituras doh.gif

gal kas jau turit virtuves, ka nors patartumet, ar daryti paprastus, ar ten su visokiais pristabdymais ir t.t.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 04 01, 12:12)
ir aciu merginos uz komentarus, nuomones ir patarimus  4u.gif
gavau daug naudingos info is jusu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

rodau savo virtuve...uz ja sumokejau 5000...bet tai ji kokio dydzio....ir kiek spinteliu...plius viska surinko...ir dave nuolaida buitinei technikai...kuri mum kainavo 10 % pigiau nei siaip parduotuvej...anksciau is ju buvom uzsisake baldus kai gyvenom kaune..(jie is panevezio) be pro blemu vaziuoja surenka ir jei kyla problemu vel vaziuoja...visi draugai is ju susipirke...jei noresi kontaktu rasyk i az...duosiu adresiuka...gal patiks...
http://picasaweb.goo...192318306001010
http://picasaweb.goo...192520169463938

ilgosios eiles ilgis 2,7..o trumposios..1.6
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 01, 11:30)
blush2.gif  bliamba ziurinejuos dabar furnituras  doh.gif

gal kas jau turit virtuves, ka nors patartumet, ar daryti paprastus, ar ten su visokiais pristabdymais ir t.t.?  g.gif

na ,cia tikriausiai kaip kisene leidzia.Jei leidzia, tai patariu nueiti i furnitano parduotuve pameginti pastumdyti/ pakilnori tuos ,,navarotnus" mechanizmus , ir pasidarys aisku, kad nera ko lyginti su paprastais...
Mes svarbiausiuose ir daznausiai naudojamuose bei didziausiuose staciuose- spintelese desim blum'us, o siuksliu durelese ir maziukuose bei retai varstomuose- paprastus, po 30-40 Lt. Jei pinigai kisene spaustu, visur deciau blum'a 9na, arbahettich ar kt. panasu analoga).Zodziu, karta pabandzius, nesinori nieko kito...smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 01, 11:36)
rodau savo virtuve...uz ja sumokejau 5000...bet tai ji kokio dydzio....ir kiek spinteliu...plius viska surinko...ir dave nuolaida buitinei technikai...kuri mum kainavo 10 % pigiau nei siaip parduotuvej...anksciau is ju buvom  uzsisake baldus kai gyvenom kaune..(jie is panevezio) be pro blemu vaziuoja surenka ir jei kyla problemu vel vaziuoja...visi draugai is ju susipirke...jei noresi kontaktu rasyk i az...duosiu adresiuka...gal patiks...
http://picasaweb.goo...192318306001010
http://picasaweb.goo...192520169463938

ilgosios eiles ilgis 2,7..o trumposios..1.6

o mechanizmai - savaime prisitraukiantys ir sustojantys (stalciai ir spinteles)?
Atsakyti
QUOTE(lipke @ 2008 04 01, 10:40)
na ,cia tikriausiai kaip kisene leidzia.Jei leidzia, tai patariu nueiti i furnitano parduotuve pameginti pastumdyti/ pakilnori tuos ,,navarotnus" mechanizmus , ir pasidarys aisku, kad nera ko lyginti su paprastais...
Mes svarbiausiuose ir daznausiai naudojamuose bei didziausiuose staciuose- spintelese desim blum'us, o siuksliu durelese ir maziukuose bei retai varstomuose- paprastus, po 30-40 Lt. Jei pinigai kisene spaustu, visur deciau blum'a 9na, arbahettich ar kt. panasu analoga).Zodziu, karta pabandzius, nesinori nieko kito...smile.gif

niu vat kad ta kisene ne baisiai leidzia unsure.gif ir ka dabar daryt g.gif o tu blum'o tai mazdaug kiek kaina kartu didesne blink.gif jei paprasti 30 - 40 lt, tai keik tada blum'o unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 01, 11:45)
niu vat kad ta kisene ne baisiai leidzia  unsure.gif  ir ka dabar daryt  g.gif  o tu blum'o tai mazdaug kiek kaina kartu didesne  blink.gif  jei paprasti 30 - 40 lt, tai keik tada blum'o  unsure.gif

na, pvz, stalciaus, kuris islaiko dideli svori, ir ilgis jo apie 90 cm, blum'o begeliai - apie 300 Lt(man rodos, truputi daugiau) - bet jo man reikes tik vieno- ten desiu fritiurine, kombaino detales ir sunkius puodus/keptuves).
Dvigubas pasikeliantis susilankstantis mechanizmas - irgi virs 300 (na, ilgis irgi apie 90 aukstis -80cm. ) Ju man reikes triju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipke: 01 balandžio 2008 - 10:59
QUOTE(lipke @ 2008 04 01, 10:56)
na, pvz, stalciaus, kuris islaiko dideli svori, ir ilgis jo apie 90 cm, blum'o begeliai - apie 300 Lt(man rodos, truputi daugiau) - bet jo man reikes tik vieno- ten desiu fritiurine, kombaino detales ir sunius puodus/keptuves).
Dvigubas pasikeliantis susilankstantis mechanizmas - irgi virs 300 (na, ilgis irgi apie 90 aukstis -80cm. ) Ju man reikes triju.

ogo blink.gif eina sau verysad.gif tai reiks mums paprastus det verysad.gif niu stalciu pas mane nebus daug, nes ner kur ju daryt tai berods 60 ar 50 cm ilgio tokie standartiniai, tai jiems gal ir nereikia ypatingu tu begeliu g.gif
o spintutes mano bus iki lubu, tai va idomu kaip tada su tais mechanizmais g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 01, 11:59)
ogo  blink.gif  eina sau  verysad.gif  tai reiks mums paprastus det  verysad.gif  niu stalciu pas mane nebus daug, nes ner kur ju daryt tai berods 60 ar 50 cm ilgio tokie standartiniai, tai jiems gal ir nereikia ypatingu tu begeliu  g.gif 
o spintutes mano bus iki lubu, tai va idomu kaip tada su tais mechanizmais  g.gif

pas mane irgi spinteles beveik iki lubu, del to tie mechanizmai man labai svarbus pasirode (beje, spinteliu dureles bus pekeliamos), nes kilstelejus dureles, jos sustoja tame aukstyje, kokiame tu sustabdai (nereikia paskui sokineti ir siekti ju) ir taip pat nuleidziant - nuleidus iki galo jos jau pacios tyliai ir svelniai prisitraukia - patogu, jei rankos nera visiskai laisvos ar sausos/ svarios , kad galetum pati jas atsargiai nuleisti.
Nu cia reklamuoju tai, ko dar pati neturiu:)xixi.bet labai noriu:)
tuoj idesiu to mechanizmo paveiksleli:
http://www.blum.lt/k...pdf/aventos.pdf

va, ten to pdf'inio puslapio pacioje pabaigoje beveik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipke: 01 balandžio 2008 - 11:06
QUOTE(lipke @ 2008 04 01, 11:03)
pas mane irgi spinteles beveik iki lubu, del to tie mechanizmai man labai svarbus pasirode (beje, spinteliu dureles  bus pekeliamos), nes kilstelejus dureles, jos sustoja tame aukstyje, kokiame tu sustabdai (nereikia paskui sokineti ir siekti ju) ir taip pat nuleidziant - nuleidus iki galo jos jau pacios tyliai ir svelniai prisitraukia - patogu, jei rankos nera visiskai laisvos ar sausos/ svarios , kad galetum pati jas atsargiai nuleisti.
Nu cia reklamuoju tai, ko dar pati neturiu:)xixi.bet labai noriu:)
tuoj idesiu to mechanizmo paveiksleli:
http://www.blum.lt/k...pdf/aventos.pdf

va, ten to pdf'inio puslapio pacioje pabaigoje beveik.

mhm...
niu pas mane irgi bus pakeliamos dureles bet ne visur g.gif
niu biski liudna pasidare pamacius kainas verysad.gif jei vienai spintelei 500 lt beveik tai eina sau verysad.gif mes skaiciavom, kad kaip nors su virtuve itilptume i 5000 lt verysad.gif
Atsakyti