Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(marimacho @ 2008 04 01, 07:36)
labas rytas, labai laukiu jusu nuomones apie termopal ir egger plokstes  4u.gif  greit sulauksiu dizaineres su ploksciu pavyzdziais reiks issirinkt, nezinau is kuriu geriau rinktis  g.gif

man meistrai sake (pazystami), kad gereiausios visgi yra thermopal, po to - egger, o po to woodego ar pan. Aisku, gal nera cia jau taip ryskiai tos trys vietos pasiskirste, bet kazkaip ir pati vis perskaitau, kad sios-lyderiai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipke: 01 balandžio 2008 - 07:47
QUOTE(lipke @ 2008 04 01, 07:46)
man meistrai sake (pazystami), kad gereiausios visgi yra thermopal, po to - egger, o po to woodego ar pan. Aisku, gal nera cia jau taip ryskiai tos trys vietos pasiskirste, bet kazkaip ir pati vis perskaitau, kad sios-lyderiai:)

aisku, niu reiks pasiziuret tas spalvas, net nenutuokiu kokios noreciau lotuliukas.gif plyteles pas mus sviesiai rusvos, o MB uzsimane kokios ryskios spalvos lotuliukas.gif sako, pvz bordo lotuliukas.gif niu jo ziuresim ar imanoma ka nors priderint g.gif be to kazin ar gerai nedidelej virtuvej tokios intensyvios spalvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 01, 08:48)
aisku, niu reiks pasiziuret tas spalvas, net nenutuokiu kokios noreciau  lotuliukas.gif  plyteles pas mus sviesiai rusvos, o MB uzsimane kokios ryskios spalvos  lotuliukas.gif  sako, pvz bordo  lotuliukas.gif  niu jo ziuresim ar imanoma ka nors priderint  g.gif  be to kazin ar gerai nedidelej virtuvej tokios intensyvios spalvos  g.gif

teneisizeidzia vyrai, bet kartais man atrodo, akd jie pazista tik viena spalva-raudona smile.gif) (na ir bordo i ta reikala ieina). mano svogeris irgi kitos nenori smile.gif)).
Siandien jei daryciausi virtuve-daryciau lemon spalvos (tiesa, plokste lenkiska, bet jos kokybes mano amziui tikrai uztektu ). Labai pagyvina ir padidina mazas erdves. bet cia mano tokia nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolyte: 01 balandžio 2008 - 07:55
QUOTE(Jolyte @ 2008 04 01, 07:53)
teneisizeidzia vyrai, bet kartais man atrodo, akd jie pazista tik viena spalva-raudona smile.gif) (na ir bordo i ta reikala ieina). mano svogeris irgi kitos nenori smile.gif)).

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif niu jis pamate parduotuvej ir jam labai patiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o siaip tai maniskis ne - labai nustebino cia su situo noru, nes jam nera grazesnes spalvos uz zalia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 01, 08:55)
o siaip tai maniskis ne - labai nustebino cia su situo noru, nes jam nera grazesnes spalvos uz zalia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o ka? zalia labai grazi, mano mylimiausia bigsmile.gif lotuliukas.gif

o jeigu rimtai, tai rinkciausi tikrai sviesias spalvas, juk patalpa maza, reikia ja optiskai bent padidinti mirksiukas.gif
ir plokstes rinkciaus pagal grozi, nemanau, kad yra labai didelis skirtumas tarp thermopalo ir egger, jeigu ir yra, tai kazin ar mes ten baisiai ka pajusim doh.gif

Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 04 01, 08:26)
o ka? zalia labai grazi, mano mylimiausia  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

o jeigu rimtai, tai rinkciausi tikrai sviesias spalvas, juk patalpa maza, reikia ja optiskai bent padidinti  mirksiukas.gif
ir plokstes rinkciaus pagal grozi, nemanau, kad yra labai didelis skirtumas tarp thermopalo ir egger, jeigu ir yra, tai kazin ar mes ten baisiai ka pajusim  doh.gif

niu kazkodel man jinai sake, kad egger yra brangesne ir geresne siek tiek nei thermopal, bet is esmes sake nelab iskirias biggrin.gif
zodziu taip, stalvirsi derinau prie plyteliu ir korpuso, tai toks sviesus bus, o dureles tai oranzines isrinkau gan ryskokas lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 03 28, 20:08)
Taip likau labai patenkinta. Ir ju poziuriu i klijentus ir kokybes ir atsakomybes atvejais. Labai ilgai ieskojau, kur darysiu baldus. Galutiniame variante sprendziau tarp "Alanto" ir "Hanak". Pasirinkau "Alanta", nes jie pasiule funkcionalesne virtuve. Na gal ir Hanak ka gero butu pasiule, bet tiesiog ju spinteles ir kargo eina standartiniu dydziu (pvz. kargo tik nuo 30 cm), o musu virtuve nera didele.

O kur cia tas "Alantas" (ar kaip jis ten ax.gif ) yra? smile.gif gal Kaune si parde yra? Mes jau ir ilgokai ieskom baldininku, bet visi kazkaip labai jau brangininkai doh.gif o gal mes per pigiai norime pasidaryt? unsure.gif

pasakykit merginos ar cia normali kaina: virtuves baldai bus palei viena siena, kurios ilgis 325 cm, bet realiai baldu bus nedaug, nes prie tos pacios sienos bus dar dujine (60cm), skalbenka (60 cm) ir indaplove (45 cm). Taiva, apacioje bus tik viena spintele + kriaukle (na ir po ja jau ne kas ten ir iseitu), ir virsuje kazkur 4 spinteles unsure.gif
ir is musu paprase 3100 Lt + dar reiketu atskirai pirktis visas rankeneles ir dar patys susistatytume (na kad pigiau jau butu, nes meistrai ne is Kauno doh.gif ), ir dar aisku reiketu parsivesti viska patiems i Kauna (apie 180 km i viena puse doh.gif ).
Ka manote? unsure.gif

jokiu imantriu detaliu ar siaip ko tikrai nesame sugalvoje, tiesiog paprasta virtuvele, nes nera kur ir mandravot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davile: 01 balandžio 2008 - 09:25
user posted image

cia dureles blush2.gif

user posted image

cia stalvirsis blush2.gif

tikiuos labai nenugrybavau unsure.gif blink.gif
Atsakyti
labai patiko mama2004 virtuvele wub.gif
jei ne paslaptis kokia jos kvadratura? ax.gif ir kiek ten jums gavos apacioje ir virsuje spinteliu? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 01, 09:17)
user posted image

cia dureles  blush2.gif

user posted image

cia stalvirsis  blush2.gif

tikiuos labai nenugrybavau  unsure.gif  blink.gif

man dureliu spalva labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 04 01, 10:15)
O kur cia tas "Alantas" (ar kaip jis ten  ax.gif ) yra? smile.gif gal Kaune si parde yra? Mes jau ir ilgokai ieskom baldininku, bet visi kazkaip labai jau brangininkai  doh.gif  o gal mes per pigiai norime pasidaryt?  unsure.gif

pasakykit merginos ar cia normali kaina: virtuves baldai bus palei viena siena, kurios ilgis 325 cm, bet realiai baldu bus nedaug, nes prie tos pacios sienos bus dar dujine (60cm), skalbenka (60 cm) ir indaplove (45 cm). Taiva, apacioje bus tik viena spintele + kriaukle (na ir po ja jau ne kas ten ir iseitu), ir virsuje kazkur 4 spinteles  unsure.gif 
ir is musu paprase 3100 Lt + dar reiketu atskirai pirktis visas rankeneles ir dar patys susistatytume (na kad pigiau jau butu, nes meistrai ne is Kauno doh.gif ), ir dar aisku reiketu parsivesti viska patiems i Kauna (apie 180 km i viena puse doh.gif ).
Ka manote?  unsure.gif

jokiu imantriu detaliu ar siaip ko tikrai nesame sugalvoje, tiesiog paprasta virtuvele, nes nera kur ir mandravot  doh.gif

O patys susitatysit ir pasikabinsit? o jeigu kas netiks? jie atvaziuos paimti ir paskui atves? Juk it toks variantas gali buti.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 04 01, 09:34)
man dureliu spalva labai  wub.gif

blush2.gif
kai MB suzinojo, tai pasake, cia del to, kad labai daug valgytume lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti