Gotika, uzjauciu del draugo Miegas diena, manau, mums, kenciantiems nuo PA kenkia. As net kai sveika jauciaus, negaledavau diena miegoti, nes pabudus uzeidavo kazkas panasaus i PA, tad net po baliu, kai bunu visa nakti siautus, gerus ir lb pavargus, as neinu miegoti, geriau jau prie PC pasedziu, paskaitau, papiesiu. Jo, po PA tikrai sunku vel atsistot ant koju, nes galvoji: "O ne, ir vel viskas is naujo." As is Vilniaus, o tu?
QUOTE(Mirabelle @ 2008 04 02, 21:56)
Gotika, uzjauciu del draugo Miegas diena, manau, mums, kenciantiems nuo PA kenkia. As net kai sveika jauciaus, negaledavau diena miegoti, nes pabudus uzeidavo kazkas panasaus i PA, tad net po baliu, kai bunu visa nakti siautus, gerus ir lb pavargus, as neinu miegoti, geriau jau prie PC pasedziu, paskaitau, papiesiu. Jo, po PA tikrai sunku vel atsistot ant koju, nes galvoji: "O ne, ir vel viskas is naujo." As is Vilniaus, o tu?
Va matai pasitvirtino mano abejones,nes as jauciu tikrai pablogejima po pietu miego nes pacioj pradzioj tik susirgus eidavau diena kartais atsigulti,bet po pabudimo kosmaras budavo kazkoks,ir siaip man jau PMS prasidejo,tai kol nesulauksiu,busiu labai nervuota,o ypac siandien nervuota,pykstu ant viso pasaulio.As is Kedainiu ir Kauno,kedainiuose pas mama,o Kaune mokslai ir draugas gyvena
Aha. PMS labai veikia O tas pamiegojimas diena, tai sakau, jau ne karta pasimokiau. Atsikelus tiesiogine to zodzio prasme jautiesi kaip kosmare Idomu, kodel...Daznai tenka is Kedainiu i Kauna vazinet? As tai dziaugiuos, kad man niekur persikelt nereikejo, nes tikriausiai visai paluzus buciau, as dar toks vaikas jauciuos Gal skype turi?
Labas vakarelis
Gotika, del pietu miego faktas Man tas pats, geriau jau nemiegoti ir neismusti normalaus ritmo Del PMS man irgi paumeja tuo metu pojuciai O del to, kad seimoje nera susirgimu tik pagerina tavo situacija, nes "liga" nera igimta ir daug lengviau turetum nugaleti ja, be galimybes atsinaujinti Del draugo nesijaudink, viskas bus gerai Kai man budavo PA paumejimas, per ta pusmeti daznai pykomes su MB...dabar viskas daug geriau
Mirabelle, o kurioje Vilniaus vietoje gyveni? As irgi is vln
Gotika, del pietu miego faktas Man tas pats, geriau jau nemiegoti ir neismusti normalaus ritmo Del PMS man irgi paumeja tuo metu pojuciai O del to, kad seimoje nera susirgimu tik pagerina tavo situacija, nes "liga" nera igimta ir daug lengviau turetum nugaleti ja, be galimybes atsinaujinti Del draugo nesijaudink, viskas bus gerai Kai man budavo PA paumejimas, per ta pusmeti daznai pykomes su MB...dabar viskas daug geriau
Mirabelle, o kurioje Vilniaus vietoje gyveni? As irgi is vln
Labas rytas As is Pilaites O tu?
Labas rytas mergaites
As is Zirmunu O dirbu centre
Kaip savijautos Jusu?
As is Zirmunu O dirbu centre
Kaip savijautos Jusu?
Labas rytas mergaites viskas pietu miegui pasakyta grieztai NE I kauna vaziuoju daznai,bet autobusu nevaziuoju,prisitaikau prie ko nors kas vaziuoja,ar tai drauga atvaziuoja,poto kartu vaziuojam,truputi gaila,kad negaliu autobusu viena vazinetis...dad bijau
Mano skype Gotika25,lauksiu prisijungiant....Geros dieneles jums
Mano skype Gotika25,lauksiu prisijungiant....Geros dieneles jums
Sveikute Gotika As tave per skype suradau Man tas pats su pietu miegu, bet dabar nieko negaliu padaryti, nes iki savaitgalio turiu labai daug perskaityti medziagos, tai tenka grizus po daro pasnausti Kitaip nepasimokyciau Nemegstu sio sesijinio rezimo
Labas As is miesto grizau. Bijojau iseit, bet viskas gerai buvo Dabar jauciuosi DAR GERIAU. Dabar laukiu draugu Gotika, susiradau tave skype Ech, kaip gerai, kad visos neblogai laikomes, svarbiausia nesinervuot, juk pasaulis nesugrius, viskas bus gerai
Mirabelle, as irgi taip jauciuosi kai nugaliu baime SAUNUOLES MES
Gal gali man i az savo nika parasyti susirasiu tave per skype
Siandien suzinojau, kad darbe patvirtino (as dirbu kelioniu agenturoje) komandiruote, tai geguzes pradzioje skrendu i Kreta As bijau iki namu viena su truliku nuvaziuoti, o cia i Kreta Iki to turiu nugaleti kazkaip dali baimiu Bet mama sako, kad butinai skrisciau- bus tik i gera, nors pagalvojus ypac apie skrydi net silpna Ryt vaziuosiu i darba truliku Bus isbandymas
Gal gali man i az savo nika parasyti susirasiu tave per skype
Siandien suzinojau, kad darbe patvirtino (as dirbu kelioniu agenturoje) komandiruote, tai geguzes pradzioje skrendu i Kreta As bijau iki namu viena su truliku nuvaziuoti, o cia i Kreta Iki to turiu nugaleti kazkaip dali baimiu Bet mama sako, kad butinai skrisciau- bus tik i gera, nors pagalvojus ypac apie skrydi net silpna Ryt vaziuosiu i darba truliku Bus isbandymas
Dziaugiuosi Mirabelle tokia tavo drasa,kad isejei i miesta,man taippat,kaip kazkur einu ir grystu laimingai,toki palengvejima jauciu Aha maciau,kad prisijungei prie manes,dabar galesim ir skaipu visos bendraut,bet forumiuko nepalikim
Mereveja:rytoj laikysiu kumscius,kad su truliku gerai nuvaziuotum,bet as tikiu,kad viskas bus gerai,tau pavyks.Oho su lektuvu ir as bijociau skrist dabar,nors prisiskraidziu as nemazai,bet per liga net su autobusu nuvaziuot negaliu....Linkiu stiprybes
Kazkaip forume Teta rima neprisijungia,mazokai cia musu
Mereveja:rytoj laikysiu kumscius,kad su truliku gerai nuvaziuotum,bet as tikiu,kad viskas bus gerai,tau pavyks.Oho su lektuvu ir as bijociau skrist dabar,nors prisiskraidziu as nemazai,bet per liga net su autobusu nuvaziuot negaliu....Linkiu stiprybes
QUOTE(gotika27 @ 2008 04 03, 17:56)
Dziaugiuosi Mirabelle tokia tavo drasa,kad isejei i miesta,man taippat,kaip kazkur einu ir grystu laimingai,toki palengvejima jauciu Aha maciau,kad prisijungei prie manes,dabar galesim ir skaipu visos bendraut,bet forumiuko nepalikim
labutes, as cia as cia va zvilgtelejau pas jumis, nes visokiu rupesciu del dukros vestuves buvau siandien iki pasto, o poto ejau mamytei vaistuku kompensuojamu nupirkt, tai jei diena kazkur neiseinu buna nelabai gerai nuo vakar jauciu kazkokius gripozinius simptomus, skauda galva, sloga, matyt per atsilima kazkur praciongijo o siaip gyvenu ir zinoma geriu savo vaistu doze kaip kad ir anksciau be ju as niekaip o dar PMS ateina, tai savaite jauciuosiu jau visai sukiuzusi bet nieko, viskas praeina