Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

Gotika, uzjauciu del draugo verysad.gif Miegas diena, manau, mums, kenciantiems nuo PA kenkia. As net kai sveika jauciaus, negaledavau diena miegoti, nes pabudus uzeidavo kazkas panasaus i PA, tad net po baliu, kai bunu visa nakti siautus, gerus ir lb pavargus, as neinu miegoti, geriau jau prie PC pasedziu, paskaitau, papiesiu. Jo, po PA tikrai sunku vel atsistot ant koju, nes galvoji: "O ne, ir vel viskas is naujo." As is Vilniaus, o tu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabelle @ 2008 04 02, 21:56)
Gotika, uzjauciu del draugo  verysad.gif  Miegas diena, manau, mums, kenciantiems nuo PA kenkia. As net kai sveika jauciaus, negaledavau diena miegoti, nes pabudus uzeidavo kazkas panasaus i PA, tad net po baliu, kai bunu visa nakti siautus, gerus ir lb pavargus, as neinu miegoti, geriau jau prie PC pasedziu, paskaitau, papiesiu. Jo, po PA tikrai sunku vel atsistot ant koju, nes galvoji: "O ne, ir vel viskas is naujo." As is Vilniaus, o tu?  smile.gif

Va matai pasitvirtino mano abejones,nes as jauciu tikrai pablogejima po pietu miego schmoll.gif nes pacioj pradzioj tik susirgus eidavau diena kartais atsigulti,bet po pabudimo kosmaras budavo kazkoks,ir siaip man jau PMS prasidejo,tai kol nesulauksiu,busiu labai nervuota,o ypac siandien nervuota,pykstu ant viso pasaulio.As is Kedainiu ir Kauno,kedainiuose pas mama,o Kaune mokslai ir draugas gyvena rolleyes.gif
Atsakyti
Aha. PMS labai veikia verysad.gif O tas pamiegojimas diena, tai sakau, jau ne karta pasimokiau. Atsikelus tiesiogine to zodzio prasme jautiesi kaip kosmare g.gif Idomu, kodel...Daznai tenka is Kedainiu i Kauna vazinet? smile.gif As tai dziaugiuos, kad man niekur persikelt nereikejo, nes tikriausiai visai paluzus buciau, as dar toks vaikas jauciuos doh.gif Gal skype turi? 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif

Gotika, del pietu miego faktas 4u.gif Man tas pats, geriau jau nemiegoti ir neismusti normalaus ritmo ax.gif Del PMS man irgi paumeja tuo metu pojuciai doh.gif O del to, kad seimoje nera susirgimu tik pagerina tavo situacija, nes "liga" nera igimta ir daug lengviau turetum nugaleti ja, be galimybes atsinaujinti 4u.gif Del draugo nesijaudink, viskas bus gerai 4u.gif Kai man budavo PA paumejimas, per ta pusmeti daznai pykomes su MB...dabar viskas daug geriau 4u.gif

Mirabelle, o kurioje Vilniaus vietoje gyveni? ax.gif As irgi is vln smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif As is Pilaites ax.gif O tu?
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif

As is Zirmunu biggrin.gif O dirbu centre smile.gif

Kaip savijautos Jusu? 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas mergaites smile.gif viskas pietu miegui pasakyta grieztai NE lotuliukas.gif I kauna vaziuoju daznai,bet autobusu nevaziuoju,prisitaikau prie ko nors kas vaziuoja,ar tai drauga atvaziuoja,poto kartu vaziuojam,truputi gaila,kad negaliu autobusu viena vazinetis...dad bijau verysad.gif
Mano skype Gotika25,lauksiu prisijungiant....Geros dieneles jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikute Gotika 4u.gif As tave per skype suradau smile.gif Man tas pats su pietu miegu, bet dabar nieko negaliu padaryti, nes iki savaitgalio turiu labai daug perskaityti medziagos, tai tenka grizus po daro pasnausti doh.gif Kitaip nepasimokyciau doh.gif Nemegstu sio sesijinio rezimo doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif As is miesto grizau. Bijojau iseit, bet viskas gerai buvo thumbup.gif Dabar jauciuosi DAR GERIAU. Dabar laukiu draugu ax.gif Gotika, susiradau tave skype smile.gif Ech, kaip gerai, kad visos neblogai laikomes, svarbiausia nesinervuot, juk pasaulis nesugrius, viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Mirabelle, as irgi taip jauciuosi kai nugaliu baime 4u.gif SAUNUOLES MES 4u.gif
Gal gali man i az savo nika parasyti susirasiu tave per skype 4u.gif

Siandien suzinojau, kad darbe patvirtino (as dirbu kelioniu agenturoje) komandiruote, tai geguzes pradzioje skrendu i Kreta doh.gif As bijau iki namu viena su truliku nuvaziuoti, o cia i Kreta doh.gif Iki to turiu nugaleti kazkaip dali baimiu biggrin.gif Bet mama sako, kad butinai skrisciau- bus tik i gera, nors pagalvojus ypac apie skrydi net silpna blink.gif Ryt vaziuosiu i darba truliku biggrin.gif Bus isbandymas g.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi Mirabelle tokia tavo drasa,kad isejei i miesta,man taippat,kaip kazkur einu ir grystu laimingai,toki palengvejima jauciu smile.gif Aha maciau,kad prisijungei prie manes,dabar galesim ir skaipu visos bendraut,bet forumiuko nepalikim mirksiukas.gif
Mereveja:rytoj laikysiu kumscius,kad su truliku gerai nuvaziuotum,bet as tikiu,kad viskas bus gerai,tau pavyks.Oho su lektuvu ir as bijociau skrist dabar,nors prisiskraidziu as nemazai,bet per liga net su autobusu nuvaziuot negaliu....Linkiu stiprybes smile.gif
Kazkaip forume Teta rima neprisijungia,mazokai cia musu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gotika27 @ 2008 04 03, 17:56)
Dziaugiuosi Mirabelle tokia tavo drasa,kad isejei i miesta,man taippat,kaip kazkur einu ir grystu laimingai,toki palengvejima jauciu  smile.gif Aha maciau,kad prisijungei prie manes,dabar galesim ir skaipu visos bendraut,bet forumiuko nepalikim mirksiukas.gif
Mereveja:rytoj laikysiu kumscius,kad su truliku gerai nuvaziuotum,bet as tikiu,kad viskas bus gerai,tau pavyks.Oho su lektuvu ir as bijociau skrist dabar,nors prisiskraidziu as nemazai,bet per liga net su autobusu nuvaziuot negaliu....Linkiu stiprybes  smile.gif
Kazkaip forume Teta rima neprisijungia,mazokai cia musu  rolleyes.gif

labutes, as cia as cia biggrin.gif va zvilgtelejau pas jumis, nes visokiu rupesciu del dukros vestuves ax.gif buvau siandien iki pasto, o poto ejau mamytei vaistuku kompensuojamu nupirkt, tai jei diena kazkur neiseinu buna nelabai gerai blink.gif nuo vakar jauciu kazkokius gripozinius simptomus, skauda galva, sloga, matyt per atsilima kazkur praciongijo biggrin.gif o siaip gyvenu ir zinoma geriu savo vaistu doze kaip kad ir anksciau rolleyes.gif be ju as niekaip schmoll.gif o dar PMS ateina, tai savaite jauciuosiu jau visai sukiuzusi lotuliukas.gif bet nieko, viskas praeina smile.gif
Atsakyti