Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

Ir dabar žinokit patebėjau tokį dalyką, kad kai kurį laiką nesportuoju (šiaip lankau aerobiką,o dabar jau antras mėnesis simuliuoju blush2.gif ), jaučiuosi prasčiau: ir širdis permušinėja, ir galva svaigsta, ir apskritai toj galvoj nesuprasi kas darosi, tai šalta, tai karšta, tai silpna...
Ir dar- kuriam laikui viskas dingdavo po apsilankymo pas gydytoją, nes jis man užtikrindavo, kad aš tikrai nemirsiu blush2.gif , kad tai nepavojinga gyvybei ir aš,matyt, apsiramindavau ir kurį laiką būdavau sveika kaip ridikas biggrin.gif
Atsakyti
Gotika, aciu 4u.gif Nors siandien man sunku kazkaip, atrodo visai nuotaikos nera, nes savaitgali reikes darbe mokymuose dalyvauti, po ju antradieni egzas ir t.t. doh.gif Bva bepuolanti i PA blush2.gif Bet pakvepavau prie kompiuko ir nusiraminau smile.gif Stengiuosi galvoti pozityviai, pozityviai ir pozityviai biggrin.gif

Spaika, viskas bus gerai 4u.gif Kadangi nesi naujoke siuose pojuciuose manau lengvai issikapstysi ir vel 4u.gif Pritari visisikai, nes ir man gydytoja sake, kad reikie emociskai pailseti drinks_cheers.gif Ilsiuosi, nors fiziskai dirbu, mokausi nemazai biggrin.gif

Ksena, Tetarima, istiesu man net keista kad suauges vyresnis zmogus serga PA ax.gif Nes man atrdode, kad cia jaunimo liga blush2.gif

Bandau dziagtis saulyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2008 03 31, 10:51)
Ksena, Tetarima, istiesu man net keista kad suauges vyresnis zmogus serga PA ax.gif  Nes man atrdode, kad cia jaunimo liga  blush2.gif

O kai kurie žmonės,manau, net nežino tą ligą turintys g.gif
Atsakyti
QUOTE(spaika @ 2008 03 31, 11:56)
O  kai kurie žmonės,manau, net nežino tą ligą turintys  g.gif

M...nelabai isivaizduoju kaip galima nezinoti, kai tokie baisus pojuciai aplanko manau visi aiskinasi kas yra, nes neisivaziduoju kaip galima but nekreipti demesio g.gif
Atsakyti
4u.gif ACIU jums VISOMS smile.gif Einu siandien siuntimu pas gydytojus. Pradesiu save reabilituot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes dar karteli 4u.gif

Mirabelle, sekmes pradedant oficialu gydymo kursa 4u.gif

Norejau pasidalinti mintimis dar... ax.gif Daug galvojau kodel bijome (isskyrus gal Mirabelle) eiti i miesta, po parduotuves ir pan...Realiai juk bijome pasijusti blogai, kad bus silpna, pasiklysime, nualspime, atrodysime kvailai, uzdusime, nugriusime ir t.t.t. doh.gif Taciau pasnekejus su PA neserganciais zmogeliais - jiems irgi sios baimes ne svetimos...Yra ir nualpusiu, ir pasiklydusiu savo rajone, ir silpna pasidarius ir t.t.t, tai kodel mes bijome atrodyti kvailai ir kad mums nutiks kas baisas, o jie ne? g.gif Nes jie nesega PA biggrin.gif Zodziu as pradejau nebebijoti taip visur vaiskcioti ir pan, nes pagalvojau, kad jei pasidarys negera - prisesiu kur, ar sustosiu uzsimerksiu pakvepuosiu ir garantuotai atsimerkus busiu sveika - gyva ir toje pacioje vietoje biggrin.gif O jei ir pasidarytu kas lb negero - juk kas nors tikrai padetu, ne visi zmones abejigi g.gif

Tai va toks mastymas man laaaabai padeda ir jauciuosi gerai thumbup.gif Nors ryte jau kilo panika, kad laukia labai sunki savaite, bet pakvepavau ir pagalvojau, kad visiems buna sunkiu savaiciu ir su PA netri nieko bendro rolleyes.gif

Na ir prisnekejau cia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2008 03 31, 15:23)
Sveikutes dar karteli  4u.gif 

Mirabelle, sekmes pradedant oficialu gydymo kursa 4u.gif

Norejau pasidalinti mintimis dar... ax.gif  Daug galvojau kodel bijome (isskyrus gal Mirabelle) eiti i miesta, po parduotuves ir pan...Realiai juk bijome pasijusti blogai, kad bus silpna, pasiklysime, nualspime, atrodysime kvailai, uzdusime, nugriusime ir t.t.t. doh.gif  Taciau pasnekejus su PA neserganciais zmogeliais - jiems irgi sios baimes ne svetimos...Yra ir nualpusiu, ir pasiklydusiu savo rajone, ir silpna pasidarius ir t.t.t, tai kodel mes bijome atrodyti kvailai ir kad mums nutiks kas baisas, o jie ne? g.gif Nes jie nesega PA biggrin.gif Zodziu as pradejau nebebijoti taip visur vaiskcioti ir pan, nes pagalvojau, kad jei pasidarys negera - prisesiu kur, ar sustosiu uzsimerksiu pakvepuosiu ir garantuotai atsimerkus busiu sveika - gyva ir toje pacioje vietoje biggrin.gif O jei ir pasidarytu kas lb negero - juk kas nors tikrai padetu, ne visi zmones abejigi g.gif

Tai va toks mastymas man laaaabai padeda ir jauciuosi gerai  thumbup.gif  Nors ryte jau kilo panika, kad laukia labai sunki savaite, bet pakvepavau ir pagalvojau, kad visiems buna sunkiu savaiciu ir su PA netri nieko bendro rolleyes.gif 

Na ir prisnekejau cia... ax.gif

Labai teisingai tu parasiai.Mano drauge gyvena UK ir negali jau 4 metai vazinetis metro,kadangi viena karta pasidare silpna ir negera,vos nenualpo,ir daugiau nebevazineja,ir neperseniausiai apie tai su ja kalbejausi,sako jau su ta mintim,kad man reikia vaziuoti metro darosi baisu ir negera,o kaip jau reikia lipt laiptais i pozemi,viskas vos nealpstu,speju isbegti.Tai stai kokiu pavyzdziu yra,aisku ju yra dar daugiau.....As irgi pagalvoju juk jei atsitiks mums kazkas blogai,nepaliks juk zmones musu likimo valei,tikrai mums pades.Katik gryzau is pasivaiksciojimo,ejau i turgeli prisipirkau vaisiu,uzejau ir i maxima,tik nieko nepirkau,nes dar bijau stoveti eilese,ejau tik nugaleti baime vaikscioti viena po parduotuve,bet pasivaiksciojus daugiau lauke,priejau IKI ir nusipirkau ledu be BAIMES thumbup.gif Aisku siandien pavyko,gal ir kada nepavyks,bet turiu stengtis,kad man butu geriau,kad greiciau as isgyciau smile.gif
Mirabelle dziaugiuosi ir as,kad pradesi gydyma,tikrai su laiku pasidarys geriau mirksiukas.gif Lauksiu is taves ziniu smile.gif
Atsakyti
Saunuole Gotika, kad vis prisiverti nueiti iki turgelio ir dar ledu 4u.gif Negalvok apie tai kad kada nevyks, nes kaip bus taip !!! O gal visada pavyks!!!! 4u.gif

As kazkaip mana, kad pasveiks mes tikrai 4u.gif Bent jau as taip jauciuosi ir begalo tikiu mumis 4u.gif
Atsakyti
merginos nepasiduokit.man tikrai padeda toks galvojimas- jeigu jauciu kad uzplusta nerimas, sau sakau;na ir tegul ,as jo visai nebijau,jis man praeis. ir pastebejau kai taip stengiuos mastyt man nerimas buna toks lengvesnis biggrin.gif na nezinau ar jums tie mano sapaliojimai kiek pades bet gal kam ir pravers biggrin.gif
Atsakyti
Zuvytei, aisku pades 4u.gif Butent optimizmas, tikejimas, palaikymas ir geros mintys padeda labiausiai 4u.gif

Siandien su MB begiojome...oh buvau atpratusi doh.gif vos kojeles parvilkiau biggrin.gif Na nieko, po truputi priparasiu ir nebeskaudes blush2.gif Nors fizinis skausmas geriau nei emocinis rolleyes.gif

O siaip kuo toliau tuo labiau galvoju, kad isgyti pades suvokimas kad PA tai nieko baisaus... 4u.gif

Niu saldziu jums mergaites sapnu ir ramiu 4u.gif Bei grazaus, sauleto ryto...jei ne uz lango, tai sirdyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2008 03 31, 20:39)
O siaip kuo toliau tuo labiau galvoju, kad isgyti pades suvokimas kad PA tai nieko baisaus... 4u.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif ,tik kartais nepavyksta nors tu ką doh.gif . Aš tai apskritai labai į viską reaguoju, nors paskutiniu metu mokausi būti daugiau abejinga kai kuriems dalykams, stengiuosi mažiau jaudintis (kad ir teigiamai, mano toks darbas ax.gif ), žodžiu, būti daugiau "atsipūtus" biggrin.gif . Galvoju "nu ko aš čia nervuojuosi, gi nuo kitiem nei šilta nei šalta" irnesakyk.gif . Kartais pavyksta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaika: 31 kovo 2008 - 21:57
QUOTE(mereveja @ 2008 03 31, 11:51)
Gotika, aciu  4u.gif  Nors siandien man sunku kazkaip, atrodo visai nuotaikos nera, nes savaitgali reikes darbe mokymuose dalyvauti, po ju antradieni egzas ir t.t.  doh.gif  Bva bepuolanti i PA  blush2.gif  Bet pakvepavau prie kompiuko ir nusiraminau  smile.gif  Stengiuosi galvoti pozityviai, pozityviai ir pozityviai biggrin.gif 

Spaika, viskas bus gerai  4u.gif  Kadangi nesi naujoke siuose pojuciuose manau lengvai issikapstysi ir vel  4u.gif  Pritari visisikai, nes ir man gydytoja sake, kad reikie emociskai pailseti  drinks_cheers.gif  Ilsiuosi, nors fiziskai dirbu, mokausi nemazai  biggrin.gif 

Ksena, Tetarima, istiesu man net keista kad suauges vyresnis zmogus serga PA ax.gif  Nes man atrdode, kad cia jaunimo liga  blush2.gif

Bandau dziagtis saulyte 4u.gif

Labas mereveja. Netokia aš jau ir "vyresnis žmogus".Manau 28 metai tai žinoma gal ir nemažai, bet tikrai nedaug biggrin.gif O sergu aš PA. nuo 19 metų .Pradėjo visos mano bėdos nuo to,kaip aš vos nepaskendau jūroje,Šventojoje. Mane ištrauke iš jūros vos gyva.O po pirmo gymdymo prasidėjo labai baisūs PA.O rimtai gydytis pradėjau tik dabar praejus beveik 10 metų,tempiau gūmą galvojau PRAEIS!!! doh.gif Jai nepaslaptys,o kiek tau metų?
Atsakyti