Ir dabar žinokit patebėjau tokį dalyką, kad kai kurį laiką nesportuoju (šiaip lankau aerobiką,o dabar jau antras mėnesis simuliuoju ), jaučiuosi prasčiau: ir širdis permušinėja, ir galva svaigsta, ir apskritai toj galvoj nesuprasi kas darosi, tai šalta, tai karšta, tai silpna...
Ir dar- kuriam laikui viskas dingdavo po apsilankymo pas gydytoją, nes jis man užtikrindavo, kad aš tikrai nemirsiu , kad tai nepavojinga gyvybei ir aš,matyt, apsiramindavau ir kurį laiką būdavau sveika kaip ridikas
Gotika, aciu Nors siandien man sunku kazkaip, atrodo visai nuotaikos nera, nes savaitgali reikes darbe mokymuose dalyvauti, po ju antradieni egzas ir t.t. Bva bepuolanti i PA Bet pakvepavau prie kompiuko ir nusiraminau Stengiuosi galvoti pozityviai, pozityviai ir pozityviai
Spaika, viskas bus gerai Kadangi nesi naujoke siuose pojuciuose manau lengvai issikapstysi ir vel Pritari visisikai, nes ir man gydytoja sake, kad reikie emociskai pailseti Ilsiuosi, nors fiziskai dirbu, mokausi nemazai
Ksena, Tetarima, istiesu man net keista kad suauges vyresnis zmogus serga PA Nes man atrdode, kad cia jaunimo liga
Bandau dziagtis saulyte
Spaika, viskas bus gerai Kadangi nesi naujoke siuose pojuciuose manau lengvai issikapstysi ir vel Pritari visisikai, nes ir man gydytoja sake, kad reikie emociskai pailseti Ilsiuosi, nors fiziskai dirbu, mokausi nemazai
Ksena, Tetarima, istiesu man net keista kad suauges vyresnis zmogus serga PA Nes man atrdode, kad cia jaunimo liga
Bandau dziagtis saulyte
QUOTE(mereveja @ 2008 03 31, 10:51)
O kai kurie žmonės,manau, net nežino tą ligą turintys
QUOTE(spaika @ 2008 03 31, 11:56)
O kai kurie žmonės,manau, net nežino tą ligą turintys
M...nelabai isivaizduoju kaip galima nezinoti, kai tokie baisus pojuciai aplanko manau visi aiskinasi kas yra, nes neisivaziduoju kaip galima but nekreipti demesio
ACIU jums VISOMS Einu siandien siuntimu pas gydytojus. Pradesiu save reabilituot
Sveikutes dar karteli
Mirabelle, sekmes pradedant oficialu gydymo kursa
Norejau pasidalinti mintimis dar... Daug galvojau kodel bijome (isskyrus gal Mirabelle) eiti i miesta, po parduotuves ir pan...Realiai juk bijome pasijusti blogai, kad bus silpna, pasiklysime, nualspime, atrodysime kvailai, uzdusime, nugriusime ir t.t.t. Taciau pasnekejus su PA neserganciais zmogeliais - jiems irgi sios baimes ne svetimos...Yra ir nualpusiu, ir pasiklydusiu savo rajone, ir silpna pasidarius ir t.t.t, tai kodel mes bijome atrodyti kvailai ir kad mums nutiks kas baisas, o jie ne? Nes jie nesega PA Zodziu as pradejau nebebijoti taip visur vaiskcioti ir pan, nes pagalvojau, kad jei pasidarys negera - prisesiu kur, ar sustosiu uzsimerksiu pakvepuosiu ir garantuotai atsimerkus busiu sveika - gyva ir toje pacioje vietoje O jei ir pasidarytu kas lb negero - juk kas nors tikrai padetu, ne visi zmones abejigi
Tai va toks mastymas man laaaabai padeda ir jauciuosi gerai Nors ryte jau kilo panika, kad laukia labai sunki savaite, bet pakvepavau ir pagalvojau, kad visiems buna sunkiu savaiciu ir su PA netri nieko bendro
Na ir prisnekejau cia...
Norejau pasidalinti mintimis dar... Daug galvojau kodel bijome (isskyrus gal Mirabelle) eiti i miesta, po parduotuves ir pan...Realiai juk bijome pasijusti blogai, kad bus silpna, pasiklysime, nualspime, atrodysime kvailai, uzdusime, nugriusime ir t.t.t. Taciau pasnekejus su PA neserganciais zmogeliais - jiems irgi sios baimes ne svetimos...Yra ir nualpusiu, ir pasiklydusiu savo rajone, ir silpna pasidarius ir t.t.t, tai kodel mes bijome atrodyti kvailai ir kad mums nutiks kas baisas, o jie ne? Nes jie nesega PA Zodziu as pradejau nebebijoti taip visur vaiskcioti ir pan, nes pagalvojau, kad jei pasidarys negera - prisesiu kur, ar sustosiu uzsimerksiu pakvepuosiu ir garantuotai atsimerkus busiu sveika - gyva ir toje pacioje vietoje O jei ir pasidarytu kas lb negero - juk kas nors tikrai padetu, ne visi zmones abejigi
Tai va toks mastymas man laaaabai padeda ir jauciuosi gerai Nors ryte jau kilo panika, kad laukia labai sunki savaite, bet pakvepavau ir pagalvojau, kad visiems buna sunkiu savaiciu ir su PA netri nieko bendro
Na ir prisnekejau cia...
QUOTE(mereveja @ 2008 03 31, 15:23)
Sveikutes dar karteli
Na ir prisnekejau cia...
Na ir prisnekejau cia...
Labai teisingai tu parasiai.Mano drauge gyvena UK ir negali jau 4 metai vazinetis metro,kadangi viena karta pasidare silpna ir negera,vos nenualpo,ir daugiau nebevazineja,ir neperseniausiai apie tai su ja kalbejausi,sako jau su ta mintim,kad man reikia vaziuoti metro darosi baisu ir negera,o kaip jau reikia lipt laiptais i pozemi,viskas vos nealpstu,speju isbegti.Tai stai kokiu pavyzdziu yra,aisku ju yra dar daugiau.....As irgi pagalvoju juk jei atsitiks mums kazkas blogai,nepaliks juk zmones musu likimo valei,tikrai mums pades.Katik gryzau is pasivaiksciojimo,ejau i turgeli prisipirkau vaisiu,uzejau ir i maxima,tik nieko nepirkau,nes dar bijau stoveti eilese,ejau tik nugaleti baime vaikscioti viena po parduotuve,bet pasivaiksciojus daugiau lauke,priejau IKI ir nusipirkau ledu be BAIMES Aisku siandien pavyko,gal ir kada nepavyks,bet turiu stengtis,kad man butu geriau,kad greiciau as isgyciau
Mirabelle dziaugiuosi ir as,kad pradesi gydyma,tikrai su laiku pasidarys geriau Lauksiu is taves ziniu
Saunuole Gotika, kad vis prisiverti nueiti iki turgelio ir dar ledu Negalvok apie tai kad kada nevyks, nes kaip bus taip !!! O gal visada pavyks!!!!
As kazkaip mana, kad pasveiks mes tikrai Bent jau as taip jauciuosi ir begalo tikiu mumis
As kazkaip mana, kad pasveiks mes tikrai Bent jau as taip jauciuosi ir begalo tikiu mumis
merginos nepasiduokit.man tikrai padeda toks galvojimas- jeigu jauciu kad uzplusta nerimas, sau sakau;na ir tegul ,as jo visai nebijau,jis man praeis. ir pastebejau kai taip stengiuos mastyt man nerimas buna toks lengvesnis na nezinau ar jums tie mano sapaliojimai kiek pades bet gal kam ir pravers
Zuvytei, aisku pades Butent optimizmas, tikejimas, palaikymas ir geros mintys padeda labiausiai
Siandien su MB begiojome...oh buvau atpratusi vos kojeles parvilkiau Na nieko, po truputi priparasiu ir nebeskaudes Nors fizinis skausmas geriau nei emocinis
O siaip kuo toliau tuo labiau galvoju, kad isgyti pades suvokimas kad PA tai nieko baisaus...
Niu saldziu jums mergaites sapnu ir ramiu Bei grazaus, sauleto ryto...jei ne uz lango, tai sirdyje
Siandien su MB begiojome...oh buvau atpratusi vos kojeles parvilkiau Na nieko, po truputi priparasiu ir nebeskaudes Nors fizinis skausmas geriau nei emocinis
O siaip kuo toliau tuo labiau galvoju, kad isgyti pades suvokimas kad PA tai nieko baisaus...
Niu saldziu jums mergaites sapnu ir ramiu Bei grazaus, sauleto ryto...jei ne uz lango, tai sirdyje
QUOTE(mereveja @ 2008 03 31, 20:39)
Visiškai sutinku ,tik kartais nepavyksta nors tu ką . Aš tai apskritai labai į viską reaguoju, nors paskutiniu metu mokausi būti daugiau abejinga kai kuriems dalykams, stengiuosi mažiau jaudintis (kad ir teigiamai, mano toks darbas ), žodžiu, būti daugiau "atsipūtus" . Galvoju "nu ko aš čia nervuojuosi, gi nuo kitiem nei šilta nei šalta" . Kartais pavyksta
QUOTE(mereveja @ 2008 03 31, 11:51)
Gotika, aciu Nors siandien man sunku kazkaip, atrodo visai nuotaikos nera, nes savaitgali reikes darbe mokymuose dalyvauti, po ju antradieni egzas ir t.t. Bva bepuolanti i PA Bet pakvepavau prie kompiuko ir nusiraminau Stengiuosi galvoti pozityviai, pozityviai ir pozityviai
Bandau dziagtis saulyte
Bandau dziagtis saulyte
Labas mereveja. Netokia aš jau ir "vyresnis žmogus".Manau 28 metai tai žinoma gal ir nemažai, bet tikrai nedaug O sergu aš PA. nuo 19 metų .Pradėjo visos mano bėdos nuo to,kaip aš vos nepaskendau jūroje,Šventojoje. Mane ištrauke iš jūros vos gyva.O po pirmo gymdymo prasidėjo labai baisūs PA.O rimtai gydytis pradėjau tik dabar praejus beveik 10 metų,tempiau gūmą galvojau PRAEIS!!! Jai nepaslaptys,o kiek tau metų?