Sveikos! jauciausi visai neblogai ir si vakara vel nei is sio nei is to uzejo smaugimas gerkleje, lyg kas stovetu, iskosint negaliu, o smaugia ir spaudzia gerkle...lyg del nieko nesinervinau...jums tai buna?
QUOTE(Mirabelle @ 2008 03 30, 21:54)
Gerai, kad jums sekasi issikapstyt, jau galit sportuot ir pan. O man siandien vel uzejo, galvojau mirsiu, zeme is po koju vaziavo. Tikriausiai taip ir busiu uzstrigus visa gyvenima sitoj transo busenoj Jauciuosi kaip pabudus is kosmaro, didziausiam soke...Nieko nebenoriu. Butu bent vaistai kokie nuo sios ligos
Labutis Mirabelle.Nebijok ir žinok,kad tai laikinai.Aš ir visos šio forumo mergaitės žino savo kailių ką jauti PA metų.Tai tikrai labai baisu,tačiau dar karta pakartosiu,kad pasveikimas ateis ne taip greitai ,kaip mes visos norime.Nusiramink,pasisteng nukreipti savo mintis kitą linkme,prisimink kokia būvai vakar laiminga,vadinasi tu gali tokia būti ir būsi Dėl vaistu galiu patarti panikos metų ketvirtį Chlonezepano po liežuviu.Nesijaudinkis,viskas bus gerai.
Papildyta:
QUOTE(anomiSS @ 2008 03 30, 22:27)
Sveikos! jauciausi visai neblogai ir si vakara vel nei is sio nei is to uzejo smaugimas gerkleje, lyg kas stovetu, iskosint negaliu, o smaugia ir spaudzia gerkle...lyg del nieko nesinervinau...jums tai buna?
Labas anomiSS.Taip,man irgi taip būvo ir buna,bet man dar skydliauke nelabai sveika.O gal tu labai gilinasi į savo pojiučius ir pradėdi bijoti?Aš irgi tokia,labai jautriai reaguoju į skausmą ar šiaip kokius kūno nepatogumus.Jai tikrai žinai,kad jokiu ligų neturi tikrai neverta panikoti.Dėl viso pikto siuličiau ištyrti skydliauke .
QUOTE(Ksėna @ 2008 03 30, 22:21)
Labukas.Galiu pasakyti,kad tai tikrai nėrvinis išberimas ir nežiejimas.Man irgi tai būdavo,dabar rėčiau,bet retkarčiai užeina ypač naktį,atrodo,kad skruzdėlai po visą kūną begioja ir labai niežti.Dar gali nuo vaistų,gal kokius vaistus vart oji?
Man taip jau yra buve su tuo niezejimu,na dar cia pries sita liga,i pora metu karta uzeidavo,o dabar visai daznai,gali buti,kad nuo vaistuku,vartoju,naktini antidepresanta ir bromezopama,bet negaliu juk ju nevartoti,as pasitarsiu su daktaru,uz savaites pas ji eisiu...
Labas anomiSS.Taip,man irgi taip būvo ir buna,bet man dar skydliauke nelabai sveika.O gal tu labai gilinasi į savo pojiučius ir pradėdi bijoti?Aš irgi tokia,labai jautriai reaguoju į skausmą ar šiaip kokius kūno nepatogumus.Jai tikrai žinai,kad jokiu ligų neturi tikrai neverta panikoti.Dėl viso pikto siuličiau ištyrti skydliauke .
[/quote]
Aciu uz atsakyma tyriausia skydliauke, viskas su ja tvarkoj..matai is tiesu viskas prasidejo galima sakyt nuo tu pojuciu gerklej, visi kiti nerimai seke tarsi is ju, nes as labai issigasdavau, kai sunku kvepuot, smaugia ir pan. jau du menesius taip, kad uzeina, jog jauciu kazka gerklej, kaip as vadinu mase, kuri smaugia, norisi iskoseti, kosint lyg kazka jauciu, bet negaliu iskoseti ir tas smaugimas buna stiprus. xanax to jausmo nenuima, nors gydytoja patare, kad jis turetu nuimt. tai ir nezinau...
[quote=anomiSS,2008 03 30, 22:46]
[/quote]
Aciu uz atsakyma tyriausia skydliauke, viskas su ja tvarkoj..matai is tiesu viskas prasidejo galima sakyt nuo tu pojuciu gerklej, visi kiti nerimai seke tarsi is ju, nes as labai issigasdavau, kai sunku kvepuot, smaugia ir pan. jau du menesius taip, kad uzeina, jog jauciu kazka gerklej, kaip as vadinu mase, kuri smaugia, norisi iskoseti, kosint lyg kazka jauciu, bet negaliu iskoseti ir tas smaugimas buna stiprus. xanax to jausmo nenuima, nors gydytoja patare, kad jis turetu nuimt. tai ir nezinau...
[/quote]
Labas anonimiss,gal pavartojus ilgelesni laika xanax,tau po truputi nuims ta smaugima gerkleje,jei tik nesenai geri,gal to poveikio dar nera.Mano mamai taip yra buve,stovedavo kazkas gerkleje,sakydavo nei nuryti jo negaliu,bandydavo ir stsigert,bet vistiek tas pats,israse daktaras jai bromezopama pagerti ir visiskai po truputi jis dingo.Pamatysi ir tau taip bus,tik nesijaudink labai....
[/quote]
[/quote]
Labas anonimiss,gal pavartojus ilgelesni laika xanax,tau po truputi nuims ta smaugima gerkleje,jei tik nesenai geri,gal to poveikio dar nera.Mano mamai taip yra buve,stovedavo kazkas gerkleje,sakydavo nei nuryti jo negaliu,bandydavo ir stsigert,bet vistiek tas pats,israse daktaras jai bromezopama pagerti ir visiskai po truputi jis dingo.Pamatysi ir tau taip bus,tik nesijaudink labai....
Laaaabasss pavasarinis ryta mergaites
Gotika, saunu kad sumastei sportuoti su MB:) Busit ne tik sveiki, bet dar ir grazus As dazniausiai begiodavau ant begimo takelio ir baseine plaukiodavau O siaip laaabai dziugu, kad is taves girdisi optimizmas ir palaikymas
Anomiss,Man irgi nemalonus pojuciai gerkleje buna, as net negaliu nesioti jokiu aptemptu golfiuku auksto kaklu - atrodo smaugia O ir balsas luzta Galvojau skydliauke, bet su ja viskas ok, tad nesijaudink, cia turbut nerviniu parindu
Mirabelle, imk balioniuka Visoms mums buna juodu dienu, kai viskas atrodo tamsiau nei tamsiausioms spalvomis, bet jos praeina Ir kokiu greiciu tai padaro, priklauso tik nuo musu paciu Nebijok, mes su tavimi
Va mergaites, vakar vaziavau i europa ryte...Ir taip msinoje negera, kaip ir Mirabellei buna derealizacija Viskas atrodo keista, kazkaip nerealu arba per realu Jau norejau apsisukti ir vaziuoti namo Bet iveikiau save, susikiaupiau ir nvaziavau iki eurpos, bunant ten pagalvojau jei pasidarys negera, prisesiu, uzsimerksiu ir pakvepuosiu - atsimerkiu ir viskas bus ok Padejo labai toks nusiteikimas Iveikiau didele dali baimes - dar dabar jauiuosi pakiliai
Geros dieneles ir kovokime su baimemis, kitaip jos nedings
Gotika, saunu kad sumastei sportuoti su MB:) Busit ne tik sveiki, bet dar ir grazus As dazniausiai begiodavau ant begimo takelio ir baseine plaukiodavau O siaip laaabai dziugu, kad is taves girdisi optimizmas ir palaikymas
Anomiss,Man irgi nemalonus pojuciai gerkleje buna, as net negaliu nesioti jokiu aptemptu golfiuku auksto kaklu - atrodo smaugia O ir balsas luzta Galvojau skydliauke, bet su ja viskas ok, tad nesijaudink, cia turbut nerviniu parindu
Mirabelle, imk balioniuka Visoms mums buna juodu dienu, kai viskas atrodo tamsiau nei tamsiausioms spalvomis, bet jos praeina Ir kokiu greiciu tai padaro, priklauso tik nuo musu paciu Nebijok, mes su tavimi
Va mergaites, vakar vaziavau i europa ryte...Ir taip msinoje negera, kaip ir Mirabellei buna derealizacija Viskas atrodo keista, kazkaip nerealu arba per realu Jau norejau apsisukti ir vaziuoti namo Bet iveikiau save, susikiaupiau ir nvaziavau iki eurpos, bunant ten pagalvojau jei pasidarys negera, prisesiu, uzsimerksiu ir pakvepuosiu - atsimerkiu ir viskas bus ok Padejo labai toks nusiteikimas Iveikiau didele dali baimes - dar dabar jauiuosi pakiliai
Geros dieneles ir kovokime su baimemis, kitaip jos nedings
QUOTE(Ksėna @ 2008 03 30, 23:13)
Labas tetarima Norejau paklausti apie Pms?Gal galėtu man apibudinti savo savijauta prieš tas dienelės.Jaučiu,kad ir man Pms,mano ciklas dar labai nereguliarus , dėl to dar blogiau.Aš nerimauji,kad atrodo gėriu antidepresantus o apie dvi savaites jaučiosiu keistai,piktis apima,vyras nervoja...
Labas grazus rytas siandien mano problemos tokios, mane jau nuo jaunystes vargino PMS, darydavausi nervuota, viska skaudedavo, galva pastaruoju metu skauda, o dar papykina, zodziu savijauta tokia, kad aptingusi juodai ir nieko dirbti nesinori , pas mane miomos yra nedideles, nes issityriau, tai hormonu veikla kaip ir sutrikusi, o kadangi man jau za 40 tai savijauta dar pablogejo matyt nori nenori o prieklimakteriniai sindromai pasireiskia jau, o dar tos miomos tyriausi privaciai 3 metus, tai pasake kad jos nedideja, tai tipo per klimaksa gali buti kad jos savaime isnyks o kad hormonu veikla pas mane sutrikusi jau nuo jaunystes tai zinojau, uztai ir vargina visokie negalavimai, gali buti kad ir PA man prasidejo butent del tos priezasties, bet as kabinausi i gyvenima kaip isgaledama, nes augo 2 dukrytes, tai va o dabar jau viena po 3 men isteka boze kaip greitai tas laikas bega, siaubas bet as stengiuosi nepasiduoti, ir jums linkiu to paties, geros pavasariskos dienikes visoms
Gerą dieną visoms
Prisijungsiu prie jūsų retkarčiais . Nors galvojau, kad jau metai kaip šią ligą išsigydžiau, bet dabar vėl ji man į akis lenda . Tai vis įlendu paskaitinėt pas jus.
Prisijungsiu prie jūsų retkarčiais . Nors galvojau, kad jau metai kaip šią ligą išsigydžiau, bet dabar vėl ji man į akis lenda . Tai vis įlendu paskaitinėt pas jus.
QUOTE(spaika @ 2008 03 31, 10:54)
Gerą dieną visoms
sveikute
Dziugu , kad prisijungei Pasidalink savo patirtimi kaip payko issigydyti
QUOTE(tetarima @ 2008 03 31, 09:46)
Labas grazus rytas siandien mano problemos tokios, mane jau nuo jaunystes vargino PMS, darydavausi nervuota, viska skaudedavo, galva pastaruoju metu skauda, o dar papykina, zodziu savijauta tokia, kad aptingusi juodai ir nieko dirbti nesinori , pas mane miomos yra nedideles, nes issityriau, tai hormonu veikla kaip ir sutrikusi, o kadangi man jau za 40 tai savijauta dar pablogejo matyt nori nenori o prieklimakteriniai sindromai pasireiskia jau, o dar tos miomos tyriausi privaciai 3 metus, tai pasake kad jos nedideja, tai tipo per klimaksa gali buti kad jos savaime isnyks o kad hormonu veikla pas mane sutrikusi jau nuo jaunystes tai zinojau, uztai ir vargina visokie negalavimai, gali buti kad ir PA man prasidejo butent del tos priezasties, bet as kabinausi i gyvenima kaip isgaledama, nes augo 2 dukrytes, tai va o dabar jau viena po 3 men isteka boze kaip greitai tas laikas bega, siaubas bet as stengiuosi nepasiduoti, ir jums linkiu to paties, geros pavasariskos dienikes visoms
Labas rytas tetarima.Aš irgi turiu nemažu problemu su hormonais,o hormonai,kai žinai labai svarbi medžiagą moters organizmui,dėl to ir su nervais problėmos ir su ciklais.Man dar nėra ir 30 ,du sūneliai auga vienam 6 metai,kitam 6 mėnėsiukai.Tik dėl jos ir noriu susitvarkyti savo sveikata ,savo nervų sistemą.Kaip baisu,kada užeina tos PA.,pirmos mintis apie vaikus,o kada dar ir depresiją būvo tai taip gaila vaikų,mama visą laiką be nuotaikos,depresinga .Tada ir pagalvojau,kad tikrai man reikia pagalbos ir dabar kovojiu kaip galėdama su negerom mintim,nuotaiką.Visada labai bijojau antidepresantus,tačiau kada labai jau prispaude pradėjau jos gerti,gėriu jau apie 2 mėnėsius ir nesigailiu...sveikata svarbiau už viska.Gynenu dėl savo šeimos ir labai noriu ,kad vaikai ir vyras matytu laiminga mama ir žmona Tai jūs dabar turit daug malonių ir žinoma labai svarbiu rupiesčiu Toks svarbus įvykis,kaip dukters vestuves
Papildyta:
QUOTE(spaika @ 2008 03 31, 10:54)
Gerą dieną visoms
Labutis spaika.Gerai padarei,kad prisijiungiai prie mūsų kompanijos Visada padėsim ir palaikysim jai būs sunku .Ir šiaip visada lengviau,kada žinai,kad esi neviena.Nepergyvenk,viskas būs gerai.
QUOTE(mereveja @ 2008 03 31, 10:03)
Kad jau supratau, kad visiškai pagyti tikrai nepavyko. Aš lankiausi Kaune privačioj klinikoj. Leidausi Eglonilį, gėriau Tanakaną, ir kai užeidavo PA- Xanaxą. Bet stengiausi kuo rečiau jį gerti, nes prie jo priprantama. Na, o kaip mano gydytojas, vis man kartodavao, kad reikia poilsio, nes tikrai buvau persidirbus. Bet ne fiziškai, o emociškai. Ir poiilsis reikalingas būtent emocinis, kaip kalnai, gamta ir t.t., o fizinis krūvis netgi naudingas.
Ir, nors alpimų nebūdavo,bet esu išgyvenusi tikrai sunkų laikotarpį, ir labai nenoriu kad jis man pasikartotų
Laba ryta visoms oras ir vel sauletas grazus,visoms mums jis tik i gera.Papusryciavau,susiruosiu ir eisiu kazkur pasivaikscioti.
[COLOR=red]Mereveja....dziaugiuosi ir as uz tav,kad tu iveikiai tikrai didele baime,susiemei i rankas ir ja nugalejei...tu juk pas mus labai stipri,net neabejoju,kad tu Saunuole
[COLOR=orange]Spaika:Pasidalink su mumis savo patirtim kaip tu isgyjei,mums tokiu zmoniu labai truksta cia,kadangi mes dar kovojam su baimem ir PA.
[COLOR=red]Mereveja....dziaugiuosi ir as uz tav,kad tu iveikiai tikrai didele baime,susiemei i rankas ir ja nugalejei...tu juk pas mus labai stipri,net neabejoju,kad tu Saunuole
[COLOR=orange]Spaika:Pasidalink su mumis savo patirtim kaip tu isgyjei,mums tokiu zmoniu labai truksta cia,kadangi mes dar kovojam su baimem ir PA.