As tai kol kas einu visur, ir dar is niekur nebuvau pabegusi.. Ir iseiti i vieshas vietas neturiu baimes.. Bet aisku turiu kitas baimes..
))
Matai ir as esu suplanavusi bent dvi keliones.. Ateinancia savaite skrendu i Kroatija.. Bet cia kazkaip nebijau.. nes cia europa, skrendu ne viena, ir nebijau.. bet rudeni planuoju i kalnus ir pinigai jau sumoketi.. ir del to dabar labai parinuosi(koks negrazus zodis)
As 2 metus naudojau AD nuo panikos sutrikimo.. Bet tokiu dideliu panikos ataku man buvo tik pradzioje.. ir is tiesu netgi pradejusi gerti Ad nepasijauciau geriau. Pagerejo tik po kokio 1,5 men.. Ir tai as turiu itarima, kad ne nuo AD. o nuo aktyvaus poilsio. nes 3 savaites buvau sanatorijoje.. Dabar jau greitai bus kokie 2 men kaip meciau vaistus. nes vis tiek jauciausi prastai. Tai kam man juos gerti, jeigu vis tiek blogai jauciuosi..bereikalingas chemijos kishimas. Nuo praeito sausio, prasidejo tokie galvos svaigimai ir kt.., kad vel pradejau ieskoti ligu..
Siaip tai dabar jokiu vaistu nevartoju.. Labai retais atvejais ishgeriu lexotanilio. O praeita savaite nusipirku sedatifo beigi nervus raminancios arbatos.. man jinai labai veiksminga, tik labai neskani. Vakare ishgeriu, tai luztu. NOrs nemiga tai manes nekamuoja.. Greiciau miga.
nes gryzusi po darbo vos ištveriu nepamiegojusi.
O vaistu tai ishbandziau visokiu.. Dar ir dabar pilna vaistinele visokio velnio.. Xanaxo beveik nevartojau.. Spitominas mane veike kazkaip keistai. Lorafenas baisiai slopino. Turiu dar Triptan forte, tai galvoju, gal reikia pagerti..
Ir lygiai kaip ir tu kuriu visokius trilerius savo galvoje.. ne tik apie save, bet ir apie aplinkinius..
QUOTE(Skorpix @ 2008 08 19, 23:43)
Labas, Abio.
As jau irgi blaskausi ir linkstu link to, kad reikes "sestis" ant chemijos, nes pati su savimi nesugebu susitvarkyti, net ir padedama psichoterapeuto. Dabar vis reikalui esant isgeriu arba Xanax pusele arba Clonazepam ketvirtuka.
Juk negriusi i lova ir negulesi kiaurom dienom ziuredama i lubas ir bandydama fiksuoti kiekviena savo pojuti...
Juk ateityje ir suplanuotos keliones ( jau ir pinigai sumoketi uz pragyvenima, - rugsejo pabaigoje planuojame su vyru skristi i Italija vestuviu metiniu proga ), o as su siaubu galvoju, kaip reikes pakesti skrydi ir buvima svetur, nes praktiskai niekaip nesugebu atsipalaiduoti...
Mintyse vis suku ir suku savo vaizduotes sukurta trileri, vis laukiu to kosmaro, taciau jis ivyksta tik mano galvoje, o realybeje - prakaitavimas, pulsas nezmoniskas ir visa puokste kitu pojuciu
Psichoterapeutas man liepe baigti kurti tuos trilerius ir pereiti prie linksmesnio zanro, taciau kai atsiduriu kur nors viesumoje, jau buna ne iki komediju...
Net neisivaizduoju kaip anksciau valandu valandas galejau ramiai slampineti po miesta, eiti "sopintis", i sporto kluba. Dabar viskas liko tik namu erdveje arba su vaistukais ar vyru- jis tarsi koks ikaitas...
Abio, ar vartoju dabar kokius nors vaistus ?
As jau irgi bijau net kam ir prasitarti, nes beveik visuomet kas nors kur nors diegia ar neaiskus pojuciai... Kaip kokia simtamete, nors rodos, pats jegu zydejimas.
Na isijauciau su rasymu, laikomes, laikomes ir tikime ,kad susitvarkysime
Labanakt, saldziu sapnu
Papildyta:
QUOTE(MrFiction @ 2008 08 20, 01:21)
Aisku sunku zodziais isreikst tuos jausmus, kaip atrodo tie PA, ir vargu ar supras tie, kurie nera to patyre, bet tikiuosi esate empatiski ir isijausite i ta busena kuria aprasiau ;]
)) Zinot as kartais pagalvoju, kad galetu gydantis gydytojas nors karta gyvenime patirti šituos jausmus kurie mums užeina.. Ir tada paziureciau ka jie patys sakytu.. Nes nemaza dalis gydytoju tiesiog net nebando gilintis i tavo savijauta ir net netiki tavo pasveikimo galimybe.. Tai kaip galima gydytis pas toki gydytoja kuris netiki (ir ta parodo), kad tu pasveiksi.. Nes tada dingsta ir paciento tikejimas.
Nors is tiesu to nepatyrus, neimanoma isivaizduoti..
Turiu viena drauga, kuriam sy pavasari irgi buvo panikos priepuolis. Tai jisai sako, zinai dabar as tave suprantu labai gerai.. Nes kaip tu pasakodavai, as netikedavau, kad neimanoma to suvaldyti, ir koks tai jausmas.. O dabar puikiausiai suprantu.