Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

QUOTE(Ksėna @ 2008 08 16, 20:55)
Labutis mereveja mirksiukas.gif Labai malonu kad ir vėl su mumis. Labai džiaugiosiu kad tau taip puikiai sekasi,bet tu visai neseniai irgi kentiejai nuo PA ir nerimo. Kaip dabar jautiesi,matau kad neblogai biggrin.gif bet nejaugi tikrai nei karto nebūvo užejusios negeros mintis ar nerimas? Kaip suprantu labai daug dirbi su savim,šaunuole. Rašai kad AD nepadeda,bet noriu trupučiuka paprieštarauti. Yra nemažai atveju kada AD labai padedavo ir žmogus  vėl galejo džiaugtis gyvenimu. Nežinau,gal po kaikurio laiko galesiu paneigti savo žodžius,bet aš vartuoju AD bet plius ir dirbu su savimi,su savo mintim ir t.t. O jeigu nevartočiau vaistus abejoju ar norečiau aš ka nors keisti savyje g.gif

Sveikute Ksena 4u.gif As vis uzbegu, Jums tonusa pakelti biggrin.gif Aisku, kad buvo uzejusios negeros mintys ir nerimas kelis kartus, bet tada pradedu kvepuoti ir praina smile.gif Beja, per visus siuos 6 menesius gal tik kelis kartus, tad ir nebebijau schmoll.gif Apskritai man norisi visam pasauliui susukti, koks grazus gyvenimas su visom savo graziom ir romantiskom smulkmenom rolleyes.gif As irgi esu gerusi AD, bet tik metus jas pradejau jaustis geriau smile.gif Kaip ir kita (nepamenu vardo) mergina is SM, pasveiko butent nustojus gerti AD smile.gif As labai daug domejausi PA ir pan, nes man buvo idomu, ir visgi labai mazai atveju kai AD isgydo visam laikui tokius panikuojancius kaip mes smile.gif Kartais jie net atvirkstine busena sukelia, bet as tikrai dziaugiuosi, jei tau su AD geriau yra, juk svarbiausia yra tikejimas 4u.gif Tik salia AD as tau siulau pabandyti kitus naturalius dalykus smile.gif

Gyvenimas yra per trumpas, kad praleisti ji panikuojant... 4u.gif
Atsakyti
va man kaip tik gavosi atvirkstinis variantas del AD nes pabaigusi gerti 4 sav. clonazepama jauciu "lomkes" blink.gif smile.gif gal nereikejo taip staigiai nutraukti.. nezinau.. darau joga, sportuoju aerobika, sveikai valgau ir kiekius mazinu, net svorio numeciau, stengiuosi i viska optimistiskai ziureti, negeriu, nerukau biggrin.gif ir kas is to, panikos atakos nepraeina ne velnio g.gif ..kai pasiziuriu kaip kitos panos gyvena, ruko zole ,savaitgaliais geria, o kita diena kaip agurkeliai i darba eina, tai net pavydziu .. neteisybe kazkokia..
Atsakyti
QUOTE(maliootka @ 2008 08 16, 22:59)
va man kaip tik gavosi atvirkstinis variantas del AD nes pabaigusi gerti 4 sav. clonazepama jauciu "lomkes"  blink.gif  smile.gif  gal nereikejo taip staigiai nutraukti.. nezinau.. darau joga, sportuoju aerobika, sveikai valgau ir kiekius mazinu, net svorio numeciau, stengiuosi i viska optimistiskai ziureti, negeriu, nerukau  biggrin.gif  ir kas is to, panikos atakos nepraeina ne velnio  g.gif  ..kai pasiziuriu kaip kitos panos gyvena, ruko zole ,savaitgaliais geria, o kita diena kaip agurkeliai i darba eina, tai net pavydziu .. neteisybe kazkokia..

maliootka,nuo clonezepano ir man negera būvo kai nustojau gerti. O kiek laiko tu ji vatuojai? Ir dar, clonezepanas nėra AD schmoll.gif
Atsakyti
..beja, buvau Londone pas psichoterapeuta, tai jis liepe leisti ivykti tiems priepoliams, paprasciausiai leisti jiems ivykti.. nusiteikti tam.. .. kai praeis baime patirti priepoli, nebebus ir paties priepuolio.. atrodo kaip paprasta smile.gif
Papildyta:
[quote=Ksėna,2008 08 16, 23:14]
maliootka,nuo clonezepano ir man negera būvo kai nustojau gerti. O kiek laiko tu ji vatuojai? Ir dar, clonezepanas nėra AD schmoll.gif
[/quo

na, as geriau clonazepamo ilgas 3 savaites, o su juo kartu anafranili, po puse tabletes vakarais, bet kazkaip nustojus gerti clonazepama, jauciu kad man pablogejo, tai ir sakau kad lomkes prasidejo blush2.gif turetu siaip man anafranilis veikti, bet kad ne velnio jis neveikia.. o vartojant clonazepama euforija kazkokia jauciau, ramu buvo, nuotaika gera, nebijojau nieko, taip norejosi eiti bendrauti vaziuoti kur nors. O kad butu galima visa gyvenima po ketvirtadali clonazepamo suvartoti per diena..smile.gif)

Papildyta:
QUOTE(Ksėna @ 2008 08 16, 23:14)
maliootka,nuo clonezepano ir man negera būvo kai nustojau gerti. O kiek laiko tu ji vatuojai? Ir dar,  clonezepanas nėra AD schmoll.gif

Ksena, o po to praejo tie lomkiu simptomai? Ir ar greitai?
Atsakyti
QUOTE(maliootka @ 2008 08 16, 23:20)
..beja, buvau Londone pas psichoterapeuta, tai jis liepe leisti ivykti tiems priepoliams, paprasciausiai leisti jiems ivykti.. nusiteikti tam.. .. kai praeis baime patirti priepoli, nebebus ir paties priepuolio.. atrodo kaip paprasta  smile.gif

Taip ,kada apie tai kalbama,diskutojama tai tikrai atrodo ,na kas čia tokio? Reikia tik neišsigasti,išmokti kvepuoti...Bet kada PA užeina labai dažnai pasimeti ir pamiršti visas savo žinias. Bet jei tai pagalvoti gal šita gydytoja ir teisi??? g.gif
O lomkes man praejo greitai gal pakentiejau keliata dieneliu ir praėjo. Aš irgi apie trys savaitės gerdavau nakčiai clonezepana. Miegojau labai gerai,o kai ji nustojau gerti tai ir nemiga užeidavo ir nerimas ypač nakti. Aš tau galiu tik patarti jeigu nenori kentieti tai tu ta ketvirtį clonezepano dar perpuse sumažink ir apie trys -keturias dienas pagerk. Tada netoks staigus nutraukimas būs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 16 rugpjūčio 2008 - 22:33
QUOTE(Ksėna @ 2008 08 16, 23:27)
Taip ,kada apie tai kalbama,diskutojama tai tikrai atrodo ,na kas čia tokio? Reikia tik neišsigasti,išmokti kvepuoti...Bet kada PA užeina labai dažnai pasimeti ir pamiršti visas savo žinais. Bet jei tai pagalvoti gal šita gydytoja ir teisi??? g.gif

na , gydytojas manau vistiek zino tokius dalykus, ir rimtai, atrodo ziauriai paprasta juk taip padaryti, idomu o kas butu jei viena kart trenktu priepolis, antra, trecia.. gal po to jie nebetektu reiksmes? .. reikia nesistengti ju isvengti, o priimti juos.

Papildyta:
QUOTE(Ksėna @ 2008 08 16, 23:27)
Taip ,kada apie tai kalbama,diskutojama tai tikrai atrodo ,na kas čia tokio? Reikia tik neišsigasti,išmokti kvepuoti...Bet kada PA užeina labai dažnai pasimeti ir pamiršti visas savo žinias. Bet jei tai pagalvoti gal šita gydytoja ir teisi??? g.gif
O lomkes man praejo greitai gal pakentiejau keliata dieneliu ir praėjo. Aš irgi apie trys savaitės gerdavau nakčiai clonezepana. Miegojau labai gerai,o kai ji nustojau gerti tai ir nemiga užeidavo ir nerimas ypač nakti. Aš tau galiu tik patarti jeigu nenori kentieti tai tu ta ketvirtį clonezepano dar perpuse sumažink ir apie trys -keturias dienas pagerk. Tada netoks staigus nutraukimas būs.

jauciu reikes taip padaryti, isgerti grudeli maza clonazepamo, nes dabar tikrai ziauriai jauciuosi. Viskas tik paastrejo.
Atsakyti
Taip ir padaryk.Man taip net gydytoja siūle gerti.
Gerai maliotka ikiukas ir laikykis. Man irgi visko būna,bet jau žimiai rečiau . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 08 16, 23:42)
Taip ir padaryk.Man taip net gydytoja siūle gerti.
Gerai maliotka ikiukas ir laikykis. Man irgi visko būna,bet jau žimiai rečiau . 4u.gif

Laikykimes kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maliootka @ 2008 08 17, 12:32)
Laikykimes kartu  4u.gif

Labas vakarelis 4u.gif
Rasau budama Saremo saloje, Estijoje. Ryt ryte po keliu dienu poilsio trauksime namo, siandien paskutinis vakaras cia, nuostabioje vietoje, sauniame spa centre, o as sedziu prie kompo ir bandau pasiguosti jums, kai mano vyriskiai - vyras ir trys sunus vakarieniauja jaukioje kavinukeje schmoll.gif
Isejome pasivaikscioti ir pajutau, kad lyg ir selina PA, pradejome eiti link kavines ir supratau, kad nieko nebus, pasidaviau ir grizau i viesbuti, "ikaliau" ketvirti Clonazepam ir laukiu palengvejimo.
Is tiesu koks nuodas tos PA verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Kai pavyksta ja iveikti, jauciuosi kaip rojuje, o kai tenka sprukti, - paluztu, vel dingsta pasitikejimas savo jegomis... unsure.gif
Rodos zinau, ka reiktu daryti, taciau tos chaotiskos mintys viska nugali, rodos, viskas, jau tuoj tuoj su manim kazkas pasidarys ( vaizduoteje matau kaip griunu, kaip lekia greitoji... ), nuo to dar sunkiau ir baisiau... unsure.gif
Na nors jums pasiguodziau, nes tik jus ir galite kazkiek suprasti, nors labai linkiu ir jums, ir sau, kad kuo dazniau kovoje su PA laimetume mes cool.gif
Laikykimes, ramaus vakaro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpix @ 2008 08 17, 21:49)
Labas vakarelis 4u.gif
Rasau budama Saremo saloje, Estijoje. Ryt ryte po keliu dienu poilsio trauksime namo, siandien paskutinis vakaras cia, nuostabioje vietoje, sauniame spa centre, o as sedziu prie kompo ir bandau pasiguosti jums, kai mano vyriskiai - vyras ir trys sunus vakarieniauja jaukioje kavinukeje schmoll.gif
Isejome pasivaikscioti ir pajutau, kad lyg ir selina PA, pradejome eiti link kavines ir supratau, kad nieko nebus, pasidaviau ir grizau i viesbuti, "ikaliau" ketvirti Clonazepam ir laukiu palengvejimo.
Is tiesu koks nuodas tos PA verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Kai pavyksta ja iveikti, jauciuosi kaip rojuje, o kai tenka sprukti, - paluztu, vel dingsta pasitikejimas savo jegomis... unsure.gif
Rodos zinau, ka reiktu daryti, taciau tos chaotiskos mintys viska nugali, rodos, viskas, jau tuoj tuoj su manim kazkas pasidarys ( vaizduoteje matau kaip griunu, kaip lekia greitoji... ), nuo to dar sunkiau ir baisiau... unsure.gif
Na nors jums pasiguodziau, nes tik jus ir galite kazkiek suprasti, nors labai linkiu ir jums, ir sau, kad kuo dazniau kovoje su PA laimetume mes cool.gif
Laikykimes, ramaus vakaro  rolleyes.gif

Kaip nekeista, as PA metu irgi isivaizduoju kaip griunu ir pan. Tiksliau, uzeina beprotiska baime, kad tuoj bus epilepsijos priepuolis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maliootka @ 2008 08 16, 22:59)
va man kaip tik gavosi atvirkstinis variantas del AD nes pabaigusi gerti 4 sav. clonazepama jauciu "lomkes"  blink.gif  smile.gif  gal nereikejo taip staigiai nutraukti.. nezinau.. darau joga, sportuoju aerobika, sveikai valgau ir kiekius mazinu, net svorio numeciau, stengiuosi i viska optimistiskai ziureti, negeriu, nerukau  biggrin.gif  ir kas is to, panikos atakos nepraeina ne velnio  g.gif  ..kai pasiziuriu kaip kitos panos gyvena, ruko zole ,savaitgaliais geria, o kita diena kaip agurkeliai i darba eina, tai net pavydziu .. neteisybe kazkokia..

Clonazepamas nera AD smile.gif Apskritai tai raminantys, o prie ju priprantama doh.gif Jais negydoma, o tik malsinama smile.gif

Na as apie kitus negalvoju smile.gif Gerai jei vieni gali sau leisti selti ir jaustis gerai, kiti turi ramiau gyventi, bet del to neprasciau smile.gif Nezinau, gal kazka darai ne taip...gal tau sis budas neveiksmingas, nes is esmes labiausiai viska tikejimas daro, ir visuma. Tuo jau isitikinau smile.gif

Beto reikia stumti save i prieki. Man pradzia buvo sunki, nes bijojau net is namu iseiti, o po truputi save stumiau vis toliau, toliau ir kai uzeidavo nerimas ir galvoje stukteldavo mintis greitai begti namo, tai as kaip tik stengiausi eiti tolyn smile.gif

PA yra isgydoma, tik reikia daaaug pastangu 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif Turiu klausimeli: ar kuri is Jusu gerdama vaistus buvo pastojusi? Nes as jau noreciau antro vaiko, bet labai bijau nutraukt vaistus, nes vel prasides PA ir nezinau ka daryt verysad.gif
Atsakyti