QUOTE(Ksėna @ 2008 08 16, 20:55)
Labutis mereveja Labai malonu kad ir vėl su mumis. Labai džiaugiosiu kad tau taip puikiai sekasi,bet tu visai neseniai irgi kentiejai nuo PA ir nerimo. Kaip dabar jautiesi,matau kad neblogai bet nejaugi tikrai nei karto nebūvo užejusios negeros mintis ar nerimas? Kaip suprantu labai daug dirbi su savim,šaunuole. Rašai kad AD nepadeda,bet noriu trupučiuka paprieštarauti. Yra nemažai atveju kada AD labai padedavo ir žmogus vėl galejo džiaugtis gyvenimu. Nežinau,gal po kaikurio laiko galesiu paneigti savo žodžius,bet aš vartuoju AD bet plius ir dirbu su savimi,su savo mintim ir t.t. O jeigu nevartočiau vaistus abejoju ar norečiau aš ka nors keisti savyje
Sveikute Ksena As vis uzbegu, Jums tonusa pakelti Aisku, kad buvo uzejusios negeros mintys ir nerimas kelis kartus, bet tada pradedu kvepuoti ir praina Beja, per visus siuos 6 menesius gal tik kelis kartus, tad ir nebebijau Apskritai man norisi visam pasauliui susukti, koks grazus gyvenimas su visom savo graziom ir romantiskom smulkmenom As irgi esu gerusi AD, bet tik metus jas pradejau jaustis geriau Kaip ir kita (nepamenu vardo) mergina is SM, pasveiko butent nustojus gerti AD As labai daug domejausi PA ir pan, nes man buvo idomu, ir visgi labai mazai atveju kai AD isgydo visam laikui tokius panikuojancius kaip mes Kartais jie net atvirkstine busena sukelia, bet as tikrai dziaugiuosi, jei tau su AD geriau yra, juk svarbiausia yra tikejimas Tik salia AD as tau siulau pabandyti kitus naturalius dalykus
Gyvenimas yra per trumpas, kad praleisti ji panikuojant...