Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

QUOTE(mereveja @ 2008 03 29, 15:02)
Labukas mergytes  4u.gif 

Siandien toks grazus pavasarinis rytas, negaliu atsidziaugti  thumbup.gif 

Gotika, dziaugiuosi del tavo geros ir smagios dieneles 4u.gif  Zinok del persivalgymo laisvai gali kilti nerimas, tame puslapyje interneto kur Mirabelle dave yra parasyta kaip maistas itakoja panikas/nerimus smile.gif  Man apskritai jei suvalgau ka netinkamo, nesveiko negera neramu pasidaro, todel geriau nepersivalgyk 4u.gif  Uztad man ir padeda mesos atsisakymas ir visokiu cocacolu, nes nera progos persivalgyti ir organizmas labai lengvas smile.gif

Anomiss, nezinau vaistuku kokiu patarti g.gif  Su gydytoja gal pasnekek, man kai galva sukdavosi - validoli kaldavau biggrin.gif

Gotika, Mirabelle, Tetarima, Animiss, Ksena - visoms geros, ramios ir siltos dieneles!!!!

ACIU UZ PALINKEJIMUS rolleyes.gif IR TAU GEROS DIENELES 4u.gif Gryzau as po sporto sales, kazin ar ilgam man uzteks kantrybes biggrin.gif na bet jauciuosi nusivariusi, bet toks malonus nuovargis rolleyes.gif o vakare dar reks susitikt su drauge , nes jos gimtadienis tai reikia pasveikint mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetarima: 29 kovo 2008 - 15:42
QUOTE(tetarima @ 2008 03 28, 09:04)
Labas mergaites 4u.gif tai va apie Glicin kazkiek, doh.gif anotacija rusu kalba, bet bandau isversti biggrin.gif  1 tablecikej 0,1 gr glicino, vartojamos po liezuviu pakol istirps,Medziagu apykaitos reguliatorius.
1.Normalizuoja ir aktyvuoja centrines nervu sistemos procesus.
2.Mazina psichoemocine itampa
3.Didina protini darbinguma.
Skiriamas vaikams ir suaugusiems protiniui aktyvumui gerinti.taip pat psichoemocinei itampai salinti.esant stresui ir miego sutrikimams

4. GERINA NUOTAIKA
5.MAZINA VEGETODISTONIJOS SUTRIKIMUS
6.MAZINA ALKOGOLIO IR KITU VAISTU TOKSINIUS APSINUODIJIMUS, TAIP PAT VARTOJAMAS PO INSULTU, IR SMEGENU VEIKLAI GERINTI biggrin.gif
TAIP PAT NUO NEUROZIU IVAIRIU doh.gif
TAI VA, CIA TRUMPAI smile.gif TAIP KAD SIULAU ISBANDYTI, PAKELYJE 50 TABLECIKIU, KAINA TURGUJE  5LT,
Tai va tiek, as karts nuo karto kai prisimenu tai pasiimu po liezuviu  3-4tablecikes, tai kazkaip nusvinta galvoj, o kaip kad sake pacios prekiaujancios tai pvz kai zmogus po insulto ar pries tai ir po visas 8-10 galima paimt, su jokiais kitais vaistukais poveikio salutinio nera, nes tai yra aminorugstis, ti va 4u.gif

Būtinai jos nupirksiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(anomiSS @ 2008 03 28, 23:41)
Sveikos  4u.gif uzejau paklausti o gal zinote kas padetu nuo to erzinancio galvos svaigimo jei tai yra nervinis dalykas? gal kokiu zinot homeopatiniu vaistuku? nes mane tas svaigimas labai erzina  doh.gif siandien vel...visa diena buvo  thumbup.gif o vakare atrodo, kad supynese sedziu ir akyse migla.. verysad.gif nieko daryt nesinori..

Labas anomiSS.Kaip tave suprantu dėl galvos svigimų.Aišku galvos svaigimo priežasčiu gali būti daug, bet tikrai žinau, kad visos ligos nuo nervų.Labai gerai padėda Phezamas,jis parduodamas be recepto. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mereveja @ 2008 03 29, 14:02)
Labukas mergytes  4u.gif 

Siandien toks grazus pavasarinis rytas, negaliu atsidziaugti  thumbup.gif 

Gotika, dziaugiuosi del tavo geros ir smagios dieneles 4u.gif  Zinok del persivalgymo laisvai gali kilti nerimas, tame puslapyje interneto kur Mirabelle dave yra parasyta kaip maistas itakoja panikas/nerimus smile.gif  Man apskritai jei suvalgau ka netinkamo, nesveiko negera neramu pasidaro, todel geriau nepersivalgyk 4u.gif  Uztad man ir padeda mesos atsisakymas ir visokiu cocacolu, nes nera progos persivalgyti ir organizmas labai lengvas smile.gif

Anomiss, nezinau vaistuku kokiu patarti g.gif  Su gydytoja gal pasnekek, man kai galva sukdavosi - validoli kaldavau biggrin.gif

Gotika, Mirabelle, Tetarima, Animiss, Ksena - visoms geros, ramios ir siltos dieneles!!!!

Labas mereveja biggrin.gif Kaip malonu ir gera, kad yra tokių žmonių kaip tu.Tik dabar perskaičiau tavo palinkėjimus ,AČIŲ biggrin.gif O aš linkiu tau geros, ramios nakties ir gero ryto biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas vakarelis visoms musu mergaitems po balioneli dovanoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Vis negaliu atsidziaugti tu graziu,siltu oru thumbup.gif
Siandien buvau turguje ir nusipirkau pas mociute Glicin tabletyciu,na kolkas tai poveikio labai nejauciu,bet juk siandien pirma diena,bet jauciu,kad padeti turi smile.gif Aciu TetaiRimai uz patarima 4u.gif
Mereveja as tau vis padekosiu,kad inesi tokia siluma ir gera aura i musu panikuotoju klubiuka bigsmile.gif
VISOMS RAMAUS MIEGELIO bye1.gif
Atsakyti
4u.gif Labas vakaras mergaites. Jungiuosi prie jusu grazios temeles smile.gif Kovoti su PA atsibodo, tad manau pats laikas atejus pavasariui imtis priemoniu g.gif Pas psichiatra eiti dar nenoriu, bet manau vitaminus teks pradeti gerti, nes kuo toliau tuo labiau jie dazneja doh.gif Ka pastebejau, tai kad vietose, kurias puikiai zinau PA nebuna, taciau masinio susiburimu vietu iki siol negaliu pakesti. Nei is sio nei is to ima suktis galva, sirdis plakti, padazneja kvepavimas ir norisi dingti greiciau is pastato i lauka, kur niekas nemato. Siuo metu intensyviai ieskausi papildomo darbo, o net i normalu pokalbi negaliu nueiti, ka jau kalbeti kaip ten jausiuosi, juk neisbegsiu is kabineto i lauka... doh.gif Taip kad skelbiu kara PA mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Ir vel labas rytas 4u.gif Visgi malonu, kad tox forumas yra 4u.gif

Tetarima, saunuole kad sportuoji 4u.gif Fizine iskrova tikrai padeda, nesustok drinks_cheers.gif Man vakar vien jau nuo intensyvaus pasivaiksciojimo buvo gerai biggrin.gif Kojas net skaudejo, bet savijauta puiki biggrin.gif Laikas ir man pradeti rimtai sportuoti, jungiuos prie taves biggrin.gif

Gotika, sekmes geriant naujus vaistukus 4u.gif Tikiuosi jie tau pades 4u.gif ir aciu uz balioneli wub.gif

Banta, sveika prisjungusi prie PA klubelio 4u.gif Su mumis neprapulsi biggrin.gif Man irgi tas pats su buvimu nepazistamose, pilnose zmoniu erdvese. Tu saunuole, kad bent jau eini ten, as bijau eiti i tokias erdves ir issisuku blush2.gif O taip nereikia doh.gif Reikia nugaleti baimes, tikiuosi tau ir visosm mums pavyks nugaleti PA 4u.gif

Na kai mergickos, vaziuoju as i europa i soliariuma ir mamai dovana gimtadienio nupirkti, susitariau su drauge susitikti, kad nereiketu vienai klaidzioti ax.gif

RAMAUS SEKMADIENIO 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(gotika27 @ 2008 03 30, 01:18)
labas vakarelis visoms musu mergaitems po balioneli dovanoju  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Vis negaliu atsidziaugti tu graziu,siltu oru thumbup.gif
Siandien buvau turguje ir nusipirkau pas mociute Glicin tabletyciu,na kolkas tai poveikio labai nejauciu,bet juk siandien pirma diena,bet jauciu,kad padeti turi smile.gif Aciu TetaiRimai uz patarima  4u.gif
Mereveja as tau vis padekosiu,kad inesi tokia siluma ir gera aura i musu panikuotoju klubiuka  bigsmile.gif
VISOMS RAMAUS MIEGELIO  bye1.gif

LABUTES mirksiukas.gif na va man PMS sindromas o as nekaip jauciuosi savaite pries jas ir ju metu blink.gif bet i sporta visvien leksiu lotuliukas.gif o Glicino drasiai nebijok gali po liezuviu iskart po 2-3 vienu metu, blogiau tikrai kad nebus mirksiukas.gif geros jums pavasarines dieneles ir nuotaikos 4u.gif Galvytes aukstyn ir pirmyn, ir vis kartoti man viskas liux man viskas liux, teigti kad as sveika ir pan thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif vis zadu parasyti ir pasitarti, nepasakyciau,kad esu isberta,bet pavieniais plotais ant viso kuno paraudonuoja demes ir jas niesti,ir taip visa kuna uzeina smarkiai niezteti,bet spuogu nera,jei tik zirteco neisgeriu tai galiu uzsikasyti visa,gal cia taippat nerviniu pagrindu blink.gif bent as verciu beda ant nervuku savo,ir taip jau kartojasi 2 savaites,kas antra diena,trecia diena g.gif Gal kam taippat yra buve?
TetaRima:uzkretet visas su sportu thumbup.gif ,nuo rytojaus ir as eisiu su draugu kartu sportuoti,o jus ant treniruokliu sportuojat,ar ka lengviau?

Geros dienos visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gotika27 @ 2008 03 30, 16:26)
Sveikutes  smile.gif vis zadu parasyti ir pasitarti, nepasakyciau,kad esu isberta,bet pavieniais plotais ant viso kuno paraudonuoja demes ir jas niesti,ir taip visa kuna uzeina smarkiai niezteti,bet spuogu nera,jei tik zirteco neisgeriu tai galiu uzsikasyti visa,gal cia taippat nerviniu pagrindu blink.gif bent as verciu beda ant nervuku savo,ir taip jau kartojasi 2 savaites,kas antra diena,trecia diena g.gif Gal kam taippat yra buve?
TetaRima:uzkretet visas su sportu thumbup.gif ,nuo rytojaus ir as eisiu su draugu kartu sportuoti,o jus ant treniruokliu sportuojat,ar ka lengviau?

Geros dienos visoms  wub.gif

aga as labiau deginu kalorijas ejimo takeliu, o prie triniruokliu taip pat truputi prienu kiek man reikia rolleyes.gif , esu anksciau jaunysteje buvusi aktyvi sportsmienka, tai peciai ir taip platus, man svarbiausia lasinukus nukrapstyti kur nekur lotuliukas.gif geros dienikes 4u.gif o del niezejimo net nezinau, pasiklausk nervu gyd , gal tai ir nerviniu pagrindu, as net nezinau ka pasakyti tuo klausimu g.gif
Atsakyti
Gerai, kad jums sekasi issikapstyt, jau galit sportuot ir pan. O man siandien vel uzejo, galvojau mirsiu, zeme is po koju vaziavo. Tikriausiai taip ir busiu uzstrigus visa gyvenima sitoj transo busenoj verysad.gif Jauciuosi kaip pabudus is kosmaro, didziausiam soke...Nieko nebenoriu. Butu bent vaistai kokie nuo sios ligos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2008 03 30, 11:30)
LABUTES mirksiukas.gif na va man PMS sindromas o as nekaip jauciuosi savaite pries jas ir ju metu blink.gif bet i sporta visvien leksiu lotuliukas.gif o Glicino drasiai nebijok gali po liezuviu iskart po 2-3 vienu metu, blogiau tikrai kad nebus mirksiukas.gif geros jums pavasarines dieneles ir nuotaikos 4u.gif Galvytes aukstyn ir pirmyn, ir vis kartoti man viskas liux man viskas  liux, teigti kad as sveika ir pan thumbup.gif

Labas tetarima smile.gif Norejau paklausti apie Pms?Gal galėtu man apibudinti savo savijauta prieš tas dienelės.Jaučiu,kad ir man Pms,mano ciklas dar labai nereguliarus , dėl to dar blogiau.Aš nerimauji,kad atrodo gėriu antidepresantus o apie dvi savaites jaučiosiu keistai,piktis apima,vyras nervoja... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabelle @ 2008 03 30, 21:54)
Gerai, kad jums sekasi issikapstyt, jau galit sportuot ir pan. O man siandien vel uzejo, galvojau mirsiu, zeme is po koju vaziavo. Tikriausiai taip ir busiu uzstrigus visa gyvenima sitoj transo busenoj  verysad.gif  Jauciuosi kaip pabudus is kosmaro, didziausiam soke...Nieko nebenoriu. Butu bent vaistai kokie nuo sios ligos  verysad.gif

Nesinervuok,islik rami ir galvok,kad tai tik laikina,tai istikruju tik laikina,pamatysi,buna ir man sunkiu dienu,atrodo va diena jautiesi gerai,ir pokst po 10 min pasikeicia savijauta 100 procentu,nenusimink 4u.gif mes visos kartu issikapstysim....tu tik tikek tuo.O gal siandien nervavaisi del kazko labai,ar tu dirbi?
Atsakyti
QUOTE(gotika27 @ 2008 03 30, 15:26)
Sveikutes  smile.gif vis zadu parasyti ir pasitarti, nepasakyciau,kad esu isberta,bet pavieniais plotais ant viso kuno paraudonuoja demes ir jas niesti,ir taip visa kuna uzeina smarkiai niezteti,bet spuogu nera,jei tik zirteco neisgeriu tai galiu uzsikasyti visa,gal cia taippat nerviniu pagrindu blink.gif bent as verciu beda ant nervuku savo,ir taip jau kartojasi 2 savaites,kas antra diena,trecia diena g.gif Gal kam taippat yra buve?

Geros dienos visoms  wub.gif

Labukas.Galiu pasakyti,kad tai tikrai nėrvinis išberimas ir nežiejimas.Man irgi tai būdavo,dabar rėčiau,bet retkarčiai užeina ypač naktį,atrodo,kad skruzdėlai po visą kūną begioja ir labai niežti.Dar gali nuo vaistų,gal kokius vaistus vart g.gif oji?
Atsakyti