Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

QUOTE(kornellita @ 2008 06 20, 20:53)
Taip,zinau smile.gif Tik nesuprantu,kodel gydant skydliaukes sutrikimus (as jau puse metu vartuoju Thyroxin)depresines nuotaikos,nerimas sugryzta,kai tik nujemi AD g.gif aS GALVOJAU,RADAU PREZASTI NUO KUO CIA MAN VISKAS prasidejo,vartuosiu vaistukus,pasalinsiu prezasti,O iseina,nieko panasaus doh.gif Kol geriau AD,viskas super,tik nustojau ,vel tas pats.Nors skydlaiukes tyrimai jau geresni,nei buvo g.gif

kornellita, o kiek laiko vartuoji AD? Jei neklistu vartuodavai Seroxata? Aš dabar jos vartuoju,jaučiosiu gerai. Matai , Metizolį ir AD pradejau gerti beveik vienų laikų, skirtumas gal porą savaičių. Dabar labai nerimauju irgi, kad nustojus vartuoti AD vėl nebūtu blogai g.gif Ka manai?
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 06 20, 21:59)
kornellita, o kiek laiko vartuoji AD? Jei neklistu vartuodavai Seroxata? Aš dabar jos vartuoju,jaučiosiu  gerai. Matai , Metizolį ir AD pradejau gerti beveik vienų laikų, skirtumas gal porą savaičių. Dabar labai nerimauju irgi, kad nustojus vartuoti AD vėl nebūtu blogai g.gif Ka manai?

AD vartuojau mazdaug apie metus.Jauciausi tikrai neblogai (kartais uzeidavo keisti pojiuciai,bet ant tiek trumpi ir reti,kad nekreibdavau demesio)Buvau,darbinga,energinga,gera nuotaika visada.Beja nuo skydliaukes vaistus pradejau gerti,beveiki tuo paciu laiku,kaip ir AD.bET,DABAR JAU MENUO,KAIP BAIGIau AD ir jauciu is naujo reikes gerti.Labai liudna,bet jug nuo ju priklauso gyvenimo kokybe,tad jei reikes,gersiu visa gyvenima. smile.gif Treciadeniui uzsirasiau pas savo daktara,ziuresiu,ka sakys g.gif Beja,mano nikas buvo milocka,daznai parasydavau.Gal,kas ir atsimena.Tik,kad senbuves cia jau nebesilanko,beveik smile.gif
Atsakyti
nuo ju priklauso gyvenimo kokybe,tad jei reikes,gersiu visa gyvenima

Nepykit,bet ziauriai skamba blink.gif
Kaip kokios narkomanes,busime priklausomos nuo kazkokiu tableciu lotuliukas.gif
As to tikrai nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ateni @ 2008 06 20, 22:58)

Nepykit,bet ziauriai skamba  blink.gif
As to tikrai nenoriu  schmoll.gif

Na,zinok,kai nauduojau AD,visiskai nesijauciau narkomane smile.gif Pazistu asmeniskai pora motereliu,kuriom uzteko AD pagerti apie pusmeti ir kol kas viskas gerai tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(ateni @ 2008 06 20, 22:58)

Nepykit,bet ziauriai skamba  blink.gif
As to tikrai nenoriu  schmoll.gif

Zinok,ir as nenoriu tongue.gif Bet is dveju blogibiu,rikciausi viena. g.gif smile.gif
Atsakyti
Nezinau ar tai AD veikia,bet jauciuosi gerai.Taip kaip visada....jausdavausi.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kornellita @ 2008 06 20, 23:03)
Na,zinok,kai nauduojau AD,visiskai nesijauciau narkomane smile.gif Pazistu asmeniskai pora motereliu,kuriom uzteko AD pagerti apie pusmeti ir kol kas viskas gerai tongue.gif
Papildyta:

Zinok,ir as nenoriu tongue.gif Bet is dveju blogibiu,rikciausi viena. g.gif  smile.gif

laba milocka, keista kad vel tave tenka cia pamatyti g.gif atsinaujino tau nerimas? unsure.gif vel uzsirasei pas dutova? man tai si sestadieni laukia rimtas isbandymas, nes gydytojas sake negerti tas 2 dienas AD , tai nzn kaip jausiuosi, nes visgi dukros vestuves, tai sampano teks siaip ar taip isgert doh.gif bijau , kad isgerus sampano netektu griebtis ant virsaus vaistu cool.gif O itampa siokia tokia visgi jauciu cool.gif vyras jau naktim nemiega, nes tures vesti dukra prie altoriaus, o man kazkaip ramiau, matomai vaistai daro savo darba...O kad tave isnaujo cia pamatysiu tikrai nesitikejau, na tu ziurek statyk po galais save ant koju.Ot bjauri ta busena, net priesui nelinkeciau, nors ju ir neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2008 06 25, 18:38)
laba milocka, keista kad vel tave tenka cia pamatyti g.gif atsinaujino tau nerimas? unsure.gif vel uzsirasei pas dutova? man tai si sestadieni laukia rimtas isbandymas, nes gydytojas sake negerti tas 2 dienas AD , tai nzn kaip jausiuosi, nes visgi dukros vestuves, tai sampano teks siaip ar taip isgert doh.gif bijau , kad isgerus sampano netektu griebtis ant virsaus vaistu cool.gif O itampa siokia tokia visgi jauciu cool.gif vyras jau naktim nemiega, nes tures vesti dukra prie altoriaus, o man kazkaip ramiau, matomai vaistai daro savo darba...O kad tave isnaujo cia pamatysiu tikrai nesitikejau, na tu ziurek statyk po galais save ant koju.Ot bjauri ta busena, net priesui nelinkeciau, nors ju ir neturiu g.gif

Sveika,tetarima 4u.gif Na gal as per daug supanikavau,nera taip blogai mirksiukas.gif Buvo uzeja kelis kartus toks,kaip nerimas,lig silpna panikos atakele,bet...ejo ir praejo.Negeriu jokiu vaistu jau trecias menuo.Siandiena kalbejau su Dr.Dutovu,liepe nepradeti jokiu vaistu is naujo.Sako,matau gerai viskas su tavimi,pamoke biski,ka daryti,kai uzena lotuliukas.gif Ir tureti su savimi tablete tongue.gif Maciau vakar vaikstinejote su vyru,kaip jaunavedziai po Akropoli tongue.gif Tokia isgrazejusi,lik plonesne,net nesitiki,kad dukras uz vyru isleidzate biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Tetarima, grazios Jums dukreles sventes 4u.gif Viskas bus gerai, nesinervuokite 4u.gif Tokiu atveju stresas neisvengiamas nei vienai mamai, tad nesijaudinkite... wub.gif

Man irgi kartais buna silpna ir negera,bet tokiom minutem as save suimu i rankas, jau pavyksta tai smile.gif Manau, kad su PA jau susigyvenau ir susidraugavau kiek tai imanoma biggrin.gif Juk vaistu jau pusmeti jokiu ne karto negeriau smile.gif

Nors ir lyja lietus, o dienos trumpeja dziaukimes zaliuojancia vasarele 4u.gif

Atsakyti
Tetarima,o tu dar Zolofta vis geri.cia nuo jo sukudai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kornellita @ 2008 06 26, 11:15)
Tetarima,o tu dar Zolofta vis geri.cia nuo jo sukudai tongue.gif

labutes mergaites 4u.gif dekui uz linkejimus ir palaikyma biggrin.gif stresas zinoma visoms mano atveju yra rolleyes.gif milocka taigi ko gero ne nuo jo, nes ji geriu jau senai, o siaip prisilaikiau menesi siokios tokios dietos, nevalgiau saldumynu, duonos ir bulviu, tai tie beveik 10 kg ir nubyrejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2008 06 26, 13:15)
labutes mergaites 4u.gif dekui uz linkejimus ir palaikyma biggrin.gif stresas zinoma visoms mano atveju yra rolleyes.gif milocka taigi ko gero ne nuo jo, nes ji geriu jau senai, o siaip prisilaikiau menesi siokios tokios dietos, nevalgiau saldumynu, duonos ir bulviu, tai tie beveik 10 kg ir nubyrejo biggrin.gif

Kaip fainai thumbup.gif ,kad tik tiek uzteko,kad atsikratyti 10 kg thumbup.gif As gerdama Zolofta,taure vyno,kai noredavau,visada pasimegaudavau vacation4.gif Didelios tau sekmes si savaidgali 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. As cia naujoke. Paisskaitinejau jusu bedas, kas liecia ir mane...Man panikos priepoliai jau pusantru metu..Pernai, kai dar tik prasidejo, tai buvo tas pats, kaip ir kai kurioms is jusu, kad paniskai bijodavau kur nors iseiti toliau, nepakesdavau triuksmo, zmoniu minios ir.t.t, tada kreipiausi pas psichiatre, ji man israse ASENTRA antidepresantu. Geraiu apie 9 menesius, buvo labai gerai viskas, ir maniau, kad issigydziau. Geguzes menesi daktare nutrauke mano gydyma ir ....po dvieju savaiciu pajauciau, kad vel darausi ziauriai nervuota, viskas nepatinka, pradejo sirdy spaust, tada jau is karto man mintis - va jau greitai bus man priepolis...na taip ir buvo, dar praejo savaite laiko ir vel pasikartojo tas nelemtingas priepolis...pradejau vel gerti vaistus, bet kas is to...prie ju tik priprasiu ir nebegalesiu be ju.. Net nezinau ka daryti toliau. Skaiciau as pokalbius apie sia tema 2005 metu, tai viena mergina minejo, kad jai tas pats buvo ir ji persisviete visas kraujagysles, ir nustate, kad yra kraujagysliu nepakankamumas. Jai padare operacijas dvi (stubure kiek supratau) ir jai viskas praejo, ir ji rekomendavo visom pasitikrinti...tai man jau sita mintis irgi sukasi galvelej, kad gal tikrai reiketu prasisviesti.. g.gif
Atsakyti