Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

QUOTE(LISTUKE @ 2008 06 04, 21:46)
o kaip jus tai issigydet?  4u.gif

Kaip ir kitas baimes - reikia pergyventi ir nugaleti, o ne vengti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2008 06 06, 10:00)
Kaip ir kitas baimes - reikia pergyventi ir nugaleti, o ne vengti 4u.gif

o kaip tai padaryti?be AD g.gif
Atsakyti
QUOTE(LISTUKE @ 2008 06 06, 10:51)
o kaip tai padaryti?be AD  g.gif

Va butent be AD, nes AD slopina, o ne gydo doh.gif Tiesa yra atveju ka ir isgyde smile.gif

O kaip ta padaryti jau simta kartu rasiau, kad reikia labai dirbti su savimi, rupintis savimi ir zingsnis po zingsnio nugaleti visas baimes. Bijai vaziuoti truliku - palik namie masina jau rytoj ir pirmyn, bus labai baisu, bet uztad poto kaip gera, kai gyva ir sveika pasieksi tiksla tongue.gif Su kiekvienu zingsniu vis lengviau bus smile.gif Cia reikia begalinio noro ir pastangu, o ne AD gerimo ir tuscio laukimo smile.gif

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2008 06 06, 13:33)
Va butent be AD, nes AD slopina, o ne gydo doh.gif Tiesa yra atveju ka ir isgyde smile.gif

O kaip ta padaryti jau simta kartu rasiau, kad reikia labai dirbti su savimi, rupintis savimi ir zingsnis po zingsnio nugaleti visas baimes. Bijai vaziuoti truliku - palik namie masina jau rytoj ir pirmyn, bus labai baisu, bet uztad poto kaip gera, kai gyva ir sveika pasieksi tiksla  tongue.gif  Su kiekvienu zingsniu vis lengviau bus smile.gif Cia reikia begalinio noro ir pastangu, o ne AD gerimo ir tuscio laukimo smile.gif

Sekmes 4u.gif

EH...KAD TAIP BUTU PAPRASTA.... verysad.gif NEGERIU AD BET VIS LAUKIU LAUKIU ....KAZKO...GAL DINGS SAVAIME...GAL ZINOT KOKIA KNYGA KUR BUTU GALIMA PASISKAITINET KAIP SAVE ITEIGT?NES INTERNETA NIEKO NERA.JUS IS KAZKUR JUK IRGI GAVOT INFO 4u.gif
Atsakyti
Va cia ir yra didziausia klaida " Laukiu gal dings savaime", as irgi laukiau kazkada ir su AD ir be ju - nedingo doh.gif Juk jei nori ka pasiekti gyvenime, pasikelti darbe pareigose, islaikyti egzaminus ir pan, juk nelauki kad savaime viskas ivyks, idedi pastangu tam pasiekti, tai kodel siuo atveju to nepadarius? As nepateisinu zmoniu, kurie tik skundziasi, bet nieko nedaro doh.gif

O jei is knygu, man padejo "Vienuolis, kuris pardave Ferari", "Sidharta" ir yra daugyve knygu apie stresa...O ir internete uzsiennio puslaiuose yra. Ir visur rasi ta pati, kad reikia kovoti, gerenti gyvenimo kokybe ir t.t.t.t.t. Pabandyk paskaityti, gal tave ikveps pokyciams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2008 06 06, 23:42)
Va cia ir yra didziausia klaida " Laukiu gal dings savaime", as irgi laukiau kazkada ir su AD ir be ju - nedingo doh.gif  Juk jei nori ka pasiekti gyvenime, pasikelti darbe pareigose, islaikyti egzaminus ir pan, juk nelauki kad savaime viskas ivyks, idedi pastangu tam pasiekti, tai kodel siuo atveju to nepadarius? As nepateisinu zmoniu, kurie tik skundziasi, bet nieko nedaro doh.gif 

O jei is knygu, man padejo "Vienuolis, kuris pardave Ferari", "Sidharta" ir yra daugyve knygu apie stresa...O ir internete uzsiennio puslaiuose yra. Ir visur rasi ta pati, kad reikia kovoti, gerenti gyvenimo kokybe ir t.t.t.t.t. Pabandyk paskaityti, gal tave ikveps pokyciams 4u.gif

aciukas jums 4u.gif uz patarimus.ir uz kritika 4u.gif jus visiskai teisi.zinau kad minties galia yra galinga.
Atsakyti
Sveikos visos. Na man vel pablogejimas....Vis stengiuosi i ta savo nerima ziureti tarsi is sono...Kartais pavyksta...kartais ne,kartais jis mane vis dar sukausto. Nezinau kaip jus bet mane vargina visokios baisios mintys....viena keicia kita....net baisu apie tai rasyt...Svarbiausia kad as ju issigastu...Del to jos ir lenda i galva blink.gif Kartais labai bijau, kad galiu isprotet...Ar jusu nekamuoja isprotejimo baime?
Kartais atrodo kad specialiai save kankinu ir gazdinu....Kaip bebutu nepasiduodu, jei ikrentu i duobe vel is jos kapstausi...ir taip kiekviena diena...Kartais atrodo kad visa tai beviltiska verysad.gif Bet neturiu kito pasirinkimo...turiu ismokt nepasiduot. Labai gelbsti joga, ja darydama tarsi atsiriboju nuo savo emociju, pazvelgiu i jas is salies...
Ech....ilgas kelias laukia verysad.gif
Atsakyti
sveikos, na as pradejau atsipratinti nuo klonazepamo. ziaurus pripratimas....sianakt neistveriau, vistiek isgeriau schmoll.gif neisivaizduoju kaip reikes atprast. baisu kai skauda visa kuna nezinai kur dingt. nerimas begalinis bet jauneaisku nuo ko ar nuo klonazepamo ar nuo ligos. saugokites mergaites tu vaistu. jie nieko gero neduoda. tik tuo metu pagereja. o kaip dabar islipt? g.gif
Atsakyti
kiek laiko gerei ji?
Atsakyti
QUOTE(mireja @ 2008 06 09, 12:43)
Sveikos visos. Na man vel pablogejimas....Vis stengiuosi i ta savo nerima ziureti tarsi is sono...Kartais pavyksta...kartais ne,kartais jis mane vis dar sukausto. Nezinau kaip jus bet mane vargina visokios baisios mintys....viena keicia kita....net baisu apie tai rasyt...Svarbiausia kad as ju issigastu...Del to jos ir lenda i galva  blink.gif Kartais labai bijau, kad galiu isprotet...Ar jusu nekamuoja isprotejimo baime?
Kartais atrodo kad specialiai save kankinu ir gazdinu....Kaip bebutu nepasiduodu, jei ikrentu i duobe vel is jos kapstausi...ir taip kiekviena diena...Kartais atrodo kad visa tai beviltiska  verysad.gif Bet neturiu kito pasirinkimo...turiu ismokt nepasiduot. Labai gelbsti joga, ja darydama tarsi atsiriboju nuo savo emociju, pazvelgiu i jas is salies...
Ech....ilgas kelias laukia  verysad.gif

Taip,kamuoja doh.gif Ir blogos mintis kartais uzeina,sakyciau baisios doh.gif As jau tris savaites be AD smile.gif
Papildyta:
QUOTE(atsa @ 2008 06 09, 13:17)
sveikos, na as pradejau atsipratinti nuo klonazepamo. ziaurus pripratimas....sianakt neistveriau, vistiek isgeriau schmoll.gif  neisivaizduoju kaip reikes atprast. baisu kai skauda visa kuna nezinai kur dingt. nerimas begalinis bet jauneaisku nuo ko ar nuo klonazepamo ar nuo ligos. saugokites mergaites tu vaistu. jie nieko gero neduoda. tik tuo metu pagereja. o kaip dabar islipt? g.gif

Ta vaistu nutraikima reikia tiesio istverti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atsa @ 2008 06 09, 12:17)
sveikos, na as pradejau atsipratinti nuo klonazepamo. ziaurus pripratimas....sianakt neistveriau, vistiek isgeriau schmoll.gif  neisivaizduoju kaip reikes atprast. baisu kai skauda visa kuna nezinai kur dingt. nerimas begalinis bet jauneaisku nuo ko ar nuo klonazepamo ar nuo ligos. saugokites mergaites tu vaistu. jie nieko gero neduoda. tik tuo metu pagereja. o kaip dabar islipt? g.gif

atsa,man irgi nuo clonezepano vartuojimo nelabai gera budavo,bet aš ji vartuojau neilga laika.Jo negalima greitai mesti,reikia palaispniui ir užbeugti mažučiu trupineliu .Aš mažinau nuo puse ketvirčio.Taip,keleta dienu kankino nemiga,ypač naktį net išgastis užeidavo,nerimas.Irgi nelabai patinka šie vaistai,jos vartuoju tik exstra atveju,bet kolkas net užejus PA stenguosiu susitvarkytis pati.Laikykis. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mireja @ 2008 06 09, 11:43)
Sveikos visos. Na man vel pablogejimas....Vis stengiuosi i ta savo nerima ziureti tarsi is sono...Kartais pavyksta...kartais ne,kartais jis mane vis dar sukausto. Nezinau kaip jus bet mane vargina visokios baisios mintys....viena keicia kita....net baisu apie tai rasyt...Svarbiausia kad as ju issigastu...Del to jos ir lenda i galva  blink.gif Kartais labai bijau, kad galiu isprotet...Ar jusu nekamuoja isprotejimo baime?
Kartais atrodo kad specialiai save kankinu ir gazdinu....Kaip bebutu nepasiduodu, jei ikrentu i duobe vel is jos kapstausi...ir taip kiekviena diena...Kartais atrodo kad visa tai beviltiska  verysad.gif Bet neturiu kito pasirinkimo...turiu ismokt nepasiduot. Labai gelbsti joga, ja darydama tarsi atsiriboju nuo savo emociju, pazvelgiu i jas is salies...
Ech....ilgas kelias laukia  verysad.gif

mireja,aš dar vartuoju AD,bet vistiek užeina kažkoks nerimas .kai nevartuodavau tai tikrai labai bijojau išproteti doh.gif man tokios mintis užeidavo kad net baisu rašyti...ir nuo tu minčiu dar baisiau daridavosi.Suprantu tave,todėl kad žinau kas tai yra.Stiprybes tau ir neliudek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 09 birželio 2008 - 20:28
geriau tris metus su pertšraukom. istverti nera cia ka, nes isgerdavau po 8 tabletes tai mazinant po ketvertuka numesciau dart po poros metu. dabar geriu tiapridali. tiek kiek gydytojas sake gert irgi nepakanka. geriu daugiau. o pirma nakti neistveriau ir isgeriau clonazepamo. g.gif
Atsakyti