QUOTE(atsa @ 2008 06 09, 12:17)
sveikos, na as pradejau atsipratinti nuo klonazepamo. ziaurus pripratimas....sianakt neistveriau, vistiek isgeriau
neisivaizduoju kaip reikes atprast. baisu kai skauda visa kuna nezinai kur dingt. nerimas begalinis bet jauneaisku nuo ko ar nuo klonazepamo ar nuo ligos. saugokites mergaites tu vaistu. jie nieko gero neduoda. tik tuo metu pagereja. o kaip dabar islipt?
atsa,man irgi nuo clonezepano vartuojimo nelabai gera budavo,bet aš ji vartuojau neilga laika.Jo negalima greitai mesti,reikia palaispniui ir užbeugti mažučiu trupineliu .Aš mažinau nuo puse ketvirčio.Taip,keleta dienu kankino nemiga,ypač naktį net išgastis užeidavo,nerimas.Irgi nelabai patinka šie vaistai,jos vartuoju tik exstra atveju,bet kolkas net užejus PA stenguosiu susitvarkytis pati.Laikykis.
Papildyta:
QUOTE(mireja @ 2008 06 09, 11:43)
Sveikos visos. Na man vel pablogejimas....Vis stengiuosi i ta savo nerima ziureti tarsi is sono...Kartais pavyksta...kartais ne,kartais jis mane vis dar sukausto. Nezinau kaip jus bet mane vargina visokios baisios mintys....viena keicia kita....net baisu apie tai rasyt...Svarbiausia kad as ju issigastu...Del to jos ir lenda i galva
Kartais labai bijau, kad galiu isprotet...Ar jusu nekamuoja isprotejimo baime?
Kartais atrodo kad specialiai save kankinu ir gazdinu....Kaip bebutu nepasiduodu, jei ikrentu i duobe vel is jos kapstausi...ir taip kiekviena diena...Kartais atrodo kad visa tai beviltiska
Bet neturiu kito pasirinkimo...turiu ismokt nepasiduot. Labai gelbsti joga, ja darydama tarsi atsiriboju nuo savo emociju, pazvelgiu i jas is salies...
Ech....ilgas kelias laukia
mireja,aš dar vartuoju AD,bet vistiek užeina kažkoks nerimas .kai nevartuodavau tai tikrai labai bijojau išproteti
man tokios mintis užeidavo kad net baisu rašyti...ir nuo tu minčiu dar baisiau daridavosi.Suprantu tave,todėl kad žinau kas tai yra.Stiprybes tau ir neliudek.