Ačiū!
Kai bus proga, pakalbėsiu su gydytoja.
Reikia turbūt ir su mama pašnekėti, atsimenu, pasakojo, kad turėjo bėdu su nervais...
Sveikatos ir jums!
sveikos
seniai besirodziau
jau baigiau antidepresantu kursa, jauciuosi kaip ant sparnu, norisi atsigriebti uz prarasta laika
pasitikejimas savim isaugo iki maksimumo , net vyras skundzias, karaliene vadina
seniai besirodziau
jau baigiau antidepresantu kursa, jauciuosi kaip ant sparnu, norisi atsigriebti uz prarasta laika
pasitikejimas savim isaugo iki maksimumo , net vyras skundzias, karaliene vadina
QUOTE(Aina @ 2008 06 01, 22:13)
sveikos
seniai besirodziau
seniai besirodziau
Labas Aina Labai džiaugiosiu kad pasveikai Norejau paklausti kiek laiko vartuojai AD? Vartuojant AD tau neužeidavo PA? Man tai labai svarbu ,todėl kad ir aš greitai mažinsiu AD vartuojima ir nustosiu jos gerti.Savijauta tikrai nepaliginti su ankstesnia ,dabar jaučuosiu gerai ir kupina energijos,bet...man vistiek užeina PA ir po jos jaučiu vėl pasikartojimo PA baime.Sekmės tau
Labas rytas braskes
Kaip laikotes? Mireja, Gotika, Tetarima seniai girdetos Labai tikiuosi, kad laikotes gerai
Aina, super kad jautiesi gerai!!!!
As irgi vis dar opimizme Nors sesija jau prasidejo, reikia ruostis egzams, dirbti, bet vis dziaugiuosi sauletomis dienelemis ir vasara
Visom linkiu pasveikti, nes tai imanoma!!!!!!
Kaip laikotes? Mireja, Gotika, Tetarima seniai girdetos Labai tikiuosi, kad laikotes gerai
Aina, super kad jautiesi gerai!!!!
As irgi vis dar opimizme Nors sesija jau prasidejo, reikia ruostis egzams, dirbti, bet vis dziaugiuosi sauletomis dienelemis ir vasara
Visom linkiu pasveikti, nes tai imanoma!!!!!!
O aš šeštadienio naktelę vėl apturėjau panikos atakėlę Čia pirmoji pabaigus gerti antidepresantus ir psichoterapiją. Bet kažkaip neužsiciklinau (bent kol kas) nors Xanax tabletę gėriau, taigi pati nesugebėjau savo PA įveikti
QUOTE(isabella_26 @ 2008 06 02, 20:40)
na o as jau savaite kaip lankau jogos uzsiemimus ir gyvenu be vaistu ir man kolkas tfu tfu puikiai sekasi, jauciuosi dar geriau nei pries susirgdama PA
Niu va kaip dziugu Padeda joga, ir meditacija ir sveikaa gyvenimas Tad pirmyn toliau
sakykit mergaites o jums po panikos priepuoliu nebuvo issivyscius agorafobija?(baime iseiti i viesas vietas)?
QUOTE(LISTUKE @ 2008 06 04, 17:01)
sakykit mergaites o jums po panikos priepuoliu nebuvo issivyscius agorafobija?(baime iseiti i viesas vietas)?
Taip. Jei panika prasidejo kur nors mieste ar autobuse tai labai bijai važuoti transportu ar eiti į miesta,butent į ta vietą kur prasidėjo panika.Man tai buvo
o kaip jus tai issigydet?
QUOTE(LISTUKE @ 2008 06 04, 21:46)
o kaip jus tai issigydet?
Iki galo negaliu pasakyti kad išsygidžiau baime kur nors išeiti,bet dabar geriu AD ,dirbu su savim,su savo mintim.Tiesiog noriu pasveikti ir labai tykiu kad mano tykslas bus pasiektas.Noriu būti laisva nuo visu šitu paniku ir baimiu