Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

Ačiū! mirksiukas.gif

Kai bus proga, pakalbėsiu su gydytoja. smile.gif
Reikia turbūt ir su mama pašnekėti, atsimenu, pasakojo, kad turėjo bėdu su nervais...

Sveikatos ir jums! 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

seniai besirodziau blush2.gif

jau baigiau antidepresantu kursa, jauciuosi kaip ant sparnu, norisi atsigriebti uz prarasta laika thumbup.gif

pasitikejimas savim isaugo iki maksimumo biggrin.gif , net vyras skundzias, karaliene vadina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 06 01, 22:13)
sveikos 4u.gif

seniai besirodziau blush2.gif

jau baigiau antidepresantu kursa, jauciuosi kaip ant sparnu, norisi atsigriebti uz prarasta laika thumbup.gif

pasitikejimas savim isaugo iki maksimumo biggrin.gif , net vyras skundzias, karaliene vadina lotuliukas.gif

Labas Aina mirksiukas.gif Labai džiaugiosiu kad pasveikai thumbup.gif Norejau paklausti kiek laiko vartuojai AD? Vartuojant AD tau neužeidavo PA? Man tai labai svarbu ,todėl kad ir aš greitai mažinsiu AD vartuojima ir nustosiu jos gerti.Savijauta tikrai nepaliginti su ankstesnia ,dabar jaučuosiu gerai ir kupina energijos,bet...man vistiek užeina PA ir po jos jaučiu vėl pasikartojimo PA baime.Sekmės tau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas braskes 4u.gif

Kaip laikotes? Mireja, Gotika, Tetarima seniai girdetos smile.gif Labai tikiuosi, kad laikotes gerai 4u.gif

Aina, super kad jautiesi gerai!!!!

As irgi vis dar opimizme biggrin.gif Nors sesija jau prasidejo, reikia ruostis egzams, dirbti, bet vis dziaugiuosi sauletomis dienelemis ir vasara tongue.gif

Visom linkiu pasveikti, nes tai imanoma!!!!!!
Atsakyti
O aš šeštadienio naktelę vėl apturėjau panikos atakėlę cry.gif Čia pirmoji pabaigus gerti antidepresantus ir psichoterapiją. Bet kažkaip neužsiciklinau (bent kol kas) nors Xanax tabletę gėriau, taigi pati nesugebėjau savo PA įveikti verysad.gif
Atsakyti
na o as jau savaite kaip lankau jogos uzsiemimus ir gyvenu be vaistu ir man kolkas tfu tfu puikiai sekasi, jauciuosi dar geriau nei pries susirgdama PA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(isabella_26 @ 2008 06 02, 20:40)
na o as jau savaite kaip lankau jogos uzsiemimus ir gyvenu be vaistu ir man kolkas tfu tfu puikiai sekasi, jauciuosi dar geriau nei pries susirgdama PA thumbup.gif

Niu va kaip dziugu 4u.gif Padeda joga, ir meditacija ir sveikaa gyvenimas smile.gif Tad pirmyn toliau thumbup.gif
Atsakyti
sakykit mergaites o jums po panikos priepuoliu nebuvo issivyscius agorafobija?(baime iseiti i viesas vietas)?
Atsakyti
QUOTE(LISTUKE @ 2008 06 04, 17:01)
sakykit mergaites o jums po panikos priepuoliu nebuvo issivyscius agorafobija?(baime iseiti i viesas vietas)?

Taip. Jei panika prasidejo kur nors mieste ar autobuse tai labai bijai važuoti transportu ar eiti į miesta,butent į ta vietą kur prasidėjo panika.Man tai buvo unsure.gif
Atsakyti
Taip ir man tai buvo as tai isvis bijodavau iseiti i lauka doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
o kaip jus tai issigydet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LISTUKE @ 2008 06 04, 21:46)
o kaip jus tai issigydet?  4u.gif

Iki galo negaliu pasakyti kad išsygidžiau baime kur nors išeiti,bet dabar geriu AD ,dirbu su savim,su savo mintim.Tiesiog noriu pasveikti ir labai tykiu kad mano tykslas bus pasiektas.Noriu būti laisva nuo visu šitu paniku ir baimiu doh.gif
Atsakyti