QUOTE(mereveja @ 2008 05 23, 08:35)
Sveikos mergaites
Senokai nevuvau uzsukusi - darbu milijonas
Rugeveide, sutinku su tavim 100 % !!!!
Ir galiu pasakyti, kad eini teisingu keliu Nes as irgi tokiu budu gydausi (be vaistu), maitinuosi vegetariskai (ajurvedos panasus principai pagal dosas), uzsiemu joga (bent jau saules pasveikinimo pratimu), kvepavimo pratimai, dienotvarke pagal ajurveda. Visiskai atsisakiau visokiu zurnalu, TV laidu, kurie tik kelia nerima kaip viskas blogai. Tai pat alkoholio ir colu Ir su kiekviena diena jauciuosi vis geriau. Aisku buna ir dinu, kai kazko neramu, bet nebebijau as nerimo tad viskas praeina O Jadvydos zoles, tai mano giminaicio pazistama ji Kiek esu gerus arbatu - labai patiko, manau tikrai ne i bloga bus
LAIKYKITES IR KOVOKITE UZ SAVE, KAD GALETUMETE DIDZIUOTIS SAVIMI !!!
Senokai nevuvau uzsukusi - darbu milijonas
Rugeveide, sutinku su tavim 100 % !!!!
Ir galiu pasakyti, kad eini teisingu keliu Nes as irgi tokiu budu gydausi (be vaistu), maitinuosi vegetariskai (ajurvedos panasus principai pagal dosas), uzsiemu joga (bent jau saules pasveikinimo pratimu), kvepavimo pratimai, dienotvarke pagal ajurveda. Visiskai atsisakiau visokiu zurnalu, TV laidu, kurie tik kelia nerima kaip viskas blogai. Tai pat alkoholio ir colu Ir su kiekviena diena jauciuosi vis geriau. Aisku buna ir dinu, kai kazko neramu, bet nebebijau as nerimo tad viskas praeina O Jadvydos zoles, tai mano giminaicio pazistama ji Kiek esu gerus arbatu - labai patiko, manau tikrai ne i bloga bus
LAIKYKITES IR KOVOKITE UZ SAVE, KAD GALETUMETE DIDZIUOTIS SAVIMI !!!
Sveikos, na ir as prisjungiu prie tu kurios yra pries vaistus. geriau juos 6 menesius, nu ir kas is to, baigus gert viskas atsinaujino. baigiau tuos pacius kursus kai Mereveja. jie ikvepe...Pradejau daryt kvepavimo pratimus, uzsiiminet meditacijom. Kitaip tariant ramint prota. Zinoma visu tu praktiku man dar tik pati pradzia, nes jas darau tik puse metu, jogos prasme tai yra labai trumpas laiko tarpas. Zinoma pradzia yra sunki....bent jau man, labai daug nerimo esu prikaupus nuo vaikystes. jauciu kaip praktiku pagalba jis kyla i virsu...Kartais buna labai sunku, neslepsiu apima ir beviltiskumo jausmas...Bet po to ateina prasviesejimas ir vel igaunu nauju jegu. Nepasiduodu ir tikiu tuo ka darau, Zinau kad laukia ilgas kelias, bet tai kelias i pasveikima, o ne i nuslopinima.
Kartais apima keisti jausmai, kai emocijos atslugsta, tiesiog jauciu itampa tam tikroje kuno vietoje, pvz siandien jauciu itampa gerkleje...Na tarsi nerimas iseina is manes fiziniais pojuciais. kartais net norisi rekt garsiai arba mustis net jauciu kaip ta negatyvi nerimo energija, agresija nori is manes iseiti. Gal nesuprantat ka as cia rasau, bet anksciau to nepatyriau, kai pradejau uzsiiminet jogos praktika, atsirado tokie pojuciai. priimu tai kaip valymasi. Anksciau nerdavau i nerima stacia galva, o dabar jauciu kad moku prota nuramint.
Tikiu kad reguliariai darant praktikas issivalysiu savo nerima is pasamones galutinai.