QUOTE(mamaInga @ 2008 05 18, 10:31)
Matau jūs svarstot dėl AD gėrimo trukmės. Aš pora pastarųjų metų gėriau po pusmetį. Taip po pirmojo karto nerimo priepuoliai ir panikos atakos atsinaujino , bet aš kažkaip perdaug nesijaudinau, kai reikėjo vėl pradėti gerti AD tik šįkart dar pradėjau ir lankytis pas psichologę. Mano psichiatrė, pvz. visuomet sakydavo, kad reikia antidepresantą pagerti ilgiau, o pagrindinė mintis, kurią man įteigė psichologė, kad joks AD nerimo priepuolių neišgydys visiškai , tiesiog kol naudoji antidepresantą galima ramiau pasižiūrėti į tai kas su tavimi vyksta ir analizuoti, kodėl tai vyksta ir mokytis būdų kaip su tuo tvarkytis... Nenoriu nieko nuvilti ir sakyti, kad, nustoję gerti AD, po kurio laiko būtinai "atkrisite", bet jeigu taip atsitiktų tai tik nedarykite iš to tragedijos Su nerimu tikrai galima gyventi. Sakau iš savo beveik dešimtmečio patirties. Man dabar linksmiau, nes šiuo metu būsena stabili, o gal po kurio laiko parašysiu, kai jausiuosi taip kaip šiuo metu Secretos. Labai gerai žinau, kokios mintys tuomet galvoje sukasi. Aš dar siūlyčiau Secretos nusipirkti kokios psichologinės literatūros, kad ir tą patį A. Ellis. Mums, nerimautojoms, reikia mokytis keisti savo mintis.
mamaInga labutis. Noriu paklausti o maždaug po kokio laiko nustojus gerti AD pajutai kad ir vėl reikia AD? Kokius negerus simptomus jutai nustojus jos gerti? Man tai labai šio metų svarbus klausimas, bijau kad reikės ir vėl jos gerti. Klausik ,gal man dar pakalbėti su gydytoja apie tai kad dar noriu pratęsti AD vartuojima?
Papildyta:
QUOTE(Secretos @ 2008 05 17, 22:35)
na as kai pradejau gerti man sake kad geriau ilgiau pagerti.aisku priklauso kiek tavo liga jau pazengusi.
o as iki dabar (na per tuos 7 men) isvis ne karto nebuvau pagalvojusi apie tai kad vel gali atsinaujinti PA. tiesiog vel uzejo staiga ir jau kelinta diena yra labai nerami. na paziuresiu iki antradienio kaip bus mano savijauta o tada jau su gydytoja susitikus snekesiu kas ir kaip. sake kad buvo skyrus kelioms nescioms AD(cipralex). Net info lapelyje parasyta kad gerti apsvarscius kas (vaistas ar PA) labiau pakenks kudikiui. bijau kad PA metu neuzsispaustu kokia kraujagysle(taip gine sake) ir mano leliukui nieko nenutiktu. kitas gydytojas extra atvejui buvo israses relaniuma (bet kai suzinojo mano daktar patare negerti)
o as iki dabar (na per tuos 7 men) isvis ne karto nebuvau pagalvojusi apie tai kad vel gali atsinaujinti PA. tiesiog vel uzejo staiga ir jau kelinta diena yra labai nerami. na paziuresiu iki antradienio kaip bus mano savijauta o tada jau su gydytoja susitikus snekesiu kas ir kaip. sake kad buvo skyrus kelioms nescioms AD(cipralex). Net info lapelyje parasyta kad gerti apsvarscius kas (vaistas ar PA) labiau pakenks kudikiui. bijau kad PA metu neuzsispaustu kokia kraujagysle(taip gine sake) ir mano leliukui nieko nenutiktu. kitas gydytojas extra atvejui buvo israses relaniuma (bet kai suzinojo mano daktar patare negerti)
Labutis Secretos Kaip tavo sveikata? Žinai man porą kartu nėštumo metų leido Relaniuma,tai tikrai labai veiksminga. PA labai greitai praejo tik miego labai norėjau. Šiaip nelabai gerai nėštumo metų jos vartuoti O dėl kraujagysliu tai man tris kartus jau nėštumui į pabaigą užeido mirguliavimas akise, stiprus galvos skausmas,svaigimas, pikinimas , sutrigdavo kalbą tai niekas negalėjo diagnozuoti kas man. Viena gydytoja tik pasakė kad galėjo kaip ir tu rašai kraujagyslės suspaustis. Priepuolis tęsėsi apie tris valandas, o paskui silpnumas nežmoniškas. Nelinkasmas ie mano nėštumas būvo, bet dabar kai žiuriu į savo leliuką tai net ašaros bėga nuo begalinės meilės jam. Laikykis.Atleisk už klaidas