QUOTE(tetarima @ 2008 04 30, 18:06)
labutes Esu buvusi pasirasiusi kontrakta su Vision kompanija, tai as to Paxo ir ne tik jo vartojau metus ir 3 menesius, papildomai dar vartojau Antioxa, Nutrimaxa, Detox ir visus kokius tik platina Tokiu budu staciau save ant koju, o svarbiausia buvo rasti priezasti ligos tai vadinamos PA... iR KA JUS MANOT? As virs metu negalejau nieko dirbti, su manim daresi tokie dalykai, kad ojojoi, panika sustiprejo dar smarkiau, nes tie papildai pagaminti taip, kad veikia lasteles lygyje, ir prasideda visokie ligu paastrejimai Is namu praktiskai neiseidavau... namiskiai i mane ziurejo kreivai, o as vis kartojau taip turi buti, taip turi buti.. ir taip daugiau metu Neisivaizduojat per ka as praejau, ogi per naktinius ir dieninius priepolius ir visokias kitas nesamones... Zodziu man nepadejo, o gal kitam ir padeda, jei liga nera pazengusi, Po to dar esu buvusi pasirasiusi iv kontraktus su kitom kompanijom platinanciom iv papildus, bet ne del to kad uzsidirbti o del to, kad pastatyti save ant koju.Zinoma, nezinai kaip butu buve jei nebuciau isvis nieko nevartojusi, bet manau kad kiekvienam cia jau individualiai Jei kas domina klauskit Mielai atsakysiu
Labas tetarima,kur pradingusi buvot?Jus mane trupučiuka išgasdinot aš nežinau,bet vartuojiu jos jau ketvirta mėnėsi,PA. užeina,bet aš ir AD geriu.Gal jus jos perilgai vartodavot?Jus plačiau parašykit kodėl jie turi toki poveiki?Aš vartuoju Paxo,Vizion firmos.O jus nežinot ar galima jos vartuoti kartu su AD?Aš jos jau tris mėnėsius vartuojiu.