Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

QUOTE(Ksėna @ 2008 04 24, 21:13)
Labas mergaites.Rašau išsigandusi,ka daryti?Šiandien vakare ne iš to ne iš šio užejo toks silpnumas ir iš karto pasidare baisu,tik galvoje sukasi mintis nejaugi vel PA?Jokio pagrindo išgasčiui nebuvo,gal tik pavargstu trupučiuka su mažiuku,bet tai malonus nuovargis.Pastarojiu metų,kaip jau ir rašiau jaučiosi labai gerai,o šiandien kaip žaibas iš gedraus dangaus toks silpnums užejo,rankos šaltos pasidare,spaudimas trupučiuka pakilo ir kažkoks neriškus matimas akise ir išgastis  atrode kad nualpsiu ir dar kalbeti sunku pasidare unsure.gif .Kaip baisu,aš jau taip gerai susitvarkiau ir gyvenimas toks gražus pasidare o čia vel nežinia kas?AD geriu daugiau nei tris mėnėsius,nežinau.Kita savaite eisiu pas gydytoja ,pakalbesiu.Nejaugi ta PA lydės mane visą gyvenimą?O gal to silpnumo kitos priežastis?Nežinau,jaučiosiu pasimetusi... sad.gif

Ojej, net nezinau ksena kaip tau padeti..sad.gif Svarbiausia nusiramink, nes jei tai PA, tai Tau vistiek nieko negali atsitikti, nei nugriusi nei ka, tiesiog nemalonu ir liudna:( as net nezinau ka ir patarti? unsure.gif o gal cia visai ne PA?.. pagalvok pati nuo ko taip dar galetu atsitikti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maliootka @ 2008 04 24, 21:34)
Ojej, net nezinau ksena kaip tau padeti..sad.gif Svarbiausia nusiramink, nes jei tai PA, tai Tau vistiek nieko negali atsitikti, nei nugriusi nei ka, tiesiog nemalonu ir liudna:( as net nezinau ka ir patarti?  unsure.gif  o gal cia visai ne PA?.. pagalvok pati nuo ko taip dar galetu atsitikti?  unsure.gif

Labas maliotka.Esu ištirta nuo galvos iki kojų,turiu skydliaukies hiperfunkcija,geriu vaistus,bet praeita karta padariau tyrimus,tyrimai būvo geri tai gydytoja vaistus sumažino.Man psichoterapeute nustate DEPRESIJA SU PA. doh.gif Bet kaip jau rašiau apie dvejus mėnėsius jaučiosiu puikiai.Manau ,kad tai būvo PA .Šio metų jaučiosiu gerai tik nerimaujiu,kad vel nepasikartotusi.O tau užeidavo PA vartuojus AD?
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 04 24, 21:42)
Labas maliotka.Esu ištirta nuo galvos iki kojų,turiu skydliaukies hiperfunkcija,geriu vaistus,bet praeita karta padariau tyrimus,tyrimai būvo geri tai gydytoja vaistus sumažino.Man psichoterapeute nustate DEPRESIJA SU PA. doh.gif Bet kaip jau rašiau apie dvejus mėnėsius jaučiosiu puikiai.Manau ,kad tai būvo PA .Šio metų jaučiosiu gerai tik nerimaujiu,kad vel nepasikartotusi.O tau užeidavo PA vartuojus AD?

Sveikute Ksena:) manau Tavo atveju svarbiausia nustoti galvoti jog tai gali pasikartoti, neissigask, zinau kad pradedant vartoti vaistus tie PA simptomai gali paastreti, gal tau tai pasireiske po 2 men tik.. jei vartoji vaistukus viskas susitvarkys,stenkis negalvoti apie tai:) O as labai seniai geriau AD, ir berods gerai jauciausi, nebuvo man PA. Dabar stengiuosi be ju ismokti gyventi:)
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif
Na vat, pries daugiau nei 4 menesius daktariukai nustate ir man sita baisybe... na ir ka, apsere vaistais nuo kuriu buvo tik blogiau (geriau lexotanili ir coaxil'i)... buvo is tiesu labai blogai, nukentejo mokslai, santykiais su aplinkiniais, pajauciau, kad neriu i depresija... siandien jau man daug geriau. Apsilanikiau pas gera gydytoja homeopate kaune... nezinau ar padejo tas vadinamas placebo, qar istikruju tos zoleles ir mineralai, bet tikrai jau po savaites nutraukus visa chemija ir pradejus vartoti naturalius vaistus jau geriau pasijutau...vat, jeigu kam idomu, tai galeciau placiau papasakoti apie tai. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes....aisku kad idomu... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 04 27, 19:51)
Labas mergaites  4u.gif 
Na vat, pries daugiau nei 4 menesius daktariukai nustate ir man sita baisybe... na ir ka, apsere vaistais nuo kuriu buvo tik blogiau (geriau lexotanili ir coaxil'i)... buvo is tiesu labai blogai, nukentejo mokslai, santykiais su aplinkiniais, pajauciau, kad neriu i depresija... siandien jau man daug geriau. Apsilanikiau pas gera gydytoja homeopate kaune... nezinau ar padejo tas vadinamas placebo, qar istikruju tos zoleles ir mineralai, bet tikrai jau po savaites nutraukus visa chemija ir pradejus vartoti naturalius vaistus jau geriau pasijutau...vat, jeigu kam idomu, tai galeciau placiau papasakoti apie tai. ax.gif  mirksiukas.gif

Labas Eiletija biggrin.gif Tikrai būtu labai įdomu sužinoti.Parašyk. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif

Su graziu zaliuojanciu pavasariu 4u.gif

Eileitija, dziaugiuosi kad radai buda kaip issigydyti 4u.gif sekmes toliau zengiant siuo keliu 4u.gif

As pilnai tikiu, kas issigydyti galim daug kuom, bet tik ne AD vartojimu ir nieko nedarymu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 04 27, 19:51)
Labas mergaites  4u.gif 
Na vat, pries daugiau nei 4 menesius daktariukai nustate ir man sita baisybe... na ir ka, apsere vaistais nuo kuriu buvo tik blogiau (geriau lexotanili ir coaxil'i)... buvo is tiesu labai blogai, nukentejo mokslai, santykiais su aplinkiniais, pajauciau, kad neriu i depresija... siandien jau man daug geriau. Apsilanikiau pas gera gydytoja homeopate kaune... nezinau ar padejo tas vadinamas placebo, qar istikruju tos zoleles ir mineralai, bet tikrai jau po savaites nutraukus visa chemija ir pradejus vartoti naturalius vaistus jau geriau pasijutau...vat, jeigu kam idomu, tai galeciau placiau papasakoti apie tai. ax.gif  mirksiukas.gif

sveikute mane tai irgi labai domintu. kas tai per gydytoja ir kaip su ja butu galima susisiekti.pvz as esu isitikinus kad homeopatiniai vaistai tikrai gali padeti tik kad nezinau nuo ko pradeti.vis tiek pirmiausia reikia apsilankyt pas gydytoja g.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Kaip jus visos gyvojat? Norejau parašyti apie heomopatija,jau keliata mėnėsių vartuojiu kartu su AD heomopatinius vaistus,jie brangoki bet pakanka 2 mėnėsiams,pas mus jos neplatina,bet mano mamos darbe viena moteris jos parveža iš Latvijos.Vaistai Vision firmos,vadinasi PAX+forte,jie turi labai daug naturalių mineralinių medžiagų,ypač magnio ir B grupes vitaminus,pagrinde žoleliai tokie kaip: melisa,levanda ,valerjonas.Jau norit plačiau apie jos sužinoti tai ješkokit per googli,tik ten lietuviškai nerašo ,kas moka rūsiškai ar angliškai tai perskaitisit.
Šiandien buvau pas gudytoja tai nuo liepos pradesiu mažynti AD ir po truputi nustosiu vartuoti.Paklausiau kodel vartuojus AD užeina PA,tai ji pasake,kad taip būna,svarbiausia to metų dirbti su mintim ir žinoti kas tau yra.O jai nepaviksta nusiramintis išgerti chklonezepano.Bet aš galiu pasakyti dar nekarto jos negeriau PA ,kažkaip pati susitvarkidavau.Galiu pasakyti ,kad tikrai dabar PA užeina trumpam,netaip kaip anksčiau atrodavo ,kad numirsiu.Aišku vistiek baisu,bet kada žinai kas tau ir moki nusiramintis dar lengviau.Gerai mergaites ,laikykites ir sveikit,kas dar nepasveiko,o kas pasveiko linkiu nekada nesusirgti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 29 balandžio 2008 - 21:01
QUOTE(Ksėna @ 2008 04 29, 22:58)
Labas vakaras  smile.gif Kaip jus visos gyvojat? Norejau parašyti apie heomopatija,jau keliata mėnėsių vartuojiu kartu su AD heomopatinius vaistus,jie brangoki bet pakanka 2 mėnėsiams,pas mus jos neplatina,bet mano mamos darbe viena moteris jos parveža iš Latvijos.Vaistai Vision firmos,vadinasi PAX+forte,jie turi labai daug naturalių mineralinių medžiagų,ypač magnio ir B grupes vitaminus,pagrinde žoleliai tokie kaip: melisa,levanda ,valerjonas.Jau norit plačiau apie jos sužinoti tai ješkokit per googli,tik ten lietuviškai nerašo ,kas moka rūsiškai ar angliškai tai perskaitisit.
Šiandien buvau pas gudytoja tai nuo liepos pradesiu mažynti AD ir po truputi nustosiu vartuoti.Paklausiau kodel  vartuojus AD užeina PA,tai ji pasake,kad taip būna,svarbiausia to metų dirbti su mintim ir žinoti kas tau yra.O jai nepaviksta nusiramintis išgerti chklonezepano.Bet aš galiu pasakyti dar nekarto jos negeriau PA ,kažkaip pati susitvarkidavau.Galiu pasakyti ,kad tikrai dabar PA užeina trumpam,netaip kaip anksčiau atrodavo ,kad numirsiu.Aišku vistiek baisu,bet kada žinai kas tau ir moki nusiramintis dar lengviau.Gerai mergaites ,laikykites ir sveikit,kas dar nepasveiko,o kas pasveiko linkiu nekada nesusirgti  thumbup.gif

labutes mirksiukas.gif Esu buvusi pasirasiusi kontrakta su Vision kompanija, tai as to Paxo ir ne tik jo vartojau metus ir 3 menesius, papildomai dar vartojau Antioxa, Nutrimaxa, Detox ir visus kokius tik platina doh.gif Tokiu budu staciau save ant koju, o svarbiausia buvo rasti priezasti ligos tai vadinamos PA... blink.gif iR KA JUS MANOT? As virs metu negalejau nieko dirbti, su manim daresi tokie dalykai, kad ojojoi, panika sustiprejo dar smarkiau, nes tie papildai pagaminti taip, kad veikia lasteles lygyje, ir prasideda visokie ligu paastrejimai blink.gif Is namu praktiskai neiseidavau... namiskiai i mane ziurejo kreivai, o as vis kartojau taip turi buti, taip turi buti.. ir taip daugiau metu blink.gif Neisivaizduojat per ka as praejau, ogi per naktinius ir dieninius priepolius ir visokias kitas nesamones... Zodziu man nepadejo, o gal kitam ir padeda, jei liga nera pazengusi, g.gif Po to dar esu buvusi pasirasiusi iv kontraktus su kitom kompanijom platinanciom iv papildus, bet ne del to kad uzsidirbti o del to, kad pastatyti save ant koju.Zinoma, nezinai kaip butu buve jei nebuciau isvis nieko nevartojusi, bet manau kad kiekvienam cia jau individualiai cool.gif Jei kas domina klauskit 4u.gif Mielai atsakysiu rolleyes.gif
Atsakyti
o tai kam tada vartoti AD jei vistiek uzeina PA ? :mastau:
as tai PA metu arba jei jauciu, kad tuoj bus po liezuviu palaikau vos vos xanax ir viskas praeina, ketvirtadali 0.25mg. ir nematau prasmes vartot AD, nes nei depresija nei bloga nuotaika nei pastovi itampa kokia:]
tai va kodel tuos AD israso ir reikia vartoti?
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2008 04 30, 19:06)
labutes mirksiukas.gif Esu buvusi pasirasiusi kontrakta su Vision kompanija, tai as to Paxo ir ne tik jo vartojau metus ir 3 menesius, papildomai dar vartojau Antioxa, Nutrimaxa, Detox ir visus kokius tik platina doh.gif Tokiu budu staciau save ant koju, o svarbiausia buvo rasti priezasti ligos tai vadinamos PA... blink.gif iR KA JUS MANOT? As virs metu negalejau nieko dirbti, su manim daresi tokie dalykai, kad ojojoi, panika sustiprejo dar smarkiau, nes tie papildai pagaminti taip, kad veikia lasteles lygyje, ir prasideda visokie ligu paastrejimai blink.gif Is namu praktiskai neiseidavau... namiskiai i mane ziurejo kreivai, o as vis kartojau taip turi buti, taip turi buti.. ir taip daugiau metu blink.gif Neisivaizduojat per ka as praejau, ogi per naktinius ir dieninius priepolius ir visokias kitas nesamones... Zodziu man nepadejo, o gal kitam ir padeda, jei liga nera pazengusi,  g.gif Po to dar esu buvusi pasirasiusi iv kontraktus  su kitom kompanijom platinanciom iv papildus, bet ne del to kad uzsidirbti o del to, kad pastatyti save ant koju.Zinoma, nezinai kaip butu buve jei nebuciau isvis nieko nevartojusi, bet manau kad kiekvienam cia jau individualiai cool.gif Jei kas domina klauskit 4u.gif Mielai atsakysiu rolleyes.gif

O as galvojau,cia tik man taip doh.gif tik pradedu vartoti kazkokiu papildu,po keliu dienu pablogejimas doh.gif Vis nesuprasdavau,kodel man atvirkstine reakcija nuo ju doh.gif Dabar matau ne man vienai,nors ramiau pasidare lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MrFiction @ 2008 04 30, 19:36)
o tai kam tada vartoti AD jei vistiek uzeina PA ? mastau.gif
as tai PA metu arba jei jauciu, kad tuoj bus po liezuviu palaikau vos vos xanax ir viskas praeina, ketvirtadali 0.25mg. ir nematau prasmes vartot AD, nes nei depresija nei bloga nuotaika nei pastovi itampa kokia:]
tai va kodel tuos AD israso ir reikia vartoti?

Geriant Xanax,man pageredavo trumpam,iki sekancio karto.Pradejusi gidima AD,isgijau thumbup.gif Aisku,suprantu,kad bet kada gali atsinaujinti,bet dabar ramu. thumbup.gif
Papildyta:
O PA,uzeidavo zinoma ir man,geriant AD,bet simta kart silpnesni ir trumpesni g.gif
Atsakyti