Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

QUOTE(Mirabelle @ 2008 04 22, 10:28)
Paneles, bijau girtis, bet jau penkta diena vartoju silpnus AD ir lexatonili prie miega. Jau antra diena jauciuosi "kaip seniau"  g.gif  Net keista db jaustis vel normaliai, negaliu patiket, bijau nepersidziaugt. Isvis, gal bent jau siais metais pavasari pajusiu, nzn, as tuoj vel zydesiu  lotuliukas.gif   4u.gif  gal mus taip pavasaris, o ne vaistai veikia? Man uzteo jegu mesti negera savo ex'a, as vel save po truputi pamilstu...Jau seniai taip buvo. Kas darosi?  biggrin.gif   blink.gif

Kai jautiesi gerai, nereikia klausti kas darosi!!!!!! tongue.gif Kai jausies blogai tada geriau to paklausk biggrin.gif O dabar dziaukis pavasariu ir savimi 4u.gif

Dziaugiuosi, kad jautiesi daug geriau 4u.gif Dabar turi stengtis kuo labiau "pakelti" gera nuotaika ir pasitikejima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mereveja: 22 balandžio 2008 - 12:06
QUOTE(mereveja @ 2008 04 21, 21:40)
Kaip laikotes mirabelle, tetarima, gotika, ksena ir kitos negirdetos seniai, tikiusi negirdetos, nes jauciates geriau 4u.gif

Kaip kokią dieną laikaus... Vakar nelabai kas buvo, šiandien viskas ok thumbup.gif Man užtenka nueiti į bet kokią viešojo maitinimo įstaigą ir panika garantuota, o dažnai tokiose įstaigose susitinku su pažįstamais, taigi besėdint akys užfiksuoja vieną tašką, tampa neįmanoma atitraukt žvilgsnio ir pradeda stogas važiuot doh.gif verysad.gif , o kitą dieną klausinėju apie ką buvo kalbama blush2.gif
Vis manau ar pradėt vėl pilną dozę seroksato, gal clonazepamą pradėt, o gal spitominą? g.gif Bet su spitominu kartu negalima antidepresantų ar galima?
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2008 04 22, 14:54)
Kaip kokią dieną laikaus... Vakar nelabai kas buvo, šiandien viskas ok  thumbup.gif  Man užtenka nueiti į bet kokią viešojo maitinimo įstaigą ir panika garantuota, o dažnai tokiose įstaigose susitinku su pažįstamais, taigi besėdint akys užfiksuoja vieną tašką, tampa neįmanoma atitraukt žvilgsnio ir pradeda stogas važiuot  doh.gif  verysad.gif , o kitą dieną klausinėju apie ką buvo kalbama  blush2.gif
Vis manau ar pradėt vėl pilną dozę seroksato, gal clonazepamą pradėt, o gal spitominą?  g.gif  Bet su spitominu kartu negalima antidepresantų ar galima?

Labutes mirksiukas.gif as tai va sulaiukiau savojo MB, bet trumpam, pabus sia savaicike dar kitos iki penktadienio ir vel isvarys i tolimus darbus blink.gif siaip vel manau pradeti ieskoti darbo, bet nzn pati kokio as jo noreciau g.gif Va del to jauciuosi kazkaip ne taip unsure.gif O Spitomin ir yra antidepresantas, tik va su kuriais vartoti kartu reikia jau klausti gydytojo zinoma, nes kokios ten sudetines dalys ir kad pajusti efekta tai jau zino tik daktaras doh.gif smile.gif
Atsakyti
Hello,
o ka manot apie Xanax ? as tai vartoju pacias maziausias 0.25 mg, puse per puse. tai ~0.07 mg per diena tai cia 70 mikrogramu alprolazamo, tai ar tikrai cia priprasiu prie jo ?=)
Nematau prasmes cia kovot kazka, jeigu jau uzeina tos atakos tai tipo kentet ir panikuot ? Gal ir eina suvaldyt kai susikaupi bet kai nera aplinkui kokiu nors dirgikliu, tokiu kaip gatves triuksmas ar dar kazkas.
O kuo dazniau tie PA atsitinka tuo baisiau darosi, tai tas ir blogai.
Man jau gal ~2 metai tas PS. geriu visalaik kai reikia kur nors iseit i didele viesuma :-) ty. i paskaitas parduotuve or smth.
+ jokio poveikio nesijaucia, nu ta prasme nei migdo nei seip kazkas vyksta :]
Dar skaiciau tam informaciniam lapeli, kad pripratimas gali atsirast kai vartojama didelem dozem nuo 2mg pvz, tai cia jau 4 tabletes pilnos as jau nuo tiek uzhmigciau ir niekur nenueiciau turbut biggrin.gif
O "pripratimas" - kaip as manau, kas yra pripratimas. Pripratimas, tai tokia busena, kai nutraukus vaisto vartojima atsiranda abstinencijos simptomai + tam paciam efektui pasiekti reikia didesnes dozes.

As seip vartoju nereguliariai kas diena kas dvi, kas tris, kas savaite. Ziurint koks grafikas.

Aisku as pries vaistu vartojima, nes jau atsibodo seip ;-) bet.. toks jau likimas.
Ir seip manau jau vaistus reikia po bishki nutraukinet kai jokiu PA nepasireiskia 6 men. ir kai jau pasimirsta kad tokia nesamone turi. :-)

O kokia jusu nuomone apie tai ? Ar niekas nebandet xanax'o ?
Ar nuo 100 mikrogramu gali kas nors atsitikt ? =)

Va dar cia kazkas kalbejot, kad pries miega geriat ? O tai kam pries miega, nesuprantu :? Taigi ramu tylu sapnai smile.gif~ ir visa kita =) ar baime kad uzmigsit ir neatsibusit ?
Atsakyti
geras klausimas -o tai kam pries miega?pries miega geria tam kad uzmigti,nes yra cia ir tokiu kurios vakare neuzmiega...pabandyk kelias naktis is eiles nepamiegoti,tada suprasi-kodel pries miega geria vaistus... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif as pagaliau jau antra savaite,kaip pradejau gerti rytini AD,aisku pradejau nuo trupiniu,kad nejausciau tos blogos savijautos,kaip jauciau kazkada po puses vos atrodo nenumiriau doh.gif panikos priepolis baisus istiko,bet dabar pasitikiu savo senuoju daktaru,ir kazkaip tikiu juo blush2.gif Siaip jauciausi jau kelias dienas kaip ir nieko,bet siandien padidinau AD kieki iki puses tab,tai nelabai kaip,kazkaip net nemoku to jausmo apipasakot,atrodo,lyg artinasi PA,bet neateina,kazkoks kunas susikaustytas buna,ar kam yra taip buve?Gal tai ir normali busena prie tokios musu lygeles?
Atsakyti
Man taip ilgai buvo, kai nieko nevartojau smile.gif Kaip panaikinti, nezinau. savaime turi dingti, kai nerimas isnyks.
Atsakyti
QUOTE(MrFiction @ 2008 04 22, 17:40)
Hello,
o ka manot apie Xanax ? as tai vartoju pacias maziausias 0.25 mg, puse per puse. tai ~0.07 mg per diena tai cia 70 mikrogramu alprolazamo, tai ar tikrai cia priprasiu prie jo ?=)
Nematau prasmes cia kovot kazka, jeigu jau uzeina tos atakos tai tipo kentet ir panikuot ? Gal ir eina suvaldyt kai susikaupi bet kai nera aplinkui kokiu nors dirgikliu, tokiu kaip gatves triuksmas ar dar kazkas.
Man jau gal ~2 metai tas PS. geriu visalaik kai reikia kur nors iseit i didele viesuma :-) ty. i paskaitas parduotuve or smth.
Dar skaiciau tam informaciniam lapeli, kad pripratimas gali atsirast kai vartojama didelem dozem nuo 2mg pvz, tai cia jau 4 tabletes pilnos as jau nuo tiek uzhmigciau ir niekur nenueiciau turbut biggrin.gif
O "pripratimas" - kaip as manau, kas yra pripratimas. Pripratimas, tai tokia busena, kai nutraukus vaisto vartojima atsiranda abstinencijos simptomai + tam paciam efektui pasiekti reikia didesnes dozes.

As seip vartoju nereguliariai kas diena kas dvi, kas tris, kas savaite. Ziurint koks grafikas.

Aisku as pries vaistu vartojima, nes jau atsibodo seip ;-) bet.. toks jau likimas.
Ir seip manau jau vaistus reikia po bishki nutraukinet kai jokiu PA nepasireiskia 6 men. ir kai jau pasimirsta kad tokia nesamone turi. :-)

Va dar cia kazkas kalbejot, kad pries miega geriat ? O tai kam pries miega, nesuprantu :? Taigi ramu tylu sapnai smile.gif~ ir visa kita =) ar baime kad uzmigsit ir neatsibusit ?

Labas, bet toks nereguliarus vaistu vartojimas prie nieko neprives, geriau pagerti vaistu kursa, kad isnyktu PA simptomai,nemanai taip? Visa gyvenima juk negersi vaistu pries iseidamas i gatve:) Nors tiesa sakant as irgi panasiai darau kai reikia iseiti kur nors toleliau nuo namu, nors ir zinau kad tai nelabai gerai:)
Atsakyti
QUOTE(maliootka @ 2008 04 22, 22:34)
Labas, bet toks nereguliarus vaistu vartojimas prie nieko neprives, geriau pagerti vaistu kursa, kad isnyktu PA simptomai,nemanai taip? Visa gyvenima juk negersi vaistu pries iseidamas i gatve:) Nors tiesa sakant as irgi panasiai darau kai reikia iseiti kur nors toleliau nuo namu, nors ir zinau kad tai nelabai gerai:)

Na as kazkaip netikiu tuo, tai del to ir nebandau kazkaip cia "gydytis" vaistu kursai ypac antidepresantais. Kazkaip nematau prasmes gerti istisai vaistus, kai nieko realiai nera :) Gal reikejo cia pacioj pradzioj taip daryti, kai buvo visu visa pradzia =) kai visiskai sutrikes nezinai kas cia darosi atrodo toj mirsiu :] bet jau pagal mane tai dvidesimt kartu turejau mirt :)) keistas dalykas tas PS. o kad vartoti tuos serotonino isiurbimo inhibitorius, kad smegenyse daugiau serotonino butu tai nesisieja man cia kazkaip tik linksmesnis gal buciau :-)) ir visks. + salutiniai poveikiai visokie. Bet jeigu mano kad pagydo ir yra isgyjusiu tai puiku :)
Man tai atrodo kad tos smegenys per daug sudetingos, kad siuolaikine medicina kazka cia pakeistu labai :] Pasveikimas tik musu galvoje, o vaistai tik padeda biski :)
Atsakyti
QUOTE(MrFiction @ 2008 04 22, 17:40)
Hello,

Bandžiau Xanaxsa ne karta,bet nelabai jie man padejo.Tai raminančios ir prie jų priprantoma.Negalima vartuoti labai ilgai ir mažinti reikia po trupučiuka,ne iš karto mesti.O kam tau jos vartuoti,jai rašai,kad PA jau puse metų kai neužeina.Ir kaip žinau PA metų reikia gerti kitus vaistus pvz.chlonezopana.Sutinku,kad kenteti negalima,reikia visasa imtis priemoniu,o ne laukti,o gal praeis.
Papildyta:
QUOTE(gotika27 @ 2008 04 22, 20:18)
Sveikos mergaites  4u.gif as pagaliau jau antra savaite,kaip pradejau gerti rytini AD,aisku pradejau nuo trupiniu,kad nejausciau tos blogos savijautos,kaip jauciau kazkada po puses vos atrodo nenumiriau  doh.gif panikos priepolis baisus istiko,bet dabar pasitikiu savo senuoju daktaru,ir kazkaip tikiu juo blush2.gif Siaip jauciausi jau kelias dienas kaip ir nieko,bet siandien padidinau AD kieki iki puses tab,tai nelabai kaip,kazkaip net nemoku to jausmo apipasakot,atrodo,lyg artinasi PA,bet neateina,kazkoks kunas susikaustytas buna,ar kam yra taip buve?Gal tai ir normali busena prie tokios musu lygeles?

Labas gotika27. Taip ,man pradejus vartuoti didesne doze AD irgi būvo tokios pačios simptomai,kaip ir tau.Palauk truputeli,tikrai turetu praeiti ir būs viskas gerai.
Atsakyti
Laaaaabas rytas mergaites 4u.gif

...Ir kiekvienas rytas tooooks sauletas, negali nesisypsoti wub.gif

Vakar skaitinejau besimaudydama vonioje ajurvedos gyvenimo mena, siaip daug idomiu dalyku. Buvo apie PA, kad iveikti nerima ir stresa labai svarbu yra sveika mityba, kai skrandis neapkraunamas, fizinis aktyvumas, miegojimas ne daugiau 8 h., judejimas ir netingejimas biggrin.gif Aisku viskas jau girdeta ir jums zinoma, taciau kodel nesinaudojate naturaliais dalykais? ax.gif Juk tai taip veiksminga!!!! Dabar kai jau viskas man tik geriau geriau suprantu, koks visgi galingas sveikos gyvensenos poveikis!!! O apie AD nenoriu sakyti savo nuomones, nes jei Jums jie padeda - tada dziaugiuosi 4u.gif Nors netikiu kad tik geriant AD galima issigydyti...Nes pvz.tetarima, tiek laiko jau sergate PA, geriate vaistus ir nepraina. O stai yra kitu kurie uzsieme savimi ir pasveiko 4u.gif

Trykstu optimizmu ir dar didesniu noru siekti tikslo, kuris taaaaip arti rolleyes.gif

Gotika, manau normalu, nes nuo AD ir buna kai pradedi gerti tokie pozymiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MrFiction @ 2008 04 22, 23:08)
Na as kazkaip netikiu tuo, tai del to ir nebandau kazkaip cia "gydytis" vaistu kursai ypac antidepresantais. Kazkaip nematau prasmes gerti istisai vaistus, kai nieko realiai nera smile.gif Gal reikejo cia pacioj pradzioj taip daryti, kai buvo visu visa pradzia =) kai visiskai sutrikes nezinai kas cia darosi atrodo toj mirsiu :] bet jau pagal mane tai dvidesimt kartu turejau mirt smile.gif) keistas dalykas tas PS. o kad vartoti tuos serotonino isiurbimo inhibitorius, kad smegenyse daugiau serotonino butu tai nesisieja man cia kazkaip tik linksmesnis gal buciau :-)) ir visks. + salutiniai poveikiai visokie. Bet jeigu mano kad pagydo ir yra isgyjusiu tai puiku smile.gif
Man tai atrodo kad tos smegenys per daug sudetingos, kad siuolaikine medicina kazka cia pakeistu labai :] Pasveikimas tik musu galvoje, o vaistai tik padeda biski smile.gif

Na, siaip idomiai mastai, galbut ir per sudetingos tos musu smegeneles kad perprastume jas:)) O ar darai ka nors be vaistu, kas padetu atsikratyti tu PA? Ar manai savaime tai praeis kaip ir uzejo?smile.gif) As tai pat puikiausiai suprantu kad nemirsiu kai uzeina tas nerimas, bet labai nemalonus ir bauginantys tie pojuciai, kai dauzosi sirdis , svaigsta galva ir truksta oro. As tik ju ir noriu isvengti, tu pojuciu:)
Atsakyti