Labas rytas
Na ka mergaites, vel grazi pavasarine diena
Mirabelle, nemanau kad PA nutinka pilkoms pelytems (jos stiprios asmenybes), o greiciausiai kompanijos megejoms As irgi buvo laikas is vakareliu neiseidavau Visur dalyvaudavau Dabar suaugus keiciaisi poziuris i daugeli dalyku
Gotika, kaip tavo sesija?
Siulau susiimti ir sveikti!!!!!!!!!
Tai cia savaime suprantama, kad vakareliu liute visa gyvenima nebusi, nes tai ne gyvenimas, tik linksmesne jo dalis. As jau dabar pradejau keisti poziuri i tai. Net keista. Yra dalyku, kuriu jau nebenoriu daryti kaip anksciau ir netgi tuo dziaugiuosi. Sveikim
QUOTE(Mirabelle @ 2008 04 14, 23:06)
Aciu uz palaikyma, mergaites As nepyksiu, kad jus mane pabarsit. Zinau, kad turiu myleti save, bet tai taip sunku, kai jautiesi neivertinta. Draugu as turiu ir nemazai, nesu is tu pilku pelyciu, megstu kompanijoj pabuti, lankytis susiburimuose ir panasiai. Del alkoholio tai reik kazka daryti, tiesiog seniau, kol neturejau PA, jis nebuvo problema, o dabar ir pati pastebiu, kad tiek, kiek seniau per savaitgali isgerdavau tai man jau peilis, kita diena nei gyva, nei mirus vaikstau. Nesu as alkoholike siaip, negalvokit sitaip Jauciu teks apsiribot sidro skardinele savaitgaliais ar dlight'u ir uzteks. Tikiuosi atsigausiu kazkada. Pasinervinau siom dienom, tai vel uzejo simptomai kaip pirmai, nors jau praeidinejo, Taciau siandien jau neverkiau Laikykites ir jus As poryt jau pas gydytoja einu.
Labutis Baig,niekas ir nepagalvuoja,kad esi alkoholike Visi mes esame normalus žmones ir nemanau,kad išgerti tai blogai,kartai net padeda atsipalaiduoti.Bet matai,mums tas alkoholis dar labaiu apsunkina gyvenima.Aš pati žinau,kai išgeri lig ir nieko ,trumpam atsipalaiduoji,bet kai praeina tas apsvaigimas taip sunku būna morališkai ir psihologiškai.Parašyk ,kaip sekasi pas gydytoja,kai nueisi.Iki.
Papildyta:
QUOTE(mereveja @ 2008 04 15, 08:48)
Labas rytas
Mirabelle, nemanau kad PA nutinka pilkoms pelytems (jos stiprios asmenybes), o greiciausiai kompanijos megejoms As irgi buvo laikas is vakareliu neiseidavau Visur dalyvaudavau Dabar suaugus keiciaisi poziuris i daugeli dalyku
Labas mereveja.Dienelė tikrai super
QUOTE(Lera @ 2008 04 14, 22:21)
reiškia sveik blimba pagaliau, kiek galima !!!!!!!
jau gi beveik pasveikau
O pas gydytojus nenoriu - vėl clonazepamą lieps gert
Manau, kad vasarą bandysiu mest savarankiškai.
O kad tiek metų vartoju - nieko nesakė, jei jau tinka man, vadinasi tinka...
QUOTE(Ratatankė @ 2008 04 15, 12:03)
jau gi beveik pasveikau
teisingai jau nekartą sakiau daktarai tik gilina liga tai faktas
po biškiuką gali drasiai mest tik po iškiuka mažink dozes ir tiek
sekmes tau, ir visoms
Sveikutes mergaites As vis labai uzsiemusi su tais mokslais gryzusi tik kalu i galva visa informacija,jauciuosi pavargus.Man labai padeda gyventi saule....taip gera kaip lauke silta Skaiciau ka buvau praleidusi,ir labai dziaugiuosi,kad atsiranda zmoniu,kurie uzeina cia jau pasveike...tai mums suteikia vilties pasveikti ir nebesirgti:4u: As juk buvau pasveikusi...tik vel nelemta diena uzejo ta liga,bet tikiu,kad pasveiksiu tikrai ir cia esancios,ta liga pagydoma....tik reikia tam laiko.Juk cia ne gripas savaite ir tu sveikas Mums tik laiko daugiau reikia
Mirabelle kaip tau sekesi pas daktara,laukiu ziniu
Mirabelle kaip tau sekesi pas daktara,laukiu ziniu
Man irgi saulute kaip geriausi vaistai veikiai
Tai pat ir didelis darbo kruvis veikia teigiamai kazkaip
Na ka mergickos gero vakaro, ramios nakteles
Tai pat ir didelis darbo kruvis veikia teigiamai kazkaip
Na ka mergickos gero vakaro, ramios nakteles
QUOTE(Ratatankė @ 2008 04 14, 14:09)
Labas, mergaitės,
Jau taip buvau dingus iš šio skyrelio, bet vis tenka susidurti su panika kad ją kur...
Jau nuo 2005 metų vartoju seroxatą, dabar tik palaikomąją dozę (po 10 mg dienoje), clonazepamo nevartoju beveik metai (net pagal poreikį), nes nepernešu galvos skausmo po jo vartojimo.
Panika pame aplanko kiekvienoje viešo maitinimo įstaigoje ir pasireiškia dusuliu beigi gerklės apmirimu, na prekybos centruose ji reta. Kokius metus gyvenau be priepuolių, tačiau po skrandžio mažinimo operacijos jie nori grįžti (gal bėda tame, kad skrandukas neįsisavina pilnai medikamento?). Pas medikus nėjau, nagi nėr kada per darbus
Taip nenoriu vėl pajusti tuos baisius priepuolius, kai turėdavo lipti lauk iš važiuojančio mikriuko, bėgti iš parduotuvės, drebančiom rankom kuistis rankinuke ieškant clonazepamo
Stresai, va kas mus suėda.
Sveikatytės visom
Jau taip buvau dingus iš šio skyrelio, bet vis tenka susidurti su panika kad ją kur...
Jau nuo 2005 metų vartoju seroxatą, dabar tik palaikomąją dozę (po 10 mg dienoje), clonazepamo nevartoju beveik metai (net pagal poreikį), nes nepernešu galvos skausmo po jo vartojimo.
Panika pame aplanko kiekvienoje viešo maitinimo įstaigoje ir pasireiškia dusuliu beigi gerklės apmirimu, na prekybos centruose ji reta. Kokius metus gyvenau be priepuolių, tačiau po skrandžio mažinimo operacijos jie nori grįžti (gal bėda tame, kad skrandukas neįsisavina pilnai medikamento?). Pas medikus nėjau, nagi nėr kada per darbus
Taip nenoriu vėl pajusti tuos baisius priepuolius, kai turėdavo lipti lauk iš važiuojančio mikriuko, bėgti iš parduotuvės, drebančiom rankom kuistis rankinuke ieškant clonazepamo
Stresai, va kas mus suėda.
Sveikatytės visom
Na aš irgi panašiai tiek laiko gėriau seroxatą ir jaučiausi jau gerai, bet nutraukus vėl viskas prasidėjo Jau buvau ir pamiršus visas panikas, o dabar vėl negaliu susitvarkyt su savim. Dabar vėl pradėjau gerti tik kitus-cipralexą, tik dar poveikio nepajaučiau, o jau laukiu tai kasdien
Sveikos
Na siandien nelabai sauleta dienele , tai ir man nuotaika ne tokia pakili Bet gera, stengiuosi visda save dziuginti
Linkiu is jums siandien neparasti optimizmo
Na siandien nelabai sauleta dienele , tai ir man nuotaika ne tokia pakili Bet gera, stengiuosi visda save dziuginti
Linkiu is jums siandien neparasti optimizmo
Na va, sveikos. Buvau pas psichoterapeuta ar tai psichiatra. Isklauses visas mano litanijas skyre "Lexotanil" ir "Fluanxol" bei po menesio su puse uzsirasiau pas neurologa enfacilogramai, kai prie smegenu laidukus prijungia, patikrina ten lygtais kaip kraujagysles dirba. Sake jei negeres po keli savaiciu pasirodyt, bet kad as kuo labiausiai skundziausi tai tom depersonalizacijom, kurias vaistai turetu nuimti, o man ir siaip jau gereja tik dar tokia isitempus jauciuosi, be to dabar isgyvenu laikotarpi kai tenka su mylimu zmogum issiskirt, nes jis negerais keliais eina, zole ir negeri draugai jam tampa svarbiausia. Sunku prarasti gera drauga ir buvusi vaikina, bet as turiu saves ziureti, sutiksiu dar vertesni su manimi buti zmogu. Del vaistu, kuriuos man paskyre, tai kas vartojat parasykit kaip jie jums, ar padeda, ar ner salutiniu poveikiu Be to manes laukia keli gimtadieniai per kuriuos noreciau bent kelias vyno taures isgert Gal ta diena man vaistu negerti, nes juk negalima su alkoholiu.
Sveika Mirabelle, gerai kad apsilankei pas gydytoja Viskas bus tik aiskiau Del vaistu nieko pasakyti negaliu, na lexotanili kazkada esu gerus, kiek pamenu tai nestiprus vaistai:hm Del alkoholio tai as pasilieku prie savo nuomones pries jo vartojima Bet esu su vaistais anksciau kai gerdavau juos ir keleta taureliu isgerus - nieko nenutikdavo baisaus, bet ir negeredavo Beto ziurek kaip tau juos liepe gerti, ar kiekviena diena ar ne, nes jei taip tai ju nutraukimas kad ir dienai i nauda nebus
O del draugo nepergyvenk, toks yra gyvenimas...vieni ateina, kiti iseina. Galu gale kartais nors ir atrodo pasaulio pabaiga, poto supranti kad tai buvo kaip tik nauja pradzia
Saldziu sapnu mergaites Einu dar apsitvarkysiu, pakvepuosiu ir miegot
O del draugo nepergyvenk, toks yra gyvenimas...vieni ateina, kiti iseina. Galu gale kartais nors ir atrodo pasaulio pabaiga, poto supranti kad tai buvo kaip tik nauja pradzia
Saldziu sapnu mergaites Einu dar apsitvarkysiu, pakvepuosiu ir miegot